کاکو، مگابیت درسته نه مگابایت. جای دیگه نگی 12 مگابایت داری که مردم قحطی زده ی ایران فی الجمله هجوم میارن سمت صبانتنقل قول:
Printable View
کاکو، مگابیت درسته نه مگابایت. جای دیگه نگی 12 مگابایت داری که مردم قحطی زده ی ایران فی الجمله هجوم میارن سمت صبانتنقل قول:
میشه فرق مگابیت با مگابایت را بگید؟نقل قول:
Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2
8 مگابیت = 1 مگابایت
هر بایت برابره با ۸ بیت یعنی بیت کوچیک تره بعدش انقل قول:
کیلو که میگیم
اکثر مردم اشتباه میگن که ۱۰۰۰ تا بایت هست اما ۱۰۲۴ هست ولی تو تجارت همون ۱۰۰۰ هست مثلا تو فلش ها کار خونه ۱۰۰۰ تا حساب میکنه همین طور برای مگا و گیگا و .... ولی تو ویندوز ۱۰۲۴ تا حساب میشه برای همین فلش ۸ گیگ میخریم اما تو ویندوز ۷.۵ نشون میده کلا گفتم که اگر کسی نمیدونست بدونه
ممنون داداش از توضیحت،کدوم مودم ها از این چیپست برودکام استفاده میکنن؟:n01:نقل قول:
مودم من D-Link 2730 U مشکی هست:n06:
12 مگابایت من فعال شد .
و سرعت آن با 2 مگابایتم هیچ فرقی نداره خط تلفن ظاهرآ بیشتر 2 نمی کشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n17:
دوست عزیز. این عکسی که گذاشتی نشون میده خط شما حداقل تا 4.2مگابیت (دقت کن: مگابیت نه مگابایت) میکشه. بنابراین ممکنه که علیرغم این که پروفایل شما رو روی 12مگابیت (نه 12مگابایت) بستن، کشش خطتون حداکثر تا 5مگابیت باشه. البته تا وقتی از وضعیت خطت از داخل مودم عکس نذاشتی اینجا نمیشه خیلی با قطعیت چیزی گفت.نقل قول:
امکان ورود به تنظیمات مودم نیست .............نقل قول:
یه نرم افزار wireless. Network. Wather. نصب کن
ادرس مودمت پیدا میکنه
شاید غیر از 192.168.1.1 باشه
چرا؟ یوزر و پس کنترل پنل مودم یادت رفته؟ اگه این جوریه چرا مودمت رو یه بار ریست فکتوری نمیکنی بعد دوباره تنظیمش کنی؟نقل قول: