بعد از مدتی یک تست سرعت بزاریم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد از مدتی یک تست سرعت بزاریم :31:
این اتفاق واسه منم افتاده، یعنی چند روزه که اینجوری می شه. پریشب بیدار بودم. دیدم سرعت خوبه و خیلی عادی دانلود میکنه و تقریبن مشکلی نبود. دیشب هم از ساعت 1 تا 2 خوب بود ولی دیدم از ساعت 2 سرعت اومده پایین. از چند تا سرور مختلف امتحان کردم ولی دیدم سرعت اومده پایین. چند روز قبل هم من دیدم سرعت از ساعت 6 صبح به بعد طبیعی شد. اینجوری که من متوجه شدم با این احوالات، خود شاتل سرعت رو پایین میارهنقل قول:
خسته نباشید...
من الان دو هفته ای که سرویس شاتل گرفتم (کاش دستم میشکست و نمیگرفتم!) دانلود شبانه ام میانگین 600 مگ بیشتر نیست!!!
سرویس من :Eco 512 !!!!!
اینم سرعت:
شما به این چی میگید!؟
دوستان من نمیتونم از رپیدشیر دانلود کنم ........!!!!!! اکانت هم دارم برای شما هم اینجوری شده؟؟؟؟؟ فکر میکنم دلیل اینکه دیشب اینقدر کم دانلود شده هم همین باشه چون توی اتصالات که نگاه کردم بدون وقفه کانکت بودم !!!!!!!
من الان مشکلی ندارم همین الان تست کردم راحت دانلود میکنه با سرعت بالا ولی حالا 1 به بعد چه اتفاقی میافته را نمیدونم:19:نقل قول:
درست شد فکرکنم از فایروال بودش!!!!!!
دیشب من تا ساعت 3 بیدار بودم و کمی باید میخواستم درایور و نرم افزار دانلود میکردم نوسان سرعت خیلی بود از 30 تا 70 دائم در حال نوسان بود معلوم نیست دارند چیکار میکنند (مال 512 اکو هست )
اگه شما متوجه شدی من رو هم در جریان بزارنقل قول:
من الان چند ساعته اینقدر افتم بالاست که اصلا نمیتونم اسمش رو بزارم ADSL
شاتل گند زده به (eco 512)