سلام
دوستان من مودم tfi60 رو از یکی از فروشگاه ها اینترنتی خریداری کردم میخام بدونم برای tdlte ثبت نام میخاد ؟ یعنی سیمکارتش نیاز به فعالشدن داره یانه؟:n13:
Printable View
سلام
دوستان من مودم tfi60 رو از یکی از فروشگاه ها اینترنتی خریداری کردم میخام بدونم برای tdlte ثبت نام میخاد ؟ یعنی سیمکارتش نیاز به فعالشدن داره یانه؟:n13:
من همون اوایل ازسایت ایرانسل شاپ خریدم سیمکارتشم یکروزبعدخودکارفعال شد.اگر ازت مشخصات وکپی کارت ملی گرفتن که خودکارفعال میشه
اگر نه بایدبری خدمات ایرانسل مدارک بدی فعال کنن.البته توسایت ایرانسل یک گزینه جدیدگزاشتن به عنوان تکمیل اطلاعات tdlt.نمیدونم داستان اون چیه؟
سلام آپلود هم لیمیت میشه ؟نقل قول:
بله .سرعتش میادپایین
بله .سرعتش میادپایین.امادرکل بسته هاشو تست کردم تاالان قطع وصلی نداشته.فقط به نظرمن نسبت به سرعت بستها
قیمتش زیاده.هرکدوم حداقل 5000 تومن بایدارزونترباشه
درود بر عزیزان بسته نامحدود 4m رو خریدم کل حجمی رو که بران زد 112 گیگ بود :n13: یعنی 112 گیگ از نظر اینا میشه نامحدود بعد هم من با سه تا چراغ آنتن دانلودم به زور شد 2 مگ قیمت بسته هاشم که خدا تومان همون بهتره برم adsl رو فعال کنم
سلام
دوستان کسی هست حوالی مرکز خرید کوروش باشه و سرویس TD-LTE داشته باشه؟ اگه هست کیفیتش رو بگید همراه با مودمی که استفاده میشه و سیگنال دهی...
در ضمن بین مودم های موجود TD-i40 ,GP2101,Z6000,DT350,Tk-2510 کدوم بهتره؟
مرسی
از نظر شما چی ؟ 112 گیگ حجمی حسابه ؟ میشه بگید دانلود 24 ساعته با سرعت 32 کیلوبایت ماهی چند گیگ میشه ؟نقل قول:
32 اینقدر کمه که کسی حوصله دانلود باهاش رو نداره! اما روزی ۲.۴ گیگ میشه! پول برق و قطعات رودر نظر بگیری، اصلا منطقی نیستنقل قول:
سیگنال خونه ب خونه فرق میکنه! منطقه ای نیستنقل قول:
کلا اگه راه دیگه ای واسه نت داری، اصلا دوروبر تی دی نیا اما اگه مثل من تلفن بهت نمیدن دیگه یه بحث دیگست
این مودم ها فکر نمیکنم همه موجود باشن اما ۲۱۰۱ جواب پس داده! من ۳ تاش رو داشتم
از i40 میترسم چون یه بار خود ب خود پسوردش Open شد! غیر اون، مودم بدی نبود
یه مدل دیگم داشتم b5142 چون که دیگه نیست، کلا بیخیال
من کاری با منطقی یا غیرمنطقی بودنش ندارم. خودمم هم قبول دارم که ایرانسل تعرفه های نامحدودش اصلا به صرفه و عقلانی نیست اما دوستمون گفته بود 112 گیگ نامحدود حساب نیست و حجمیه ، منم این پست رو گذاشتم تا دوستان در خصوص ترافیک سرویس ها دقت بیشتری پیدا کنند . حجمی که ایرانسل برای سرویس های نامحدود گذاشته هیچ وقت تمام نمیشه .به عنوان مثال همین سرویس 4 مگ ترافیکش 30 گیگ هست که از 112 گیگ کم کنیم 82 گیگ باقی میمونه .یعنی بعد از اتمام ترافیک استانه با سرعت 32 کیلوبایت میتونید 82 گیگ در ماه مصرف داشته باشید که اگر به صورت شبانه روز بزارید برای دانلود ماهی 82 گیگ مصرف میشه .پس حجم کاملا نامحدوده .نقل قول:
اگرمیخاد اینترنت ثابتش جای adsl بگیره باید قیمتاشوپایینتربیاره یاحجم منصفانه روبالاترببره .وگرنه ازهمه نظر هنوز adsl مناسبترین نت خانگی هست
اشتباهه که ایرانسل بیاد جایگزین سرویس ADSL خانگی بشه .نقل قول:
مزیت ایرانسل تو سرعتشه نه تو نامحدود سرویس دادن. بنظرم با توجه ماهیت اشتراکیه دکل ارایه سرویس TD به صورت نامحدود اشتباهه برای ایرانسل
البته به خاطر هزينه برق و استهلاک تجهيزات بيسيم، هميشه هزينه TD باز هم هرچقدر پايين بياد از ADSL بيشتر ميشه.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نه این ذهنیت متاسفانه در میان ما ایرانیها اشتباست همه متاسفانه و به اجبار بر عکس فکر می کنند. هر عنوان و کالا و سرویسی که وارد ایران می شود گرانتر هم هست شما چه عنوانی را تاکنون در تمام عمرت دیدید که ارزان از مدل سرویس و کالای پیشین خود بوده؟نقل قول:
وقتی که ADSL (منسوخ شده کنونی) وارد ایران شد آیا قیمتش کمتر از دیال آپ بود؟ نمیدونم اصلا شما آن زمان شما حضور داشتی یا نه؟ چطور ADSL جایگزین دیال آپ شد؟
انتخاب کن:
1 قیمت
2 سرعت و کیفیت
3 محبوبیت و رضایت
فکرکنم حضورداشتم دقیقا 39 سالمه داداش کوچولو.من سیم کارت یک میلیون سیصدتومنی ازایرانسل خریدم .میتونی از بزرگترات سئوال کنی
قیمت نت اون موقع بااوضاع اقتصادی ووضعیت حقوق قشر متوسط قابل مقایسه نیست.این قیمت گزاری که شما میگی بایدروزشماربزارن هرروز بایدنسبت به دیروزنتشونو گرونتربدن
قیمت دایل اپ زمان خودش زیادبود چون سرویسی بود کاملاجدیدوناشناخته ولی الان خرید نت ازخریدیک سطل ماست راحتترشده چون شرکتها زیادشدن
منم درپست بالابه عنوان مصرف کننده نظرمو گفتم.
جای تعجب و شک داره کسی با سن شما و این لحن صحبتنقل قول:
به هرحال همواره و همیشه وضعیت کشور اینطوری بوده و آن زمان هم گرانی وجود داشته
شما اگر کاربر باشی که هستی پس باید بدون در نظر گرفتن معضلات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی بهترین گزینه رو برای استفاده خود انتخاب کنی.
تکنولوژی ADSL از رده خارج شده است و هم اکنون شاهد رقابت (تقریبا آغاز شده) شرکتهای ISP برای داشتن و ارایه اینترنت TD هستیم بزودی این رقابت جدیدتر و ملموس می شود.
من باداشتن نت ایرانسل هم ثابت هم همراه هنوزهم دربعضی مواقع ازنت adsl استفاده میکنم (منسوخ نشده)
adsl همین بستهای نامحدود نت ثابت ایرانسلو دارن ارائه میدن پس (منسوخ نشده)
خداکنه این رقابتی که مدنظرشماست به نفع جیب ملت بشه نه شرکتهای ارائه دهنده
دوست محترم به آخبار روز مراجعه بفرمایید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
مودم جدید ایرانسل که به گفته ی خودشون نسبت به مدل قبلی گیرندگی بهتری داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
من یک مودم gp2101 گرفتم و باهاش میخواستم دوربین ها رو چک کنم..که از طریق ثبت DDNS و DMZ کردن آیپی توی مودم و dvr هر کاری که بگید انجام دادم.. اما به هیچ عنوان تصویر انتقال پیدا نکرد..
در ضمن از طریق سریال نامبر تونستم ببینم اما از طریقی که نیاز دارم هنوز نتونستم ببینم...
آیا کسی راه حلی داره؟ و یا این کار رو انجام داده؟؟
رفیق میدونم که dmz کلا تو این مودم های ایرانسل فقط یه تیکه و کار نمیکنهنقل قول:
دوستان از بین این 3 مودم کدوم رو بخرم؟
TK2510
TD-i40
GP2101 Plus
دوست عزیز راهو اشتباه انتخاب کردی ایرانسل اصلا آیپی ولید 4 روی lte جه td و چه fd نداره که بخواد ddns کار کنه
شما مجبوری یا ipv6 استفاده کنی یا اپراتور رو عوض کنی یا mvpn داشته باشی
دوستان من یه مودم i60 خریدم 2 هفتس بوی سیم سوخته میده خود مودم وقتی تو برقه البته الان مقداری بوش کمتر شده
یکی از بچه های همین سایت هم همین چند ماه قبل یادمه مشکل رو داشت ولی نمیدونم به کجا کشید
الان من چیکار کنم عادی هست ؟ شامل گارانتی تعویض میشه؟
سلام
در صورت خرید مودم عادی آنلاک چطوری میتونم سیم کارت TD LTE تهیه کنم ؟
سیمکارت جدا نمیفروشننقل قول:
سرعت دانلود ایرانسل نامحدود 512 (سرعت به 256 محدود شده ولی همون طور که می بینید سرعت عالیه) فقط کاش یکم ارزون تر بشه.
اين که 256کيلو نيست، 35مگابيت در ثانيسنقل قول:
در واقع به هيچ وجه محدود نشده، پس احتمالا ترافيک منصفانتون هنوز تموم نشده، وگرنه 256کيلو خيلي پايينتر ازين حرفاس.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
داداش راز موفقیتت چی بوده؟:))
من 1 گیگ دیگه مونده تا محدود شدن
نقل قول:
داداش نمیگم این سرویس بدیه ولی من الان ماه دوم دارم استفاده میکنم همچین سرعتی ندیدم اگررسیدت به این سرعت راهی داره بگوماهم استفاده کنیم
سلام دوستان
در قسمت نظرات یه فروشگاه اینترنتی خوندم که گفتن مودمهای GP-2101 و GP-2101 Plus با سیمکارتهای 4G هم کار میکنن یعنی علاوه بر TD-LTE از FD-LTE هم پشتیبانی میکنن. این در حالیه که سایت ایرانسل زده TDD Only
میخواستم بدونم این موضوع که با سیمکارت 4G هم کار میکنه واقعیت داره؟
منظورشون اینه هردونوع سیم رو ازهمون باند ثابت فقط دیتامیگیره .نه مثل i60 که نست به هرنوع سیم خودکار به باند اصلیش وصل میشه
هم ثابت وهم همراه ساپورت میکنه.اینم توضبح به زبان ساده
پس اگر جایی آنتن TD-LTE نداشته باشه، این مودم بیفایده خواهد بود؟نقل قول:
بعضی از کاربرها میگفتن: "حجم بسته ثابت که تموم شد، میشه از بستههای 4G معمولی خرید و استفاده کرد." برای همین به شک افتادم.
فکر میکنم اشتباه میکردن. ممنون از جوابتون
بله درصورتی که توپوشش نت ثابت نباشید.نمیتونیدازسیم معمولی دیتا بگیرید
نه والا هیچ کاری نکردم فک کنم چون ترافیک منطقه کمه اینطوره!نقل قول:
- - - Updated - - -
سرعتم محدود شده و SMS هم اومد!!!!!!!نقل قول:
بله عزیز بنده GP-2101 دارم جواب میده با سیمکارت 4G ولی سرعتی که تو گوشی دریافت میکنم خیلی بیشتر هست در واقع سرعتش همون اندازه TDD هستنقل قول:
اینم اسکرین شات می بینید که حدود 37 گیگ مصرف شده و ترافیک منصفانه توی 512 ده گیگ هستش من فک کنم چون منطقه از لحاظ ترافیک TDD حلوته سرعتم زیاد مونده.نقل قول:
ایشون منظورشون اینه که بسته شما آیا واقعا 512 بوده یا نه؟ همیننقل قول:
بله 512 یا سقف 10 گیگ منصفانه و 90 گیگ سرعت 256 که توی 256 سرعتم پایین نیومده (گوش شیطون و ایرانسل کررر):n02:نقل قول: