من زنگ زدم میگم 16 مگ رو باز کنین حجمش رو می خرم ..میگه اصلا شما نمی تونین بخرین ..میگم ولی میره تا صفحه پرداخت بانکا ...گفت نه نمیشه نخرید صبر کنید :)))))))) اینا از صبح تا الان داشتن تو پنل وارد می کردن طرح هارو !!!!نقل قول:
Printable View
من زنگ زدم میگم 16 مگ رو باز کنین حجمش رو می خرم ..میگه اصلا شما نمی تونین بخرین ..میگم ولی میره تا صفحه پرداخت بانکا ...گفت نه نمیشه نخرید صبر کنید :)))))))) اینا از صبح تا الان داشتن تو پنل وارد می کردن طرح هارو !!!!نقل قول:
۱۹۵ شکایت کن ۱ روزه میفرستننقل قول:
نقل قول:
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
اون طرح جدیدی که گذاشته بودن دیدن خیلی به نفع کاربرا میشه از اون جایی هم که تا حالا پارس آنلاین کاری در جهت رضایت مشتری تو کل عمرش نکرده سریع به تعرفه قبلی برگردوندن.
جالبه پارس اومده برای 8 مگابیت مثلا 3 نوع حجم مشخص کرده و هر پولی دلش میخواد میگیره.
لطفا همه کسایی که پارس دارن سریع برن 195 شکایت کنن که پارس بیشتر از اون مقدار پول مشخص شده که 50 تومن هست داره پول میگیره از کاربر. پارس حق اینکه بخواد حجم بالاتر ارائه بده و پول بیشتر بگیره رو نداره. طبق قانون حداکثر پولی که برای 8 مگ باید بگیره 50 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من الان تو پنلم سرویس های 16 مگ نیست. پشتیابنی میگه چون سرعتتون رو 12 مگ بسته شده برا همین پنل هوشمنده سرویس 16 مگ نشون نمیده. هر کسی که اینجوری هست پنلش یه شکایت بکنه برای عدم ارائه خدمات. چون پارس موظف هست هر پلنی که کاربر میخواد بهش بده و نمیتونه بگه چون خط روی 16 مگ نیست پس نمیتونید بخرید چون از حداکثر سرعت نمیشه استفاده کرد. دیگه همین مونده پارس برای ما دلسوزی هم بکنه!!
حتما 195 شکایت کن برای عدم ارائه خدمات. پارس نمیتونه تعیین تکلیف بکنه برا ما که کدوم سرویس رو بگیریم.نقل قول:
این سرویس 8 مگش خیلی مزخرفه !!!! 300 گیگ یعنی 150 گیگ در واقع که با مالیات میشه 150 تومن ....خوب ما که داشتیم همینو با طرح های تشویقی می خریدیم که !!!! بعد طرح 16 مگ رو باز نمی کنه ...من فردا زنگ می زنم اگر طرح 16 مگ رو برای من باز کردن با یه بسته شبانه می خرمش ولی اگر نکرد جمع می کنم .....بخاطر پینگش برای گیم موندم فقط!!!نقل قول:
منم چون کیفیت خطم پایینه تو پنلم طرحای 8 و 16 مگ رو ندارم در صورتی که به خاطر حجم بالاتر می خواستم اونا رو بخرم. یعنی واقعا ما حق نداریم بگیریم این سرویسا رو؟! اون از حجمای پایینشون اینم از این. :n27:
لطفا حذف بشه
کسی از پشتیبان پرسیده این حجم که الا داریم با خرید این سرویس جدید به اون اضافه میشه یا نه؟
امتحان کنید در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین کامنت بذارید و بگید طرحهای جدیدتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید، و یه دلیل برای ما بیارید که هنوز پارس آنلاین رو انتخاب کنیم، احتمال زیاد کامنتتون حذف میشه و اگه مثل من خوش شانس باشید کلا بلاکتون میکنن.
اره منم بلاک شدمنقل قول:
این شرکت دیگه اخراشه
حداقل ی حالی میداد این ۳ ۴ ماهه ک نداد
واقعا انتظار دیگه داشتید ؟ من قبل اینکه طرح اجرا بشه این رو گفتم این شاتل خودش از همه کلاهبردارتره همون بهتر که بقیه حالش رو گرفتن :نقل قول:
- - - Updated - - -
واقعا انتظار دیگه داشتید ؟ من قبل اینکه طرح اجرا بشه این رو گفتم این شاتل خودش از همه کلاهبردارتره همون بهتر که بقیه حالش رو گرفتن :نقل قول:
خیلی مسخرس من فقط تا 4 مگ تو پنلم وجود داره :| فقط سرعت 16 مگ به خاطر حجمش + شبانه یه مقدار قابل قبول بود که اونم پرید
اگه به پشتیبانی زنگ بزنم امکان داره 16 مگ رو برام باز کنن؟
حیف که پینگش خوبه و برای بازی میخوامش وگرنه حتی 1 ثانیه نمیموندم
پارس آنلاین پینگش با آلمان چنده ؟
باید طرحاشو عوض کنه. ینی خودش کور نیست میبینه که ترافیکش از همه کمتره و مجبوری هم که شده میبره بالا. باید صبر کرد ببینیم چه میکنه.
شما لگ و پکت لاس نداری؟ من به خاطر گیمینگش شاید بیام ولی می خواد با های وب ادغام شه نمی دونم چی کار کنم!نقل قول:
با 8888 . 4224 هم اگه لطف کنی بذاری ممنون می شم.نقل قول:
من کمتر از یه ماهه اومدم های وب . با همین IP پینگم 40ms بیشتره . پینگ و پکت لاست به شدت بالاست مسیر هم برای من فقط از امارات خراب شده رد میشه . زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگت خیلی خوبه و تا 300ms مشکلی نیست !
نقل قول:نه قطعی داره نه پکت لاست، کلا از لحاظ کیفیت عالیه اما از لحاظ قیمت وضعش خرابهنقل قول:
آلان اینا از مصوبه تخلف کردند که
8 مگ را با قیمت بالاتر دارن میفروشن (الیته توی بقیه سزعت ها هم هست)
اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال نشان از این دارد که مبلغ توافق شده برای تصاحب پارس آنلاین ۸۸۲ میلیارد تومان است.
براساس اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال که متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار است، اطلاعات بیشتری در رابطه با جزئیات تصاحب پارس آنلاین توسط هایوب منتشر شده است. در صورتی که به سامانهی کدال مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که تاریخ انتشار این اسناد بعدازظهر یکشنبه، ۱۲ آذرماه است.
از جملهی مواردی که میتوان به آن اشاره کرد، مبلغ مورد توافق برای تصاحب چهار شرکت از مجموع شرکتهای متعلق به پارسان لین ارتباطات است. براساس نامهای که مهر و امضای سید ایمان میری، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیرهی های وب را میتوان در پای آن دید، های وب مبلغی ۸٫۸۸۲ میلیارد ریالی را به سهامداران پارسان لین ارتباطات پرداخت خواهد کرد.
براساس این نامه، هایوب اعلام کرده با توجه به اینکه این شرکت خود دارای مجوز FCP است، از اینرو با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پروانهی FCP شرکت پارسان لین متوقف شده و سرویسدهی به مشترکان فعلی پارسان لین با بهرهگیری از مجوز FCP هایوب ادامه خواهد یافت.
در این نامه پیشبینی شده که مجموعهی چهار شرکت خریداری شدهی پارس آنلاین طی سال ۱۳۹۶ سودی ۸۰ میلیارد تومانی را بهدست خواهند آورد که از اینرو میزان سود کسب شده توسط هایوب ۲۰ تومان به ازای هر سهم این کمپانی خواهد بود.
در بند ۹ نامهی مورد نظر نیز هایوب اعلام کرده که در حال حاضر برنامهای برای ارائهی پیشنهاد ادغام یا تملک به شرکتهای دیگر را ندارد، هرچند در ادامه به این نکته اشاره شده که پیشبینی قطعی این موضوع غیرممکن بوده و تصمیمگیری در این خصوص تابع نیاز بازار و متناسب با امکانات و شرایط خواهد بود. نکتهی جالب توجه در مورد آمار و ارقام ارائه شده در این سند این است که سود سالیانهی پیشبینی شده برای پارس آنلاین ۸۰ میلیارد تومان عنوان شده که تقریبا یک یازدهم مجموع ارزش این شرکت است.
زومیت
امروز کلی با انواع پشتیبانی صحبت کردم برای استفاده از تعرفه 80 تومانی...گفتن از دسترسشون خارجهنقل قول:
برای اینکه تعرفه 16 مگابیت داشته باشی باید اول زنگ بزنی پشتیبانی فنی بگی خط رو بزارن روی 16 مگ. اگه گفت نمیکشه بگو شما بزار میخوام تعرفه 16 مگ بزارم. اینا هم تیکت میکنن فردا پس فردا خط میره روی 16. بعد از اینکه تعرفه 16 مگ رو خریدی دوباره باید زنگ بزنی بگی بیارن پایین تر اگه خط نویز داشته باشه.نقل قول:
اما حتما برید 195 هم برای قیمت تعرفه ها و هم برای عدم ارائه خدمات ازشون شکایت کنید.
گفتمشون قبول نکردن .....نقل قول:
گفتن بعد اینکه ارتقا پیدا کنه باید مانیتورینگ بشه بعد سیستم دوباره خودش بر می گردونه
نقل قول:حتی اونا هم اگه بیارن روی 16 مگ و منطقه ی مخابراتیتون محدود باشه باز نمی تونید بخرید.نقل قول:
من خطم تا 6 مگ میکشید ولی توی صفحه م بیشتر از 2 مگ نمی تونستم سرویس بخرم. زنگ زدم گفتند منطقه مخابراتی بشتر از این نمیده.
دوستانی که طرح جشنواره دارن باید از طریق قسمت تنظیمات سرویس ، طرح فعلی خودشون رو حذف کنن . البته قانون این هست که هیچ حجمی به طرح بعدی منتقل نمیشه ولی تنها راهی هست که بشه از بسته های جدید خریداری کرد. میتونین اول طرح مربوطه رو بخرید و بعد در این قسمت عبارت تمدید رو انتخاب کنید تا طرح قبلی حذف و جاش طرح ماهیانه یا سه ماهه ( هرکدوم که خریداری کردید) جاش بیاد.چیزی که وجود داره اینه که بسته های انرژی هم به طرح های جدی منتقل میشن ( واسه من شد )
قیمت حجم های اضافه هم تقریبا نصف شدن درسته که حجم بسته ها با توجه به شرکت های دیگه تقریبا کمترین هست ولی بودن تایم شبانه و بسته های انرژی نکته مثبتی هم هست.
درضمن . احتمالش زیاده که سرعت شما بالاتر بره. مثلا اگه سرویس 2 مگ رو خریداری کردین میتونین درخواست بدین که تا 6 مگ هم بالا ببرن ولی فکر میکنم بالاتر از 6 مگ نمی برن ( واسه من خطم نمیکشه )
سلام
برای تخلیه حتما باید بری نمایندگی؟
زنگ زدم نمایندگی به من این شکل گفت. :n03::n04::n04::n13:
عجب دزدهایی هستند اینا از همه گرونتر میدند تازه برای دادن بهونه هم میارن!نقل قول:
یکی بگه شماها که سرعت پهنای باند رو بین 8نفر تقسیم می کنید که 16مگ حداقلش میشه 2مگ
دوستان شرکت دیگه سراغ دارین که از نظر پینگ و کیفیت مثل پارس آنلاین باشه؟
آخه پارس نسبت به بقیه کمترین حجم ها رو داره ارئه میده، حیف که واسه گیم از نظر پینگ و پکت لاست و تایم اوت خیلی خوبه
همه یوزر ها رو از بلاک در آورده ، اینستاگرام پارس ، ولی فایده نداره ، هفت ، هشت گیگ آخرم تموم شه ، تخلیه و یه اینترنت جدید
واقعا حیف اینترنت با کیفیت پارس که با این سیاست ها و تعرفه ها دارن نابودش میکنن
از پینگ و کیفیتش خیلی راضیم اما متاسفانه با این تعرفه ها مجبورم تخلیه کنم
الان پارس با 50 هزار تومان بهم 32 گیگ ترافیک میده + شبانه
شاتل با 65 هزار تومان بهم 80 گیگ میده + شبانه
حداقل اگه پارس سرعت 16 مگ رو میداد قابل تحمل میشد اما با 4 مگ واقعا ارزشی نداره برام
انتخاب واقعا واقعا سخت شده
فقط کافیه برید تو اینستا شاتل که ببینید مشترکایی طرح های جدید خریدن چقدر از سرعت می نالن! در واقع شاتل داره هر سرعتی که میخری دقیقا همون سرع بهت میده و سرعت تشویقی وجود نداره اما از یک طرف حجمی که ارائه داده خوبه! شبانه هم داره ده هزارتومن میفروشه که با این سرعت اصلی مثلا دو مگ در حد 200 کیلوبایت اصلا خوب نیست!
از یه طرف دیگه پارس آنلاین کم ترین میزان حجم داره میده اما قرار شده سرعت بالاتری ارائه بده که مثلا واسه من تا 9 مگ تو طرح های قدیمی دارم استفاده میکنم، شبانه پارس آنلاینم که 5 هزارتومنه و تا جایی که میدونم محدودیتی تو کارش نیست. حداقل واسه منی که از انرژی از 8تا 10 استفاده می کنم که عالی بوده!
نمیدونم واسه حجم بیشتر اما سرعت خیلی کم تر برم یه شرکت دیگه؟
یا اینکه با سرعت بیشتر اما حجم کم تر بمونم پارس آنلاین!
دوستانی که مبخوان تخلیه کنن این ملاک در نظر بگیرن که شرکتای معروف دیگه دقیقا میخوان سرعت خریداری شده ارائه کنن!
به نظر تقریبا یک ماهی منتظر بمونیم و عجله نکنیم تا ببینیم تکلیف شرکتای دیگه تو زمینه سرعت و دانلود شبانه چی میشه.
(البته منظورم تو سرعتای زیر هشت مگه)
دوستان عزیز که فکر میکنن پارس ان لاین اگه حجمو کم داده عوضش میخواد سرعت رو بالا ببنده ، نگا کنید این عکسو بروز رسانی برنامه آپ اندروید تو گوگل پلی ، نوشته بروز رسانی برای پایداری بیشتر در سرعت پایین تر:n08:
همچین میخواد انتقام وزیر جدید رو بگیره که یوزر ها دیگه نتونن آپ خود پارس آنلاین رو باز کنند ، چه برسه برن به اینستاگرام و اونجا اعتراض کنن:n08:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام دوستان الان رفتم قسمت تعرفه خدمات پارس انلاین این تعرفه ها رو گذاشته بود..میخواستم ببینم جریانش چی هست...در حالی که در سرعت 2 مگ ماهی 16 گیگ حجم میده برا سرویس یک ساله 2736 گیگ حجم گذاشته که میشه ماهی 228 گیگ و حتی تقسیم بر 2 ( اگه نصفش اینترنت بین المللی باشه البته)بازم میشه 114 گیگ در هر ماه که با 16 گیگ خیلی فاصله داره... برا سرویس 24 ماهه 12672 گیگ حجم گذاشته !!! .... واینکه اگه یک ساله خرید کنی بعد از اینکه به های وب ملحق بشه تکلیف این طرح های 12 ماهه و 24 ماهه چی میشه ؟
الان داستان از این قراره
یک زمانی مشترکین ترافیک زیادی مصرف میکردن و سرویس دهنده های اینترنت هم اومدن با قیمت بالا ترافیک فروختن و حسابی کیسه ها رو پر کردن .
بعد از یک مدت مردم دیگه باهوش شدن ، ترافیک هاشون رو هدفمند مصرف کردن و مصرف های اضافه رو حذف کردن و کلی در هزینه اینترنت صرفه جویی کردن.
در نتیجه شرکت های اینترنت دوباره جیبشون خالی شد و دیدن اینجوری نمیتونن کیسه ها رو پر کنن
پس تصمیم گرفتن زوری ترافیک زیاد به مردم بفروشن و باز ماهیانه کلی جیب مردم رو خالی کنن و کیسه های خودشون رو پر ...
الان من ترافیک روزانه بطور مناسب استفاده میکنم و در زمان نیاز به مصرف زیاد نیز از سرویس شبانه استفاده میکنم در نتیجه در ماه حداکثر 25 گیگابایت مصرف دارم که تا قبل از این داستان ها حدود 50 هزارتومن هزینه سرویس اینترنت را پرداخت میکردم .
الان بدون اینکه جای هیچ چونه زدنی باقی بگذارند برای هر ماه حدود 150 هزارتومن باید پرداخت کنم و زوری مقدار ترافیک 120گیگ را برای اون ماه خریداری کنم .
که خوب قطعا این مقدار ترافیک که خریدم مصرف نخواهد شد و با پایان سرویس مابقی آن سوخت می شود .
در نهایت من همان 25 گیگ یا با مصرف خیلی زیاد 40 گیگ ترافیک مصرف خواهم کرد و مابقی آن سوخت میشود.
اتفاقی که افتاده اینه که من همان 25 گیگ را مصرف خواهم کرد اما بجای ماهانه 50 هزارتومان ، ماهانه 150 هزارتومان پرداخت خواهم کرد.
این میشود سرویس اینترنت نامحدود با استاندارد های جهانی .
الان بسته سرویس های گیم(سرعت 4مگ) دقیقا چنین وضعیتی داره برای یک بسته سه ماهه چهارصد و خورده ای هزارتومن دریافت میکنن و ترافیک 360گیگا بایتی میدهند ، که اصلا قابل مصرف نیست ، اما مبلغ آن دریافت می شود.
حالا نمیدونم وزیر رو گول زدن یا خودش دوست داشته با کمی زیرمیزی گول بخوره و کلی نیز تبلیغ کنه که اینترنت با استاندارد جهانی ارائه میکنه و خیلی هوای جیب مردم رو داره
پیدا کنید پرتقال فروش را :n13:
لطفا دوستان بگن پارس آنلاین قراره سرعت تشویقی بده یا نه ؟
چون تو اطلاعیه که گفتن میدن!
از یک طرف گفته شده شرکتا مجاز نیستن سرعت بالا تر بدن!
واسم مهم تو انتخاب شرکت!
استباه نوشته تو نام سرویس نیگاه کتید 228 گیگ هستنقل قول:
اشتباه ننوشتهنقل قول:
در داخل نام سرویس ( 228گیگ در هر ماه) نوشته شده که اگر در 12 ضرب کنید همان عدد ثبت شده 2736 گیگ خواهید رسید
برای سرویس 24 ماهه نیز داخل نام سرویس عدد 528گیگ (برای هر ماه) نوشته شده که اگر در 24 ضرب کنید ، مقدار کل ترافیک همان عدد است که جلوی آن دیده میشه.
اون سرویس ماهانه 16 گیگ نیز بطور اجباری و زوری از وزارت خانه دیکته شده و تغییر خواهد کرد ، شک نکنید.
با سیاست های جدیدی که وزارت خانه دیکته کرده ، سرویس دهنده ها ترافیک های خیلی زیاد و نجومی خواهند فروخت تا درآمد خود را کسب کنند .
و انتخاب دیگری برای مصرف کننده باقی نمیگذارند بجز خرید سرویس های گران قیمت با ترافیک نجومی غیرقابل استفاده.