فرقش روي شارپنس و كيفيت خروجيه كه اصلا به L نميرسه اما غير ال هم بسيار عاليه. اما بعد از 100 اف2.8 ال كنون لنز 90 تامرون عاليهنقل قول:
فرقش روي شارپنس و كيفيت خروجيه كه اصلا به L نميرسه اما غير ال هم بسيار عاليه. اما بعد از 100 اف2.8 ال كنون لنز 90 تامرون عاليهنقل قول:
ممنون از راهنماییت .من ترجیح میدم کیفیت فیلم دوربینم hd باشه ولی کیفیت عکس بالا باشه رو همین قضیه واسه wx50 کمی شک دارم چون بیشتر از فیلمبرداریش تعریف می کنند.
دوستان عکسهایی که با WX50گرفتم هنگامی که با کامپیوتر زوم میکنم خیلی خیلی نسبت به عکسهایی که با دوربین کنون گرفتم از هم می پاشه علتش چی میتونه باشه؟؟دوستانی که سونی کار کردن امتحان میکنن
واقعا الان دارم کم کم میفهمم دوربین فقط کنون
دوست عزیز آقای فتوگرافر شما نظرات تخصصی میدین میشه من و مراهنمایی کنید.مطالب دوستان و که میخوندم به نظر میرسه اکثرا کانن را تایید میکنن.میشه بفرمایید شرکت های دیگه چقدر از نظر کیفبت دوربینهاشون با کانن فاصله دارن.من جمهوری که رفتم قصد خرید کانن داشتم اما قابلیتها و قیمت ساسونگ را که دیدم نظرم عوض شد.شما آیا با دوربینهای سامسونگ کار کردید .یعنی خیلی از بازار حرفه ایها دوره؟من مورد استفادم برای عکسبرداری از مبل و صندلی برای تولیدات خودمون و ارایه به مشتری هست و عکاسی از حرکات ورزشی در حد باشگاه خودمون!!wb 151f خریدم.خیلی پشیمون باشم یا کم :n02:
با سلام دوربین تو رنج 400 تا 500 هزار تومن مارک کانن با زوم اپتیکال 5 بهترین چیززی که میتونم بخرم چیه منتظرم با سپاس فراوان
نقل قول:
Canon PowerShot A4000 IS
16 مگاپيكسل
فيلم HD
لنز 28-224 بزرگنمايي 8 برابر
اقا آرش جان والا اطلاعاتي ندارم راجع به دوربينتون اما همين رو بهتون بگم كه در دوربين هاي كامپكت امكانات مهم نيست،مهم قدرت موتور دوربين در ايزوه بالا كيفيت خروجي و ... هست. برند كنون هم چندان فرقي با بقيه نداره يني هيچ فرقي نداره فقط چند مدل از دوربين هاش برترين هستند و دليلي بر بهترين بودن همه ي محصولات اين برند نداره ،من خودم دوربين كنون دارم و تعصب خاصي روي اين برند پس كاملا بي طرافانه عرض كردم خدمتت. دوربين هاي سامسونگ رو از نزديك هم نديدم:n02: و كلا نظري روش ندارم.ولي قطعا بديهيه برند هايي همچون سوني نيكون و كنون دوربين هاي بهتري (هم رده با محصول مشابه سامسونگ) توليد ميكنندنقل قول:
ممنونم لرزش گیر هم داره مدلهای دیگه چی پیشنهاد میدیننقل قول:
چیدمان عدسی ها، نوع و کیفیت عدسی ها، کیفیت بدنه لنز و صد البته قیمت فرق زیادی داره!نقل قول:
اختلاف تقریبا دوبرابره! شما همون 100 معمولی رو بگیر پشیمون نمیشی
ممنونم ازتون.چه طوری و در چه حالتی میتونم دوربینم را تستش کنم.یعنی تو چه مود و چه حالتی میشه دوربین را به چالش کشید؟نقل قول: