با سلام
من پچ 1.3 رم توتال وار رو دانلود کردم ولی ارور میده که باری نصب نیست.
من رم فارسی رو نصب کردم و ویندوزم هم سون هست ممکنه مشکل از این باشه یا نه؟
باتشکر
Printable View
با سلام
من پچ 1.3 رم توتال وار رو دانلود کردم ولی ارور میده که باری نصب نیست.
من رم فارسی رو نصب کردم و ویندوزم هم سون هست ممکنه مشکل از این باشه یا نه؟
باتشکر
سلام خسته نباشید من بازی UP برای بلی استیشن 2 رو بازی کردم اما فقط تا مرحله اول رو تونستم بازی کنم برای اینکه انگار قفل میشه وحرکت نمیکنه لطفا من را راهنمایی کنید
تموم فایلهای هر 2 DVD رو یکجا روی هارد بریز و سپس extract کن....نقل قول:
سلام
بازی naild رو دانلود و نصب کردم همونی که موتور چهار چرخ هستش رالی خاکی
خیلی خیلی خیلی کنده حتی صداش بزور و تیکه تیکه هستش دایرکسم 10 هستش
گرافیکم اون برد 256 هستش که 256 تا از رم میگیره
حالا از کارت گرافیکه؟؟؟؟مطمین؟؟؟
چی بگیرم؟؟
بله با گرافیک آنبرد نمیتونی این بازی رو اجرا کنی!!نقل قول:
اینم سیستم مورد نیاز بازی محض اطلاع:
در مورد بازی قبل از بازی هم اولین کاری که باید بکنی اینه که گرافیکت رو عوض کنی چون دیگه با گرافیکهای آنبرد نمیشه بازیهای این نسل رو انجام داد...نقل قول:
o Processor: Intel Pentium 4 3.2 Ghz, Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better
o Memory: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
o Graphics: 256 MB DirectX 10.0® compliant video card or DirectX 9.0c® compliant card with Shader Model 3.0 or higher
o DirectX®: DirectX 9.0c or greater
o Hard Drive: 4GB
o Sound: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
نمیدونم سئوالم رو جای درستش مطرح میکنم یا نه اما خداییش جواب بداید
2 سری splinter cell chost theory , doble agent رو میشه شبکه انجام داد یا نه تا جایی که خودم اطلاع دارم میشه اما انگار بیشتر از 2نفر رو نمیدونم
قربان شما
سلام من fallout 3 gotye رو گرفتم اما توي بازي بعد از 1 2 دقيقه فريز و قفل مي كنه
پچ 1.7 رو هم نصب كردم
مشخصات سيستم هم خيلي از بازي بالاتره
core i5 4gb ram 5650hd vga
كسي مي تونه كمك كنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی ریپ وگاس دو را دانلود کردم بعد میخوام پچ نصب کنم این ارور را میده کی میدونه چشه
سلام
ویندوزم رو عوض کردم(windows 7 ultimate) ......برای بازیها ارور میده که یه چیزی is missing from your computer ........مثل xinput1_3.dll .......کلا روش اینه این فایلها رو دانلود کنیم و بریزیم!!! ادرس دقیق جایی که باید ریخت رو برای ویندوز سون بگید . مرسی!
سلام
دیروز dark sector 2009 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا میشه و ارور هم نمیده ولی داخل بازی بعضی نوشته ها XXXXX میوفته و نمیشه فهمید چیه .. xxxxx ها فقط یه نوشته نیست نوشته های مختلفی اینطور نشون داده میشن یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه داخل بازی یه مقدار از بالا و پایین تصویر بازی از مانیتور خارج شده و نمیتونم بالا و پایین تصویر رو ببینم مثلا چند تا گلوله دارم یا چیزای دیگه ای که ممکنه باشن .. تصویر جوریه که هیچ نوشته و اطلاعاتی از وضعیت کاراکتر بازی دیده نمیشه ..
سیستمم 2.4 4 هسته ای q6600 -
9500 GT 512
رم 2 گیگ
سون 64 بیتی
اینم بگم که درایور ها هم تقریبا بروزن و الان 7-8 تا بازی هست که بدون هیچ مشکلی اجرا میشن. تو تغییر رزولوشن هم مشکلی ندارم و رزولوشن های مختلف رو تست کردم ..