مبارک باشه خیلی خوب خریدین.نقل قول:
از کدوم شرکت دوست عزیز؟
Printable View
مبارک باشه خیلی خوب خریدین.نقل قول:
از کدوم شرکت دوست عزیز؟
نقل قول:
اقا دمت گرم از همون نمایندگی خریدی ؟!!! چند میداد که 170 گرفتی؟؟؟:18:
میگم خواستم برم بخرم میگم تو هم بیای ! :31:
آره از نمایندگی پیشگامان کیش تو جمهوری گرفتم راستش قیمتو 210 میگفت و تازه گفت قیمتارو اعلام کردن 10 درصد بکشیم بالا و فکر کنم تا چندروز دیگه قیمتاشون بالا بکشه و منم دیدم یه ام50 گذاشته واسه تست و گفتم میشه همینو بدید و یارو گفت نه اینو یه هفتس بازش کردیم واسه تسته و منم سه پیچ شدم آخر گرفتم ازش 170 .البته چون اونجا زیاد رفتم منو دیگه میشناسن همشون.
بچه ها میگم 210 هم خوب میده یه خورده چونه بزنید پایینتر هم میدن فقط بجنبید تا نرفته بالا .مخصوصا آقا میثم خیلی راه میاد ام 20 رو 75 بود ازش 50 گرفتم و امروز هم میثم کارمو راه انداخت حیوونی بخاطر من کم مونده بود با دوستش دعواش شه.قیمتارو هم چندتا شو یادمه ام 30 100 تومن ام35 110 و تی500 150 تومن و es55 به قیمت 180 تومن .
وستون 4 کاملاً طبیعی و آنالیتیکال هستش، اگر از وستون بخوایی، وستون 3 و بهتر از اون وستون 3um میتونه گزینه های جایگزینت باشن؛ چونکه این دو تا مدل، مخصوصاً 3um صدای فانتر و بیس جذاب تری دارن در مقابل وستون 4؛ که بعضی ها بهش می گن هدفون بی روحی هستش.نقل قول:
در کل باید هدفونی بگیری که وقتی با پلیرت استفاده می کنی، روی هم صدایی بده که مد نظرته، مثلاً هدفون سرد با پلیر گرم، یا هدفون گرم با پلیر گرم، ....
باید ببینی کلاً از چه جور سبک صدایی خوشت میاد، بعضی ها ترجیح میدن، پلیرشون صدا رو رنگی بکنه (طبیعی نباشه) و هدفونشون طبیعی باشه، بعضی ها ترجیح میدن هدفون صدا رو رنگی بکنه ، در نهایت بعضی ها ترجیح میدن که هم پلیر و هم هدفون کاملاً طبیعی و غیر رنگی باشن، ولی یدونه آمپ می خرن که اجازۀ عوض کردن بین طعم های مختلف رو بهشون میده (مثلاً با بیس بوست)
اگر بیش از حد دنبال بیس باشی، مانستر، مدل بالاهاش رو خیلی ها دیدم توصیه می کنن، ولی در حد همون 535 یا westone 3 umx مطمئناً بیس مناسب و خوبی دارن، مدل های دیگۀ توی این رده audio technica ck10 , ck100 , ck100pro و grado gr10 هستش، که گرادو و ck10 فوق العاده شفاف هستن و بیس کمی دارن، ck100 علاوه بر شفافیت، روی مید و صدای خواننده (مخصوصاً زن) تأکید بالایی داره , ck100pro نسبت به ck100 خیلی طبیعی تر شده و تأکید خیلی زیادی (مثل اندازۀ ck100) روی مید نداره و میزان بیس رو کاملاً بهبود داده ولی بازم شفاف تر از خیلی مدل هاست. ie8 هم که فکر کنم آقا رضا قبلاً توصیفش کردن. چیز دیگه یادم نیست.
در نهایت وستون 4 راحتی کمتری نسبت به 535 یا وستون 3 داره و خیلی ها به این مسئله اشاره کردن که خود هدفون ابعاد بزرگی داره ( 4 تا درایور توشه دیگه)
سنهایزر hd598 و M50 رو می خواستم برام مقایسه ای بکنید ... قیمت ملاک نیست
1- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
2- سوند استیج ؟
3- بیس و مید و تریبل ؟
4- راحتی ؟
5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
ممنون
دوست خوشحال تر میشیم که کمی بیشتر درباره هدفون جدیتون توضیح بدید تا ما هم از تجربه شما استفاده بیشتری بکنیمنقل قول:
شما هم موفق باشید
دوستان سوال من سخت بود یا کسی قابل ندونست جواب مارو بده؟:44::9:نقل قول:
سلام
يه مدتي هست كه قصد خريد يك هدفون بيسيم با كيفيت و راحتي خوب رو دارم
با توجه به آمار نسبي كه از اطلاعات دوستان در اين فروم و بخصوص آقاي rezaomido و چند فروم خارجي من جمله avsforum و با توجه به موجودي بازار و هزينه اي كه برا خريد در نظر گرفتم، نتيجه به انتخاب از بين يكي از ٢ مدل sennheiser rs 170 وrs 180 رسيد.
سوال اينه كه كدوم يكي از اين دو؟
استفاده در اكثريت فيلم و در درجه دوم بازي است به اين دليل كه يك sennheiser ie7 از نظر كيفيت در موزيك كاملا توقع منو برآورد كرده..
با توجه به اطلاعاتي كه من دستگيرم شده فرق كيفيتي rs 170 با نسخه با كيفيت تر rs 180 فاحش نيست اما با توجه به مباحثي كه از نوشته هاي بسيار مفيد آقاي rezaomido و فرومهاي ديگه بدست آوردم هدفونهاي open در مقايسه با close كيفيت صوتي بسيار بهتري دارند,حالا اين مساله من رو در مقايسه و انتخاب بين اين دو مردد كرده با توجه به اينكه rs 170 يك هدفون close وrs 180 يك هدفون open هست.اختلافات ديگه اين دو مثل برتري برد بيشتر rs 180 خيلي برام مهم نيست بيشتر همين نكته برتر بودن هدفونهاي open انتخاب رو سخت كرده كه اگه با توجه به استفاده اي كه دارم اختلاف بين اين دو از لحاظ كيفيت قابل توجه نيست rs 170 و در غير اينصورت rs 180 رو در اولويت بزارم.
شرمنده اگه زياده گويي شد و ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد.
من پیشنهاد میکنم Sony MDR-RF4000K رو هم برسی کنی.نقل قول:
با درود.
burn in sony ex1000 after 15 hours
فکر نکنم هیچ هدفونی تو دنیا باشه که اینقدر با burn in تغییر کنه.
بعد از حدود 15 ساعت از burn in تغییرات وحشتناکی نسبت به اولش پیدا کرده.قشنگ لو رنجش فعال شده و بیس عمیق و نرمی پیدا کرده.از بیسش خیلی خیلی راضیم.
های رنجش از همون اول نقطه قوت این هدفون بود.ولی هنوز خش داره و هارشیه ولی با این روند مطمئنم درست میشه.
و اما مید رنج.بیشترین تغیر در این محدوده پدیدار شده.اولش مید رنج وحشتناک هارشی و خش دار و غیر شفاف و درهم EX1000 بدترین قسمت اون بود.در ولوم بالا صدای خواننده بسیار بد و خش دار بود و باعث میشد صدای های و بیس رو نشنوین.دقیقا مثل وقتی که باند ماشین پاره میشه یا چیزی میافته تو باند.صدای مید و خواننده دقیقا مثل باند پاره ماشین بود.اولش فکر کردم که دیافراگم هدفون پاره است.ولی دیدم که هم چپ هم راست همینجوریند.ولی حالا زمین تا آسمون تغییر کرده.ولی هنوز خش داره و هنوز روی دیگر فرکانسها اثر میذاره.ولی با روند کنونی مطمئنم اینم درست میشه.
تا این ساعت کمترین تغییر در های رنج و بیشترین تغییر رو در مید رنج شاهد بودم. و بیسش دقیقا مثل دو تا کلیپس هام یهویی صداش درومد.نفهمیدم کی و چه ساعتی.ولی الان که گوش کردم اینجوری شده بود.
تنها مشکل من نداشتن تراک هایی با کیفیت بالاست.این نتایج با استفاده از تراک هایی با کیفیت 320 بدست اومد.لیست آلبوم های استفاده شده به این قرار بوده:
Black album MetallicaA
Reload MetallicA
Never Mind NIRVANA
UNPLUGGED MTV NIRVANA
In Utero NIRVANA
No Need to Argue THE CRANBERRIES
To The Faithful Departed THE CRANBERRIES
No Baggage Dolores O'Riordan
Everybody Else is Doing It, So Why Can't THE CRANBERRIES
Skrillex - Scary Monsters and Nice Sprites
THE WALL PINK FLOYD
ANIMALS PINK FLOYD
The Best OF TALKING HEAD
Best night of my life JAIME FOXX
از دوستان و عزیزان این فروم تقاضا دارم سبک ها و موزیک هایی که در ادامه برای BURN IN باید به کار ببرم را معرفی نمایند.
در ضمن حجم صدا در تمامی این 15 ساعت نزدیک 90% بوده و افکتهای صدایی که در جت آئودیو روشن بوده به قرار زیر است:
x surround
BBE
BBE viva
x bass
wide
لطفا میزان ولوم صدا و تکنیکهایی که در ادامه BURN IN باید به کار ببرم را مشخص کنید.سبکهای موسیقی ای که در ادامه باید استغاده کنم هم معیین نمایید.
پیشاپیش سپاسگزارم.
گاهی آدم واقعا درمونده می مونه چیکار کنه.من بیش از یک میلیون پول هدفونای بیخودی رو دادم و یک دهم اون انتظاری که از یه هدفون متوسط (و نه حرفه ای) میشه داشت رو برآورده نکرده. همیشه این جوری شروع میشه:ذوق زدگی بیش از حد از نگاش کردن تو سایت تا خوندن ریویها ی خارجی تا اونجایی که چند نمره چشمت بیاد پایین و نظرات ضد و نقیض کاربرهای حرفه ای تا کاریرهای آماتور که صدای یه هدفون زیر پنجاه دلاری براشون از هدفون های بالای هزار دلاری دلنشین تره.در بهترین حالت دچار سرگیجه ،افسوس و در یک کلام یک احساس بد میشین.چون مشکلات ما تو انتخاب خیلی بیشتره ،اینجا با مغازه دارای کم سوادی طرفیم که حتی از ساده ترین مفاهیم صدا و هدفون بی اطلاعن و دیدن یه عده بچه هایی از بالا همیشه هستن که می تونن به خیلیهاشون جنسای فیک و درجه چندم چینی رو بهشون قالب کنه و حتی یه عدشون نفهمن که فروشنده نامحترم جی جوری خونین و مالینشون کرده.(این بیسوادی یه عده از خریدارا متاسفانه اونا رو گستاخ تر میکنه و باعث میشه این رویه رو ادمه بدن)به هر حال هدفون هم یه جور کالای فرهنگیه و یه عده مخاطبی داره درکشون از هنر موسیقی عمیق تره و مثل خیلی ها نمی تونن تو مترو با هدفون کلاسیک خود گوشیشون چشماشونو ببندنو از موسیقی پاپ ابرانی کمال لذت رو ببرن.جدا از این بحث اگه هدفون دلخواه پیدا بشه تو این بازار وانفسا بعد از چند ساعت گوش دادن متوجه میشی نه! این چیزی نبود که انتطارشو داشتم و نا امیدانه میزاریش کنار بقیه و به کلکسیون اضافه میکنی.اما یه سوال منطقی:آیا این همه هزینه برای شنیدن موزیک کار منطقی و عاقلانه ایست؟خیلی دوس دارم به این سوال جواب نه بدم اما راستش مگه دلخوشی های یه زندگی چقدر هستش که موسیقی با عظمت حداقل 500 سالش و تعالی اون در دوران مدرن بره یه گوشه ای و ما خودمونو مشغول روزمرگی و لذت بردن از دنیای حقیرمون (بدون موسیقی)کنیم.شاید برا خیلیها پیش بیاد که با خودشون فکر کنن صدایی که الان دارم از هدفونم می شنوم آیا رنگ بندی صوتی که آهنگساز در نظر داشته و واقعی هست دارم میشنوم یا اینکه هیچ تناسبی با اونچه اون موسیقیدان و آهنگساز تولید کرده نداره. رفتن به دنبال این سوال تقریبا مساویه با رفتن تو چرخه اعتیاد آور تعویض های نه چندان ثمربخش هدفونهای مختلف.اما اینکار چقدر میتونه اون حد لذت شنیداری و کاملا ذهنی رو به شنونده بده که برای لحظاتی احساس کنه هاله ای از صدا اون رو در بر گرفته و انگار از زمین کنده شده.ببخشید خیلی پرت وپلا گفتم و زیاده گویی کردم.اینا چیزایی که فکرش خیلی شبا منو بیدار نگه میداره.به هر حال.
حالا بعد از روضه مفصلی که خوندم یه سوال:
تو سبک کلاسیک چقدر میتونم رو صدای EX1000 حساب کنم.در مورد کامفورت بودنش چطور؟البته رضای عزیز در این مورد صحبت کردن ولی اگه جزییات بیشتری ازش نوشته بشه فک کنم برای انتخاب یه هدفونی که اگه اصل باشه با قیمتی که داره 100 درصد می ارزه بتونه مفید باشه.از دوستان که این درد ودل نامه آشفته رو خوندن ممنونم.سپاس.
سلام
من می خواستم se535 بخرم ولی الان باید نزدیکه 1 تومان خرجش کنم که به بودجه ما نمی خوره
حالا نزدیکه 400 تومان چه پیشنهادی دارید؟
خودم tf10 se215 درنظر دارم؟ بیشتر هم classic Rock, Classical گوش می دم. بیسش هم متعادل باشه.
درود بر شمانقل قول:
بسیار مبارکتون باشه
خوشحالم که یکی از کاربرها از اینجا این هدفون رو از اینجا خرید می شه لطف کنید اول ازش عکس بزارید تا ما هم چشممون به جمالش روشن بشه و ببینم این هدفون 600 تومنی چه فرقی داره با اون هدفون 1 میلیونی rezaomido
هیچکدام از محتویات همراه این هدفون به اندازه فقط همون یک جفت سری که کاملآ مناسب و فیت گوش شما هست ، به درد بخور نخواهد بود و اینک کیف حمل این هدفون تقریبآ یکی از بدترین کیف حمل هایی هست که تا به حال داشتم چون برای جمع کردن هدفون باید 10 دقیقه با دقت کابل رو جمع کنید و در نهایت نه توی جیب جا می شه نه توی کیف متوسط نه توی کیف لپ تاپ چون خیلی بزرگه و ارتفاع زیادی داره و پهن ولی از نظر زیبای، واقعآ زیباست البته با اون رنگ قرمزی که دیزاین شده بیشتر از اونچه که باید به چشم زیبا میاد
برای Burn in این هدفون داستانی مشابه شما داشتم ولی ظاهرآ همه همین مشکل رو دارند و طبیعی هست و اگه پست های چند ماه پیش رو دنبال کرده باشید اونجا مرحله به مرحله توضیح داده شده
فکر نکنم با 10 ساعت صدای خوبی ازش دریافت بشه ولی تا جایی که خاطرم هست حدود 100 ساعت نیازه تا صدای واقعی این هدفون شنیده بشه
اگه پلیرتون پرتابل هست باید به فکر آمپ باشید حتی با این نوع پلیرها نمیشه این هدفون رو Burn in کرد
شما هم موفق باشید.
خیلی خلاصه:نقل قول:
قبل از خرید X10 حداقل یک تست از صداش بگیرید و اگر خوشتون اومد که عالی و بی خودی پول هدر ندادید
در آخر راحت بودن یک هدفون بد صدا یا بی کیفیت هیچ مزیتی برای استفاده کننده اون نداره و همینطور برعکس ولی چون هدفون ابزار شخصی برای استفاده شخصی هست و نظرات هم به طبع شخصی هستند ما باید استفاده کنیم تا متوجه تمام مواردی از این دست بشیم ولی به طور کلی میانگینی از تمام نظرات البته بدون جبهه گیری ، همیشه درست هست
شما هم موفق باشید.
قیمت های هدفون چندان دستخوش تغییر نشدن چون اولآ با همون قیمت سابق همچین مشتری های دست به نقد برای خرید دم در فروشگاهها صف نکشیدن و هم اینکه فروشنده ها همچین قیمت بالایی در نظر گرفته بودند که اخیلی از ماها رو مجبور به فرار میداد و هم اینکه بعید می دونم تا یکی دو سال دیگه تمام موجودی اونها تموم بشه که نیاز باشه به دلار روز خرید کنند و هم اینکه اغلب با دلار آزاد خرید نمی کنند و اون شرکتها دلار رو به نرخ متفاوتی با بازار آزاد خرید می کنند مگرنه که می باسیت یک هدفون 100 دلاری رو 300 تومن ناقابل بخریم مثلآ تصور می شه کرد که Klipsch S4 با قیمت 300 هزار تومن به عنوان یک پیشنهاد برای شما مناسب باشه؟نقل قول:
با توجه به اینکه سبک مورد علاقه شما معمولآ بیس خیلی قوی نیاز نداره هر چند که زیر شاخه ای از الکترونیک هست و این دو هدفون که پیشنهاد شد به نظرم مناسب کاربرد شما هست و ارزش خرید بالایی دارند و اینکه نمونه های تقلبی اون اغلب یا بیس قوی تری دارند و یا بیس ضعیف تر و اینکه به دلیل کیفیت ساخت پایین این مدلها تشخیص تقلبی از اصل کار چندان ساده ای نیست ولی اگر از جای مطمئن خرید کنید بهتره (نمایندگی های فروش و وارد کننده های اصلی) و در آخر حتی نمونه های تقلبی این هدفون کیفیت صدای قابل قبولی دارند
شما هم موفق باشید.
در ادامه:نقل قول:
هدفونهای مالتی درایوری معمولآ از نظر اندازه یا همون بدنه هدفون تا جای امکان سعی شده کوچک ساخته بشن و البته در این مورد بسیار موفق هم بودند مثلآ به راحتی شما می تونید هدفون مالتی درایوری رو پیدا کنید که 18 درایور داره ولی از نظر اندازه مساوی با هدفونی هست که فقط 6 درایور داره و همینطور برای بقیه
معمولآ تعداد درایورها تعیین کننده جثه هدفون های تو گوشی نیست و مهمترین علت اندازه اینه که با ارگونومی لاله گوش انسان بالغ همخونی داشته باشه به همین خاطر ممکنه اون مدل انتخابی یک برند کاملآ برای کاربر متناسب و فیت و راحت نباشه ولی این احتمال هم هست که برای خیلی از مدلهای توگوشی از این دست معایب مثل بزرگی یا کوچکی هدفون تقریبآ قابل چشم پوشی باشه به این شرط که لاله گوش ما زیادی از نظر فورم با یک لاله معمولی گوش تفاوت نداشته باشه و این می شه جزو موارد استثنا که یک کاربر از هدفونش شکایت می کنه و یکی دیگه ازش راضی و به اون حتی لقب بهترین هدفونی که باهاش راحت بوده میده و این ممکنه تصمیم گیری صحیح ما رو دچار اشتباه بکنه
در آخر به نظرم بهتر قبل از خرید فیزیک گوش خودمون رو بهتر بشناسیم البته خیلی بیشتر از اینکه سیلیقه شنوایی خودمون رو میشناسیم تا بهترین انتخاب ممکن برای ما بدترین نباشه
شما هم موفق باشید.
سلام
هدفونی که سر و صدای مزاحم بیرون رو خفه کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ کوچیک و جمع و جور باشه و ترجیحا داخل گوشی هم نباشه .
قیمت هم زیر 50 تومن .
سر و صدای ماشین و خیابون رو میخوام قطع کنه + با صدای بلند آهنگ گوش نمیدم .
هر چند مقایسه درست و عادلانه ای نیست چون برنده از پیش مشخصه و بازنده بدجوری کوچیک می شه در حالیکه اینطور ممکنه نباشه ولی:نقل قول:
1. برنده این مشخصه 598 هست چون پاسخ بسیار بسیار سریعتری داره
2. بی شک M50 ممکنه برنده باشه، هر چند که به هیچ عنوان نمیشه از دقت و کیفیت بسیار بالای Soundstage هدفون 598 چشم پوشی کرد نتیجه رو خودتون کشف کیند
3. از نظر بیس برنده 50 ولی از نظر مید و های بدون شک 598
4. با توجه به طراحی بدنه متفاوت دو هدفون به نظر هر کسی 598 راحت تر خواهد بود به خصوص در استفاده نه چندان طولانی مدت
5. 598 تقریبآ مناسب تمام سبکهاست البته نه چندان موفق در الکترونیک و M50 هم مناسب الکترونیک و راک و چون تفاوت پشتیبانی از سبک ها به به حدی زیاد هست تصمیم گیری بهترین می مونه تا زمانی که کاربرد ما مشخص بشه یعنی نمی شه گفت 598 بهتر هست چون الکترونیک رو به خوبی M50 ساپورت نمی کنه
6. با توجه به سطح متفاوت یا کلاس متفاوت این مقایسه دیگه کاملآ نا عادلانه هست چون بدنه پلاستیک و ABS و درجه دو M50 به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با بدنه بسیار خوش ساخت و درجه یک و با کیفیت بالا از پلاستیک فشرده و سبک (من که از این مقایسه آخری خیلی زورم اومد شما رو نمی دونم)
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز جواب به سوالی که مجهول زیاد داره و واضح نیست اون هم برای کاربردی به نام هدفون چندان سخت نیست اما قطعآ جواب داده شده دقیق نیستنقل قول:
لطفآ کمی بیشتر درباهر کاربردتون توضیح بدید تا دوستان بتونن شما رو راهنمایی کنند یا حداقل جوابی خلاصه به شما بدن تا شما هم از ما دلخور نباشید
در آخر هیچ پست یا کاربری حداقل توی این مدت کوتاهی که اینجا هست به طور سلیقه ای جواب داده نشده مگر اینکه واقعآ جواب درست و کاملی برای اون پیدا نشده باشه
به هر حال نه ما شما رو میشناسیم نه شما ما رو پس تمرکز خودتون رو به جای موارد حاشیه ای بهتر برای دریافت نظر یا راهنمایی بهتر ، به توضیحات خودتون بکنید تا مجبور به ارسال پست جدید نباشید
شما هم موفق باشید.
ارزش خرید 535 1 میلیون نیست بهتره انتخاب مناسب تری بکنیدنقل قول:
متاسفانه تا اطلاع ثانوی خرید از خارج با توجه به نرخ دلار اصلآ توجیح اقتصادی نداره هر چند که از آینده بی خبرم ولی به نظرم از همین مدلهای موجود انتخاب نزدیک یا مشابه حالا با کمی تفاوت کیفیت بسیار بیشتر از آنچه که تصور میکنید به صرفه تر هست
پیشنهاد می کنم به UE10 Pro یه نگاهی دقیق تر بکنید هر چند که هیچکدان از مدلهای انتخابی شما کاملآ مناسب کلاسیک نخواهند بود ولی تا حد قالب قبولی راضی کننده هستند
اگه سورس مناسب دارید پیشنهاد بهتر از این EX1000 که با قیمت اون هم زیر قیمت دلار و اون هم زیر قیمت دلار 1300 تومن چند مدت پیش قابل تهیه هست و بسیار مناسب تر برای سبکهای کلاسیک
در آخر هیچ هدفونی به خوبی از پس سبک کلاسیک بر نمیاد چون این سبک و شنونده این سبک بسیار دقیق هستند و رنج دینامیک بالای این سبک تقریبآ اغلب اسپیکرهای حرفه ای رو به زانو درمیاره حالا هدفون که جای خود داره
شما هم موفق باشید.
من کاملاً متوجه منظور شما هستم، و اونقدر هم ساده نیستم که به خاطر تجربۀ چند کاربر معدود، میام یک نتیجۀ کلی بگیرمنقل قول:
من اولین بار این مسئله رو اینجا دیدم
head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-216-iems-compared-koss-keb70-sunrise-i100-added-1-23-12
وقتی توی مقایسۀ وستون4 می گه:
ونقل قول:
Comfort (4/5) – As is the case with the W3, the shells of the W4 are quite ‘fat’ in comparison to those used by the Westone 1 and 2 and quite a bit heavier.
بعد در نهایت توی نقاط ضعفش مینویسه:نقل قول:
First, a note on the fit – while the W4 uses the same ergonomically-styled but somewhat tubby housings as the W3, it is far more forgiving of a less-than-perfect insertion angle.
بعد از این مقاله، من این یکی مقاله رو هم دیدمنقل قول:
Cons: Tubby shells may not be ergonomic for some
anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=15243
که توی قسمت ease of insert به وستون medium داده، در صورتی که به 530 درجه good داده
در نهایت وقتی داشتم نظر عده ایی کاربرهای معمولی رو می خوندم، متوجه شدم بعضی هاشون از سایز وستون 4 زیاد راضی نیستن، نه اینکه ناراضی باشن
درود بر شمانقل قول:
خیلی خوشحالم که به این زودی کیفیت صدای این هدفون اون چیزی شده که دنبالش بودید
اما:
بهتره برای اینکه صدای حرفه ای از یک هدفون حرفه ای رو بشنویم از هیچ افکتی استفاده نکنیم هر چند که کلمه بهتره شاید به جاش از "باید" استفاده کرد
تکنیک های این مرحله خیلی مراحل پیچیده و غیر قابل درک و با جزییاتی نیستند بلکه خیلی چیزهای ساده ای هستند مثلآ بهترین اونها اینه که این مرحله رو 3 قسمت از نظر زمانی بکنید و برای مرحله اون از تراکهای با صداهای ساده مثل پاپ استفاده کنید مهم نیست که چه کیفیتی داشته باشند مهم اینه که ولوم در حداکثر 50 درصد قرار داشته باشه البته نه از شروع بلکه از اول وارد شدن به این مرحله بطور افزایشی ولوم رو افزایش بدیم به طوری که انتهای مرحله به نهایتآ 50 درصد برسه و برای مرحله وسط بهتر از تراکهای راک و انتهای این مرحله به هارد راک برسه البته ولوم از ابتدای این مرحله بهتره از 30 درصد باشه و انتهای این مرحله نهایتآ به 75 دردصد برسه و مرحله آخر بهترین سبک که همه چیز درایور رو زیرو رو می کنه و باعث میشه بیس و های اون به یکدستی خاصی برسن ، چیزی جزء سبک الکترونیک نیست به خصوص تراکهایی که بیس بسیار قوی و های تیز دارند و ولوم در این مرحله از 50 درصد شروع میشه و نهایتآ به همون 75 درصد ختم میشه ولی برای اینکه درایور هدفون کمی دچار شوک بشه تا از نظر مکانیکی هم بهتر Burn in بشه برای چند ثانیه با ولوم 100 درصد هم کمی بازی کنید ولی نگه ندارید و البته این مرحله چون فشار بسیار شدیدی به هدفون میاد سعی کنید این مرحله رو کمی کشدار تر از حالت طبیعی ادامه بدید نه اینکه به خاطر اون مثلآ 24 ساعت در این مرحله دقیقآ 24 ساعت پشت سر هم اینکار رو انجام بدید بلکه بهتره زمان بندی کمی طبیعی تر باشه مثلآ 3 تا 8 ساعت
در این مرحله کیفیت صدا اصلآ مهم نیست بلکه کمیت مهمه مثلآ ممکنه یک تراک واقعآ بی کیفیت باشه ولی برای هدفون چندان تفاوتی نمی کنه پس خودتون رو خسته کیفیت تراکها نکنید
امروز خیلی تایپ کردم البته به اضافه اینکه همین قدر هم توی پیغام خصوصی شما اضافه کرده بودم (: و فکر می کنم این توضیحات کافی باشه ولی بهتره توی همین تاپیک برای دریافت تجربه بیشتر کمی جستجو کنید به خصوص اینکه تقریبآ تمام مراحل انجام Burn in این هدفون قبلآ توضیح داده شده بود
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز خیلی خیلی دوست دارم که شما بیشتر فعالیت کنید ولی با این پست و پست های قبل شما فقط یک نتیجه می شه گرفت که اسرارم به ادامه بحث و موشکافی بعضی مسائل با شما درباره صدا و هدفون شاید اشتباه باشه و به احتمال زیاد راه درست اون رو انتخاب نکردم و این باعث شده که شما برداشت احساسی از پست های من بکنیدنقل قول:
به هر حال با اینکه اضافه کرده بود که اون پست صرفآ ادامه مطالب شما بود ولی به شما برخورده در حالیکه هدف این نبود و در نهایت از شما برای همیشه معذرت خواهی می کنم و برخلاف میل باطنی ، پست های شما رو کمتر دنبال میکنم تا شاید روزی فضای کافی و صمیمانه و بدون هیچ گونه احساس بد برای همه ما وجود داشته باشه، بی آنکه برداشت احساسی از نظر چه درست و چه غلط دیگران نسبت به نظر خودمون داشته باشیم
برای شما ارزویی بهتر از سلامتی و شادکامی در تمام مراحل زندگی سراغ ندارم
شما هم موفق باشید.
جداً به خودم نگرفتم، قضیۀ بحث های قبلی با اینیکی کلاً فرق داشتنقل قول:
من به هیچ وجه مسائل قدیمی رو در نظر نمی گیرم
فکر نکردم چنین برداشتی بشه، من هر مسئله رو جدا از مسائل قدیمی بهش نگاه می کنم و مسائل حاشیه ایی قدیمی رو در نظر نمی گیرم
من گفتم که منظوره شما رو فهمیدم، یعنی فهمیدم که شما می گی تعداد درایور به طور مستقیم به اندازۀ هدفون ربط نداره و این رو قبول دارم؛ نه اینکه خدایی نکرده منظور شما رو چیز دیگه ایی برداشت کرده باشم. من فقط همون چیز هایی رو برداشت می کنم که توی متن نوشتتون هست، و برداشت دیگه ایی سعی می کنم نداشته باشم. اون جمله که گفتم : "اونقدر هم ساده نیستم که به خاطر تجربۀ چند کاربر معدود، میام یک نتیجۀ کلی بگیرم" صرفاً شیوۀ نتیجه گیری های خودم رو بیان کردم، نه اینکه فکر کنم شما دارید به من می گید .....
وگرنه، من حال و حوصلۀ بحثی که ارزش افزوده تولید نکنه، ندارم؛ بازم عذر می خوام از شما. منم مثل همۀ کاربرای دیگه از نوشته هاتون لذت بردم و می برم.:7::11:
تازه من یکسری مسائل برام پیش اومده که دوست داشتم سر فرصت در موردش با شما صحبت کنم. :23:
هدفونی که سر و صدای مزاحم بیرون رو خفه کنه چی پیشنهاد میکنید ؟ کوچیک و جمع و جور باشه و ترجیحا داخل گوشی هم نباشه .
قیمت هم زیر 50 تومن .
سر و صدای ماشین و خیابون رو میخوام قطع کنه + با صدای بلند آهنگ گوش نمیدم .
كسي هيچ يك از اين دو مدل از sennheiser رو نداره كه حداقل يه نظر كلي از كيفيت و كاراييش بده؟نقل قول:
با درود.
مثل اینکه من مرحله های BURN IN رو دقیقا بر عکس عمل کردم.ترک های متال با صدای 90 % و 100 % !!!!!
تازه اونایی که متال نبودند هم از متال بدتر بودند.ولی نمیدونم چرا جواب گرفتم.شاید هم صدای EX1000 تو این مرحله باید خیلی بهتر باشه (با BURN IN اصولی) و من گند زدم تو 600 تومن!!! البته مودبانش بود.
خلاصه چند تا عکس هنری!!! واسه رضا جان گرفتم که حالشو ببره.عکس لپ تاپم هم باهاش انداختم چون بک گراند قشنگی بود.نیاین بگین چقدر ندید بدید بود ها!! عکس چند تا هدفون 9 میلی متری و 13.5 میلیمتری قدیم و جدید سونی و یه کلیپس هم بغلش انداختم که اندازه هدفون رو کاملا متوجه بشید.بازم نگین میخواسته هدفوناشو نشون بده و اینا.نخواستم مثل کتاب جغرافیا یه خودکار بیک بغلش بندازم.یه ریویو هم بعد میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس از رضا جان که راهنمایی ایشان من رو به خرید EX1000 تشویق کرد.اگه نه الان داشتم عکسهای 10 pro triple.fi رو آپلود میکردم.البته مولتی درایو میگیرم ولی های اند.یه دو ماه دیگه.
و با سپاس از بقیه عزیزان این فروم که با خواندن نظراتشان ؛ نقش یک معلم را برای من دااشتند.
بدرود.
بسیار مبارکتون باشه،امیدوارم خدا اینقدر بهت بده که نتونی بشمارینقل قول:
تشکر بسیار ویژه از دوست خوبمنقل قول:
با عرض شرمندگی و تشکر که برای پاسخ گویی وقت میزارید امکانش هست همین برسی رو که مجدد می گم درباره سنهایزر HD 598 , گرادو SR80,
beyerdynamic DT880 ( 250 OHM(
انجام بدید مطمئنا مورد استفاده خیلی ها خواهد بود آقا رضای عزیز
- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
2- سوند استیج ؟
3- بیس و مید و تریبل ؟
4- راحتی ؟
5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
7- کدوم ارزش خرید بیشتری داره مخصوصا بین دومدل سنهایزر و بیرداینامیک
ممنون از شما
دوست گرامی یک نفر هست بسیار مشاوره خوبی میده و فقط تو کار فروش همه مدل هدفون های سنهایزر هست در سایت همسایه خواستید بگید لینک بدم در پیغام خصوصینقل قول:
اما در یک کلام این مدل ها هیس داره و شما با این موضوع مشکلی ندارین ؟ کیفیت سیمی هارو اصلا نمیده ... اما ارزش خرید داره خود من مدل 140 رو دارم و راضی ام و در ایران فقط 170 موجوده که بالای 400 هست الان فکر کنم و بیشتر از این نمی ارزه واسه هدفونی که هیس داره هزینه کنی( من جات بودم همون 140 رو می گرفتم نصف این قیمت )
راستی باتری هاش اگر خراب شه جفتی 60 یا 70 تومن هست
با تشکر
ali.chequevaraعزیز جدا مبارکت باشه.منم تا این وقت صبح بیدارم و هر چی ریویو از ex1000 پیدا کردم خوندم ،جالبترینش بررسی اون با JH16 بود که خیلی مفید بود.حالا یه دل که نه صد دل گرفتارش شدم که قلک های خودم و همسایه هامونو بشکنم و هر چه زودتر بگیرمش:5:
موفق باشی.
سلام
اول یه تشکر بکنم از همه کسانی که برای این تاپیک زحمت می کشن واقعا تاپیک فوق الاده ایه
برم سر اصل مطلب:
1) من یه هدفون میخوام دوروبر 350 - 400 (اگر کمترم شد بهتر ولی یخورده بیشترم شد اشکال نداره)
2) به ترتیب اولویت یکی از این انواع باشه Supra-aural یا Head Set یا Full Size (اگر wireless باشه عالیه )
وترجیحا اگر SENNHEISER یا sony باشه
راستی من بیشتر Trance گوش می کنم
پیشاپیش تشکر میکنم برای راهنماییهاتون
امروز تو بازار رضا می گشتم و EX-1000 رو دیدم و قیمت کردم...575تومن... خیلی به هوس افتادم ولی از اونجا که فعلا از این پول ها ندارم از یه مغازه دیگه پاناسونیک RP-HTX7 رو خریدم... فقط رنگ سبزش موجود بود که البته به نظر من دوست داشتنیه... ظاهر رترو یا قدیمی جالبی داره و روی سر من واقعا راحته.... با اکستنشن 2متری و تبدیل جک 6.5 میلیمتری به آمپ ضبط وصلش کردم و چند سبک مختلف رو باهاش امتحان کردم...
در سبک الکترونیک با سورس اوریجینال ژان میشل ژار صدای بسیار خوبی رو داره، بیس عمیق و نرم و هایی که خیلی شفاف نیست ولی به دل می شینه...
روی موزیک پاپ با خوزه فیلیسیانو با سورس اوریجینال آزمایش کردم. کلا صدای قابل قبولی داره ولی مید رنج و وکال می تونست بهتر باشه... احساس.مس کنم صدای وکال از بیس دورتره...
راک رو هم با سورس اورجینال MIDNIGHT OIL دارم تست می کنم... تفکیک صدا عالیه و صدای گیتار و درامز همونجور که باید باشه به گوش می رسه... صدای سنج ها تیز نیست... وکال رو یکم محو و پشت بقیه می شنوم...
به طور کلی از خریدم راضی هستم... واقعا از فیلیپس صدای بهتری می ده... با اینکه امپدانس 40 اهم داره ولی نسبت به فیلیپس SHQ-3000 که 32 اهمه افت صدای کمتری رو نشون می ده و حجم صدای بیشتری رو به گوش می رسونه.( مخصوصا بدون آمپلیفایر و استفاده از گوشی موبایل)
Sent from my Xoom using Tapatalk
با درود.نقل قول:
با سپاس از لطف شما.
در ساعت چهل و هشتم BURN IN اصلا پیشنهاد نمیکنم 600 تومن اینو بخری.صداش کاملا مانیتور و فلت و حرفه ای و سرد و بی روح هست.موزیکالیتی ای که کلیپس داره و لذتی که از گوش دادن موسیقی با کلیپس میبری؛عمرا از EX1000 نمیبری.مگر اینکه برای مانیتور بخوای که اونم با این قیمت یه فول سایز خدا میتونی بخری.البته از سانداستیج فوق العاده و ایمیجینگ عالی و قدرت تفکیک بالاش نمیشه گذشت.ولی با کلیپس موزیک گوش دادن بیشتر حال میده.البته تا این ساعت.حالا چشم امیدم به دلداری های رضاست و منتظرم ببینم بعد 100 ساعت چه گلی به سر ما میزنه.
با سپاس مجدد و بدرود.
کلیپش x10 بهتره یا s4 ؟ x10 هم مثل s4 بیس قوی داره ؟ یا متعادل تره ؟ صدای x10 تو "مید" و "های" چطوره ؟
کُلاً یه مقایسه ای بین x10 و s4 داشته باشید چون میخوام یکی از اینها رو بخرم .
با چه وسیله ای می خواهید استفاده کنید؟نقل قول:
اگه ایفون هست من نظرم رو 5i هست.
صدای 10x پانچی هست. حتی از 4 صداش بم تره به دید من هدفون های با همچین جنس صدای بیشتر از 200-250 ارزش هزینه کردن ندارند.
ممنون که سریع جواب دادین . من با یه پلیری گوش میدم که صدای خیلی گرمی داره و البته ازش چندان راضی نیستم ! ولی فعلاً مجبوری باید گوش کُنم . s5 نسبت به s4 چطوره ؟ یه مقایسه بین این دو داشته باشید .نقل قول:
سبک های مورد علاقه من :
پاپ در درجه ی اول ایرانی
رپ و هیپ هاپ ایرانی
و بعد همین سبک ها ( پاپ . رپ و هیپ هاپ ) آهنگ های خارجی هم گوش میدم ( البته کم تر . )
جای خوشحالی داره که شما از من رنجیده خاطر نشدید (:نقل قول:
تمام مشکل من در اینجا اینه که ما تا کی باید بمونیم منتظر فرصت مناسب برای مطرح کردن یعنی فکر می کنیم تا چه زمانی می تونیم به منابع خوب دسترسی داشته باشیم روی صحبتم فقط با شما نیست با همه ماها هست پس تا همین چند وقتی که با هم هستیم از تجربه هم استفاده کنیم تا شاید از تجربه بین ما دیگران هم بی نصیب نمونن
به امید روزی که این کم رویی و از اون طرف قیافه و ژست حرفه ای گرفتن و نشون ندادن اینکه چیزی رو نمیدونیم، از بین بره و به جاش صداقت و صراحت و صحت برای همیشه جایگزین بشه
در آخر نوع نگاه منطقی شما به صدا برام جالب بوده و همیشه دوست داشتم اون رو به چالش بکشم تا از تجربه شما بیشتر استفاده کنم منظورم دقیقآ با نوع تصمیم گیری و نوع تفکر شما درباره صداست که در هر کاربری در این شاخه به این درجه از بلوغ به سختی دیده میشه
و این به چالش کشیدن من نوعی همیشه سرسختانه و خسمانه بوده که اغلب باعث رنجش شما میشد و کمی به خاطر زودرنج بودن شما بحثها نیمه کاره رها میشد و نتیجه نهایی برای کسی به عنوان خواننده نا مشخص می موند
خوشحال میشم پاسخگوی بدون منت و . . . به سوالها و نظرات شما باشم البته در حد اون سواد کمی دارم نه بیشتر
شما هم موفق باشید
نظرتون درمورد se425 چیه؟ 150$ تقریبا از se535 کمتره.
کسی امتحانشون کرده تاحالا؟
به این دلیل که هیچکدام از هدفونهای Shure در اینجا قابل تهیه نیست پیشنهاد می کنم 535 رو انتخاب کنید تا حداقل این تفاوت 150 دلاری به نوعی برای شما بدست آوردن بهترین این برند باشه هر چند که تفاوت صوتی این دو با هم بیشتر از 150 دلار ارزش دارهنقل قول:
نظرتون درمورد se425 چیه؟ 150$ تقریبا از se535 کمتره.
کسی امتحانشون کرده تاحالا؟
در آخر Shure برند گران فروشی نیست و در اغلب موارد هدفونها رو در کمترین زمان ممکن آپدیت میکنه و اینکه اغلب نسبت کیفیت به قیمت بالایی دارند و غیر از چند مدل قدیمی که دیگه تولید نمیشه اغلب محصولات این برند رو میشه با توجه به بودجه انتخاب کرد حتی بدون در نظر گرفتن کیفیت صدا چون اکثر مدلهای جدیدتر با کیفیت تر از مدلهای قبل هستند
از همه دوستان خواهش میکنم تمامی مسائل مربوط به هدفون و مرتبط رو توی تاپیک مطرح کنند تا اینکه از تجربه ما دیگران هم استفاده کنند الان نزدیک نیم ساعته فقط دارم جواب به پیغام خصوصی میدم ):
شما هم موفق باشید.