اقا باید بریم خدا رو شکر کنیم که سایپا از جام حذفی حذف شده و دیگه هیچ بازی ای امسال روی نیمکت نمیشینه
Printable View
اقا باید بریم خدا رو شکر کنیم که سایپا از جام حذفی حذف شده و دیگه هیچ بازی ای امسال روی نیمکت نمیشینه
تقصیر رسانه هاس که حرفای اینو تو بوق میکنن. اگه کسی تحویلش نگیره خودش خود به خود خوب میشه. به قول فیروزخان باید کمک کنیم تا به حالت عادی برگرده : دی
دیشب توبرنامه 2 4 4 گفتند این خبرکذب محض بوده وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند.حتی گفتند که پیروانی و محصص واسطه آشتی بودند. البته چیزی که واضح هست هیچ روزنامه نگاری یاخبرنگاری رااونجاراه نداده بودند وهمه چیزبرمبنای گمانه زنی بوده .حالا هی شما توسرهمدیگه بزنید
من گفتم این ژنرال همینطوری حاجی رو ول نمیکنه بره.پس نگو یه .... ... .... .نقل قول:
دیشب توبرنامه 2 4 4 گفتند این خبرکذب محض بوده وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند.حتی گفتند که پیروانی و محصص واسطه آشتی بودند. البته چیزی که واضح هست هیچ روزنامه نگاری یاخبرنگاری رااونجاراه نداده بودند وهمه چیزبرمبنای گمانه زنی بوده .حالا هی شما توسرهمدیگه بزنید
پول مفت (بیت المال) میگرند مست میشند
مايليكهن نام 7 شاهد را براي پرونده دوپينگ به كميته انضباطي داد
مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد زمان صدور راي درباره پرونده مايلي كهن و فيروز كريمي اظهار داشت: محمد مايلي كهن به تازگي نام 7 شاهد را به من داد و اصرار داشت نام آنها مخفي باقي بماند. ما اين 7 نفر را به كميته انضباطي دعوت ميكنيم تا صحبتهايشان را بشنويم. همچنين ايشان مدارك ديگري نيز به ما ارائه داده است.
رئيس كميته انضباطي ادامه داد: با توجه به صحبتهايي كه محمد مومني انجام داده، او را هم احضار ميكنيم تا صحبتهايش را بشنويم. نام او در بين شاهدان نبود. البته فيروز كريمي نيز با من تماس تلفني گرفت و گفت؛ در مورد برخي از مسائل شاهد ميخواهد بياورد.
شريفي در مورد احضار ابراهيم تقي پور در ماجراي ديدار استقلال و پگاه در سال گذشته تصريح كرد: از وي دعوت خواهيم كرد تا توضيحاتي ارائه كند.
وي ادامه داد: با توجه به اين مسائل زمان دقيق صدور راي اين پرونده مشخص نيست و بايد ببينيم شاهدان آيا مدارك ديگري ارائه خواهند كرد يا خير. اجراي اين حكم هر چه كه باشد به فصل آينده موكول ميشود.
شريفي در مورد درگيري قلعه نويي و مايلي كهن در كلاس مربيگري عنوان كرد: از ناظر اين كلاس گزارش ميخواهيم و به اين تخلف نيز رسيدگي خواهد شد اما راي اين ماجرا با راي كلي اين پرونده صادر خواهد شد.
جریان از این قرار بوده
مربیان وقت استراحت میدن و اینا میرن برای استراحت
مایلی کهن میره توی دستشویی، وقتی میخواد بیاد بیرون از قضا قلعه نوعی میخواد وارد دستشویی بشه که یکدفعه مایلی کهن قلعه نوعی رو که میبینه، یقه قلعه نوعی رو میگیره و میگه: توپ، تانک، فشفشه
تو روزنامه همشهری هم خوندم به نظر میاد جریان خیلی جدیه
تازه گفته مومنی هم میخواد علیه فیروز کریمی شهادت بده که مجرمه
مومنی کی هست حالا؟
این مایلی عقده ای مگه از اینکارها میکنه. جلوی دوربین خبرنگارها با کریمی که دستش رو به طرفش دراز کرده دست نمیده حالغا بیاد با قلعه نویی روبوسی کنه !!نقل قول:
وازقول استیلی گفتند که حتی این دونفرروبوسی کردند
اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...نقل قول:
خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.نقل قول:
اره منم دیدم با اون کار میخواست افه بزاره که من خیلی رو ام و اگه با کسی خوب نباشم باهاش حتی اگه دستشو به طرفم دراز کنه دست نمیدم.نقل قول:
اتفاقا منم وقتی اینو دیدم بیشتر از قبل از مایلی کهن متنفر شدم. به طرف تهمت زده تازه میگه من از دست شما دلخورم. فیروز کریمی دستشو دراز میکنه باهاش دست نمیده. شخصیت یه نفرو میرسونه این حرکت...
واقعا این مایلی رو باید ببرن ازمایشگاه به نظر من ناشناخته ترین موجود روی کره ی زمینه(حتی ناشناخته تر از دایناسور ها)
اینکه واقعا چرا داره این کاها رو میکنه اصلا هیچ جوابی براش نیست
کریمی خودش هم گفتش چیزی که من به بازیکنم گفتم از این اصطلاحات خودمونی بوده و با توجه به حرف مایلی که گفته فیروز بازیکنش رو با نام یه حیون خطاب کرده بوده احتمالا یه گاوی الاغی خری چیزی بهش گفته بوده و اینقدر خشم برای یه همچین کلمه ای واقعا عجیبه
برای امپول؟؟نقل قول:
خبرجدیدهم اینکه مایلی کهن 7تاازشاگردهای مشترک خودش وفیروزکریمی رابرده پیش شریفی.
اوه مای گاد این مایلی ول کن نیست
با وایتکس افتاده به جون این فوتبال به جای تمیز کردن همه رو داره مسموم میکنه
نقل قول:
منظور از کلمه رکیک با این حروف چیه ؟
حالا فکر کن کسی که اینقدر حساسه به فحش تو ورزشگاه بهش گفتن توپ تانک فشفشه.... : دینقل قول:
این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنمنقل قول:
حالا یه نکته تو این عکس هست
چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره
میگن گرفته کنده...نقل قول:
این بنده خدا زمانی که از تیم ملی انداختنش بیرون لجش گرفته پیش خودش گفته دهن همتون رو سرویس میکنم
حالا یه نکته تو این عکس هست
چرا تی شرت مایلی آرم تولیدی دایی رو نداره؟ واسه بقیه همه داره
راستی قیافه احمدزاده چه باحال شده : دی
فيروز كريمي: گفتهام براي مايليكهن قيم بگيرند
خوشحاليم كه قلعهنويي جان سالم به در برد
كسي كه اقرار ميكند ديوانهام، بايد به كمكش رفت
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ نمايندگي قم؛ فيروز كريمي صبح روز سهشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از نظر وجداني هم كه باشد بايد قبول كنيم كه كه محمد مايليكهن براي فوتبال ايران زحمتهاي بسياري كشيده است اما، در شرايط فعلي او از حالت نرمال و عادي خارج شده و بايد به وي كمك كنيم.
وي افزود: بايد دست به دست هم دهيم تا مشكل مايليكهن رفع شود. چرا كه اين مشكل ممكن است براي هر كسي پيش آيد و اگر براي بنده هم روزي چنين شرايطي ايجاد شود، از ديگران انتظار كمك دارم.
كريمي تاكيد كرد: براساس اتهامي كه مايليكهن به بنده وارد كرده است، شكايتي را تنظيم و آن را تحويل دادگاه دادهام اما، چون خودش صراحتا اعلام كرده كه ديوانه است، به دليل حفظ موقعيت و شرايطي كه دارد، گفتهام قيمي در نظر بگيرند كه او به خودش و ساير دوستان صدمه نزند.
وي افزود: پس از اينكه در كلاس مربيگري فدراسيون فوتبال مايليكهن صندلي را به طرف امير قلعهنويي پرتاب كرد و با وساطت دوستان، قلعهنويي از مهلكه جان سالم به در برد، ما خدا را شكر ميكنيم كه اكنون قلعهنويي در كنار ماست. ما از فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين كلاسهاي پيشرفتهاي تشكر ميكنيم و البته تقاضا كرديم تا يگانهاي ويژه تمهيدات خاصي را براي اتفاقاتي كه در اين كلاس ميافتد، داشته باشند. بنده شخصا گارد امنيتي خاصي را تدارك ديدهام تا به طور نامحسوس محافظتم كند.
