نه پارس دوره ای پهنای باند مراکز مخابراتی رو تغییر میده الان چند روزی اوضاع من خوبه ولی قبلش که اوضاع یک سری های دیگه خوب بود من سرعتم کم بودنقل قول:
Printable View
نه پارس دوره ای پهنای باند مراکز مخابراتی رو تغییر میده الان چند روزی اوضاع من خوبه ولی قبلش که اوضاع یک سری های دیگه خوب بود من سرعتم کم بودنقل قول:
سرعت منم توی چهار ماهی که اشتراک گرفتم فرقی نکرده ، سرعت روز و شب برام یکیه حول و حوش 110 کیلوبایت با سرویس 128
به این میگن اینترنت پر سرعت: :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:
نقل قول:
چرا ؟ مگه چه مشکلی پیدا کردی؟
نقل قول:
:18::18::18:
یادتونه دیروز زنگ زدم؟:3:
بهشون گفته بودم حالا همه رو به کنار سرعتم تو شب اگه بخواد واقعی باشه میشه 32 اما من 18 دارم چرا؟؟؟:42:
بعد گفت احتمالا بخاطر مسافت و یا چیز های جزئی هست و جواب درست و حسابی نداد:37::42::37::45:
حالا شب که رفتم تست کردم دیدم سرعتم شده 30:27:
این یعنی چی ؟ یعنی دست خودش بوده و چون دید من دارم گیر میدم سرعتم رو درست کرده:18:
نکته : حرفی که دیروز راجب پهنای باند زدم فکر کنم با این کارش نقض میشه چون سرعت رو همون خانومه برده بالا وگرنه قبل از اینکه زنگ بزنم شب ها سرعتم بالای 20 نمیرفت:13:
عزیزم سرویس 256نقل قول:
کاش روزانه اش هم سرعتش به 100 میرسید بالاتر از 30 دیگه نمیره
ترفند هم استفاده میکنم
نقل قول:
منم بهشون ایمیل زدم گفتم 512 دارم اما سرعت شبانم از 40 بالاتر نمیره.با هماهنگی قبلی ساعت یک شب بهم زنگ زد و بهم گفت چند تا تست مختلف انجام بدم (چون هر کاری کرد نتونست از راه دور به کامپیوترم دسترسی پیدا کنه.)که حدود 20 دقیقه طول کشید و نتیجشو براش ایمیل کردم و گفت پیگیری میکنم و نتیجشو بهت اطلاع میدم.:20:
روز بعدش هم یکی دیگه زنگ زد(خانم احمدی) و گفت نتایج تست دیشبو برا من هم ایمیل کن که برا ایشونم فرستادم.:13:
امروز هم یکی دیگه زنگ زد و گفت امشب بین ساعت یک تا دو بهم زنگ میزنه تا مشکل سرعتمو بررسی کنه.:2:
از بین دوستان کسی اطلاع نداره تو بخش پشتیبانیشون کلا چند نفر کار میکنن؟ چون فکر میکنم باید به همشون ثابت کنم که سرعتم پایینه.:19:
بابا جون اين كه كاري نداره.نقل قول:
ساعت 1 شب موقعي كه idm بازه از صفحه كامپيوترت print screen بگير تو برنامه پينت paste كن.
بعد فايلش به عنوان ضميمه ايميل كن به شركت كه هر دفعه نخواي ثابت كني.
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
از اطلاع رسانيت ممنون.نقل قول:
ولي من با شاتل هم كه كار ميكردم ميدونستم خودشون اين كار رو از قصد ميكنن.
پارس هم همينطور،به خاطر همينه كه ميگم سرعتي كه اومد پايين ديگه بالا نميره.
به این سادگیا هم نیست.:41:میگن اون سرعت که عکسشو فرستادی لحظه ایه.اگه حجم دانلود و زمانی که برا دانلودش طول کشیده رو هم بفرستم اونوقت میگن سروری که ازش دانلود میکنی کنده.کلا هر کسی که از سرعت پایین شاکیه و بهشون زنگ میزنه بهش میگن همون ساعتایی که سرعتت پایینه زنگ بزن.بعدش هم با یه نرم افزار که کامپیوتر رو از راه دور کنترل میکنه (مثل TeamViewer) از راه دور سرعت شما رو بررسی میکنن و آخر کار باید دید چی میشه.به هر حال اگه سرعتمو درست کنن به دردسرش می ارزه اما مشکل اینجاس که بعد از این همه دنگ و فنگ بهت بگن سرعت شما کاملا عادیه و مشکلی وجود نداره یعنی صورت مساله رو پاک کنن.:18:نقل قول: