همه چیز فعلا خوبه تازه اومدم های وب:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همه چیز فعلا خوبه تازه اومدم های وب:n02:
ماهیانه چقدر هزینه سرویس میدی ؟؟؟نقل قول:
سرویست دانلود شبانه رایگان هم داره ؟؟؟
مطمئنم یه روز پشیمون میشی که اومدی های وب مثل همه مشترکینش
چون جواب سوال اول خیلی و جواب سوال دوم هم نه هست
فعلا که با بسته سفید اومدم های وب نت دیگه دارم روی خط دیگم شاتل جشنواره 144 گیگ که فقط بدیش سرور خارجی محدود شده رو 4 مگ های وبم ماله خونه هستش زیاد استفاده ندارم بعضی مواقع ویدیو انلاین میزنم که سرعت سرور خارجی های وب بازه سره یه سال بسته به درد نخور نیاورد تخلیه میزنم های وب رونقل قول:
نقل قول:
چطور شده که آپلود شما رو روی دومگابیت بستن در صورتی که من تماس گرفتم گفتن اصلا آپلود دو مگ نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به پشتیبانی زنگ نزن نمیبندن از نماینده شهرتون درخواست کن شاید فرجی شد:n09:نقل قول:
چقدر جالب های وب بسته های خوش قیمتش را فقط برای کاربران جدید گذاشته و مثلا میخواد با این کار اونا رو فریب بده بسته ها و سرویسهای زیر :نقل قول:
ولی بعد که مشترک های وب شدن به بهانه های مختلف این بسته ها رو از پنل حذف میکنه و وقتی هم با پشتیبانی و فروش تماس میگیری به دروغ میگه:
امکان فعالسازی این بسته ها در مرکز مخابراتی شما وجود نداره
در صورتی که اگه مشترک جدید باشی در هر مرکز مخابراتی قابل ارائه هست لعنت به های وب با این سیاستش :n21::n15:
برای سرعت هم که همش به دروغ میگن مشکل از خطتون هست و نویز داره :n21:
دوست گلم کور که نیستم دارم میبینم ..نقل قول:
جواب اون دوستمون رو دادم در مورد نامحدود ها بود..
ضمنا شما اول پست های قبلی رو بخون بعد نظر بده
نقل قول:
دوست گلم فعلا گرم هستی چون تازه اومدی های وب مثل من اگه سه سال با های وب باشی کاملا درک می کنی چی میگم .
سرعت دانلود از سایت های خارجی همین الان 500 کیلو بایت در ثانیه. ( تو صبح و وسطای شب مثل حالت عادیش میشه. سرعت میشه همون 1.5)
در همین لحظه سرعت دانلود از سایت دانلودها 1.56 کیلو بایت در ثانیه
یعنی چی ؟ یعنی دمت گرم های وب:n19: فکر کنم حتی ترافیک دانلود از سایت های خارجی یا بازدید از سایتای خارجی رو هم های وب دوبل حساب کنه:n02:
حالا ایناش به جهنم . این قطعی های یه روز در میون و مثلا بیست دقیقه در روز که گهگاه اتفاق می افته پدر آدم رو در میاره.
به خاطر حذف سرویس هاش نداشتن تنوع بعد از دوسال تخلیه کردم اینا هم مردمو مسخره کردن کلی دروغ به مردم میگن که مرکز مشکل داره و.... همش به خاطر منافع خودشونه
داداچ داری اشتباه میزنی ، اینجا محل حل و فصل موضوعات و اشکالات مربوط به های وب هست نه جای تیکه اندازی و خوشمزگینقل قول: