تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟نقل قول:
Printable View
تخمینی که نمیشه چون به احتمال قوی سیم ها مستقیم نیستند ولی گوگل مپ مستقیم میزنه اما خودم تخمینی فکر میکنم حدود 2 کیلومتر باشه .میگم با تعویض زوج ها از توی پست یا کافو میشه ریت بالاتری گرفت ؟نقل قول:
ممکنه چیزی که میگید درست باشه اما من گفتم تخمینی میزنه یعنی دقیق نیستنقل قول:
به هر حال ممکنه با تعویض زوج ها وضعیت بهتر باشه یا به کل نابود بشی :n02:
اینو ببین شما باید حداکثر در بهترین شرایط ممکنه 16 مگ داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما ، خواهش می کنمنقل قول:
مطمئن هستم میخواهی سرعت 16 مگ بخری و یا داری به هر حال از اونجای که معیار سرویس های جدید سرعته و بعد حجم پیشنهاد میکنم روی سرعت 16 مگ فیکسش کنی به چه دلیل وقتی SNR بیاد نزدیک به 10 اون وقت CRC شروع به انداختن خط میکنه اما اگر SNR بالاتر باشه مثلا نزدیک به 15 یا 17 دیگه CRC کمتری میندازه البته این میزان طی دو روز بد نیست میشه باهاش سر کرد ، مصرف نداره این خطایست که روی سرویست رخ میده و باعث میشه در یک لحظه یکی از پک هات ارسالی و یا دریافتی که تفکیک شدست به مودم نرسه (این باعث از بین رفتن ترافیک میشه)بهترین حالت اینکه صفر باشه ولی با اینترنت این مملکت محاله صفر بمونه ولی انقدرا هم که فکر میکنی نیست شاید به 100 مگ هم نرسه
روی پینگ و سرعت دانلود اصلا تاثیر نداره
هر چقدر SNR بیشتر باشه CRC کمتری رخ میده ، مثل فرزند کمتر زندگی بهتر :n02::n09:
یعنی 3560 crc مبادل حدوداً 100مگ حجم میشه؟
من که فقط تو یه روز 10,000 crc دارم, از حجم تو صفحه آسیاتک هیچی کم نکرده
تو google یه جدول یا مطلبی از نصبت crc error به حجم mb پیدا نکردم
نه اینطور نیست ، منم نوشتم مصرف نداره و فقط خطاست ، هر درخواستی که ارسال بشه یعنی دارید از اینترنت استفاده می کنید و این یعنی استفاده از حجم اما انقدر ناچیزه که حتی به چشم هم نمیاد الان حجم ها نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و میشه نادیده گرفت مثل گرفتن پینگه نه تست سرعت ، snr بیاد زیر ۱۰ تا شدیدا crc میندازه مودم و این یک بدی داره که نمیزاره کشش خط رو بگیرید مثلا سرویستون روی ۴ مگه با ۴ مگ هم متصلید اما چون داره crc میندازه سرویستون سرعتش کم میشه و میاد روی ۳.۸ تا ، بخاطر همین کارشناسا میگن که سرعتتون کمه چون snr شما پایینه در واقع مودم داره خطا میندازه که شما سرعت خوبی ندارید اما اگر snr مناسبی داشته باشید حتی روزی ۱۰۰۰ تا هم بندازه ، نهایت سرعت سرویستون رو میتونید بگیریدنقل قول:
به هر حال بهترین حالتش اینکه صفر باشه ولی خوب نمیشه
روی پینگ تاثیر نداره روی سرعت دانلود هم نه اگر خیلی snr بیاد پایین بله سرعت دانلود کم میشه اما مناسب باشه دیگه مشکلی نیست
دوستان بنظرتون وضعیت این خطم چطوره؟ نمیدونم چرا اینقد بالا پایین داره.دیروز بعد از صحبت با پشتیبانی شرکت سرعت دانلودم 1.6 مگابایت بود.امروز رسیده به 1.3 مگ
واقعا ایراد از کجاس؟
یه هفته مودم asus دارم تونستم با وجود فاصله زیاد از مخابرات و نویز زیاد خطم ثابت رو 6مگ با snr 7 تنظیم کنم
فقط هر یکی دو هفته آسیتک سرعتمو رو 4 مگ کم میکنه, باید هر دفعه زنگ بزنم دوباره رو 8 ببنده. اینم یه اذیت شده
میتونید به صورت جدی تهدیدشون کنید اگرم دیدید وضع به همین صورت میمونه تخلیه کنید حق ندارند بدون اجازه کاربر روی سرویس تنظیماتی رو انجام بدن جواب نگرفتید می توانید شکایت کنید به 195 حساب کار دستشون میاد...نقل قول:
اره قبل از كابل برگردون حداكثر كشش خط ١٥ مگ بود كه مال من روي ١٠ مگ بود ولي بعد از كابل برگردون حداكثر كشش خط شده ٢ مگ ، گفتم شايد يه اميدي باشه و با تعويض زوج ها برگرده به حالت قبل ، بعد از كابل برگردون يك سري زوج ها رو از پست و كافو اومدن جابه جا كردن تا تلفن وصل شدنقل قول:
این خط مناسب سرویس 16 مگ نیست بهترین سرویسی که میتوانید بگیرید سرویس 8 مگ هست یا سرویس 16 بگیرید و روی 12 مگ یا 10 مگ فیکسش کنیدنقل قول:
ریت دانلود روی 12 مگ هستش و کشش خط روی 14 مگ هست snr دانلود هم روی 13
اگر درست حدس زده باشم باید فاصله شما تا مرکز مخابراتی بین 1.5 کیلومتر تا 2 کیلومتر باشه ، در این صورت سیم کشی داخلی تون رو بررسی کنید ببنید جای مشکل نداره ، از کدام شرکت سرویس میگیری؟
کارمندنان آسیاتک هر دفعه بهانه میارن خطم نویز زیاد داره, بخاطر فاصله از مخابرات, میگن باید رو 4مگ ببندن نویز کمشهنقل قول:
منم میگم مودمه خوبی دارم با snr7 و 6مگ قطعی ندارم وادار میکنم دوباره رو 8مگ ببندن
بازهم بعد از یکی دو هفته یکی تو آسیاتک بیکاره میره سرعتمو رو 4مگ میبنده
خوب از طریق مخابرات باید پیگیری کنی ، ببینید همسایه های شما هم همین مشکل رو دارند اگر برای اونها این مشکل پیش اومده که هیچ امیدی نیست اگر مشکلی نبود براشون جای امیدی هست که با تعویض بشه برگشت به حالت قبل ، ممکنه سوکت شما توی مخابرات خراب شده باشه یا یکی خراب برای شما گذاشتن ، به هر حال باید درخواست بدید به مخابراتنقل قول:
پروفایل 6 مگ ببندن دیگه :n01: یادمه توی پارس انلاین که بودم ریت خطمو هی بالا میبردن من کلانه اینترنت dsl رو برای گیم میگیرم اون موقع که پارس بودم 2 مگ نامحدود میگیرفتم و پروفایل پینگ 2 فعال می کردم چون کشش خط 7 مگ میرفت مداوم می اوردنش روی 4 مگ که باعث میشد پروفایل گیمم بپره اما برای من فایده نداشت چون سرعت 4 مگ بهم نمیداد نهایتن روی 2.5 می اومد و تصمیم گرفتم بزارمش روی 2 مگ ، بعد از این قصه ها گوشی رو برداشتم شستمشون رو انداختمشون روی بند :n09: از اون موقع به بعد دیگه ندیدم خطم رو دست کاری کنننقل قول:
جالبه برای همه تعیین و تکلیف هم میکنن :n24: دفعه بعدی یه شکایت بنویس به 195 اون موقع باید پاسخگو باشن که چرا بدون اجازه کاربر خط رو دستکاری میکنن
میدونم که این مناسب 16 مگ نیست اما بخاطر نامحدود بودن سرویس ازش استفاده میکنم.نقل قول:
سیم کشی مشکلی نداره.چون چند سال پیش سیم کشی رو مجددا تعویض کردیم و سیم قبلی کاملا از سیم جدید جدا شده.اما نکته ای که هست اینکه ممکنه اسپلیتر بعد از سه سال کار کردن دچار مشکل شده باشه.حالا بنظرتون چه کارایی میتونم بکنم که سرعتم حداقل روی همون 1.6 مگ ثابت بمونه و نوسان نداشته باشه؟
با مقدار attenuation میتونیدطول سیم کشی تا dslam رو تخمین بزنید...
+
زیاد روی این stability adjustment مودم های asus حساب باز نکنید دلیل داره که حداقل مقدار snr رو 6 میگیرن (بعضی جاها هم 10) مقدار snr از یه حدی کم بشه packetloss و latancy خیلی زیاد میشه در نهایت هم desync میشید... توصیه من اینه که روی 0 باشه مگر اینکه تو یه ساعاتی قطعی داشته باشید که توی اون شرایط روی -1 یا -2 تنظیمش کنید...
اره ممکنه خراب هم بشه من یه رم کامپیوتر خریدم اکبند بود اما سوخته بود! شما یه وسیله بخرید ممکنه فرداش بسوزه... اگر پریز نزدیک به پنجره هست ببین خراب نشده معمولا پریز های نزدیک به پنجره خراب میشن البته خیلی کم پیش میاد ولی بررسی کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده کابلی که بین پریز تا مودم هست ببین مشکل ندارهنقل قول:
با این همه با این کشش خط و ریتی که میخواین نوسان جز جدا نشدنی خط شماست ، اسپلیتر دی لینک بخرید بهتره... :n16:
سلام دوستان ...
خونه ما نزدیک مخابرات هستش
قبلا نامحدود مخابرات 512 داشتم .... الان یک هفتس که عوض کردم و 2 مگ محدود گرفتم ولی فوق العاده زیاد قطعی اینترنتم زیاد شده .... 10 دقیقه وصله و بعد قطع میشه ... الان هم که تهران برف اومده بدتر شده
در ضمن سرعت دانلود هم در بهترین حالت همون 250 کیلو بایت هستش یعنی انگار هنوز share هستش
زنگ هم زدم مخابرات ... قراره با من تماس بگیرن
کسی پیشنهادی نداره ... نمی دونه قضیه از چه قراره
قبلا که 512 داشتم نه قطعی داشتم و نه کاهش سرعت ... سرعتم همش 60 کیلوبایت بود
اینم وضعیت خطم
با این Attenuation به نظر میاد تجهیزات DSLAM تو زیرزمین خوتنون باشه :n02::n02::n02:نقل قول:
این SNR به نظر نمیاد مشکل قطعی از طرف شما باشه ولی یه تست از سرخط بگیر. 2 مگابیت ----> 250 کلوبایت
کاش MAX Rate رو هم نشون میدادی و اینکه برای سرویس 2 مگ نیازی به Modulation ADSL2PLUS نیست پیشنهاد میشه برای پایداری بیشتر روی G.DMT سوییچ کنید
avava جان این روفایل پینگ 2 رو که میگی از کدوم قسمت ایسوس باید فعالش کنم یک توضیحی هم در مورد mtu و mms بده که روچند بزارمش بهتره دیفالتش 1492هست زنگ زدم پشتیبانی گفت mtu رو 1446 بزاری یکم پینگ پایین تر میاد ولی mms رو نمیدونست که باید بهش یک عددی بدم وگرنه میره رو همون 1492
سلام و درود. دوستان میشه لطف کنید بفرمایید خط تلفن من با این مشخصات که قرار دادم، روی حداکثر چه پهنای باندی جواب میده؟
من از مخابرات سرویس 2 مگابیتی غیر حجمی دارم که البته چون حجم تموم شده الان 128 هستش، مقدار SNR از وقتی 128 شده یه کم بالاتر رفته،قبلا 10 بود. سرعت دانلود هم حدود 300 کیلوبایت بود.
والا منطقه ما یه طوریه که کسی نمیدونه اینترنت چیه این سه چهار نفری همکه دارن ایرانسل استفاده میکنن اگر منظورت توی mdf هست که از اون جا هیچی خراب نیست چون یه اشنا داشتم همه رو چک کرد ok بودن حتی الان هم که اومدم شاتل تغییری نکرد و مطمینم از همون سیم هاست که جابه جا کردن ولی نمیدونم درست میشه یا نه از طرفی پست ما هم کاملا پره و زوج خالی نداره مگر اینکه با همسایه ها جابه جا کنن .وجدانن این چه کاریه که میکنن زدن adsl منو ترکوندن:n09:نقل قول:
mtu که روی 1492 ستش کنید mms نمیدونم چیه ندیدم ، پروفایل 2 مگ رو با زنگ زدن به پشتیبانی فنی فعال کنیدنقل قول:
خط شما نویز زیادی داره پیشنهاد میکنم ببرید روی adsl2 نویزتون بهتر بشه ، کابل کشی داخلیتون رو بررسی کنید یا ببرید سر خط ، حداکثر روی 4 مگ جواب میده ... موفق باشید :n16:نقل قول:
خوب شما در خواست بده ببنید چطور میشه بلاخره یه راهی هست که از این وضعیت در بیاید ، منطقه ما هم مثل شماست کسی نمیدونه چیه ، من فکر میکنم پورت مخابراتی شما خراب شده چرا درخواست بررسی پورت رو نمیدید؟ ممکنه از اون باشهنقل قول:
نه اگه از پورت بود که موقع تعویض سرویس دهنده چون پورت عوض میشه درست میشد که نشد ، از پورت نیست فقط از همون سیم هاس .میگم اگه به سیم بان ها پول بدم سیم ها رو جابه جا میکنن یا از زیر کاردرمیرن ؟نقل قول:
نه، هر شماره دارای یک رنگ خاص و شماره خاص روی کابله که از mdf مشخص میکنه که این کابل مال کدام شمارس ، رفتی مخابرات ببینی جریان چیه؟نقل قول:
خب شما چرا یک خط جدید نمیگیری من خونمون 2 تا خط داشتیم ولی نویز داشت یدونه جدید گرفتم نامردا 218 تومن کردن خیلی بهتر شد در صورتی که از یک کابل برام اورد شما میگی mdf جای خالی نداره خط جدید درخواست بدی مجبورن کابل جدید برات بکشن باید وضعیت نویزت بهتر بشه
مثلا ما الان خطمون فیبر نوری هست، اگر خط جدید بکشن میشه مسی گرفت ؟ یا کلا فیبره؟نقل قول:
خوشبختانه مدیر عامل مخابرات گفته که دیگه توسعه فیبر نوری بعلت فراهم نبودن زیر ساخت متوقف شده واریه خدمات بربستر کابل مسی انجام میشه تو گوگل سرچ کن مصاحبه کاملش هست اگر کابل فعلی شما خط خالی نداشته احتمال داره برات کابل مسی بکشن وزیر فناوری اطلاعات گفته انحصار ارایه اینترنت بر بستر فیبر نوری باید از انحصار مخابرات خارج بشه پس حتما یک خط رو فیبر نوری نگه دار چون اونوقت بر عکس الان همه آرزو میکنن خطشون فیبر نوری باشه من خودم برای یک خطمون در خواست فیبر دادم
یچیز دیگه هم هست من شندیم بعضی مناطق که ظرفیت پر هست از داخل کافو یک سیم رو به دو خط وصل میکنن برای تلفن مشکلی ایجاد نمیکنه چون فقط از مقدار کمی از ظرفیت سیم استفاده میشه ولی بدشت نویز خط بالا میبره
دستگاه POS هم نویز میندازه و باعث کاهش کیفیت نت میشه؟
من دستگاه POS رو که به پریز وصل می کنم SNR Margin میاد روی 6 و Attainable Rate روی 3500
ولی دستگاه POS رو که قطع می کنم SNR Margin میاد روی 30 و Attainable Rate روی 11000
برای دستگاه POS هم لازمه اسپلیتر جدا بگیرم؟ درست میشه؟
===
در کل کیفیت خط مناسبه با توجه به عکس یا نه؟
نه والا نرفتم فقط میدونم وقتی کابل برگردون کردن تلفن قطع شد ولی اینترنت وصل بود که البته کششش به شدت کم شده بود بعد از مخابرات اومدن جای سیم ها رو از توی پست دم در خونه عوض کردن تا بوق تلفن اومد ولی روی اینترنت تاثیری نداشت نه قطع شد نه درست شد.معلوم نیست چه قلطی کردن تو زیرساخت منطقمون که همچین گندی زدن.منم امید ندارم که درست بشه گفتم شاید یک درصد احتمال داشته باشه.نقل قول:
سلام به دوستان
من دو هفته پیش مودم معمولی تی پی لینک داشتم و بدون مشکل دانلود داشتم
حتی مخابرات به من میگفت خطت دو مگ بیشتر ساپورت نمیکنه ولی من روی 5 مگ هم دانلود داشتم یعنی 512 کیلو بایت در ثانیه
خلاصه دو هفته پیش مودم ایسوس گرفتم مدل N14u B1
از وقتی این مودمو گرفتم سرعتم افتضاح شده
حتی بیشتر از 350 کیلو بایت نمیره یعنی نهایت رو 3 مگ قفل میشه
اما بدتر از همه اینکه بدلیل نویز روی خط مدام سرعتم افت میکنه و حتی به زیر صد هم میرسه و مجبورم در روز چند بار ریستش کنم
اینطور که تو سایتها خوندم چند عامل میتونه مهم باشه
یکی گزینه ماژولاسیون هست که برای من روی G.DMT هست و حتی روی ADSL2+ هم گذاشتم بهتر نشد
گزینه دیگه هم میگن SRA هست که بدلیل نویز سرعت رو کاهش میده تا خط قطع نشه.
خلاصه دوستان یه راهنمایی کنن چکار کنم مشکل افت سرعتم برطرف بشه
خلاصه این مودم ایسوس با تمام گرونیش بدجوری به ما ضد حال زده
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
با تشکر
سلام خدمت شمانقل قول:
دوست عزیز این تنظیمات رو اعمال کن و Stability Adjustment هم بر حسب نیازت تنظیم کن موفق باشی :n16:
دستگاه ای pos از طریق شماره گیری کار میکنن و میتونه یه اسپلیتر کمک کنه که شاید مشکل رفع بشه بهترین راه اینکه خط جدا داشته باشهنقل قول:
مخابراتی که ما میشناسیم انحصار طلبه و بعید میدونم بزار کنار البته خوبه فیبر کنه به شرطی که بزار همه شرکت ها روی فیبر هم سرویس بدن نه فقط خودش... این شکلی فایده ندارهنقل قول:
حدوداً دو هفتست که بعضی ساعات، SNR Margin شدیداً افت میکنه و زیر 6db میاد و لینک DSL قطع میشه.
بازه خاصّی هم نداره. عصر، شب، نصف شب، صبح و ...
پشتیبانی هم میگه «چیزی روی خطّتون نویز می ندازه»
حالا نمی دونم چه نویزی هست که تا حالا نبوده و این 2 هفته به وجود اومده
دوستان راه حلّی سراغ دارید؟
پی نوشت 1: خونه آپارتمانیه و عیب یابی (مثل تست سر خط) راحت نیست.
پی نوشت 2: SNR Margin در حالت عادی هم تعریفی نداره (حدود 10db) و از همه ضایع تر این که DSLAM توی ساختمونه!
منم مثل شمام دو هفتس وضعیت snr یهو داغون شد همه جوره دارم دنبال مشکلش میکرم پیدا نمیکنم یهو خوب میشه یهو افتضاحنقل قول:
اما راحل حل : از اونجایی که میگید تست سرخط براتون راحت نیست میتوانید از کارشناس حضوری شرکت استفاده کنید بلاخره مشکل رو بهتون میگه کجاست
با این حال این موارد رو بررسی کن
1- ببین کابل تلفن از کنار برق رد نشده یا از کنار اسانسور
2-چک کن اسپلیتر و پریز تلفن خراب نشدن (پریز میتونه سولفاته هم بشه)
3-چک کن ببین مودمت خراب نشده یا اگر قدیمه بر اثر کارکرد طولانی مشکلی پیش نیومده براش؟
4-کابل تلفن بین راه وصله نخوده
5-کشش خط و سرویسی که خریدیده اید متناسب هم هستن(مثلا کشش یک خط 12مگه نهایتن اما برید 16 مگ بخرید! که خودش مشکل ایجاد میکنه)
6-اگر تلفنی روی خط هست از خط جداش کن ببین وضعیتت بهتر میشه در صورت بهتر شدن بررسی کن که ببین تلفن خراب نیست و یا مشکلی نداره
7-از دوشاخه ضد برق استفاده نمیکنی؟
8-و در اخر اینکه ممکنه پهنای باند شرکت پره که باعث نویز شدید میشه (پهنا که پر باشه خودکار نویز میندازه روی خطها)
امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی ... موفق باشید :n16:
بررسی این که کابل تلفن از کجا رد شده، طبیعتاً کار راحتی نیست در آپارتمان ... ولی به نظر میاد که از کنار برق رد شده.نقل قول:
پریز، اسپلیتر یا تلفن هم مشکلی ندارن.
بعیده علّت از این ها باشه ... چون تا 2 هفته پیش مشکلی نبود.
ضمن این که از معدود واحدهایی هستیم که بین 584 واحد، مشکل داریم. (اینترنت مرکزیه و DSLAM توی موتورخونست)
یه سرچ زدم انگار این وسیله به درد بخور بوده.
دوستان اطّلاعات/تجربه ای از این محصول دارن؟
صبر کن گفتی ممکنه از کنار برق رد شده خو عزیز برق خوره تلفنه داغونش میکنه شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینکه از پیش باکس تقسیم dslm خطتون رو پیدا کنید و ببنید وضعش چطوریه مطمئنن از کنار برق رد شده ، از کارشناس شرکت بخواید بیاد تست بگیره ببینه اوضاع چطوریه اگر اشکال از کابل کشیه ازش بخواید یک مسیر رو کار بهتون نشون بده سپس طبق همون مسیر کابل کشی کنیدنقل قول:
اون اسپلیتر مودم هست که تو کاره و به جای پریز تلفن ازش میشه استفاده کرد ...
ببینید همین 2 هفته نیست که کابل تلفن از کنار برق رد شده ... چند ساله ... در همه ی ساختمان ها هم به همین منواله.نقل قول:
در یه برج 25 طبقه هم به «سیم کشی روکار» نمیشه فکر کرد.
به نظرم تنها راه امیدبخش، همین پریز یوزه تا ببینیم دوستان تجربه ای دارن یا نه.
معلوم نیست چی شد که گند خورد تو خطّ ما ... :n34:
چرا اینترنت وایرلس نمیخرید؟ خودتون رو خلاص کنید دیگه یه رادیو باید بخرید و با یک روتر خوب :n01: اینم یه راهه ، می تونید td lte هم بخرید اگر دیدید مشکل حل نمیشه این دوتا راهکار هم در نظر بگیریدنقل قول:
حالا طبقه چندم هستن ، من جات بودم یه اینترنت وایرلس میخریدم خودمو اذیت نمیکردم
اینم وایرلسه ... بالای یکی از برج ها دکل زدن، از طریق DSLAM و خطّ تلفن داخلی، بین واحدها توزیع کردن ...نقل قول:
حالا باز با پشتیبانی تماس می گیرم ببینم چی کار میشه کرد.
اون پریز هم شاید امتحان کردم