سلامنقل قول:
میدونم اینجا جاش نیست اما خوا هش میکنم ریاضیات رو چطوری خوندی
سلامنقل قول:
میدونم اینجا جاش نیست اما خوا هش میکنم ریاضیات رو چطوری خوندی
دوستان تعداد واحداتونو میگید بگید روزانه اید یا ازاد؟
اخه من سراسریم فقط 16 واحد بهم دادن
سلام به همه دوستاننقل قول:
من مکانیک شبانه قبول شدم بهم 20 واحد دادن.:24:
ترم اول معمولا همین 16 ، 17 واحد به همه میدن زیاد هم مهم نیست ترم آینده دیگه دست خودتونه هم می تونید واحد بیشتری بردارید هم این که اگر استاد زیاد داشته باشه دانشگاهتون می تونید ساعتشو خودتون تنظیم کنید جوری که دوست دارید .نقل قول:
سلام دوستان
من امروز رفتم تحویل مدارک(دانشگاه تبریز) آقا اینجا چه قــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــدر بزرگه.20 دقیقه توش با ماشین گشتم تموم نشد که نشد.در عرض 10 دقیقه هم کارت دانش جویی هوشمند رو صادر کردن و تموم شد.کلا نیم ساعت طول کشید ثبت نام.
به منم 16 واحد دادن.ولی مثلا یکی 8 صبح هست.اون یکی 2 ظهر.اون 2-3 ساعت علافی هست دیگه.آخ برم خونه بیام دیر میشه نرم پس چی کار کنم /ا
اره دادا خیلی بزرگه تهش استادیوم هم دارهنقل قول:
اقا این کارنامه کل که دادن الان یکی از دانشگاه دیگه هم میتونسته قبول بشه یعنی رتبش میرسه
رفته انتخاب اولش هم ثبت نام کرده دانشگاه رشت
حالا میخواد عوض کنه بره انتخاب های پایین تر دانشگاه تبریز
باید با دانشگاه اولی هماهنگ کنه؟
راهنمایی لطفا
منم شنبه تا چهارشنبه کلاس دارم ... یک شنبه دوشنبه و سه شنبه از 8 صبح تا 3 بعدازظهر ... شنبه 10 تا 3 ... چهارشنبه 8 تا 12 ..
علوم کامپیوتر بهشتی ... 17 واحد بهم دادن
ریاضی 1 ، فیزیک 1 ، آز فیزیک ، مبانی ریاضیات ، نرم افزارهای ریاضی ، مبانی برنامه نویسی + زبان
راهنمایی لطفا:20:
شرمنده نتونستم صفحات قبل رو بخونم.
این که نوشته آخرین رتبه قبولی 7 و رتبه داوطلب 47 یعنی چی؟
یعنی 46 نفر تو سهمیه منطقه تون با رتبه های بهتر از شما اینو زدن که 7 نفر اول فقط قبول شدن.نقل قول:
اقا واسه من خودشون زبان معافی گرفتن
من چکارکنم اگه خراب بشه چی؟
من یه چند تا سوال داشتم.
اول این 3 کنارش یک ستاره تو کارنامه یعنی چی؟عدد یک یعنی چی؟
من که زیست جانوری قبول شدم...رفتم ثبت نام 30دقیقه طول کشید.نه کارتی دادند؟فقط یک برگه دادند که ساعت های کلاس ها روشه.این دانشگاه گنبد!!بد نیست حالا باید دید...چطوریه ؟؟؟
بهم شیمی آلی،شیمی 1،رده بندی جانوران،تربیت بدنی،ریاضی،فرمولوژی دادند حالا نمی دونم چند تا واحده؟؟
دیگه باید از نت خداحافظی کرد و رفت درس خوند
اول این که کارنامه رو اینجا بزار ببینیم اینطوری من که نفهمیدم چی شد!:14:نقل قول:
در مورد کارت هم باید بگم بعضی دانشگاه ها موقع ثبت نام بهت میدن بعضیام بعدا بهت میدن.
توی برگه ای که بهت دادن احتمالا یه ستون به نام واحد درسی داره که جلوی هردرس تعداد واحداش رو نوشته،همه ی واحدا رو جمع کن میشه کل واحد ترم اول.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
اینم فرم انتخاب واحد من!:31::14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای ی ی ی ی همه چیه این شهید بهشتی به کنار زمین فوتبالش یه کناره دیگه...عجب چیزیه دقیقا بقل دانشکده ما هستش....راستی این زبان عمومی منظورشون زبان پیش نیست که؟!!!!
به احتمال زیاد زبان پیش نیست.....:10:نقل قول:
زبان پیش و پیش مینویسن اینام عمومی هستند خلاصه کلا یه ترم الکی باید بخونید(توهین نشه ولی بیشتر دانشگاهها درس های ترم اول جبرانی و این چیزاست )
آره باید با دانشگاه مقصد و مبدا هماهنگ کنه،نقل قول:
اما خیلی دردسر و مکافات داره و تازه من شنیدم ترم اول انقالی ممنوع هستش،خلاصه ی کلام بیخیالش شو....
اخه من زبان 70...خورده ای زدم !!!!
راستی ریاضیم 50... خورده ای زدم پیش خوردم:31:
مهم نیست ...ولی نمیدونم چرا ...رفتم یکشنبه دانشگا براتون یه عکس از زمین فوتبالش میگیرم براتون میزارم اینجا
بابا خوش به حالتون ! ... از یکشنبه میرین ... یه خرده وقت داشتین ! ... من امروز تونستم برسم خونه به یه اینترنت درست و حسابی وصل شم !
زبان عمومی هم اگر مهندسی باشی چیز سختی نیست ! ... در حد همون پیش هست ... البته بستگی به استاد هم داره که تو کلاس چطور کار کنه ! ...
D: ... یه استاد فیزیک به ما خورده تو 2 جلسه 5 فصل اول هالیدی رو درس داده !!! ... برقی هاش نمیفهمن طرف چی میگه !!!
مهارت های دانشجویی رو اختراع کرده دانشگاه از خودش !!! 0 واحدی ! ...
18 واحد دادن ... ولی اندازه 22 واحد باید بریم دانشگاه !!!
بقیه ظرفیت به کشوری اختصاص داده شده؟رشته انتخابی 151 نفر ظرفیت داره.نقل قول:
شما امیرکبیری؟نقل قول:
اینجا برو::10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6452526#post6452526
بله ...نقل قول:
استاد فیزیک هم نایبی هست ... به پست شما که نخورده ؟! D:
خودتون قضاوت کنید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما میتونید توی اون چند ساعت بیکاریتون به کتابخونه و سایت برید و از وقتتون به نحو احسنت استفاده کنید
وقت طلاست
داداش یه نگا به امار روزانه و غیر انتفاعی و غیز دولتی بنداز اشتباست مگه نه؟نقل قول:
اخه با این که درصد روزانه بیشتره ولی جمعیت پذیرفتنش کمتره مگه میشه؟!!
ریاضیات تغییر کرده من خبر نداشتم؟:10::31:
نقل قول:
واقعا ترم یک خوراکش همین کارهاست ! کتابخونه و انفورماتیک دانشگاه !
نقل قول:
فیزیک 1 رو خوب بهون ! از اون درسهایی هستش که آخر ترم حالگیری میکنه !
مال ما هم تموم شد انتخاب واحد هم کردم . ایناهاش :
ولی آخرش نفهمیدم اون عدد 3 که کنار ستاره ی قبولی توی کارنامه ی نهایی نوشته منظورش چیه ؟! خودش نوشته شما با سهمیه ی دیگه ای به جز سهمیه ی اصلی قبول شدید !این به نظر بی معنی میاد ! آخه رشته ی ما قبولیش ناحیه ایه منم فقط سهمیه ی 2منطقه 2 دارم ! البته برا رفیقام هم ظاهرا همینجوریه ! حالا از سنجش گرسیدم ببینم چی میگه .
اینکه خوبه استاد ما اومد گفت من فرض میکنم شما 6 فصل اول رو بلدید از 7 شروع میکنم :19:نقل قول:
استاد ریاضی 1 هم که ....هم بد خطه هم واضح حرف نمیزنه تقریبن سر ریاضی همه علامت سوال+علامت تعجب بودن:18:
نقل قول:جالبه جمع درصداش از 100 بیشتر میشه :27::31::27:نقل قول:
فیزیک 1 بچه های مکانیک و عمران خوب بخونن که اگه ترم دیگه خدایی نکرده نتونید استاتیک بگیریدو پاس کنید 1 ترم عقب میوفتیدنقل قول:
بچه های برق هم اگه فیزیک 1 پیشنیاز فیزیک 2 هست ( توی بعضی دانشگاهها همنیازه یا اصلا ربطی به هم نداره )
+ ریاضی 1 خوب بخونید که عقب نیوفتید
اگه فیزیک 1 پیشنیاز باشه برای فیزیک 2 بهتون بگم این 2ترم هیچ درس پایه ای نباید بیوفتید حتی افتادن یکی از دروس ( ریاضی 1 -فیزیک 1 -ریاضی 2 -معادلات- فیزیک 2 ) 9 یا 10 ترمتون می کنه(برقیا) .
درسای این ترمتون 80 % مربوط به دبیرستانه و راحت با روزی 1 ساعت خوندن + سر کلاس گوش کردن میشه معدل بالای 16،17 اورد .
اتفاقا استاد فیزیک 1 خیلی کار خوبی کردهنقل قول:
از مرکز جرم به بعد ( فکر کنم فصل 8 باشه ) جدیده تمرکزتون روی اون بخش باشه 7بخش اول کپیه دبیرستانه
نقل قول:
زمین چمنش مث استادیوم آزادیه ... چسبیده به دانشکده تون :دی
نقل قول:
آقا من این حرفتونو قبول ندارم ... من رشتم ریاضی بود و 30 درصد ریاضی زدم اما پیش نیاز واسه ریاضی پیش نخوردم .... :13:
omnia و hermione عزیز
این آمار رو مهر داده،اینجا:
در ضمن hermione به 100 نمیرسه دوباره خوب جمعشون کن یا با ماشین حساب حساب کن...کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1411234
یه سوال داشتم من رتبم 4000 بود هوشبری اصفهان را اوردم تو کارنامم زده رتبه داوطلب 2،اخرین رتبه 17ولی اکثر بچه های کلاس میگفتند رتبه هاشون 2000 یا 3000 هست.حالا این یعنی چی؟
نه معرف حضورم هست اما ولی چون امتحانا سراسری برگزار میشه از اکثر استادا میشه نمره خوب گرفتنقل قول:
اینجا کیا صنعتی اصفهان قبول شدن ؟
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
آها من اون نیم درصدو فکر می کردم 5 درصده .:31:نقل قول:
76=60+16
18=14+4
2=1.2+0.5+0.3
96=جمع کل
بچه ها یه سوال داشتم من توی یه کد رشته رتبم 31 از 29 (اخرین قبولی ) شد و کد رشته پایینی رو قبول شدم احتمالش هست توی این کد رشته(ساخت پروتز دندان) تکمیل ظرفیت باشه و من قبول بشم یا نه ؟
مننقل قول:
سوالى هست در خدمتم
من با اجازتون هستم!نقل قول:
یه سوال.
دانشگاه شیراز از 3 مهر کلاساش شروع میشه؟پس چرا 15 مهر اردو هست؟
راستی چرا هنوز ثبت نام ازمون معافی زبان نیومده؟