قصد جسارت ندارم دوست عزیزم پشتیبانی های وب اپلود بالاتر از 1 مگ نمیبنده ولی نمایندگی های شهر دستشون در این مورد بازه و براتون انجام میدن موفق باشینقل قول:
Printable View
قصد جسارت ندارم دوست عزیزم پشتیبانی های وب اپلود بالاتر از 1 مگ نمیبنده ولی نمایندگی های شهر دستشون در این مورد بازه و براتون انجام میدن موفق باشینقل قول:
ویدیو آنلاین از سرور خارجی ؟! ۵ صبح شاید اما ۹ تا ۱ شب اصلا !نقل قول:
مرکز به مرکز شهر به شهر به نظرم متفاوته همین الان ساعت 9.48نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فشفشه واقعیه یعنی میشه در طول روز 4 گیگ دانلود کرد؟
سرعتش چه قدره؟
سلام اگه منظورت فشفشه زیره تو 1 ساعت یا کمتر میتونی 4 گیگ رو دانلودش کنی سرعتش 16 مگ هست خودشون میگن سرعت بستگی به کیفیت خط تلفن داره ولی نوسان دارهنقل قول:
محتوای مخفی: 4گیگ
بعدش از خدا شونه که همینطور بخری و دانلود کنی قیمتش با مالیات حدود 2500 تومان میشه ...
دوست عزیز من تا حالا اینو بررسی نکرده بودم فشفشه های زیادی هدیه و خریدنی داشتم ولی همین 1 ماه پیش اومدم فشفشه ها رو یکی یکی فعال کردم که همه هدیه بود و بازی pes2016 رو از سایت سافت 98 دانلود کردم اما برام جالب بود که من فشفشه 7 گیگ رو فعال کردم 6 گیگ دانلود کرد و فشفشه 2 گیگ فعال کردم 1.5 بود دانلود یعنی دقیق همونو دانلود نمیکرد واقعا نمیدونم ماجرا چی بود کلا تو 10 گیگ و 130 مگ حجم منو 12.5 تقریبا کسر کرد.نقل قول:
الان هم بسته طوفان ماهی 30 گیگ دارم از این بسته هم خیلی کسر میشه به طوری که من درایور انویدیا رو با فیلتر شکن باید دان کنیم دان کردم من با هات اسپات دان کردم و دانلود منیجر 372 مگ رو 498 مگ کم کرده بود البته نرم افزارهای دیومتر درست میزنه اما سایت های وب بیشتر میزنه و دقیقا همونو هم کم میکنه .
من یک ماه پیش مستندات خود پشتیبانی اومد از روی سیستم گرفت و تایید کرد داره حجم کم میشه امام بعد یک هفته جواب دادن نه مشکلی نیست و ... الان هم میخوام خودم دوباره آخر روزهای این ماه که حجمم آخرش میشه دوباره با نرم افزار و سایت های وب بزارم دان کنم و فیلم بگیرم و برای 195 و بازرسی بفرستم ،یعنی دوباره مستندات با همون سایتی که نرم افزار نشون میده و فایل دانلودی هست و سایت های وب نشون میده .
حالا شما هم بگیرید یکبار فشفشه رو چک کنید ببینید واقعا 2 گیگ دان میکنه؟
حتی سرویس اصلی رو هم چک کنید واقعا کارهایی میکنید با چیزی کم میشه درسته؟
حذف شود لطفا
پست های صفحه های قبل رو داشتم میدیدم بعضی از دوستان خیلی خوشحال هستن از این که های وب دارن و پینگ پایین باید عرض کنیم خدمت شما پینگ بنده هم به سرور های اروپا 100 میلی ثانیه که باید گفت عالیه پس دیگه هیچ مشکلی نیست تو بازی انلاین ولی اینجاست که پکت لاست 20 درصد تمام ارزو های شما رو بر باد میده وقتی هم زنگ میزندی اول میگه خط شما نویز داره و بعد از این که چند بار برسی کنه همه چیز رو با شما میگه لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که ازش میپرسی کی درست میشه میگه مشخص نیست و زمانی به ما اعلام نکردن.این هم بهانه جدید شرکت های وب چرا میگم بهانه چون وقتی بنده صبح ساعت 6 تا 10 از همین اینترنت استفاده میکنم پکت لاست من 0 هست ولی هر چی از ساعت 10 رد میشه پکت لاست من هم بیشتر میشه دقیقا به علت کمبود پهنای باند و ضریب اشتراک نادرست های وب با طرح فشفشه و قیمت ارزان یک اینترنت بدون کیفیت رو ارائه میده که اصلا ارزش هزینه که برای میکنید رو نداره من یک سوال از شما دوستان عزیز دارم ایا ملاک یه اینترنت خوب فقط سرعت و ارزان بودن هست؟؟ درسته که سرعت و ارزان بودن خیلی مهمه ولی ایا ارزش این رو داره که با سرعت تو یه جاده پر دست انداز حرکت کنی و بعد هم نتونی ازش لذت ببری؟؟؟؟ های وب = بای وب.
دوست عزیز شما چند بار بر ارزان بودن اینترنت های وب اشاره کردی در صورتی که اصلا اینطور نیستنقل قول:
ببینید چون های وب سرویسهای حجمی 2 گیگ را حذف کرده در حال حاضر ارزانترین سرویس حجمی های وب سرویس 7 گیگ 1 ماهه با قیمت 26000 هست
حالا اگه شما دانلود هم داشته باشی باید یه فشفشه 50 گیگ 30 روزه با مبلغ 33000 تومان بخری
بعد برای استفاده از اون باید نیتروی 5 روزه با مبلغ 6000 تومان بخری
که جمعا برای 1 ماه باید مبلغ 65000 تومان بپردازی کجای این ارزانه ؟؟؟
قبلا سرویس 2 مگ با دانلود شبانه رایگان ماهیانه 15000 تومان بود
از های وب آشغال تخلیه کردم راحت شدم, زنگ زدن بهم گفتن نمیخوای تمدید کنی منم گفتم با این سرویس دهی آشغالتون تمدید نمیکنم ماهی چهل تومن میدادم دیگه اصلا ADSL نمیخرم بسته یک ماهه ایرانسل خریدم سه گیگ سیزده تومن سرعت دانلود پنجاه مگابیت پینگ زیر هشتاد پکت لاست صفر,کوچکترین مشکلی با بازی آنلاین مثل کلش رویال نداره های وب رسما منو سرویس کرد برا بازی کلش رویالنقل قول:
اگه دانلود حجیم هم داشتم بسته نامحدود یک ساعته ایرانسل میخرم تو یک ساعت بیست گیگ میتونی دانلود کنی از این بهتر چی میخوایید بیست گیگ فشفشه از های وب بیست هزار تومن میشه تازه با این سرعت افتضاح های وب تا بخوای دانلود کنی چند ساعت طول میکشه
بازم لعنت به های وب تو این سه سال که مشترکشون بودم یه بارم نشد زنگ بزنم و یگن مشکل نت مزخرفشون از خودشونه همش میگفتن از مرکز مخابراتی و نویز خططتونه