این هم سرعت تو اردبیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم سرعت تو اردبیل
نقل قول:نقل قول:سلام .نقل قول:
من صبانت دارم . همینطوری سوال پرسیدم آخه گفت براش هیچ فرقی نداره که کدوم ISP یا شهر هستین :دی بعد هم گفت اگر فهمیدن هیجکاری نمیتونن بکنن جون هیج مدرکی ندارن .
در کل من که استفاده نکردم :دی ولی لامصب آدمو هوسی میکنه . :دی
مخلصیم .
وقتی شما وصل میشید شماره شما اونجا مشخص میشه و همینطور اشتراکی که باهاش متصل میشید . ممکنه شما نبینید تو کنترل پنلتون ولی بعضی شرکتها به خود کاربر نشون می دهند که با کدوم شماره وصل شدبد.نقل قول:
سلامنقل قول:
جان . نه دوست عزیز. این سایت لینک مستقیم داره و سرعتش بسیار بالاست. فقط بدیش اینه که تعداد فیلمهاش کمه. دوستان سایتی مثل این که گفتم سراغ دارن برای دانلود فیلم با سرعت بالا در این شبا که سرعت اومده پایین؟
Mediafire بود که به طرز عجیبی فیل+تر شد یه دفعه.نقل قول:
سلام بر همه دوستان عزیز.
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
از لطف همه شما سپاسگذارم
نقل قول:
شته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام .
یه سوال فنی ! یکی از دوستان من دیشب یه اکانت بهم داد که 7 گیگ اعتبار داشت . گفتم از کجا آوردی گفت من ISP رو هک میکنم ! ولی دیدم اکانت شمارش طرف ما هستش گفتم این که مال یه بدبخت هستش که ! اگر تموم بشه باید بخره که ! گفت نه زنگ میزنه پشتیبانی اونها هم چون میدونن سرورشون هک شده مجبورن یه اکانت جدید بهش بدن .
میخواستم بدونم چجوریاست این حرکت ؟
میخوره حرکت ضداخلاقی ، عاطفی ، شرعی و .... باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم.
عجیبه مگه میشه با اکانت یکی دیگه کانکت شد!!
من اکانت دو نفر را تست کردم نمیشه!
نقل قول:
من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
از لطف همه شما سپاسگذارم
نکته همینه من رفتم هاست گرفتم لینک هام را میشکم روش که سرعت بالا باشه باز پایینه شب ها!
ولی مثلا از بعضی سرور ها خیلی بالاست؟
بچه هایی که راپید دارند سرعتشون شب ها چطوره اگه خوبه من هم برم یه اکانت راپید بگیرم
اینجا 10 روزه عصر ها از 4 تا 6 موقع وصل شدن 738 میده
وصل هم که میشه سرعت خفن پایین هست
شب ها از 1:30 به بعد همه جا میتونم برم الا p30world چه با com چه net
سلام
سرعت art home چنده؟؟؟
منظور سرعت دانلود هست
سلام . من 2 سال هست که از اکو 512 شاتل استفاده میکنم . تو این یک سال اخیر مشکلات زیادی داشتم از قبیل افت سرعت شدید ( دانلود زیر 5 کیلوبایت ) و قطعی زیاد و نبود دیتا ، پینگ بالا در حد 1500 .
جدیداً دو هفته ای هست هر روز قطعی دارم . من شیراز هستم . میخوام ازشون شکایت کنم و سخت پاش وایسم و حقم رو از اینا بگیرم .
میخواستم یکی راهنمایی کنه بگه از کجا باید اقدام کنم
هر روز قطعی دارم و بعد میگن از مخابرات هست و یکبار نشده بگن شاتل . دیروز آنلاین میگن از مخابرات . تلفنی میگن از شاتل . من دیگه واقعاً صبرم تموم شده و یکسال امروز و فردا میکنن .
منتظر پاسخ شما هستم و تا حقم رو از اینا نگیرم دست بردار نیستم .