هر کار کردم نشددرایورش رو چند بار نصب کردم روی سیستم دیگه امتحان کردم کابلشو عوض کردم فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون تست پیج میزنه برام . نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم . ادیت : اقا مشکل ما حل شد مربوط به درایورش بود ممنوننقل قول:
Printable View
هر کار کردم نشددرایورش رو چند بار نصب کردم روی سیستم دیگه امتحان کردم کابلشو عوض کردم فکر میکنم این مشکل نرم افزاری باشه چون تست پیج میزنه برام . نمیدونم دیگه چیکار باید بکنم . ادیت : اقا مشکل ما حل شد مربوط به درایورش بود ممنوننقل قول:
سلام
سلام کسی میدونه تانک پرینتر CANON MG2140
کجای تهران گیر میات>؟
اصلا میخوره تانک یا نه؟
برای رنگ مجددش باید چیکار کنم؟
تونسی جوابشو میل کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
سلام دوست عزیزنقل قول:
دستگاه شما تانک نمی خوره اما کارتریج های خودش رو می تونید شارژ کنید.
توصیه می کنم از جوهر پارات تکنیک استفاده کنید.موفق باشید
[QUOTE=m_2t_ab;7411552
توصیه می کنم از جوهر پارات تکنیک استفاده کنید.موفق باشید[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
جوهر پارت تکنیک توی مشهد از کجا میشه گرفت؟
من قصد خرید یک 1410 دارم و فروشنده به شدت از جوهر inktech دفاع میکنه و میگه معتبرترین جوهر موجود هست. خودش هم فقط همین رو کار میکنه. حالا شما میگید چکار کنم؟ از اونجا که خودش هم کار نصب و تحویلش رو انجام میده یه مقدار دردسر میشه. مگر اینکه سری اول از همون جوهر استفاده کنم و برای دفعات بعدی پارت تکنیک بگیرم.
نقل قول:
سلام
بزودی آموزش اینکه چطور پرینتر خودمو که مخزننی نمیشد مخزنی کردم رو بصورت فیلم براتون میزارم تا شما هم همگی بتونید پرینتراتونو مخزنی کنید.
درود بر همه اساتید اوب اینکه من نمی تونم این این فروم اینتر بزنم و برم سر سطر چرا اینجوریه دوم اینکه موتور اسکنر سامسونگ 4300 را کجا دارند و قیمتش چقدره سوم اینکه اگر جایی رو غلط نوشته باشم نمی تونم اصلاحش کنم باید همه رو پاک کنم و بعد دوباره بنویسم مثلا اول را اوب نوشتم ب هایلایت نمیشه به ل تبدیلش کنم :n02::n03:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از جوهر اینک تک تعریف منفی شنیدم و بهتره روزه شک دار نگیریم...
برای آدرس هم پیام خصوصی بدید تا خدمتتون عرض کنم.
موفق باشید
بی صبرانه منتظر این آموزش هستیم ...نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمال بسیار قوی مشکل از نسخه مرورگری هست که استفاده می کنید، از نسخه های به روز و یا نرم افزار های دیگری استفاده کنید.
من هم چند بار این مشکل رو دیدم.
موفق باشید
درود مجدد
خوب در مورد موتور 4300 چیزی نگفتید دوست عریز ، من هم مشکل اصلی تهیه یک موتور اسکنر 4300 هستش
واقعیتش اینه که بصورت راندوم ولی بیشتر اوقات اسکنرش تق تق می کنه و بعد اسکنر ایرور میده یک استادی که قبلا هم اینجا همکاری میکرده گفته مورد مشابه ای داشته و با تعویض موتور اسکنر برطرف شده حالا ما موندیم تهیه یک موتور اسکنر برای سامسنوگ 4300
یا حق
سلام
آیا امکان تبدیل پرینتر به اسکنر وجود دارد؟ هم کلی جواب دید و هم در مورد پرینتر من.
مدل پرینتر من: Canon LBP 2900
خوب اطلاع نداشتم که نگفتم!!!نقل قول:
اما حالت کلی اینه که باید بدید تعمیر، این جور قطعات تک گیر نمیاد. من جای شما بودم اگر خیلی اذیت می کرد بازش می کردم و یه سیخی بهش می زدم!!!
جان؟ تبدیل پرینتر به اسکنر؟!!!نقل قول:
یحتمل سوال رو اشتباه نوشتید!
اما تبدیل پرینتر به اسکنر مثل تبدیل ماشین لباسشویی به یخچال هست! اگر این شد، اونم میشه!!!
قصد جسارت نداشتم، سوالتون خیلی عجیب بود.
دوست عزیز من دکمه کنسل رو هم نگه داشتم باز فایده ای نداشت می گه هد درجای خودش درست قرار ندارد. هد دستگاه روهم دوباره جازدم با فایده ای نداشت این ارورش از بین نمی ره:n13:
درود بر همه
یک سوال در مورد پرینتر های رنگی اچ پی (یکی از دوستان به پیشنهاد من توی یک شهرستان دیگه رفته مدل CM1415 را گرفته ) حالا هر بار که میده همون شهرستان شارژش کنن تعمیر کار درام کارتیج رو هم عوض میکنه . میگه حتما نیازه و هزینه گزافی را هم میگیره ؟
واقعا همینطوره
اگذ اشتباه نکنم کارتریج 128A بهش میخوره ؟
سلام
سوال دارم در مورد epson p50
اگر بخواهیم با محلول هد را باز کنیم که زیاد مشکل نداشته باشد می شود با مخزن به جای جوهر محلول را درونش بریزیم و باهاش همل پرینت را انجام داده تا محلول وارد نازل شود و باز شود ؟
آیا این کار امکان پذیر هست؟
درود بر شمانقل قول:
اگر از دور دستی بر آتش دارید ( دست به اچار در حد حرفه ای هستید ) بله میشود . ولینکن من همچین پیشنهادی را به شما نمی کنم سعی کنید اول از روش های متداول و کم خطر دیگر استفاده کنید
احتمال سوختن هد دستگاه هست، در این صورت احتمالا به صرفه نخواهد بود که هد جدیدی تهیه کنید.نقل قول:
خواندن لینک زیر می توه مفید باشه:
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
یعنی من از اسکنر دستگاه هم نمی تونم استفاده کنم خوب اینجوری که دستگاه رو باید بندازم دور!!!
متاسفانه در این دستگاهها اگر فرضا هد بسوزه،با وجود اینکه عملا فقط قسمت پرینت مشکل پیدا کرده، اما طراحی اونها به گونه ای هست که اجازه اسکن هم بهتون نمیده.نقل قول:
به یک تعمیرگاه مراجعه کنید تا با نصب هد سالم از خرابی هد مطمئن بشن، در این صورت اگر مشکل از هد نباشه،شاید تعمیرش مقرون به صرفه باشه.
هزینه تعویض هد با هد نو،چیزی بین 200 تا 400 هست.
موفق باشید
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
بله ميشه و به شدت توصيه ميشه:n01:نقل قول:
فقط محلول بايد خيلي قوي نباشه كه خوردگي ايجاد كنه:
درود بر همه اساتید
تصویر زیر برد دستگاه پرینتر سامسونگ 4300 هستش یه یک IC روش خواست به شکوفایی برسه و مثل یک گل شکفته (ترکید) اعداد روش مثل زیر مشخصه
977SLPT
809
83U
روی برد نوشته U12
ناگفته نماند من خودم 3 تا اوراقی دارم ولی اونا 24 چایه هستند این یکی 28 چایه هست ( هر طرف 14 پایه )
کسی اواقی این قطعه رو داره ؟ یا میدونه کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام چطور میتونم MG2140 پرینترم رو شارژ کنم؟
خودم شارژ کنم؟
کاتریجش رو در بیارم ببرم؟
چیکار کنم؟
ی توضیح جامع بدید
MG2140 blogfah Cnon
بچه ها من امروز یه پرینتر HP 2050 از دیجی کالا خریدم که اوردند تحویل دادم .
بعد از اینکه نصبش کردم ازش تست پرینت گرفتم که دیدم فقط نوشته های رنگی چاپ شده ، خلاصه کلی باهاش ور رفتم و بعد از مدتی فقط نوشته ها و مطالب رنگی را پرینت میگیره و کلا تصاویر و متون مشکی را هم ناقص میگیره هم یه حاله ایی تو مایه های آبی کم رنگ چاپ میکنه .
خلاصه زنگ زدم دی جی کالا و قرار شد فردا بیان پرینتر را بگیرن ازم .
حالا فکر میکنید مشکلش چیه ؟ کارتریج مشکی ؟
به irantk قسمت بازارچه سر زدي؟نقل قول:
معمولا كارتريج هاي اورجينال كه روي دستگاه هستند كم پيش مياد كه خوب پرينت نكنن. بله به نظر از كارتريج مشكي هست. راه حلش هم ساده است زدن چند بار هدكلين توي تنظيمات پرينتر يا كشيدن كارتريج روي دستمال كاغذي كه به احتمال خيلي زياد درست ميشه.نقل قول:
سلام دوستان
یک پرینتر سامسونگ مدل 4623 دارم که کارتیج مدل MLT-D105L روشه ، میخواستم بدونم چطوری این کارتریج شارژ میشه ؟ هرچی روی کارتریج رو گشتم پیچی نبود که بازش کنیم ، کسی اطلاع داره در این زمینه؟
ممنون
درود بر شمانقل قول:
معمولا روی این کارتریج ها جای پیچ نمی بینید ولی زایده های همانند پلمپ مشخصه که به صورت سلیقه ای می تونید بازش کنید یا بشکنید ( عده ای با یک هویه روی پلمپ و انداختن پیچ گوشتی تخت بازش میکنند ) بنده بیشتر دوست دارم با یک مته 2 یا 3 میلیمتری روی پلمپ را سواراخ و بعد با پیچ گوشتی بازش میکنم و میتوان روی همون سوراخ های ریز را به راحتی با پیچ ببندم
بعد از باز گردن که دیگه شارژ شان راحت می باشد پ
ممنونم از راهنمایی خوبتوننقل قول:
درسته این برجستگی ها که شبیه پرچ پلاستیکی میمونه روی هر دو طرف کارتریج هست ما باید کدوم طرفش رو باز کنیم ؟
سلام
2تا پرینتر دارم HP
هردوتا یه مدل (M1132)
میخوان با این دستگاه جواز کسب پرینت بگیرن. با توجه به ضخامت جواز کسب این مشکل براشون پیش اومده
یکی از این دوتا دستگاه سالم کار میکنه و راحت جواز کسب رو میزنه
و اینیکی دستگاه اوایل خوب میزد. ولی الان وقتی پرینت از فیوزینگ بیرون میاد و دست روی نوشته ها میکشیم پاک میشه
قبل از این دستگاه هم SAMSUNG SCX-4300 داشتن که همین مشکل براشون پیش اومد و مجبور به خریدن M1132 شدن
پودر درجه یک ریختم و درام رو هم عوض کردم جوابی نگرفتم
فیوزینگ رو هم سرویس کردم و باز نتیجه ای نگرفتم
اگه کسی میدونه مشکل کار کجاست راهنماییم کنه
با تشکر
دوستان من سوالم رو تقریبا 3 هفته پیش پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده.
ممنون میشم اگه کسی حتی نمیدونه بگه که الکی منتظر نمونم.
ممنون میشم .
من وقتی چابگر رو روشن میکنم اتوماتیک شروع میکنه به نصب درایورش ولی بعد از چند دقیقه ازم می خواد که کابل رو وصل کنم در حالی که کابل وصله و اگر وصل نبود چطوری اتوماتیک شروع میکنه به نصبش
لطفا راهنمائی بفرمائید دوستان عزیز
نقل قول:دوست عزیز سلامنقل قول:
خطوط عمودی در اسکن مربوط به حرکت سنسور اسکن هست.
حالا یا چیزی بهش چسبیده
که نگاه کنید زیر شیشه و خود سنسور کاملا تمیز باشه.
و یا مشکلی داره (تو مایه های پیکسل سوخته!)
در این صورت باید عوض بشه، اگر گارانتی داره، وظیفه اوناست که تعمیر/تعویض کنن.
بعید به نظر می رسه که اگر تعمیر نشه بیشتر بشه اما اگر دیر بجنبید ممکنه گارانتی دستگاه تموم بشه!
موفق باشید
سلام یه پرینتر لیزی رنگی کانن گرفتم مدل canon lbp7010
چون کارتریج های لیزریش خیلی گرونه 4 تا کارتریج داره که هرکدوم 160 هزار تومن هست
می خواستم بدونم اگه تمام صفحه پرینت رنگی بگیرم تقریبا چند صفحه پرینت می گیره؟
.
.
سلام دنبال پرینتر دورو زن خودکار وایرلس تک کاره لیزری هستم پیشنهاد شما چیه؟
hl-2270dw مارک Brother چطوره؟ نسبت به قیمت و امکاناتش...مطالعه کردم بعد از هر پرینت حدود 10 دقیقه فنش روشن می مونه و وقتی دورومی زنه کاغذ رول می کنه کسی اطلاعی داره از این پرینتر؟
یک سوال تونر داخل کارتن پرینتر از نوع استارتر باشه چه معنی داره؟ و ایا شارژ می شه؟
درود بر شمانقل قول:
منظورتون کارتریج استارتر هستش ؟
اگر جواب بله هست :
کارتریج استارتر یعنی فقط دستگاه تون میتونه چند صفحه کمی باهاش پرینت کنه ! ( ولی مگه میشه ایرانی جماعت نتونه کارتریج استارتر رو شارژ کنه ؟ اکثر کارتریج ها شارژ میشن )
درود بر همسایه خوبموننقل قول:
این مدل ها معمولا 1000 تا 1200 تا میزنه ولی جدیدا رونمی دونم اخه شرکت ها هی دارن زرنگی میکنن و کارتریج های با نمراتور های کم تری توی دستگاه میزارن ولی غمت نباشه شارژ میشن مثل هلو با هزینه ای پایین !
پرینتری که می خوام بگیرم کارتریجش استارتره اگر قرار باشه دوباره شارژ کنم یا کارتریج بخرم که ارزش ندارهنقل قول:
سلام
من یه سه کاره سامسونگscx-4300دارم
موقع پرینت یه خط پهن سیاه اون وسط چاپ میکرد روی نوشته هام که دیگه نوشته ها دیده نمیشد
بردمش تعمیر گفت باید پودرشو عوض کنی
عوض کرد
با اینکه 10 پرینت بیشتر نگردم امروز باز میگه toner lowو همون خط پهن رو هم چاپ میکنه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