سلام به همگی
و با تشکر از hamidR15 جان برای راهنمایی هاشون :n16:
آقا من سردرگمم, کییفیتی ترین ساب تا 180 تومن چی بخرم؟فقط کیفیت میخوام بلندی صدا و... نمیخوام فقط صدا با بالاترین کیفیت ممکنه رو بده
سلام به همگی
و با تشکر از hamidR15 جان برای راهنمایی هاشون :n16:
آقا من سردرگمم, کییفیتی ترین ساب تا 180 تومن چی بخرم؟فقط کیفیت میخوام بلندی صدا و... نمیخوام فقط صدا با بالاترین کیفیت ممکنه رو بده
فکر کنم پایونیر 8604 و جی وی سی 9004 هم خوب باشن.قیمتشون بالاتر باید باشه اما نمیدونم دقیق چقدر.نقل قول:
نوشته شده توسط hamed.69 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام آقا حمید گل.من واسه این سیستم:
پایونیر 7150
پایونیر 6975 اصل
سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 370-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها
آقا ممنون.آقا حمید،اساتید محترم،خواهشن بفرمایید از این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟امروز میخوام.البته بخاطره محدودیت بودجه بیشتر رو دوتای اولی موندم اما اگه بدونم خیلی کیفیتها فرق میکنه از دوتای پایینی میگیرم.نقل قول:
دوستان پروسسور h100 الپاین گیر نمیاد؟نو یا دسته 2....
کیت کالیبرش هست........
داداش آمپلی نمیخوامنقل قول:
بودجه هم با پخش ۵۰۰ ۶۰۰
بدون پخش ۳۰۰
ولی شما چنتا مدل بگو با قیمت
مهتر از همه کیفیت مهمه بعد باس
سلام آقا حمید گل:n12:
co داره شرکت؟
سلامنقل قول:
چرا پخش های آلپاین اینقدر گرونه خوب جوابش واضحه،همونطور که همیشه جنس های خوب تو هر زمینه ای گرونتر از بقیه هستن این پخش هم از این قاعده مستثنی نیست.البته این یکی از دلایل گرونیش هستش.
بله پخش اسمش پخشه :n02:
حالا من سوالتو با یه سوال جواب میدم :
فرضا گوشی مگه گوشی نیست،پس چجوریه که یه گوشی قیمتش 500 تومنه یه گوشی دیگه 3 میلیون !؟
خب طبیعتا تفاوت های چشم گیری دارن.
خودت صداشون رو بشنوی کاملا متوجه حرف های ما میشی.
کنوود به نسبت قیمتش واقعا صدای عالی با جزئیات بالایی میده.جوری که دوست داری کلا ولوم بره بالا و هرچقدرم موزیک گوش بدی اصلا گوشتو اذیت نمیکنه که هیچی بلکه کاملا لذت بخشه (مدل های 7016,8019,7056)
اما پخش های پایونییر تو این رنج قیمت ها جزئیات صدا و تنظیمات جالبی ندارن.فرضا بعد از نیم یا یک ساعت موزیک با ولوم بالا گوش دادن،یه حس بدی به آدم دست میده جوری که دیگه دوس نداری ولوم بالا باشه و کمش میکنی !
در کل صدای اون 3 مدلی که گفتم تضمین شده ی همه ی بچه های انجمن هستش...
در مورد پخش های JVC باید بگم که یه پخش معمولی هستن و فقط آهنگ پلی میکنن و جزئیات ندارن !
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم.
سلام خدمت آقا حمیدِ گل و دوستان
آقا حمید یه سوال
پخش 7016 کنوود چیزه خوبیه؟؟؟
قیمت ندارین شما؟؟؟
سلامنقل قول:
از داش حمید پرسیدی ولی جسارتا منم جواب میدم :n06:
آقا از خوبم خوبتره.من حدود 3 ساله که 7016 دارم اون موقه 205 تومن خریده بودمش.
صداش واقعا عالیه.هروقت که موزیک گوش میدم تو ماشین،واسم جذابیتو تازگی داره.
البته الان 7056 از اینم بهتره اما متاسفانه در کنار 7016 اصلا ظاهر قشنگی نداره !
قیمتش باید حدود 450 باشه اگه اشتباه نکنم.
سلام به اساتید محترم ، یه جفت باند خربزه ای میخواستم تا رنج 140-50 تومن خودم این چندتا رو پیدا کردم نظرتون چیه
6965s pioneer
6934A kenwood
V6948 jvc
پخش هم معمولیه از برند مارشال که رم و فلش میخوره ، به نظرتون کدم یکی از این مدلا بهتره ?
با تشکر