من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيستنقل قول:
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيستنقل قول:
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
:40: شاهين جان مي خواستم بدونم قشم كي زير پوشش مي ره ؟
اگر يه ليستي از شهرهاي جديدي كه قراره زير پوشش برن بزاري ممنون مي شيم .
راستي از مشكل ميدون آزادي و خ. استاد معين و ... ( كه گفتي به خاطر فيبر نوريه ) چه خبر ؟ مشكلشون حل شد؟
اين قطعيا كه پيش مياد اصلا خود مهندساي ايرانسل مي فهمن ، يعني منظورم اينه كه بلافاصله مي فهمن يا اينكه
بايد مردم گزارش كنن ؟ :40:
دوستان شماها وقتی گوشیتون خاموش باشه و پیغام گیرتون فعال باشه sms براتون میاد ؟! شاهین خان ایراد نیست که نمیاد برای من؟
نقل قول:
ببخشيد جاي آقا شاهين گل جواب ميدم تا زود تر به جواب اولتون برسيد
به اين آدرس بريد آقا شاهين زحمت كشيده آپلود كرده
کد:http://mtnirancell.persiangig.com/document/
این سیستم ایرانسل بس عجیبه ، طرح طلایی رو دو هفته قبل غیرفعال کردم، دیروز دوباره فعالش کردم، امروز اس ام اس تایید اومده ولی هیچی پول اضافه نشده ظاهرا !
میشه کسی بگه چرا نمیشه MMS فرستاد ؟ ؟؟؟:41::41:نقل قول:
آقا شاهین مرسی از کمکت ولی همچنان سیم کارت من مسدوده.
شماره و مدل گوشی رو برام میل کن.نقل قول:
البته منظورم اینه که دیگه از کابل از نوری استفاده نمی شه.نقل قول:
و همیشه آنتن پر هستش. برگشت صدا نداره. قطع و وصل هم نمیشه.
کاملا درسته و فقط سیم کارت هاش رو به مدیران ارشد می دهند و قیمت مکالماتش هم خیلی کمتر از این خطوطه ما هست.نقل قول:
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
سلام
من میخوام GPRS گوشیمو فعال کنم .
گوشیمم nokia 5700 هست .
به 2225 که S nokia 5700 رو ارسال می کنم جوابی ارسال نمیشه .
به 140 که زنگ میزنم و شماره ی 3 و سپس 6 رو می گیرم ، میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد .
تو سایت که میرم تنظیماتش با تنظیمات گوشی من فرق داره .
با 140 تماس می گیرم و به اپراتور وصل میشم ، یارو میگه سریال نامبر گوشیتو بده تا برات ارسال کنیم . دوباره که تماس گرفتم تا سریال نامبر رو بدم گفت ما اصلا همچین چیزی نداریم .
یه بار دیگه که به 140 زنگ زدم و به اپراتور وصل شدم ، گفت گوشی شما تو لیست نیست و اصلا نمیتونید با این گوشی به اینترنت متصل بشید !!
ولی تو همین فروم هم افرادی هستند که با nokia 5700 به GPRS متصل میشن .
شما هم با اون ایرانسلتون . هرکی یه چیزی می گه .
بالاخره من چه جوری باید به GPRS متصل بشم ؟
اینا گوشی های جدید رو توی لیستشون ندارن، برای من هم E65 تنظیماتش نبود، ولی شما برای تنظیم برو به :نقل قول:
Menu > Tools > Settings > Connection > Access Point > New
و توی قسمت Access Point Name بنویس : mtnirancell
درست میشه !
یکی از دوستان لطف می کنه به من بگه چطور سیستم پاسخ گویی صندوق صوتی خودم را به زبان فارسی تبدیل کنم؟
چندین بار تغییر زبان داده ام به فارسی اما پیغام اوپراتور صندوق صوتی همچنان انگلیسی است
بعد از حدود 15 روز استفاده از طرح طلایی و اینکه 50 تومن اعتبار قرار بوده تو حسابم باشه، این جمله بدهیه شما 141804-و حد اعتبار شما 64184 یعنی چه؟؟؟
سلام دوستان
لطفا اگه کسی از شهرهایی که برای تحت پوشش قرار گرفتن
ایرانسل در اولویت هستن ، اطلاعی داره ، بگه .
الان سه تا استان کلا تحت پوشش نیستن .
تو خود سایت هم گشتم ، از اولویتها و شهرهایی که در
آینده تحت پوشش قرار میگیرن چیزی نگفته بود .
آقا شاهین ممنون میشم اگه میدونید ، راهنمایی کنید .
یا حق
:40:
نقل قول:
واقعا شما خبر نداري مخابرات براي اينكه سيم كارت هاي خودشو بفروش
الان حدودا 3 يا 4 ماه كه MMS را قطعش كرده
نقل قول:
دوست عزيز صفحه قبل جوابتون هست ولي اشكال نداره بازم ميزارم
من كه كاري نكردم آقا شاهين زحمتشو كشيده
کد:http://mtnirancell.persiangig.com/document/
من یه سوال دارم:
من طرح قرمز رو 30 مرداد انتخاب کردم,حالا اگه این طرح تموم بشه اعتبار 30 روزه ی من هم تموم میشه,یعنی اعتبار من بیشتر از 15 روز نیست؟؟؟
یا بعد از 30 روز تموم خواهد شد؟؟؟
لطفا جواب منو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيزم علامت منفي يعني اينقدر طلبكاري !! نه بدهكارنقل قول:
اونوقت حد اعتبار شما 64184 یعنی چی؟ یعنی از اون طرف 14 تومن طلب دارم از این طرف هم 64 تومن تو حسابمه؟نقل قول:
امروز ظهر پیامک سده(خمینی شهر) قطع شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته از ساعت 12 ديگه اس ام اس قطع شده منم تهران همين مشكل رو داشتم
ولي الان ديگه درست شده
اس ام اس تبریز ازحدود ساعت 12 تا 13:30 قطع بود:20:
ببينيد 150 تومن كه ميديد 100 تومنش سيم كارته 50 تومن وديعه يعني تا 50 كه حرف بزنيد و پول نديد اصلا بعدش ديگه كار سيم كارتت تمومه و جمعش مي كنن ؛ خوب 50 + 14 ميشه 64 ديگه :46: :31:نقل قول:
آقا شاهین چی شد پس؟بابا سیم کارت من قطعه هنوز.تو رو خدا یه کاری بکنید.
نقل قول:اینا چه ربطی به سؤال من داشت؟ سیم کارت من از ایناست که 50 تومن اعتبار اولیه به عنوان جایزه توشه که باید تا آخر مهر مصرف بشه. فقط به اندازه 15 روز از ماه قبل طرح طلایی واسه من فعال بوده، حالا من می خوام بدونم که این جمله حد اعتبار شما 64 تومن و بدهی 14- تومن یعنی چی؟ یعنی از 50 تومن اعتباره چیزی کم نشده؟ یا اینکه کلش پریده 14 تومن هم بدهکار شدم؟ یا 14 تومن هم اومده روش شده 64 تومن؟ مورد الف و ب؟ هیچکدام؟:31:نقل قول:
این سیستم کلا چرت و پرت میگه ( آخر ماه نرم افزار اینا رو درست میکنه)نقل قول:
نقل قول:
دوست خوبم
من چون اعتباریم باید به 140 زنگ بزنم اما به اونم که زنگ می زنم اپراتور می گه شبکه موقتاً با اشکال روبروست.
حالا نمی دونم چی کار باید بکنم
میلاد جان تا اونجایی که من می دونم برای استفاده از پیام گیر صوتی باید به یکی از شماره های 10 تا 107 زنگ زد حالا اگه من اشتباه می کنم به من بگین ممنون میشم
نقل قول:
شما 14 هزار تومان طلبکار هستی و می تونی تا حد اکثر 60 هزار تومان مکالمه داشته باشی. بیشتر از این حد خط شما یکطفه میشه.نقل قول:
اون 50 هزار تومانت هم از بدهی قبض شهریور کسر میشه.
مثلا اگه 20 هزار تومان مکالمه داشته باشی برات قبض میاد 30- هزار تومان.
اون 50 كه من گفتم ربطي به 50 جايزه نداشت !
بچه ها امروز تو یه جاهایی از تهران انتن جدید اضافه شده و مشکل منطقه ی صادقیه و بلوار فردوس حل شده.
only Irancell:40:
یک مسئله مهم براتون میگم و میرم سره کار.
کسانی که مشکل ارسال sms دارن حتمان این 3 تا کد رو وارد گوشی کنن.
# 16 * 0000 * 330 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 16 * 0000 * 35 #
باید پیغام بده که میدودیت پیام ها و تماس های خروجی برداشته شد.(غیر فعال شد)
یا Inactive: Message
اگه نشد این کار رو حتماً بکنید.
از آنجایی که بسیاری از مشترکین تماس ها بین المللی شان مسدود است یا باید با ایرانسل تماس بگیرند و تقاضای رفع این مسدودیت رو بدهند و یا شماره مرکز پیام خودشون رو از:
00989350001400 ، 00989350001420 ، 989350001400+ یا 989350001420+
به:
09350001400
و
09350001420
تغییر بدهند.
اگه این راه رو درست بروید مطمئن باشید که 100% مشکل sms هاتون بر طرف میشه.
البته امروز چند ساعت مشکل sms بود که فعلا بر طرف شده.
این راهی که گفتم رو خودم تجربه کرم و اگه 100 بار در طول روز به ایرانسل زنگ بزنید می تونم به صراحت اعلام کنم که هیچ اپراتوری این رو به شما نخواهد گفت.
چون هیچ کس نمی دونه و قبول نمی کنه ، کسی که تماس های بین المللی خطش اگه قطع (مسدود , Barred) باشه دیگه با مرکز پیامی که با 0098 و 98+ شروع بشه نمی تونه sms بزنه
این کار رو کردم ولی درست نشدنقل قول:
ايول راست مي گي ، BTS جناح هم روشن بود ؟ دم مترو چطور بود ؟ اونجا رو هم ديدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مازيار جان نامه رو چي كار كردي ؟ پس كي و چه جوري مي خواي بفرستي ؟
:46:
ببين عزيز جان اگه با كد #6*3*140* (البته اگه دايمي داري به جاي 140 ، 130 بزار ) تنظيمات برات ارسال نشهنقل قول:
مشكل رجيستر گوشيته . يه تست كن ببين گوشيت رجيستره ؟ چون منم گوشي شما رو دارم و با هميت كد تنظيمات رو دريافت مي كنم و قشنگ كانكت مي شم
آخرين بار هم همين امشب زدم و برام ظرف 1 دقيقه تنظيمات اومد . نمي دونم چرا با اينكه مخابرات رجيستر و
برداشت ايرانسل برا gprs هنوز رجيستر مي خواد . من 2 تا از رفيقام هم گوشياشون رجيستر نيستن اونا هم
تنظيمات براشون نمياد . ولي فكر كنم اگه گوشيت رجيستر نشده باشه شاهين جان بتونه برات كاري كنه .
البته برا يه چيز ديگه هم مي تونه باشه ، اگه ثبت نامت كامل نشده باشه نمي توني استفاده كني . اونم يه چك بكن
جناح که بود ولی چنتا اسم جدید هم اومد که اینقدر پیچیده بود درست نتونستم اسمشونو بخونم. دم مترو هم درست تا زمانی که قطار زیر تونل نرفته آنتن میده !نقل قول:
سلام خدمت همه بچه های تاپیک
اولا من 2 هفته نبودم و دیدم نزدیک به 70 صفحه اضافه شده که نشون میده بحث ها هنوز داغه.
یک اتفقاق جالب دیروز افتاد من هر روز رادیو جوان گوش میدم تو محیط کار و برنامه های مختلف داره که بشون میشه اس ام اس زد.
و دیروز خیلی جال بود که رای اولین بار کلی اس ام اس گوینده میگفت که با 0935 شروع شده بود.روزهای قبل اصلا
سابقه نداشت حتی یک اس ام اس با شماره 0935 بده.از بچه ها میخاستم بپرسم شما به این شماره ها اس زدید
ی نه.متاسفانه من شماره اس برنامه رو نداشتم که خودم تست کنم اس ارسال میشه یا خیر.
پس یعنی بالأخره ماه قبل واسه یه نصفه ماه فعال بودن طرح طلایی دو تا 15 تومن از 50 تومن اعتبار اولیش کم کرده؟ اینکه میگم دوتا 15 تومن چون دفعه اول اس ام اس فعال شدنش نیومد دوباره فعالش کردم که گویا دوبار حسابش کردنقل قول:
:41:
آقا شاهین ممنون از راهنماییت
پس معلوم شد 70 صفحه رو نخوندي ديگه ، :31:نقل قول:
از ميسيج سنتر تاليا بايد استفاده كني ، آره مي شه فعلا كه ميشه ، شمارشم مي توني از صفحات قبل در بياري
Mtnirancell از من خواستي مدل گوشيم شمارمو واست ميل كنم ميل كه كردم هيچ تازه پيغام خصوصي هم واست فرستادم اما جواب منو ندادي ولي بدون اگه كمكم كني خيلي كار بزرگي واسه من كردي ممنون ميشم اگه كمكم كني
اقا من سيم كارت ايرانسل گرفتم هر كار ميكنم conect شه . نميشه همش مي نويسه you can conect to wlan بعد داخلم نميره ولي با همين گوشي با يه سيم كارت ديگه conect شدم . به نظر شما مشكل چيه؟