سیم کارت دیتا و اعتباری فرقی هم دارن باهم ؟ بیشتر برا اینترنتش میخوام ... تفاوت انچنانی تو قیمت تعرفه ها هم نداشتن !
Printable View
سیم کارت دیتا و اعتباری فرقی هم دارن باهم ؟ بیشتر برا اینترنتش میخوام ... تفاوت انچنانی تو قیمت تعرفه ها هم نداشتن !
سیم کارت دیتا فقط میشه باهاش پیام داد و وصل شد به اینترنت . ولی اعتباری هم میشه مکالمه کرد هم پیام داد و هم اینترنت وصل شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش_سراسری
اتفاقی متفاوت
پوشش سراسری 3G و 4G رایتل
در همه جای ایران
تجربه متفاوت استفاده از خدمات ارتباطی
بستههای_اینترنت_جدید
با اضافه شدن بستههای اینترنت جدید پاییزی رایتل، با هر بودجه و هر میزان مصرفی ،کلی حق انتخاب دارین. این بستهها با قیمتهای مناسب و بهصرفه در اختیارتون هستن.
برای اطلاع از جزییات و روشهای خرید بستههای اینترنت جدید به
سر بزنین.
همراه اولش که همراه اول همه جا پوشش نداره اینکه رومینگه پوششش سراسریه[emoji23][emoji23]نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
به لطف رومینگ و شبکه همراه اول ،هرجا همراه اول انتن بده رایتلم پوشش داره. 3g و 4g هم که به دکل همراه اول وصل میشه بدون هزینه اضافی. :n02:نقل قول:
.نقل قول:
تهران کسی تونسته به نسل ۳ یا ۴ همراه اول وصل بشه با سیم رایتل؟!
یا هنوز وصل نیست
خاک بر سر رایتل کنن با این بسته هاش!!! یه سری بسته بیخود اضافه کردهنقل قول:
باز قیمت بسته های جدیدش کمی بهتر شده. قبلا خیلی گران بودن . بسته های یکماهش بهتر شدن
من ک تغییری ندیدم
نامحدود هم ک ک کلا نداره
بسته بیخودی اضافه کرذن ک کاری نداره
اگه همراه اول اجازه رومینگ بهش نمیداد که همین مشترکین کمی هم که داره از دست میرفت. اگه اجازه میدادن اتصالات امارات با رایتل کار کنه الان همه جا دکل داشت و شبکه خودش نه رومینگ... رایتل الان یک جور اپراتورمجازی هست زیر نظر همراه اول:n31:نقل قول:
مگه اتصالات خودش نمی تونست به تنهایی کار کنه؟اپراتور برای پیشرفتش باید کلی تجربه ی فنی و تجاری داشته باشه و سرمایه نه اینکه هر کس از هر جا قهر کرد بیاد اپراتور بشه فقط تو ۶ سال کلی پول تامین اجتماعی رو حیف و میل کردن آخرشم به قول شما شد مجازی حالا هی هم دروغ به خورد مردم میدن که افزایش پوشش در دستور کارهنقل قول:
اگه در این مملکت اجازه میدادن شرکتی خارجی تنهایی کار کنه الان این وضع مردم و کشور نبود. از بازار خودرو گرفته تا همه چی. این ها میخوان همه چی در چنگ خودشون باشه و حتی روی فیلم دیدن و اب خوردن و... مردم هم نفوذ داشته باشند.نقل قول:
در ایران فقط نفوذ و اقازاده باشی کافیه و علم و تجربه چیز مسخره هست برای مسئولین...:n02:
احسنت :n16:نقل قول:
پیشنهاد میکنم یکبار با برنامه مانند opensignal سیمکارت رایتل رو چک کنید وببینید دکل و آنتهای رایتل در نزدیک محل سکونتتون کجا قرار داره و رومینگ کنید روی همراه اول و اون رو هم چک کنید..نقل قول:
درسته اجازه رومینگ کردن رو دادن اما شرایط رومینگ به همراه اول قراردادی هست و شرکت رایتل برای این موضوع یک قرار داد 10 ساله بسته و بعد از اون مسئولیت این موضوع به عهده خود شرکت رایتل هست که باید مشترکین خودش رو ساپورت کنه،درسته همراه اول ،اولین اپراتور هستش اما خودتون بین 3تا اپراتور ببینید کدوم بهترین پشتیبانی رو داره؟ بطور مثال من در خارج از ایران بودم و مشکلی برای رومینگ همراه اول داشتم بعد از چندین بار شکایت بخش رومینگ خودشون تماس گرفتن و بعد از 2ماه تونستم این موضوع رو حل کنن،اما رایتل بعد از یکروز درخواست توی سایت فرداش با شماره ایی که برای کشور دیگه بود ثبت کرده بودم تماس گرفتن و بعد از طریق تلگرام موضوع رو در کمترین زمان حل کردن و تا 2روز حتی پیگیر بودن که مشکلی پیش نیاد دوباره..
درسته رایتل اخیرا اجازه رومینگ بر روی شبکه 3G همراه اول رو پیدا کرده،اما همین موضوع باعث افت کیفیت حتی برای مشترکین همراه اول میشه،اما این موضوع حتما سود فراوانی برای همراه اول داره که این موضوع رو اجازه داده،پس بهتره بجای اینکه شرکتی رو مورد بحث قرار بدین که داره مفت خوری میکنه،ببینیم چه کیفیتی و چه امکاناتی رو در اختیار مشترکینش قرار داده و قرار خواهد داد...
برنامه opensignal رو دارم عزیز . بحث در بیرون شهر ها و مناطقی هست که رایتل دکل نداره .اگه رایتل شریک خارجی داشت مثل ایرانسل الان همه جا شبکه خودش رو داشت نه رومینگ.نقل قول:
همراه اول که پشتیبانیش به درد خودش میخوره. رایتل و ایرانسل خوب هستند. من خودم الان رایتل و ایرانسل دارم راضیم.
همراه اول به خاطر فرکانس 4g رایتل اجازه داده سیم کارت های رایتل وصل بشن به 4g و 3g دکل هاش و یک معامله به قول خودشون برد-برد انجام دادن. جایی هم که رایتل خودش انتن میده که وصل میشی به 3g خودش.
دوستان رایتل در نمایشگاه تلکام طرح و آفر خاصی داره ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
نمایشگاه تلکام، نمایشگاه صنایع مخابرات و اطلاعرسانی، بزرگترین رویداد در حوزه مخابرات و ارتباطات کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها، برگزار میگردد.
رایتل در نمایشگاه ایران تلکام 2017 با هدایای متنوع و ارزشمند، تخفیفهای استثنایی به همراه معرفی خدمات جدید و آخرین فناوریهای ارتباطی که از 24 تا 27 مهر ماه 96 در سالنهای 8 و 9محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود، میزبان شماست. بازدیدکنندگان میتوانند با مراجعه به غرفههای رایتل، علاوه بر آشنایی با آخرین دستاوردها و خدمات این شرکت، از هدایا و تخفیفهای زیر بهرهمند شوند:
1. امکان دریافت سیمکارت اعتباری یا دیتا رایگان، با همراه داشتن گوشی یا تبلت هوشمند در نمایشگاه
بازدیدکنندگان از نمایشگاه تلکام میتوانند با ارایه کارت ملی و گوشی یا تبلت هوشمند خود، سیم کارت دیتا رایگان رایتل با بسته آغازین (بسته اینترنت حرفهای 400 مگابایت 30 روزه) یا سیمکارت اعتباری با بسته آغازین (500 مگابایت اینترنت، 10,000دقیقه مکالمه و 10,000عدد پیامک رایگان درون شبکه به مدت 30 روز) را به صورت فعال و با انجام تنظیمات در دستگاه خود دریافت نموده و از امکانات این سیم کارتها بهره مند شوند.
2. تخفیف در خرید بستههای مصرفی
مشترکین رایتل در بازه زمانی برگزاری نمایشگاه میتوانند با مراجعه حضوری به غرفههای رایتل، از تخفیف30% تا %40 در خرید بستههای مصرفی اینترنت بهرهمند شوند.
سلام دوستان
شما با برنامه مای رایتل مشکل ندارید؟ چرا لاگین نمیشه؟ هی پیغام میده شماره یا پسورد اشتباه است.... در حالی که تو خود سایت اش مشکلی نداره....
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
مشکل حل شد
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
بسته هاش رو نمی دونی دقیقا چیه؟ من هر سال همین موقع یه بسته 1 ساله از نمایشگاه می گیرم حالا نمی دونم تلکام بود یا الکامپ یا چیز دیگه ای. البته همیشه برج 10 بود نمی دونم چرا این بار الان شدهنقل قول:
برج 10 هم نمایشگاهی هست؟
نه من نمیدونم. تلکام و الکامپ جدا برگزار میشن ولی فکر کردم میخوان ادغامشون کنن. با پشتیبانی رایتل تماس بگیریدنقل قول:
رایتل چند بسته ماهانه و ۹۰روزه جدید ارائه داده که ماهانه جدیده خیلی خوبه
اینترنت ۳۰ روزه
(۷ + ۱۴ شبانه ) ۲۴تومن
اینترنت ۹۰ روزه ۲۴
(۴ + ۴ شبانه)
سلام
یادم هست چندین وقته دارید این سوال رو دارید می پرسید! در جواب شما بگم که از همون روزای اول مرداد با سیم کارت رایتل به آنتنای همراه اول توی تهران وصل شدم و برای اولین بار تو مترو متوجه شدم. الان هم که دارم این متن رو تایپ می کنم گوشیم به 4G وصله با سیم کارت رایتل وسط تهران! محدوده نواب خیابان دامپزشکی
نمیدونم شما تهران چه جوری وصل شدینقل قول:
ولی من 195 شکایت کردم و از طرف رایتل بهم جواب دادن که تهران فقط به نسل 2 یا همون E میتونین وصل بشین!
حالا شما میگی وصل میشی نمیدونم قضیه چیه!
خوب من قبلا هم اعلام کردم در تهران امکان وصل شدن به نسل ۳ یا ۴ همراه اول نیست و فقط به نسل ۲ وصل میشه حتی پشتیبانی هم همین رو گفت
امروز بصورت عملی تست شد
امروز سفر یک روزه به نور شمال کشور داشتم
و دستی خط رایتل رو گذاشتم رو همراه اول که نسل ۲ بود بعد از اولین جایی که از تهران خارج شدم یه جا بین راه واسه صبحانه دیدم به ۳ جی همراه اول وصل شد
تو خود نور هم به نسل ۴ همراه اول وصل شد
البته جالب اینکه اسم رایت خارج از تهران IRN 20 هست و اسم آنتن همراه اول RighTel نشون داده میشه
شب هم بلافاصله از هراز که وارد رودهن شدم اومد رونسل ۲
خلاصه اینکه داخل تهزان امکان وصل شدن نیست
من در شمال تهران و در بعضی دیگر از مناطق تهران به آنتن همراه اول تاحالا وصل شدم و تونستم از سرویس 3G و LTE استفاده کنم و اینم برای چند دقیقه پیش هستش.نقل قول:
و در زمانیکه تماس میگیرم اسم آنتن از RighTel به IR-MCI تغییر میکنه و حتی توی تهران به IRN 20 هم وصل شدم ...
رایتل اصلا رو دکل هاش تجهیزات 4G گذاشته ، حتی تو شهر ما کرمان . ولی استفاده نمیکنه و امکانات رو به صورت مجازی داده به اپراتورهای مجازی . من خودم یه سیم کارد رایتل رو گوشی آیفون گذاشتم از تو خود فرودگاه مهرآباد تا حسین آباد چشمم به گوشی بود یه جا هم 4G نمیداد .
تو سایت رایتل که نوشته "راه اندازی اولیه" و "تجاری" معنی اصلی اش اینه : راه اندازی اولیه یعنی ، تجهیزات 4g را روی دکل نصب کردیم راه اندازی شد . تجاری هم یعنی داریم به صورت تجاری میفروشیم به اپراتورهای مجازی ، سامان تل ، سامان بانک ، شلطر موبایل ، تالیا ، ثریا و غیره
موبایلتون رو روی 4G قرار بدید و 1 دقیقه به حالت Air Mode بذارید و دوباره دربیارید،احتمالا باید وصل بشه، بعضی اوقات بدلیل ترافیک بالای آنتن این امکان وجود داره که وصل نشه،اما مطمئننا سرویسشو باید به مشترکین خودش بده... توی تهران هم در بعضی از مناطق اینطوری میشه...نقل قول:
الان تهران در خیابان بهشتینقل قول:
هم رایتل هم همراه اول آنتن ۴جی دارند
من با سیم رایتل آنتن فول دارم اما وقتی به همراه اول وصل میشم به نسل ۲ وصل میشه
نقل قول:
شما درحوالی منطقه زعفرانیه میتونید این موضوع رو چک کنید.همینطور در حوالی منطقه زمزم.
اونری برم حتما چک میکنمنقل قول:
وای طرف جمشیدیه نیاوران هم تست کردم به نسل ۲ وصل شد
حالا زمزم که نمیخوره مسیرم ولی زعفرانیه تست میکنم حتما
اگر نرم افزار opensignal رو داری CELL ID:190123540 LAC:29011 توی منطقه زعفرانیه آنتن LTE همراه اول وصل میشه.نقل قول:
29011 خود رایتل هستنقل قول:
توی این نقشه 3تا آنتن رو نشون میده که در نزدیکیه همدیگه هستن و روی یکیش اسم رایتل هست و روی بقیشون نیست، روی آنتن رایتل نشون میده که 3نفر بهش وصل هستن،پس به نظر نمیاد که برای چنین محیط خلوتی این شرکت نیاز داشته 3تا آنتن بذاره و فقط اسم یکیشون رو بنویسه،من فکر میکنم این قرار داد و یا زدو بندی بین رایتل و همراه اول هست و فراموش کردن تا این موضوع رو در این منطقه حل کنن.نقل قول:
اینم عکس (عکس فوق از لحاظ فیزیکی ادیت شده است)
برنامه اپن سیگنال به هیچ وجه برنامه ی دقیقی نیست و نباید بهش استناد چندان کرد ولی اون lacمربوط به شبکه رایتل هست تو تهراننقل قول:
همین الان از طرف شرکت رایتل با توجه با اینکه دیروز درخواست کرده بودم برای بررسی آنتن فوق بهم زنگ بزنن ،تماس گرفتن و برعکس حرف شما سوپروایزر بخش پشیتبانی و آنتن شرکت رایتل اپن سیگنال رو تایید کرد و در مورد این موضوع هم صحبت کردم،و آنتن فوق رو برای شرکت همراه اول تایید کردن و قرار شده بررسی کنند،و اینطور که گفتن اگر به محل آنتن مراجعه بشه احتمالا آنتن فوق با 2 تا لایسنس همراه اول و رایتل هستش و برای تست و یکسری مسائل خاص توی این محل گذاشتن. من LAC رو هم باز تماس بگیرن میپرسم،اما گفتن زمانیکه اسم رایتل رو نمیاره آنتن فوق جزو پایلوت های همراه اول هستش که برای استفاده به رایتل هم اجازه داده شده.نقل قول:
بعضی از کارشناس هاشون هنوز نمی دونن cat 6 چی هست بعد می خوان از لحاظ فنی اپن سیگنال رو تایید کنند خنده داره.نرم افزار اپن سیگنال بر مبنای اطلاعاتی که کاربر ارسال می کنه کار می کنه و دیتا بیسش پر میشه الان شما خیلی از شهر ها و جاده ها رو که نگاه کنی تو این برنامه زده تحت پوشش رایتل در صورتی که رایتل اونجاها اصلا وجود خارجی نداره و همون رومینگ همراه اول رو نشون میده و از بابت مکان سایت ها هم مکان هر سکتور رو یک سلول جدید نشون میده بعضی اوقات مثلا الان من چک می کنم اطرافم ۱۰ تا سایت نشون میده در صورتی که ۴ تا کلا بیشتر نیست.در کل من هم ندیدم که رایتل به تیریجی و فورجی همراه اول وصل شه تو تهران بجز بعضی ایستگاه های مترونقل قول: