دوستان شما هم پرش لینک دارید؟
Printable View
دوستان شما هم پرش لینک دارید؟
نه.من فقط وقتی زنگ زدم تنظیماتمو دست کاری کرد یه پرش داشتم که طبیعی بود.بعدش پایدار شد.الان شرایط نویز خطم لب مرزی شده.یعنی یه خورده دیگه دان رو ببرم بالا لینک میپره:دینقل قول:
حافظه ی مرورگرت رو پاک کن.نقل قول:
فعلا مشکل برطرف شده... هنوز که ندیدم.نقل قول:
700مگ کش و کوکی -> پـــــــــَــــــــــــر! :n24: ولی کروم یه نفس تازه کشید. احساس میکنم قیافه اش هم کمی عوض شده... چون حدودا یه ساله که من از کل کروم بک آپ میگیرم و تو ویندوزهای بعدی استفاده میکنم :n02:
نقل قول:
ما تو این چند روزی که تماس گرفتیم واسه کندی سرعت یکبار گفت
1- اپدیت ویندوز فعاله غیرفعالش کنی مشکل حل میشه
2- بار دوم گفت تاریخ سیستمت با تاریخ سرور مچ نیست
- بار سوم گفتن مودمت رو باید عوض کنی ویه مودم بهتر بخری
-بار چهارم گفتن ویندوز 8 نصب کن سون سنگینه و سرعت اینترنت رو میاره پایین
- بار پنجم هم گفت مشکل سراسریه
حالا کدوم اینا جواب صحیح هست ؟
ج -هیچکدام:n19:
سلام .
soroosh جان چند وقتی بود میخواستم ازت بپرسم جریان این گیت وی ها چیه ؟ چطور میشه گیت وی ها رو برای پینگ بهتر عوض کنم ؟ مودمم تو حالت route هست .
میخوام بازی league of legends یا همون lol رو بازی کنم اما فقط چند ساعت تو شبانه روز (صبح ) پینگ به 180 میرسه و بقیه روز حدود 280 و غیر قابل بازی !!!
من ip سرور بازی رو هم دروردم (194.221.64.201)و دائم تست میگیرم وضعیت تغییری نکرده . چیکار کنم ؟
6 عصر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان باید ببینی با افزایش داون استریم نوسان سرعت وکندی پیج باز کردن از بین رفته یا نه این مهمه..نقل قول:
منظورمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اولا این تاپیک مخصوص مخابرات بود و بچه های مخابرات به اندازه کافی اینجا فعال کرده بودن پس حداقل باید اسمش می شد مخابرات خوزستان
- دوما من به شخصا از این تغییرات هیچ خیری بجز هرج و مرج بیشتر ندیدم
- دوسال پیش اومدن تاپیک های خرید و فروش و مشاوره لپ تاپ رو درست کنند بیشتر .....مال شد
- پارسال هم اومدن تاپیک مشاوره لپتاپ و محصولات اپل رو تغییر بدن یه مدت قفلش کردن بعد هیچکاری نکردن به التماس و خواهش من بچه ها دوباره بازش کردن فقط باعث شدن بروبچ کوچ کنن برن انجمن های دیگه
سلام
دوستان اینجا پست بانک سر کوچمون نمایندگی کیش او ا سیس رو داره
میخوام 512 نامحدود بگیرم ، سایت سیترا میزنه اگه دانشجویید زنگ بزنید 2020
حالا به نظر شما برم پست بانک بهتره یا زنگ بزنم بهتره؟
مخابرات خوزستان(و احتمالا چند استان دیگه) از چند گیت وی خاص برای اتصال به اینترنت استفاده میکنن. این گیت وی ها بسته به اینکه از کدوم شرکت خارجی هستن، پینگ و سرعت متفاوتی دارن. برای مثال من چند وقت پیش تست گرفتم، دیدم که اغلب گیت وی ها از روسیه میگذره. ولی بهترین مسیر مال گیت وی هایی بود که از آذربایجان میگذشتن.نقل قول:
این جدولی هست که تا حالا من گرفتم...
دقت کنی این گیت وی خودتم از روسیه میگذره با توجه به جدول من، یعنی اگر قطع و وصل کنی و 34 بشه 50 یا 51 یا 55 یا ... هیچ فرقی تو تست پینگت نمی بینی.
حالا مثل اینکه رنج گیت وی دادن به شما فرق میکنه.
من خودم این گیت وی هایی بودن که تا حالا گرفتم (بین 10 تا 49 نگرفتم تا الان)... اگر چند بار قطع و وصل کردی (حدود 20 بار انجام بده و با گیت وی های مختلف تریس کن) اگر وضع تغییری نکرد، کاریش نمیشه کرد... ولی ممکنه گرفتن Static IP روی گیت وی خاص اگر دلخواه باشه، مشل رو برطرف کنه... ممکنه.
