وایمکس ایرانسل فقط دیتا میده مایکروو کامل هستشنقل قول:
Printable View
وایمکس ایرانسل فقط دیتا میده مایکروو کامل هستشنقل قول:
سلام اقای کریمی
تبریز -خیابان زبردست انتن پایین تر از ساختمان پارلاق کی 3جی تجهیز میشه ؟پوشش خیلی ضعیف هست . ایا 4جی در برنامه این انتن هست؟
ضمنا در جایگاه مترو میدان گازران یه دکل دارن میزنن ایا این ماله ایرانسل هست ؟ شرمنده زیاد سوال پرسیدم
تبریز بهمن ماه بهتر میشه فعلا نصف راهنقل قول:
ایل گلی
و قسمتی از ابوریحان داره قوی تر میشه
آقای کریمی منطقه ـی فرامرز عباسی مشهد پوشش داره ولی بعضی مناطق آنتن خیلی کمه و دیتا قطع میشه کی پوشش کامل میشه؟
مشهد مقدس اسفند ماه پوشش کامل میشهنقل قول:
اقای کریمی عزیز این اطلاعات رو از کجا میاری که خود ایرانسلم نمیتونه اینجور زمانبندی کنه این همه میدونن که تا 6 -7 ماه دیگه خیلی جاها فعال میشه ولی اگه اطلاعات درستی داری با ذکر جزییات بگو
سلام
دوستان الان سرعت سرویسهای 3g, 4g چقدر هست؟
من تا حالا استفاده نکردم
یادمه خیلی سر و صدا شد به خاطر سرعتشون
الان محدود شدن یا حداکثر سرعت رو میدن؟
الویت بندی ایرانسل بر جمعیت هستش تا آخر سال 200شهر فعال میشهنقل قول:
من حسین کریمی
قسمت تجهیزات فنی هستم
جزیره ایرانسل و نسل سه و چهارم زیر نظر ماست
پشتیبانی/سرویس/بروز رسانی دکل کل کشور
من امروز دانشگاه آزاد پیشوا بودم از تری جی خبری نبود. همچنین در میدان پیشوا بسیج ولیعصر جاده کمر بندی ورامین جاده ورامین به پیشوا خبری نیست توی میدون بسیج همراه اول تری جی داشت آقای کریمی مساله چیه؟ آیا اطلاعات دیگرتان هم همینطوریه؟
همراه اول فقط تو شهر ورامین فعال هستشنقل قول:
ایرانسل تو استان تهران هنو فعال نشده
تایید میشهنقل قول:
دقیقا درسته ورامین هیچ خبری نیست که نیست ولی همراه اول پوشش ضعیف ایجاد کرده فعلا
من که ورامین هستم واقعا از نیاز شدید مردم به پهن باند خبر دارم چون کارم کامپیوترو اینترنت هست با اینکه تعداد زیادی ADSL گرفتند از شرکتهای خصوصی یا مخابرات ولی حجم متقاضی انقدر بالاست که پورتها پر شده فعلا و اینترنت فعلا واگذار نمیشه مگر اینکه پارتی باشه یکی تخلیه بزنه این بره بگیره... دوستام هم منو می بینند میگند ایرانسل نیومد 3G ورامین؟ ...
رایتل هم در ورامین پوشش خوبی ایجاد کرده ولی به دلیل قیمت بسیار بالای بسته ها کمتر کسی از رایتل استفاده می کنه...
اگه فعال شه تو خوده سایت ایرانسل ثبت میشهنقل قول:
کسی نگفت فعال شده
برنامه ایرانسل من رو نصب کنید
ببخشید می شد یک توضیحی راجع به تجهیزات هیوای بگید که ایرانسل ازش اساتفاده می کند برای دکلها کیفیت وپشتیبانی تجهیزات وشیرازهم هیوای است؟
تهران بلوار میرداماد خیابان دفینه اصلاً پوشش 3G وجود نداره
سلام آقای کریمی
آیا در شهر همدان باز هم در حال نصب تجهیزات هستید یا نه؟
برخی مناطق پوشش و سرعت خیلی ضعیف است.
چرا ایرانسل مثل رایتل نقشه پوشش دهی دقیق تو سایتش نمیزاره و مرحله به مرحله آپدیتش نمی کنه که کاربر حداقل تکلیف خودشو بدونه !
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنسنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
تجهیزات هووایی با کیفیت ترین شناخته شده ایرانسل تمام تجهیزاتش از این به بعد از هووایی استفاده میکنه نه زیمنسنقل قول:
نقل قول:سلام فعلا نه اسد آباد و ملایر تکمیل شدننقل قول:
فعلا گنج نامه در حال تجهیزه
چون تعداد دکل ها زیاده135000دکل وجود دارهنقل قول:
تیر ماه 94نقشه پوشش دهی نسل بالاتر ارایه میشه
متاسفانه زیر ساخت کشور ضعیف هستش
سلام گرامی :n16:خیلی ممنون واسه پاسخگویی :n12::n12: چهارتا سوال دارم ازشما :n11: لطفا فقط همین سوالا رو جواب بدیننقل قول:
1-چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهر رو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
محتوای مخفی: یک نکته
2-پوشش بجنورد کی کامل میشه ؟
3-بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز شدن ؟
4-آخرین سوال :: از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
سلام
آقای کریمی دیشب حدود 1 ساعت در مرکز دزفول علامت 3g روی گوشی اومد ، آیا همین روزا وصل میشه یا فقط واسه تست بوده ؟
با تشکر:n16:
سلام گرامی خیلی ممنون واسه پاسخگویی چهارتا سوال دارم ازشما لطفا فقط همین سوالا رو جواب بدیننقل قول:
1-آقای کریمی خبر دارید چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهرو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
2-تا الان بجنورد چقدر تجهیز شده و کدوم مناطقش ؟
3-اطلاع دارید بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز به نسل ۳ شدن ؟
4-آخرین سوال :: از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
سلام آقای کریمی خیلی ممنون واسه پاسخگویینقل قول:
چهارتا سوال دارم ازشما
1-خبر دارید چرا بش قارداش رو مجهز میکنن و مرکز شهرو مجهز نکردن ؟؟!!!!!!
2-بجنورد چقدر تجهیز شده ؟
3-اطلاع دارید بغیر از بش قارداش ، کدوم مناطق مجهز به نسل ۳ شدن ؟
4-از چه تاریخی راه اندازی میشه و مردم میتونن استفاده کنن ؟؟؟!!!!
تست یک ماهه انجام میشه دزفول و اندیمشک با هم فعال میشننقل قول:
چرا سرعت ایرانسل تو شهرای دیگه تا ۱۰. ۲۰ مگ میره ولی تو ایلام ۱مگه اونم بزور! کی مشکلش رفع میشه؟ میشه پیگیری کنید؟
نقل قول:
اگه با این سرعت ارتقا انجام بشه حدود 4500روز یعنی12.32سال طول میکشه که سراسر کشور بره زیر پوشش!:n13:حالا فکرشو بکنین تو این 12سال وضعیت ارتباطی دنیا چقدر جلو میوفته و ما هنوز تازه 3جی سراسری داریم:n30:
تا پایان 94 نسل سوم و چهارم فعال میشه/از آذر ماه روزی 200دکل مجهز میشه نه 30دکلنقل قول:
سه مدل فرستنده دیتا خریداری شده که در خیابان نصب میشه
من فکر نکنم این برنامه ریزی تخمینی که روی کاغذم بزحمت قابل قبوله با توجه به شرایط جوی و در نظر گرفتن ادعاهای پیشین عملی باشهنقل قول:
همین الانش آقای قلمبه ی دزفولی داره ادعا میکنه ارانشل 54 شهر رو زیر پوشش داره. واقعا این ادعاها که میشه رو چطور باور کنیم؟
+
اینجا ایران است ...
آقای کریمی جواب مارو ندادیا![emoji6]نقل قول:
09357762030 پیام بدین تا شنبه تو سیستم ببینمنقل قول:
به آقای دزفولی اطلاعات غلط دارننقل قول:
پوشش رو فقط از سایت ایرانسل دنبال کنید54 شهر نیس کمتره
بدلیل جمعیت ایلامنقل قول:
تا اسفند دو دکل دگه نصب میشه
امیدواریم هر چه زودتر تمام ایران از نعمت3جی بهرمند بشن حتی روستاها ومناطق کمتر توسعه یافتهنقل قول:
دوستان سرعت 3gخیلی کم شده دوروزه اینجوری شده است مشکل سراسری یا فقط شیراز اینجوریه؟
اقای کریمی تو گرگان چند تا دکل فعاله؟ در حال حاظر میشه استفاده کرد؟ مرکز شهر؟
همون طوری که قبلا پیش بینی کرده بودم سرعت 3g بعد یک مدت و افزایش کاربر به نتیجه edge میرسه متاسفانه جای من که تا چند هفته قبل و یک ماهه قبل به سرعت های 17 مگابیتی میرسیدم الان دیگه توی ساعت های 8 تا 11 شب تقریبا چیزی نمیشه باز کرد سرعت به شدت کاهش پیدا کرده فقط شاید سر صبح بشه استفاده کرد امیدوارم با ارائه 4g تا چند ماهه دیگه بشه ترافیک سنگین رو برد رو اون تا 3g ترافیکش کم بشه
مشهد-قاسم اباد -نزدیکه دانشگاه ازاد
برای منم دوروزه اکثرا یا قطع است یا سرعت کم است.آقای کریمی مشکل پهنای باند دارد یا بسته اند؟
اگه چند وقته منطقه شما راه انداختن که طبیعی هست جای ما تقریبا 2 3 ماهی میشه راه انداختن و به مرور سرعت کم شد که دلیلش افزایش کاربر هاستنقل قول: