سلامنقل قول:
مطمئنید 1:1 هست؟ اینکه خیلی عالیه ..
Printable View
سلامنقل قول:
مطمئنید 1:1 هست؟ اینکه خیلی عالیه ..
نه! من از کجا مطمئن باشم؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگن! سؤال 17 رو مطالعه کنید.
من تا وقتی به مشکل مزخرف نویز خط و عدم پیگیری مسئولین مخابرات و پشتیبانی مزخرفش نخورده بودم، اینترنت مخابرات بخصوص نامحدودش در قیاس با مبین نت و اکثر شرکتهای رقیب خیلی خوب بود و تجربهی قطعی زیاد نداشتم معمولا هفتهای چندبار افت سرعت و قطعی داشت اما در کل به نسبت اینترنت مزخرفی که توی ایران هست خوب بود....من ۵۱۲ داشتم و معمولا ۵۰ کیلوبایت در ثانیه رو داشتم که عالی نیست ولی خوب بود....کلا مبین نت گرون میگیره و اصولا هزینهی توسعهی شبکه رو نه از جیب سرمایهگذارها بلکه از جیب کاربرها میگیره!!! چون اینجا ایران هست و خودشون هم به آیندهی خودشون ذرهای اطمینان ندارن (سرمایهگذاری کیلوچنده؟ رانتی هست میخورن نبود هم یه جا دیگه میمکن) سیستم هم بسته و غیررقابتی (دو تا اپراتور سر و ته ی کرباس) نتیجه ضرر هنگفت کاربر بدبخت....
چرند گفته اند. اگر1 به 1 بود که در طول شبانه روز اصلاْ نباید افت سرعت داشته باشیم.نقل قول:
هفته ای چند بار قطعی کجاش کمه؟من سال قبل از پارس اینترنت گرفته بودم شاید ماهی یه دفعه قطع میشدنقل قول:
دوستان آیا سرعت شبانه تو طرح ها با سرعت های متفاوت فرق میکنه؟؟ من تو آستارا با 512-2 گیگ همون طرح قبلیا شب با سرعتی بین 80 تا 90 دانلود میکنم اما تو تهران بیشتره
دوست عزیز گفتم هفتهای چندبار افت سرعت و قطعی (یعنی باهم چندبار) هرچند از نظر کیفیت به قول شما یه بار قطع شدن هم خیلی بده ولی همونطور که گفتم در قیاس با اینترنت مزخرف ایران به طور نسبی گفتم! هرچه نباشه ایران یکی از کشورهای دشمن اینترنته دیگه اون تههای لیست به سر میبریم....نقل قول:
همین مبیننت هفتهی پیش ۲ ساعت قطع شد! هر روز «شاید» ساعاتی هست که پینگش پر از Time Outه!!! تازه به کیفیتشم مینازه...
از محبت نمی دونم کدوم مدیر سایت که پست های مرتبط من رو اسپم تشخیص دادن و پاک کردن که بگذریم
دیروز اشتراک دو مگ گرفتم. سرعت تست بین 2000 تا 400 نوسان می کنه در تست های مخنلف
اما این مهم نیست. مهم اینه که دیشب بعد از ساعت 2 که سرعت به طرز خنده داری پایین اومد، تست سرعت 2000 رو نشون می داد اما سرعت دانلود من بین 2 تا 25 کیلیوبایت نوسان می کرد!!!
اینم از سریع ترین اینترنت وایمکس کشور عزیزمون
مملکته داریم؟!
کی میگه مخابرات 1 به 1 هستش ؟ من 1 مگ نامحدود دارم مخابرات شبا از ساعت 6 7 بعد از ظهر به بعد دانلودم به جای 120 میاد روی 40 50 و بعضی اوقات هم از 20 30 بالاتر نمیره !! فقط صبح سرعتش خوبه ! گوله این حرفارو نخورید !!