اصلا ربطی به اینی گه گفتی نداره اصله best of 10 مربوط میشه به رنکی که تو سیزن قبل داشتی مثلا اگه پلات باشی بین پلات یا گلد خواهی بود یا اگه دایمون باشی بین پلات و دایمون ولی اگه برنز یه سیلور باشی امکانش هست 1 تایر بالاتر بیفتی:n16:نقل قول:
Printable View
اصلا ربطی به اینی گه گفتی نداره اصله best of 10 مربوط میشه به رنکی که تو سیزن قبل داشتی مثلا اگه پلات باشی بین پلات یا گلد خواهی بود یا اگه دایمون باشی بین پلات و دایمون ولی اگه برنز یه سیلور باشی امکانش هست 1 تایر بالاتر بیفتی:n16:نقل قول:
کسی یه سرویس کاهش پینگ خوب میشناسه ؟ من یکی خریدم فقط عددی پینگ رو کاهش دادش لگ رو بدتر هم کردش ....
اتفاقا درستهنقل قول:
اصلا ربطی به اینی گه گفتی نداره اصله best of 10 مربوط میشه به رنکی که تو سیزن قبل داشتی مثلا اگه پلات باشی بین پلات یا گلد خواهی بود یا اگه دایمون باشی بین پلات و دایمون ولی اگه برنز یه سیلور باشی امکانش هست 1 تایر بالاتر بیفتی:n16:
من تو آمریکا سیلور 5 بودم و 6 بازی از 10 بازی رو بردم و برنز 5 شدم
پس احتمالا اگر من به جای 6 بردم مثلا 10 تاشو می باختم پلاستیک 5 میشدم نه؟
اتفاقا این قضیه رو با چند تا خارجی ها هم در میون گزاشتن تائید کردن. حالا دوستان خودتون میدونید. امتحان کنید و بگید چی بودید چند تا بردید و چی شدید :n16:
بهترین کاهش پینگ پینگ زپر هستش ولی یگ چیزی در مورد کاهش پینگ ها بهت بگمنقل قول:
کسی یه سرویس کاهش پینگ خوب میشناسه ؟ من یکی خریدم فقط عددی پینگ رو کاهش دادش لگ رو بدتر هم کردش ....
برای اینترنتی مثل مال من که دز هستش و هر چند تا پینگ 1 تایم اوت دارم. حتی یک تایم اوت = تو بازی دی سی بشم و مجبور شم ریلوگین بشم بازی رو. منظورم این هستش که سعی کن با پینگت کنار بیای. چند پینگت؟ آی اس پیت رو عوض کن شاید بهتر بشه البته قبلش تحقیق کن
پینگم الان 500 تا 400 هست مشکل اینه این تکلیفش با خودش مشخص نیست بعضی موقع ها 180 اینا هست یه دفعه وسط بازی میگوزه پینگ میشه 500 تایم اوت خفن.... دی سینقل قول:
سرویس هم های وب دارم isp تک تکشون رو امتحان کردم هیچی نموند که من امتحانشون نکرده باشم پارس انلاین مخابرات شاتل همه یه جور دزدن یه سرویس دهنده درست حسابی ما ندیدیم
تایری که توش میوفتی بعد از 10 باز نه به تعداد برد ربط داره نه تعداد باخت فقط باید 10 تا بازی انجام بدی . بعد از هر بازی بسته به رنک افرادی که با اونها بازی کردی بهت یه امتیازی میده و مجموع اون امتیازات محاسبه میشه و توی یه تایر میوفتی .
به فرض مثال اگه از 10 چند تا بازی با افراد رنک بالا در تیم حریف بیفتی و ببری تو امتیازت خیلی تاثیر داره . کسایی رو میشناسم سیلور بودن با 5 برد از 10 بازی رفتن گلد !
دقیقا مثل امتیاز دهی بعد از بازیه یه رنک میبری بهت 16 پوینت میده یه وقت 24 - 25 . بستگی به تایر افرادی که تو بازی هستن و Ello اونها داره
البته این جوابیه که تیم ساپورت به خیلی ها که از این سیستم 10 بازی شاکی بودن داده بود توی فروم بازی وگرنه من از خودم در نیاوردم :n02:
ماله منم 300 هستش و 2 ثانیه تقریبا تاخیر دارم. من با 300 350 تو امریکا بازی میکردم ولی این همه تاخیر نبود. الان تاخیر بدجوره. خدا لعنتشون کنه. :n24:نقل قول:
پینگم الان 500 تا 400 هست مشکل اینه این تکلیفش با خودش مشخص نیست بعضی موقع ها 180 اینا هست یه دفعه وسط بازی میگوزه پینگ میشه 500 تایم اوت خفن.... دی سی
سرویس هم های وب دارم isp تک تکشون رو امتحان کردم هیچی نموند که من امتحانشون نکرده باشم پارس انلاین مخابرات شاتل همه یه جور دزدن یه سرویس دهنده درست حسابی ما ندیدیم
ببخشید من الان که بعد از دو ماه بازی رو آپدیت کردم و آپدیتش که تمام شد رفت تو scaning files الان تا حالا 32000 تا فایل اسکن کرده میخاستم بدونم تا کی باید منتظر باشم ؟ طبیعییه ؟ لطفا راهنمایی کنید :n13:
امشب با Season 4 خداحافظی کنید
تغییرات Season 5 بسیار زیادن ، هم از لحاظ ظاهر مپ ، هم از لحاظ خود مپ ، هم از لحاظ آیتم ها و ...
در واقع می شه گفت امشب با League Of Legends فعلی خداحافظی کنید ، در Season بعد با بازی جدید رو به رو می شید نه یه آپدیت مثل قبلی ها...
تایید میشه امشب با لول خدافظی کنید و فردا با یه بازی جدید حال احوال کنین :n02:نقل قول:
فک کنم یه 700 مگی آپدیت بدن :n30: