اقا ما هر دفع زنگ میزنیم به نمایندگی همش میگه یک ماه بعد شماره میگیره جهت ثبت نام میگه تجهیزات نصب شه بهتون زنگ میزنیم
ملت رو دایورت کردن به چپو راست
شکایت بزنیم میتونن حرکتی بزنن بیان سرویس بدن؟
Printable View
اقا ما هر دفع زنگ میزنیم به نمایندگی همش میگه یک ماه بعد شماره میگیره جهت ثبت نام میگه تجهیزات نصب شه بهتون زنگ میزنیم
ملت رو دایورت کردن به چپو راست
شکایت بزنیم میتونن حرکتی بزنن بیان سرویس بدن؟
مشکل حل شدنقل قول:
چرا جشنواره خریدید؟همیشه هرجارفتید سرویس 128 پایینترین حجم بگیر اگر خوب بود حجم هاسرعت های بالاتر بگیر که ضرر نکنه آدمنقل قول:
آخه مرکز مخابراتی به مرکز مخابراتی ، شهر به شهر هر سرویس دهنده متفاوته نمیشه ریســک کرد
ایشاءالله سرویس ات شلنگ اش باز شه :n02:
ربطی به جشنواره نداره مشکل چیز دیگه ست .
مال منم جشنواره ست اما 16 مگه .
جشنواره 144 گیگ؟نقل قول:
سلام منم جشنواره 144 گیگ رو دارم داخلی تا 16 مگ ولی خارجی فیکس رو 500 کیلوبایت محدوده
پس مشکل مرکز ماست احتمال نمیدادم شاتل تو مرکز ما پهنای باندش محدود باشه.
محتوای مخفی: idm
اینکه شبیه اینترنت 256 کیلوبیت شد.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کدوم مرکزین؟نقل قول:
استقلال؟
مرکز خواجه ربیع -نقل قول:
شاتل مجتمع ما رو به "رایگان" به اینترنت اختصاصی تجهیز کرده . یعنی هزینه رک و سرور و... با خودش بوده که حدود 50 میلیون براش هزینه داشته. مجتمع 110 واحدی که به فوقش 40-50 نفر مشترکش بشن ! بازم دمش گرم.
حالا توصیه ها و ترفندها و مزیت ها و معایبش رو بگید ببینیم میصرفه بخریم یا نه. این طرح 144 گیگ تا 16 مگ 18 ماهه چطوره سرعتش؟ سرعت دانلود ؟ پینگ و...
از status مودمت عکس بذار ببینیم :n13:نقل قول:
رئیس رگولاتوری گغت: ۳ اپراتور تلفنهمراه برای شرکت در طرح ملی سرشماری، از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال و در آن لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ را ارائه کردهاند.
به گزارش ایتنا از فارس، علی اصغر عمیدیان گفت: اپراتورهای همراه، مانند اپراتورهای ثابت اینترنت با اشتیاق در طرح ملی سرشماری شرکت کردند و از روز یک شنبه تا دوشنبه، ۸۶ میلیون پیامک برای کاربران ارسال شده که در آنها لینک ثبت نام سرشماری ۹۵ ارائه شده تا به صورت رایگان ثبتنام کنند و در صورت موفقیت برای ثبت نام ۲ گیگ اینترنت رایگان دریافت میکنند.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص شایعهای درباره اینکه برخی اپراتورها اعلام کردهاند که باید این دو گیگ اینترنت دوروزه مصرف شود گفت: چنین بحثی مطرح نیست اگر مردم مواردی رامشاهده کردند میتوانند به سامانه ۱۹۵ اطلاع دهند.
معاون وزیر ارتباطات رایگان بودن ثبت نام را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این طرح موجب میشود تا مردم شیرینی استفاده از شبکه ملی اطلاعات را حس کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:محتوای مخفی: status
ویرایش مشکل حل شد.
محتوای مخفی: IDM
چکار کردی درست شد؟نقل قول:
امروز خط دوم اینترنت هم وصل شد من 6 مگ گرفته بودم دیدم دانلود بیشتر از 4 مگ نمیکشه زنگ زدم شرکت گفت خط شما بیشتر از 4 جواب نمیده ولی همین خط تا 10 روز پیش که به اسیا تک وصل بود 6 مگ رو و بیشتر و جواب میداد حالا مشکل از کجاست نمیدونم:n13: ولی باز خوبه اون یکی خط شاتل که از جشنواره گرفته بودم خیلی عالیه اون سرعتش همینطور بمونه این یکی خط 6 مگ رو سه ماه دیگه جمعش میکنم :n02:
طرح تا 16 مگ چقدر سرعت دانلود داره؟
چون با تلفن و این چیزا نیست و خودش مستقیما سرویس داده مشکلی از بابت کیفیت خط نیست
نقل قول:
شاتل مجتمع ما رو به "رایگان" به اینترنت اختصاصی تجهیز کرده . یعنی هزینه رک و سرور و... با خودش بوده که حدود 50 میلیون براش هزینه داشته. مجتمع 110 واحدی که به فوقش 40-50 نفر مشترکش بشن ! بازم دمش گرم.
حالا توصیه ها و ترفندها و مزیت ها و معایبش رو بگید ببینیم میصرفه بخریم یا نه. این طرح 144 گیگ تا 16 مگ 18 ماهه چطوره سرعتش؟ سرعت دانلود ؟ پینگ و...
مشکل از ویندوز بود.نقل قول:
الاغا برداشتن سرعت سرور خارجی رو محدود کردن به 500 واسه اونایی که تو جشنواره گرفتن هیچ جا هم چیزی نگفتن هرچی هم بگی میگن سرویست 128 هست .....
یعنی طرفو تو شرایطی میزارن نتونی چیزی بگی اگه بگی چرا محدوده میگن 128 خریدی خیلی هم لطف کردیم رو 16 آپ کردیم اگرم نگی که با 500 دان میکنه ادم کلافه میشه .
any idea ؟
فقط کافیه توی جشنواره شرکت کنی سریعا تاثیرش رو میبینی
برای مثال من شبا از 1 تا 8 رایگان بودش و اینا از 1 تا 2 محدود به دیال آپ بودش بعدشم سرعت بد نبودش
اینا قبل خرید ترافیک 100 گیگی جشنواره بودش
بعدش 1 تا 4 سرعت دیال آپ و 4 تا 8 سرعتش خوبه
شاتل جایی نمی خوابه که زیرش آب بره
از من بپرس :n09:
مال من شبانه دار بود تو جشنواره اردیبهشت گرفتم میتونم با خرید اکانت اینترانت به نت محدودیتو بردارم ولی اونجوری فایده نداره من از شاتل شدیدا راضیم در کل پینگ عالی با اروپا / قیمت پک گیگ مناسب و ... واسه من خوب بوده اما میدونم واسه خیلیا نبوده .
ماهی 6 هزار تومن داری میدی انتظار داری سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو محدود هم نکنن ؟!!:n02: اگه به همین صورت بمونه و پایینتر نیاد مقرون به صرفه-ست این جشنواره لبخند پاییزی :n01:نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده !
لبخند شاتل سرعتش از سرور داخی و خارجی چقدره؟
سلام کاربر masooyan همین سرویس جشنواره پاییز رو گویا گرفتن و صفحه قبل عکسی از سرعتشون گذاشتن.نقل قول:
با ایشان در ارتباط باشید .گویا ایشان فقط اینجا از این جشنواره استفاده میکنند.
شاتل فکر همه چیز رو کرده.شما اگه سرعتت کم هم باشه میگه من گفتم که حداقل سرعت 128 کیلوبیت میدم.
الان بقیه شرکت ها روی 2 مگ حداقل اعلام میکنند
و در قرارر داد ذکر میکنند ولی شاتل روی 128.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
همین مورد باعث تردید خریداران جشنواره لبخند پاییز میشه ! چون کل مبلغ باید پیش پرداخت بشه و در صورتی که سرعت پایین بیاد دستشون به جایی بند نیست :n27:نقل قول:
من ماهیانه چیزی نمیدم 1 ساله گرفتم اولش 20 گیگ خریدم که تموم شده بعدش فقط گیگ اضافه کردم همه ش رو هم از جشنواره گیگ خریدمنقل قول:
رایتل دادبا مهلت3 روز که دیروز تموم شد[emoji53] [emoji53]نقل قول:
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
برو خدا رو شکر کن.به ما ایرانسلی ها که همونم نداده :|نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من سرویس جشنواره گرفتم سرعت از داخلی و خارجی فرق نداره جفتشون رو 8مگ هستن با توجه به شرایط نویز خط من
سرعت دانلود شبانه از سرورهای خارجی 8 مگه ؟؟نقل قول:
عجب غلطی کردیما 144 گیگ 18 ماهه گرفتیم سرور خارجی رو 500 تا محدوده حجمم زودتر تموم شه تخلیه میزنم:n34:
جوش نزن :n02:اگه سرعت پایینتر نیاد، نسبت به مبلغ پرداختی، مناسبه :n01:نقل قول:
کسی از دوستان تجربه سرویس اکو 8192 رو داره ممنون میشم بگین سرعت سرور خارجی چقدر هست چون جشنواره دارم و خارجی رو 500 تا محدوده و میخوام تغییر سرویس بدم:n16:
چه چیزا!!!!!!! غلط کردن نداره که بسته به این خوبی برو یه اکانت سرعت بخر نامحدودش 10 تومنه سرعتت کامل میشه با خارجی دیگه این حرفا چیه .
یه نمونش اونوقت تکلیف ویدوی انلاین چی میشه سایت مبدا چیلتر باشه دیگه بدتراین اکانتها سرور :n27:داخلی هستن وگذر از چیلتر نیستننقل قول:
دوست عزیز داره مفت میده . همین سرویس ببین رو مخابرات بخوای بگیری کلی باید پول بدینقل قول:
به نظرتون چند درصد احتمال داره سرعت رو کاهش بدن ؟؟نقل قول:
چه ربطی داره آخه !!!!!! اینترانت نیست که !!!!! خود اکانته اینترنته وصل میشی بهش سرعت میره بالا سرعت صفحه هم بهتر میشه .
فیلترم باشه میشه از وی پی ان رو مرورگر استفاده کرد!!!!!!!!!!
میدونم اینترانت نیست اکانت افزایش سرعت توسط سرورهای داخلی برای دانلود از سرور خارجی استفاده میشه و سرعت دانلود میره بالا و فیلتر شکن نیست یعنی میگی دوبار وی پی ان پشت سرهم یکی وی پی ان وصل میشم افزایش سرعت بعدش یکی دیگه برای فیلتر شکن عجبا:n09:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظور از 500 چیه؟ 500 کیلوبیت؟؟؟ یعنی شما حداکثر با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه میتونید از سرور خارجی دانلود کنید؟؟؟!!!!
تو فکر این بودم که بیام سراغ شاتل ولی اگه اینطور باشه اصلا نباید بهش فکر کرد...