اقا خوب 3 چراغه نمیشه ؟نقل قول:
اقا خوب 3 چراغه نمیشه ؟نقل قول:
نه اقا به سه چراغ چی کار داره. تازه اونقدر هم دیگه مهم نیست 1 یا 2 ساعت اگه میگفتیم 15 دقیقه بهتر بودنقل قول:
اقا خوب 3 چراغه نمیشه ؟
اگه زدی به av اومد که دیگه کنسولت مشکلی نداره ....نقل قول:
و 100% درسته و کابلو زیادی کشیدین و خرابه یا هم از جا فیشی که به tv میزنین خراب شده امکان داره ..!
یه کابل نو بخر حل نشد از tv هست ok
حرارتی که در داخل GPU پس از خاموش شدن کنسول میمونه حدود 2 ساعت ماندگاری داره و اگر کنسول زیاد در این فاصله زمانی خاموش و روشن بشه به دلیل وجود گرمایی که هنوز در داخل GPU وجود داره احتمال اینکه به کنسول اسیب وارد بشه زیاد هست و این چیزی هست که قبلا هم در این تاپیک به وفور توضیح داده شده و در فروم های خارجی هم خیلی بهش تاکید شده!نقل قول:
حتی بعد یک ساعت سطح قاب کنسول هم گرم هست دیگه چه برسه به GPU !
اقا x360 تا چه دمایی میتونه تحمل کنه .... 6 ساعت مداوم بازی کردم همراه با dvd داخلش ......:20:
شما داخل فضای بسته و روی فرش نزارید تا 8 ساعت هم جواب میده!!!نقل قول:
همتون میگین حرارت و برق و این و اون تاثیری نداره رو 360 های جدید.
کسی در مورد هنگ کردن چیزی نگفت. ممکنه مثلا هنگی تو سیستم بوجود بیاد؟ مثلا الکی توی یه زمانی وسط کار هنگ بکنه سیستم!؟
دلیل نرم افزاری منظورمه. همتون بحث سخت افزاری رو گفتین!!!
من میخوام کلا بازی با PC رو بگذارم کنار. واسه همین میخوام در همه موارد یه OK ازش بگیرم!
خب مشکل نرم افزاری چه مشکلی ؟؟؟نقل قول:
بیشتر به خاطر استفاده از دیسک های نامرغوب و با سرعت رایت شده هست !!!
مال من هم دیشب اینطوری شده بود ، اون دکمه وسط دسته که علامت اکس باکس هست رو فشار بدید ببینید اون منوهه میاد یا نه .نقل قول:
مال من میومد . بعد از اونجا خاموشش کردم درست شد .
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
به صورت استاندارد تمام وسایل الکترونیکی از نوع دیجیتال تا دمای 90 درجه سانتی گراد رو تحمل میکنند ، بیشتر از اون باعث کند شدن عملکرد سیستم میشه و بیشتر ترش باعث میشه که لحیم کاری مدار آب بشه و فاتحه .نقل قول:
این طور که پیداست کنسول 360 به درد عمه ی مایکروسافت میخوره! حتا با اینکه کنسول برد جاسپر اومده همش امکان خراب شدن داره. آدم همش می ترسه که الان خراب میشه! یا الان داغ می کنه یا سه چراغه میشه!چون من تا دو هفته ی دیگه که امتحان ها رو بدم قصد دارم یه الیت بخرم اما با این اوصاف می ترسم یک ماه نکشیده از کار بیفته! نظر شما چیه؟ با خیال راحت بخرم یا تجدید نظر کنم؟