فرقی نمیکنه... فقط ممکنه موقع تحویل مدارک یا تمدید و ... کار با پست بانک اگر میگی سر کوچتون هست راحت تر باشه. گرچه با هر دوش میشه.نقل قول:
چ فرقی میکنه؟نقل قول:
الان با سیستم جدید، هم بچه ها میتونن وضعیت نت ISP خودشون رو بگن و هم مشورت بگیرن، برای مشکلات هم هر کی سراغ شرکت خودش میره، فقط بچه های مخابرات که تاپیک جدایی ندارن، همینجا مشکلاتشون رو بگن.
برای مخابرات اگر یه نقطه از ایران خوب بشه، ممکنه یه جای دیگه هیچ تغییری نکنه یا بهتر بشه، اصلا بی ربط هستن به هم ولی شرکت های خصوصی، معمولا وقتی یه اتفاقی بیفته به صورت دنباله دار برای همه ی مناطق تحت پوشش هم همون اتفاق میفته. بنابراین مخابراتی ها مشکلاتشون رو اینجا مطرح کنن ولی بهتره مشکلات بقیه ی ISP ها تو تاپیک خودشون باشه. ولی همه اعلام وضعیت ISP خودشون رو اینجا داشته باشن :n01:
خوب دوستان الان پینگ اینترنت مناسبه
======================================
آرش شما دانلود شبانت چطوره ؟
به نظر من اگر بریم سراغ صبا نت بهتره چون پینگش مثل مخابرات پایینه کندی سرعت نداره همه رو هم باز میزاره تا 3 یا چهار مگ مخابرات دیگه داره نابود میشه هر روز شل کن سفت کن درمیاره با اون پشتیبانی مسخرش
لطفا" با 4.2.2.4 پینگ بگیرید بذارید اینجا .......
من پینگم از 2 ظهر به بعد میشه 800 تا 900 زنگ میزنم میگه از مرکز مخابراتیمه . معلوم هم نیست کی حل بشه .......
بنظرتون چکار باید بکنم .. میشه شکایت کرد ؟
پینک 4.2.2.4 در حال حاضر واسه من 255 هستش
اینترنت 1 مگ مخابرات - مرکز مخابرات انقلاب - اهواز
پینگ 4.2.2.4 در حال حاضر واسه من 177 هست
256 نامحدود
256نامحدود پینگ 109
به جای اینکه پینگ بگیرید بهتره تست سرعت بزارید (همراه با عنوان سرویس) چون روی گت وی های مختلف پینگ فرق میکنه .
آرش شما دانلود شبانت چطوره ؟[/QUOTE]
گفتم که تپش سرعت های پایینش بصرفه است
من از تپش سرعت 128 با 5 گیگ گرفتم 19 تومن البته سرعت رو برات بالای 512 می بندن. (فقط برای کارای روزانه)
شب ها هم با همون مبین نت دانلود می کنم(چندرغاز تو حسابم پول نگه داشتم فقط برای دانلود شبانه) بسته به خوبی و بدی سرعت میشه بین 2 تا 3.5 گیگ دانلود داشت
کلا اگه دنبال پینگ پایین و سرعت پایدار هستی وایرلس تپش و راصد خوبه.
سرور خارجی(سرور خود موزیلا)
دوستان بنظرتون با این وضع اینترنت چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟/:n14::n28:
زنگ زدم خونه میگن سرعت دانلود 36......256 نامحدود......وقتی برگردم که مردم با این سرعت:n30:
نقل قول:
آره منم 256 نامحدود دارم بین 30 تا 40 هست سرعت
تا حالا که اوضاع بهتر شده.باید ببینم روی دانلود شبم هم تءیر مثبت داره یا نه.سرعت باز شدن صفحات واسم عالی شده.نقل قول:
خیلی حساس نباش.اتفاقاً اینجوری یه مزایایی هم داره.مثلاً اینکه یه دید کلی از اوضاع اینترنت استان دستمون میاد.نقل قول:
سروش یه سؤال:نقل قول:
چطور بعد از تریس کردن بفهمیم از کجا رد شده مسیر اون گیت وی؟
اتفاقاً امروز که تماس گرفتم اینم پرسیدم و تأئید کردن که دیگه سرعتها واقعی شده و اون دوران خوش تموم شد.نقل قول:
از دو راه میشه فهمید.نقل قول:
1) گرفتن لوکیشن IP بعد از ایران (معمولا یه پرش پینگ هست)
2) پیدا کردن مکان ISP معمولا بعد از اینکه از ایران بی در و پیکر خارج بشه، ISP های خارج که Static IP دارن، یه هدر هم دارن شامل اسم برای IP مثلا ...xn.telia.net یا intl.ru که میشه فهمید اون ISP ها کجا هستن.
الان توی بند 9 این یه ru. هستش.این یعنی راشا(روسیه)؟نقل قول:
کلاً اینو واسم تفسیر کن.
آی پیمم که همون سطر اول مشخصه.اینم به لیستت اضافه کن.
خوب بنظرت من چیکار کنم؟نقل قول:
512 نامحدود بگیرم یا 2مگ محدود؟با هر کدوم در ماه چقدی میشه دانلود کرد؟
بحث فقط دانلود هم نیست استفاده روزانه زیاد و تمام شدن ترافیکش یه طرف سرعت دانلود کم در شب طرف بیداری برای دانلود یا روش های مشخص واسه دانلود اتوماتیک و خاموش کردن پی سی توسط پدر محترم از طرف دیگه درد های تمام نشدنی من هستند:n28::n14:
آره.. IP جلوش رو هم سرچ کنی نوشته محل دقیقش رو.نقل قول:
من چند وقته یه مشکل جدید دارم، نمیدونم مشکل از فرمور بود که آپدیت کردم یا مشکل از جای دیگه اس.
وقتی نت رو قطع و وصل میکنم، برای گرفتن تست پینگ حدود یک ساعت باید صبر کنم و قبلش کامل Time Out میده. :n13:
قطعاً 512 نامحدود.الان من 2 مگ محدود دارم دیگه.هیچکس به خوبی من نمیتونه راهنماییت کنه.برو سراغ 512 نامحدود و خودتو تو دردسر ننداز.شخصاً ماه اینده 512 نامحدود رو میگیرم.نقل قول:
حالا كه شده كلا خوزستان اگه كسي يه isp سراغ داره كه سرعت خوب مي ده بگه. الان با اين وضعيت كه 512 بگيريم ماهي 26500 بعد سرعتمون 50-60 باش فقط پول مي كنيم توي جيب اين پاس ماناماد(با اين اسمش! كلا يا ميذارن كيش سوسيس يا پاس ماناماد)
يه شركتي كه سرعت دانلودش 100 باشه قيمتش هم ماهي بيشتر از 30 نشه. اگه نامحدود كه هيچ اگه محدود هست هم يه ماهي 15 گيگ بده.
توقع زياديه؟
حتما بايد بريم 45 تومن بديم به اين مخابرات بووووووووووووووووووووق ؟
از كجا بياريم ماهي 45 تومن!؟
نیست ممد.مخابرات ارزونترینشونه و واسه همینم هست که گربه رقصونی میکنه.نقل قول:
بچه ها بـــ نظرتون میشه از مخابرات شکایت کرد ؟
مرکز مخابراتیم مشکل داره راست هم میگن آخه مراکز دیگه مشکل ندارن زنگ میزنم قسمت ارتباطات دیتا مخابرات میگه ما مشکل نداریم هر کی گفته دروغ گفته !!!!!
حالا نمیدونم چکار باید بکنم
تا جایی که من اطلاع دارم آسیاتک بود که نامحدود می داد که الان وضعیتش رو همه می دونننقل قول:
من که isp فعلا بهتر سراغ ندارم (البته نامحدود)
شاید وایرلس باشه
که اونم شهر به شهر فرق داره
تا قبل اينكه سرعتها رو كم كنه شايد ارزونترين بود ولي الان ديگه نيست. هر كس به طريقي كم فروشي مي كند مخابرات جدا شاتل جدا:n02:نقل قول:
الان شما 2 مگ 8 گيگ گرفتي 34 تومن بعد فكر مي كني ارزونترين 2 مگ موجود رو گرفتي؟ اسما شايد ولي 256 پارس آنلاين هم 30 تومن همين سرعت رو ميده.
مشكل من و خيلي ها مثل من اينه كه پورت رو سريع خالي نمي كنن وگرنه فردا بهم بگن پورتت خاليه مي رم از جايي ديگه مي گيرم.
يه چند ماه سرعت ها رو بالا بردن تا مشتري جذب بشه بعد بگن توقعتون زياده سرعت همينه كه هست.
الانم كه همه فيبر نوري ها ريختن سرشون ديگه نيازي به كسي ندارند.
من ماهي 17 تومن بايد بدم سرعت 30 كه بعضي وقتها به 18 هم مي رسه. كي بشه تموم بشه اين دوره از شرشون راحت بشم.
بچه ها واسه شما هم شبا پینگ بالا میره؟
بچه ها 2 مگ محدود بگیرم یا 512 نا محدود!
از کیش او اسیس میخوام بگیرم
سرعت 2 مگ محدود موقع رایگان به 200 میرسه؟
دو مگ محدود رو ایمان دارهنقل قول:
512 هم که سرعت واقعی ظاهرا میده
دیگه باید ببینید استفاده شما چه جوریه
پینگ شما چند میشه ؟نقل قول:
امشب پينگ من به شدت بالا رفته توي بازي قبلا 50-60 بود امشب بالاي 100 و پر از لگ. ساعت 3 و 12 دقيقه هم لينك پريد و بازي تايم اوت شد.
الان چند شبه نصف شبا چندين بار لينك مي پره و دوباره مياد.
گل بود به سبزه نيز آراسته گرديد:n13:
پ.ن : بعد وصل شدن دوباره به سرور پينگم تا 800 هم بالا اومده. سرور داخلي!
SNR تون چنده ؟نقل قول:
مقدار Down Stream رو براتون روی چند تعریف کردن ؟