سلامنقل قول:
امیدوارم بزودی استارلینک بگیرید؛ اما با خطرات احتمالی چه می کنید؟
یعنی هیچ مشکلی نیست؟
Printable View
سلامنقل قول:
امیدوارم بزودی استارلینک بگیرید؛ اما با خطرات احتمالی چه می کنید؟
یعنی هیچ مشکلی نیست؟
دوستان یک ماه از قرار پس پرداخت داد FTTH مخابرات من مونده و یک ساله 420 گیگ هست 420 تومن. 500 گیگ فقط 3 ماهه داره 400 تومن. طرح دیگه ای هست که کسی گرفته باشه مرکز تهران که تو لیست پنل نباشه ؟ 3 ماهه حجم بالاتر رو برای این ارزون تر گذاشتن که گرون شد قرار داد تموم بشه ؟ این چه سیستمی هست آخه؟ اگه کسی اطلاعات داره به اشتراک بگذاره ممنون میشم.
ممنون اگه بفهمن که مشکل درست میشه ولی خوب وقتی امکانات نیست مجبور هستیم خطر کنیم.نقل قول:
استارلینک رو استتار کنید
خویشتنداری کنید و پز داشتنش رو به کسی ندید
روتر و وایفای خود استارلینک رو غیر فعال کنید و از طریق یک روتر خارجی اینترنت رو به دستگاههای خودتون بدهید
وی پی ان داخلی و تفکیک ترافیک برای استفاده و مشاهده صفحات داخلی قرار بدهید
استارلینک رو استتار کنید
خویشتنداری کنید و پز داشتنش رو به کسی ندید
روتر و وایفای خود استارلینک رو غیر فعال کنید و از طریق یک روتر خارجی اینترنت رو به دستگاههای خودتون بدهید
وی پی ان داخلی و تفکیک ترافیک برای استفاده و مشاهده صفحات داخلی قرار بدهید
نقل قول:
ی زمانی شطرنج تو این کشور ممنوع بود آخرش ازاد شد ... اینم کم کم آزاد میشه ... :rambo:
پرسرعت ترین و بیشترین حجمش طرج 100 تا 1000 مگ هست که 500 گیگ حجم داره و ماهی 400 تومنه ولی فقط پیش پرداخت میشه خرید و یک ماهه تا هر وقت خواستند قیمتش رو ببرند بالا ، بهترین طرح پس پرداختش هم 700 گیگ ماهی با سرعت 300 بود که دیگه الان نیست . فعلا طرح جالبی برای پس پرداخت نداره به نظرم همین یک ماهه سرعت 1000 رو بگیرید تا طرح های بعدیش بیادنقل قول:
این قسمت وی پی ان داخلی رو اصلا به فکرش نبودم چه داستانی هست بعد اون همه هزینه برای باز شدن 4 تا سایت بانک و .... :grrr::thumbsdowنقل قول:
میتونی برای اون یک مودم 4G معمولی بگذاری و تو روتر مشخص کنی اون سایت هارو با اون نت باز کنه .نقل قول:
گیر افتادن مساوی با پرونده سنگین درست کردن .
الان 100 تا 1000 سه ماهه و 6ماهه هم داره.نقل قول:
یعنی روی پیش پرداخت ؟ باید کل شش ماه رو اول قرار داد پرداخت کرد ؟نقل قول:
درود. بله .نقل قول:
- - - Updated - - -
درود. بله .نقل قول:
سرویس ۳۰۰ مگ مخابرات تا چه سرعتی باز هست؟
امروز من ثبت نام انجام دادم مرکز مخابراتی و پیامک ها اومد برام در اون لیست که دادن برای انتخاب سرعت اصلا ۳۰۰ مگ به بالا نداشت
نقل قول:
1 ساله هم داره
تجاری ثبت شدی؟نقل قول:
تجاری ها اینشکلی ان
یک ساله پس پرداخت داره ؟ یه سال اول قرارداد پرداخت کردن کمی سنگینه برای من ، داخل پنل پس پرداخت 1000 با 500 گیگ در ماه فقط 3 ماهه داره ، چند ماه پیش تماس گرفتن که طرح 700 گیگ در ماه داریم ارتقاء بدیم براتون ؟ ، شاید طرحهای دیگه هم داشته باشن که داخل پنل نباشه. مرکز هم میری مودی هستن یا خبر ندارن . دوستان کسی گرفته پس پرداخت 500 گیگ یک ساله تازگی ؟نقل قول:
یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی
- - - Updated - - -
یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی
۱ ساله ۶۰۰۰ گیگ داره با سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پیش پرداخت هستشنقل قول:
6000 گیگ در سال دیگه همون ماهی 500 گیگ میشه. من مرکز رفتم و 2020 هم تماس گرفتم همچین سرویسی نداشتن، همون 500 گیگ 3 ماهه بود. چرا آخه همه پول رو اول کار بدی بدون تخفیف دوستان میگن درست 1000 هم دریافت نمیشه داخلی 1000 باشه خارجی پایین جالب نیست. فرم درخواست FTTH فقط پیش پرداخت داره داخلش، شاید میخوان پس پرداخت رو حذفش کنن. فقط یه سرویس داشت که دخل پنل من نبود ماهی 800 گیگ تا 300 مگابیت سرعت قیمتش ماهی 459000 تومن بصرفه هست نسبت به 420 گیگی ماهی 420 تومن برای کسی که مصرفش بالا هست، اما من فعلا این حجم رو نیاز ندارم.نقل قول:
استعلام محدوده سرویس فیبرنوری مخابرات رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟؟ :rambo:
مراجعه حضوری به مرکز مخابرات نقطه مورد نظر بخش امور مشترکین.نقل قول:
احتمالا اون 800 گیگ داخلی هست که معادل 400 گیگ بین المللی میشه.نقل قول:
داخل جدول بعد از سرویس 420 گیگ در ماه هست نمیشه این یکی داخلی باشه خیلی وقته حجم رو بر اساس داخلی نمیزنن. خانمی که مسئول بود هم گفت این سرویس به صرفه تر هست به نسبت تفاوت قیمتی که داره دو برابر حجم دارهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک سوال دارم ODC سر خیابان ما رو اومدن و کابل کشی و فیوژن بندی کردن ولی یک چیزی که برای من جالب بود این که چرا برق برای این ODC اوردن و پنل ال سی دی داره روی درش؟ مگه همه تجهیزات بدون برق نیستن و فقط از اوپتیک و فیبر استفاده نمیشه تا مرکز مخابرات؟
دوستان تو منطقه ما فقط آسیاتک فیبر نوری داره امروز اومدن در خونه گفتن سرویس فیبر نوری ۴۰۰ گیگ با مودم g442 یوتل حدود سه میلیون تومن
آیا این مودم ارزش خرید داره؟
جوری نباشه اذیت کنه
درود.نقل قول:
قبلا مودم هوآوی Q2 میدادن به همراه یوتل. هوآوی اون رو من گرفتم گفتم شاید برند خارجی باشه خوب باشه. ولی دیدم فیک هست طوری که قاب مودم و بُرد مودم با هم چفت نشدن و یه کارتنی هم داره که هیچی از هوآوی روش ننوشته و روی مودم هم یه برچسب دستی زدن به اسم هوآوی. به نظر من همون یوتل بگیر بهتره. فیبرنوری که مثل ADSL نیست بگی نویز میفته و... قطع بشه برای همه قطع میشه وصل باشه برای همه وصله مگر اینکه مثلاً کابلش رو بدزدن یا کابل های تو زمین بریده بشن و...
چقدر خوبه این طرح 800 گیگ . ای کاش تو پنل اضافه میکردند میشد گرفتنقل قول:
برید مرکز مخابرات و درخواست بدید و یا 2020 بخش فروش تماس بگیرید. این برای مرکز تهران هست شاید هر شهری نباشه و دقت کنید که پیش پرداخت هستن همه، من سرویس پیش نداشتم، فکر کنم کل هزینه یک سال رو باید اول کار پرداخت کنید که با 10% مالیات حدود 6 میلیون میشه. همین یه فرم رو به من داد هیچ حرفی هم از پس پرداخت نزدن فکر کنم همه رو دارن به سمت سرویس های پیش پرداخت هل میدن، همین حجم بالاتر دادن با قیمت مناسب هم یه راهش هست.نقل قول:
درود امکانش هست تست سرعت از سرور خارجی هم بزاریدنقل قول:
درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور یا کشور یا شهر خاصی مد نظرتون بود بگید بزارم.
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور یا کشور یا شهر خاصی مد نظرتون بود بگید بزارم.
درود.نقل قول:
امکان تست با نرم افزار دانلود IDM از لینک خارجی مثل real-debrid یا alldebrid رو دارید ؟ نوسان تو این تستها خیلی زیاده. میخوام ببینم حداکثر دانلود چقدر هست . تست دانلود استیم هم اوکی هست. با تشکر.
- - - Updated - - -
درود من از FDM استفاده میکنم چون IDM هکی ه و خوشم نمیاد . به طور کل میشه گفت پیش پرداخت باز میزارن سرعت را ، پس پرداخت قبضی نه بقیه چیزایی که اپراتو مخابرات میگه شعرهنقل قول:
این مثلا دانلود اوبنتو دسکتاپ از سرور خارجی که همون طور که میگید نوسان زیاد داره ولی تا 85.3 مگابایت هم میرفت .
اون دو تا هم که گفتید real debrid و all debrid ظاهرا تورنت پولی هستن که من از تورنت مجانی استفاده میکنم.
- - - Updated - - -
درود من از FDM استفاده میکنم چون IDM هکی ه و خوشم نمیاد . به طور کل میشه گفت پیش پرداخت باز میزارن سرعت را ، پس پرداخت قبضی نه بقیه چیزایی که اپراتو مخابرات میگه شعرهنقل قول:
این مثلا دانلود اوبنتو دسکتاپ از سرور خارجی که همون طور که میگید نوسان زیاد داره ولی تا 85.3 مگابایت هم میرفت .
اون دو تا هم که گفتید real debrid و all debrid ظاهرا تورنت پولی هستن که من از تورنت مجانی استفاده میکنم.
دانلود استیم برای من همین جوری نوسان زیاد داره یعنی اول با سرعت 400 تا 500 مگابیت شروع به دانلود میکنه بعد میاد یه مدت روی 100 تا 200 بعد دوباره میره بالا رو 400 تا 500 بعد میاد پایین روی 10 تا 20 و همین جوری ولی من از steamdl.ir اکانت گرفتم که هم دانلود استیم رو نیم بها میکنه هم سرعتش رو به حداکثر میرسونه که اینجوری بین 925 تا 940 مگابیت بدون نوسان از استیم دانلود میکنهنقل قول:
درود.
سپاس از هر دو عزیز . همین تست دانلود اوبنتو هم اوکی هست و ممنونم.
600 مگ دانلود خارجی خیلی خوبه و از اون سایتهای دبرید هم باید بشه همون رو گرفت.
-------------
بابت راهنمایی استیم هم ممون.
تست سرعت همزمان استیم و تورنت
- - - Updated - - -
تست سرعت همزمان استیم و تورنت
...............
درود. امروز بالاخره بعد از ماهها دویدن سرویس فیبر شاتل وصل شد (مخابرات متاسفانه اینجا سرویس نمیده و رفتم مرکز هم گفتن برنامه نداریم و مشخص نیست . تهران - تهرانپارس - مرکز اکبری)
نتیجه چند تا تست :
دانلود سرور داخلی:
دانلود سرور خارجی
دانلود استیم (استفاده از steamdl با راهنمایی دوستمون)
برای اندازه گیری حداکثر پهنای باند کلا اسپید تست به درد نمیخوره و بهتره با یک نرم افزار دانلود مستقیم از سرور دانلود کنید. به خصوص تست سرعت سرور خارجی اسپید تست اصلا نتایج دقیقی نشون نمیده.
سلام,این سرعت که والا خیلی خوبه من مخابرات دارم طرح 300 مگابیت 700 گیگ ماهانه 370 تومن..
شاتل طرح یه گیگیش چه قیمتیه و چقدر حجم داره؟
درود. کیفیت سرویس عالی هست و تنها نقطه ضعف سرویس شاتل قیمتش هست. کلا هیچ ISP از نظر قیمت سرویس و حجم با مخابرات نمیتونه رقابت کنه. مثلا بسته های 100 گیگ شبانه مخابرات واقعا به صرفه بودند که شاتل ارائه نمیده.نقل قول:
در حال حاضر طرح 6 ماه اکستریم 1000 مگ - ماهیانه 400 گیگ به همراه مودم و کابل کشی و راه اندازی و نماوا رایگان 5 میلیون و 700 هزار تومان در میاد. این طرح رو یک ساله هم میشه گرفت . اگر یوسر پر مصرف باشی ترافیک اضافه هم به صورت جشنواره و معمولی داره. برای اطلاعات کامل به وب سایت شاتل - خدمات - اینترنت فیبر نوری رجوع کنید .