این سیزده روز قرار داد دیگه بگذره دیگه گه میخورم از این شرکت سگ صاحاب سرویبس بگیرم
ماشالله مرام دوستان هم خیلی زیاد بود یه ترفند یاد ما ندادند
Printable View
این سیزده روز قرار داد دیگه بگذره دیگه گه میخورم از این شرکت سگ صاحاب سرویبس بگیرم
ماشالله مرام دوستان هم خیلی زیاد بود یه ترفند یاد ما ندادند
به نظرمن هرشرکتی بری همین اوضاعه....نقل قول:
کار ازپایه واساس خرابه
1-ترفند در پست اول توضیح داده شدهنقل قول:
2-مشکلت با سرویست چی هست ؟ لطفا جزئیات بگو شاید بتونم کمکت کنم
پارس چون حجم هاش نسبت به پولی که میگیره گرون هست روز سرعتش خوب هست و هر چی پول بیشتری بدی حجم بیشتر و سرعت عالی نصیبت میشه !
من سرویسم 512 30 گیگ بود.تا امروز که 1 ماهم تموم شد 21 گیگ ترافیک داشتم.2 ساعت پیش 512 10 گیگ شارژ کردم الان که میرم میبینم همون 10 گیگ دارم.چرا ترافیکم انتقال پیدا نکرده؟:41:
امروز ظهر سرویس 512 من تموم شد
سرعت دانلودم با سرویس 512 چه روز و چه شب 112 بود
امروز 256 را تمدید کردم بازم سرعت دانلودم 112 هست:46:
معلوم نیست پارس چه مرگشه:31:
اول مشخص کن سرویست چیه بعد؟نقل قول:
1.POL-512-30G
2.POL-512-10G
اگه شماره رو ی سرویس باشه انتقال پیدا نمیکنه.فقط درصورتی قابل انتقال که تو بعد از تمدید اکانتت بری و از داخل منو شارژ رو جدا گونه خریداری کنی اگه این کارو کردی زنگ بزن شرکت حالشون رو بگیر
مثل اینکه پارس آفلاین هم مثل شاتل داره قانون محدود کردن شبانه رو روی همه اجرا میکنه . دانلود شبانه ی من 2-3 شبی میشه که به طرز فاحشی افت سرعت داشته و 1/3 شده !
وضعیت خدمات و کیفیت اینترنت پارس آنلاین در حال حاضر چطوره ؟ میخام برای شرکت سرویس بگیرم میخام بدونم پارس آنلاین در چه حالیه ؟ کیفیت خدمات پشتیبانی سرعت قیمت برخورد با کاربر و ... ؟
ممنون
شما که میگین پینگتون زیر 30 هست این مورد هم نباید برای شما فرقی کنه فکر کنم 128 هم می گرفتید همین طور بودنقل قول:
چون برای شرکت می خواهی بگیری پس بیشترین کار در روز هست اونم سرعت خوب هست فقط اگر مصرفت زیاد هست باید پول بیشتری بدی تا به راحتی در وقت اداری حجم کم نیاری !نقل قول:
خدمات پشتیبانیش وبرخورد با کاربر که بد نیست فقط بعضی وقتها بد اخلاقا که من به ندرت دیدم
سرعت و قیمت هم که هر چی پول بیشتری بدی اش بیشتر میخوری
حیف که قیمت سرویس 256 و 128 یکی هست وگرنه همینکارو می کردم:27:نقل قول: