دوستِ من این تایپک همینجوری از نظم دراومدهنقل قول:
برای تشکر میتونید از دکمه تشکر از کاربر استفاده کنید :n06:
Printable View
دوستِ من این تایپک همینجوری از نظم دراومدهنقل قول:
برای تشکر میتونید از دکمه تشکر از کاربر استفاده کنید :n06:
دوستان من یک مشکلی با وایرلس لب تاپ بعد از روشن شدن از حالت اسلیپ دارم!
که وای فای خاموش میشه و دیگر روشن هم نمیشه تا اینکه ریست کنم!
ویندوز را هم عوض کردم
درایور جدید را هم گرفتم
ولی درست نشد
آیا برای شما هم اینجوریه؟
با تشکر
بله منم همین مشکل رو دارم و متاسفانه مشکل نیست و یک قابلیت هستنقل قول:
به این صورت که در حالتِ اسلیپ برای اینکه مصرف باطری پایین بیاد وای فای خاموش میشه
و از کنترل پنل میشه روشن کرد و با یه ذره دستکاری دوباره وصل کرد اما خب من که خوشم نمیاد از این قابلیت
دوستان راهی هست آیا؟
نقل قول:من همچین مشکلی ندارم.وقتی sleep می کنم بعدش که روشن میشه وای فای کار میکنه !نقل قول:
وقتی مشکلی دارین لطفا نوع ویندوز مورد استفاده رو هم ذکر کنید.و اینکه چه درایوری رو نصب کردید
ویندوز ۸.۱نقل قول:
و آخرین نسخه درایور ها رو هم از سایتِ لنوو دانلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم راهِ حلش تقریبا اینجوری باشه :n01:
سلام
dolby home رو از کجا دانلود کنم؟! رو لپ تاپم نصب بود ولی حالا که ویندوز عوض کردم دیگه نیستش.
این بحث بارها و بارها پرسیده و جواب داده شده . اگر از گزینه جستجو استفاده می کردین راحت به جواب می رسیدین .نقل قول:
Dolby Home Theater فقط با نصب درایور صدای داناود شده از لنوو قابل نصب هست
کسی هست یه آنتی ویروس قوی معرفی کنه که با ویندوز 8.1 جور باشه؟؟؟
سلامنقل قول:
سئوالتون ربطی به این تاپیک نداره.میتونید توی تاپیک زیر مطرح کنید:
به هر حال اگه سیستم قوی دارید یا میخواید روی همین لپ تاپ نصب کنید کسپر و بیت عالی هستن
سلام دوستان
من درایور تاچ پد رو از سایت دانلود کردم اما نصب نمیشه
ویندوز 8.1 64 بیت
سلام
من ویندوز 8.1 نصب کردم اما تاچ پد هوشمند کار نمیکنه یعنی با دو انگشت کلیک راست نمیکنه و...
در سایت لنوو هم واسه دانلود نبود چیکار بکنم؟؟؟؟؟
صفحه اول این تاپیک نگاه میکردی یا یک یک سرچ میزدی جوابت میگرفتی! موفق باشید
صفحه شماره چند؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستِ من بنده در صفحه اول در این باره توضیحاتی دادم :n01:نقل قول:
صفحه شماره یک
این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام متاسفانه لینکی که واسه دانلود گذاشتین خراب هست ممنون میشم لینک صحیح واسه دانلود بذارین
بفرما: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر اشتباه نکنم همین برنامه باشه
در ضمن ممنون میشم از فونتِ مشکی با سایزِ معمولی استفاده کنید.
میشه لطف کنی برای ویندوز 8 هم راهنمایی کنید؟ تا مشکل ما هشتی ها هم حل بشه.نقل قول:
راهنمای های زیادی شده مثل:نصب درایور ایسوس،و خیلی چزای دیگه.چیزی که خود لنوو گفته و عملی باشه رو میخوام.
دوستان يه كمكي به من كنن
درايور گرافيك اينل رو از خود سايت اينتل دانلود كردم براي ويندوز8 64 الان نور صفحم كمه كم شده با هييييچ تنظيم ويندوزي هم درست نميشه ،الان هيچي نميبينم،پاكش هم كردم فايده نداشت راهنمايي لطفا
راستي دوستان ميدونن از طريق داس چطور ميشه نور صفحرو زياد كرد
این سوال بارها پاسخ داده شده . حتی در صفحات اخیر ...نقل قول:
جستجو کنین به پاسخ مورد نظرتون می رسین ...
دوست عزیز درایور رو از سایت لنوو دانلود کنید !!!!نقل قول:
من كه خودم درستش كردم دوست عزيز ولي وقتي كسي همچين مشكلي داره بجاي 2خط نوشتن يك لينك بزاري بهتره... من ميگم بااين نور چيزي نميبينم شما ميخاي20 صفحه مطالعه كنم شايد باشه؟در ضمن من چنتا صفحرو بزور نگاه كردمنقل قول:
سلام دوستان
محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
ویندوز من 8 هستش.
بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
خیلی خیلی از لطفتون سپاسگذارم
سلام محمد آقانقل قول:
لطفا سوالتون رو در انجمن مربوط به z510 بپرسین:
دوستِ من شما برای چی جوش میاری؟!نقل قول:
بچه های این جا نه حقوق میگیرن نه موظف هستن که این کار رو بکنن
بلکه فقط از روی لطف و مرام و حس مسئولیت این کار رو انجام میدن!
شما باید تمام درایور هارو قبل از هرچیزی نصب کنید.
تبریک میگم بهتوننقل قول:
در فرومِ Z510 مطرح کنید
اولا دوست عزیز مشکل شماست نه مشکل بنده !نقل قول:
آدم اگر مشکل داشته باشه ، 20 صفحه خوندن که سهله ، شاید مجبور شه 100 تومن خرج کنه ...
ثانیا اگر سایر افراد همون 20 صفحه رو می خوندند ، الان تاپیک نمی شد 580 صفحه !!!! با یه جستجوی ساده تو گوگل هم می شد به جواب رسید ...
95 % سوالات مربوط به Z500 بارها و بارها در همین تاپیک بحث شده . لطفا جستجو کنین .
سایر بحث ها هم نرم افزاری هستند و ارتباطی به Z500 ندارند
سلام.بعد چند وقت گفتم یه سلامی به دوستان کنم.دوستان بعد از 5ماه از خرید این لپ تاپ به شدتت ازش راضی هستم (4ماه مدام روشن بوده)البته به جز کیبورد و هاردش-اما چند نکته را می خواستم به کسایی که می خوان این لپتاپ را بگیرن گوشزد کنم1-بزرگترین مشکل این لپتاپ هاردش است کافیه یه فایل 50گیگ را بخواهید جابجا کنید کلا سیستم داون میشه باید منظر بشید تا کپی فایل به اتمام برسه(اگه پول دارید حتما یه SSDبخرید).2-کی بورد --اگر مهندس کامپیوتر و برنامه نویس هستید حتما یه کیبورد بگیرد چون کیبورد این لپتاپ به درد برنامه نویسی زیاد نمیخوره3-کیفیت تصویر --اگه واسه فیلم دیدن میخواهید لپتاپ بگیرید حتما لپتاپی بگیرید که فول اچ دی باشه.وگرنه از لحاظ تصویر مانند بقیه لپتاپهای اچ دی است البته نورش کمتر است. امیدوارم این تجربیات به درد دوستان بخوره.بای
سلام
چرا من نمیتونم ویندوزشو عوض کنم :n03: هرکاری میکنم از رو dvd راه اندازی نمیشه که عوضش کنم
اگه کسی باهاش کار کرده لطفا راهنمایی کنین
منظورتون اینه تو منوی بوت نمیره؟نقل قول:
n :n03:
درسته. از رو dvd راه اندازی نمیشهنقل قول:
به صورت عادی ویندوزش میاد بالا.
مدل asus دارم که با کلید del از رو dvd بالا میاد ولی با این جواب نمیده
سلام دوستان
اول از همه تشکر کنم از زحمات دوستان که اینجا به مشکلات رسیدگی میکنن
اما سوال من اینه که من ویندوز 8.1 نصب کردم اما تو خود سایت هم برای tuochpad elantech درایور نداره و گفته درایور خود ویندوز مناسبه !
در صورتی که من الان با تاچ پد حتی نمیتونم روی عکس زوم کنم ، در عمل هیچ قابلیتی نداره جز کلیک کردن ساده !
دوست من لپتاپ رو خاموش کنیدنقل قول:
بعد دکمه novo رو فشار بدین منوی بوت لپتاپ بالا میاد ، اونوقت میتونین از رو دی وی دی بوت کنید و ویندوز داخواهتون رو نصب کنید
*** دکمه نووو (novo button) کنار ورودی فیش شارژ
شما این برنامه رو تو گوگل سرچ کن دانلودش کن Touchpad_Elantech_Win8_64_VER11591نقل قول:
سلام. من 5ماهی میشه این لپ تاپ رو گرفتم در کل خیلی راضیم. چند وقتیه need for speed نصب کردم و گاهی بازی میکنم. چند روزیه فنش یه صدای بدی میده انگار که شل شده باشه، یعنی وقتی تکونش میدم یه صدای فر و فری میده. صداش زیاد بلند نیس وقتی یه جا میذارمش خیلی نا محسوسه. وقتی بازی میکنم صداش قشنگ شنیده میشه.
ممنون از شمانقل قول:
همین ورژن رو که فرمودین رو با حجم 17.46 دانلود کردم و نصب کردم اما نصب نشد ، با ارور زیر
this driver version doesn't suit this touch pad
اگه خراب شده بهتره زیاد بازی نکنید.این لپ تاپ نسبتا ظریفه ! پس اگه زیاد فشار بیارین ممکنه آسیب ببینه.درکل هم اگه احساس کردین فن مشکل داره یا هر جای دیگه ببین گارانتی .هر چند تو ایران گارانتی معنی نداره!نقل قول:
دوست عزیز شما لب تابت چیه؟؟؟نقل قول:
سلام به همگی
میشه دور فن رو زیاد کرد و باعث شد گرمای بیشتری خارج بشه؟
خب پاهام سوخت:n02:
سلامنقل قول:
قبل اینکه بخوام جوابتون رو بدم یه سوال دارم ! :) شما مگه با لپ تاپ بازی می کنید یا کار گرافیکی سنگین انجام میدین؟ چون این لپ تاپ الان رو پاهای خودمه و اصلا احساس گرما نمی کنم.نه اینکه عادت کرده باشم به گرما ! واقعا خنک کار میکنه.یه عکس از هم نرم افزار cpuid hwmonitor می زارم ببینید برای شما چنده تا شاید بهتر بشه شما رو راهنمایی کرد.
الان دمای CPU شما چنده ؟
در مورد سرعت فن ، نرم افزاری هست که روی ویندوز 7 نصب میشه و میشه سرعت فن رو کنترل کرد :
محتوای مخفی: hwmonitor