وي گفت: ما واقعا نگران مايليكهن هستيم. چرا كه جدا از مسايل و اتفاقاتي كه رخ داده، ممكن است او جراحت و صدماتي را به خودش نيز وارد كند. ما بايد دست به دست هم دهيم و به او كمك كنيم و البته فدراسيون فوتبال هم در اين زمينه اقدامات لازم را به عمل بياورد. چون اين مساله از بحث ديني ما نيز خارج نيست.
فيروز كريمي با اشاره به آيهاي از قرآن گفت: كسي كه اقرار ميكند ديوانهام بايد درصدد كمك او بشتابيم. در عين حال دادستان نيز اعلام كرده است ايشان با توجه به شرايط فعلياش قيمي نيز داشته باشد.
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1331824&Lang=P
خيلي باحال حرف ميزنهنقل قول:
دمش گرم
واقعا خود مايلي كهن گفته ديوونه است؟
منكه نشنيدم
من فکر میکنم اون عکسه قدیمیه و مربوط به زمان دعواش با دایی هستش که آرم پیراهنشو کنده بود
من احتمال میدم کریمی گفته باشه گوسفند.:دی
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ديگر در اين تيم نميمانم و به مسئولان باشگاه گفتهام مربي مورد نظر خود را انتخاب كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از حذف تيم استقلال از رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از بازيكنانم تشكر ميكنم، آنها واقعا زحمت كشيدند و فوتبال خوب و تاكتيكي را ارائه دادند، متاسفانه ما در ليگ قهرمانان آسيا اصلا شانس نداشتيم. با اين حال از مردم تشكر ميكنم كه امروز من را شرمنده خودشان كردند.
وي افزود: قاعدتا هر باشگاهي پس از قهرماني ليگ تا كسب قهرماني ديگري در اين مسابقات به خود ميبالد، اما ما سه روز پس از قهرماني همه چيز را لوث كرديم و با خودزنيهاي خودمان شيريني اين قهرماني را از بين برديم.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت خدا را شكر ميكنم كه در شش ماه دو قهرماني براي اين تيم به دست آورديم، البته شايد عدهاي دوست نداشتند استقلال اين فصل با امير قلعهنويي قهرمان شود كه به لطف امام زمان و امام هشتم اين عنوان را به دست آورديم. در هر صورت به خاطرآن كه استقلال را دوست دارم و نميخواهم به مردم و تيم استقلال لطمه بخورد همان طور كه قبلا هم به دوستان گفته بودم به خاطر نگرشهاي فكري و مسائلي كه وجود دارد از استقلال ميروم، اميدوارم مردم نيز من را حلال كنند و واعظي آشتياني هم به عنوان دوست من و يك مدير خوب در ليگ آينده يك استقلال قوي درست كند.
سرمربي تيم استقلال تهران درباره اينكه باشگاه براي تمديد قرارداد با او شرايطي گذاشته است، گفت: هيچ احدي نميتواند براي من شرط و شروط بگذارد، من براي خود استانداردهايي دارم كه آن را در كار رعايت ميكنم، شما خودتان ميدانيد چه مسائلي وجود داشت و من به خاطر مردم اين مسائل را بيان نميكنم اما زير بار هيچ شرطي نميروم. در هر صورت من و واعظي آشتياني دوستان خوبي هستيم اما نميتوانيم همكاران خوبي باشيم.
قلعهنويي افزود: مردم امروز من را شرمنده كردند، شايد باز هم ميخواهند بگويند كه قلعهنويي به اين تماشاگران پول داده است، آري اصلا همين طور است و من به آنها پول دادم اما براي آنكه به همين مردم و مجموعه استقلال لطمه نخورد از اين تيم ميروم.
قلعهنويي درباره مذاكره با تيمهاي ديگر نيز گفت: به جان عزيزانم تا زماني كه تعهد دارم با هيچ باشگاه ديگري مذاكره نميكنم.
وي افزود: در هر صورت تيم استقلال داشت كار خودش را انجام ميداد كه دو، سه مصاحبه انجام شد و من ديدم با اين نگرشها نميتوانم با مجموعه استقلال كار كنم. پنج روز پيش هم در نشستي با "فتحي" معاون بينالملل و حقوقي باشگاه به او گفتم با توجه به رسيدن به فصل يارگيري من ديگر در استقلال نميمانم و دوستان سريعتر سرمربي مورد نظر خود را انتخاب كنند تا او بتواند بازيكنان مورد نظرش را جذب كند و ما شرمنده مردم نشويم.
قلعهنويي درباره اينكه آيا در بازي با الجزيره نيز بر روي نيمكت استقلال مينشيند، گفت: من ميگويم كه دارم ميروم البته تا موقعي كه تعهد دارم كار ميكنم اما به باشگاه گفتم كه به فكر مربي باشد. من قلبا واعظ را دوست دارم اما نميتوانم ديگر با او همكاري كنم.
به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال در پاسخ به سوالي پيرامون انتقاد از نحوه بازي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا نيز گفت: به هيچ عنوان اين موضوع را قبول ندارم، ما در بازي امروز فرصتهاي بسياري داشتيم و اكبرپور و برهاني چندين موقعيت گلزني را از دست دادند، در هر صورت در روزهاي اخير هم شرايط استقلال عادي نبود و تماشاگران را به تمرين راه نميدادند كه ناراحتي مردم را بر روي سكوها شاهد بوديد اما در مجموع استقلال بدشانسي آورد. ما به غير از بازي رفت مقابل امصلال در بازي هاي ديگر شايستهي پيروزي بوديم و حداقل تاكنون بايد 9 امتياز كسب ميكرديم و با همين امتياز از گروه صعود ميكرديم اما در هر حال استقلال بازيهاي خوبي انجام داد.
وي درباره عقب ماندن تيمهاي ايراني از تيمهاي عربي نيز گفت: به هيچ عنوان چنين چيزي را قبول ندارم. اگر در ليگ قهرمانان اروپا تيمهاي ايتاليايي بالا نيامدند به معني آن است كه فوتبالشان عقب افتاده است؟
قلعهنويي درباره اينكه آيا نمايندگان ايران در آسيا ضعيف كار كردند؟ گفت: من اين موضوع را قبول ندارم، پس از آخرين قهرماني پاس يك بار استقلال با ناصر حجازي و يك بار سپاهان در آسيا دوم شدند، در هر صورت ما تيمهاي خوبي داشتيم اما از نظر سختافزاري و برنامهريزي بايد به سمت حرفهاي شدن برويم. سازمان ليگ بايد برنامه مسابقات داخلي را با تقويم مسابقات بينالمللي تطبيق دهد، ضمن آن كه استقلال و پرسپوليس مدت زيادي در رقابتهاي آسيايي حضور نداشتند.
امير قلعهنويي درباره اظهارات برخي بازيكنان اين تيم كه عنوان كردند در صورت رفتن او آنها نيز استقلال را ترك ميكنند، گفت: به بازيكنان ميگويم كه به هيچ وجه نبايد اين كار را انجام دهند. آنها متعلق به مردم و طرفداران استقلال هستند و بايد با توجه به تعهدي كه به باشگاه دارند در خدمت تيم بمانند.
قلعهنويي همچنين درباره سرنوشت نافرجام خودش پس از قهرماني در ليگ برتر نيز گفت: در هر صورت همواره شرايط براي امير قلعهنويي اينگونه بوده است و گويا بايد بعد از موفقيت بروم. البته كسي من را بركنار نكرده است، من حتي نخواستم با آنها سر ميز بنشينم و مذاكره كنم، در هر صورت نميخواهم پيرامون مسائل درون باشگاهي صحبت كنم. پرسپوليس و استقلال براي مردم هستند و من براي باشگاه استقلال آرزوي موفقيت دارم.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت تيم استقلال اكنون شكل و زيربناي خودش را گرفته، ما در اين فصل ركوردهاي مختلفي را به دست آورديم، نزديك به 70 گل در 34 بازي و ميانگين 1.2 گل براي هر بازي، همچنين تنها 33 گل خورده تواناييهاي خط حمله و دفاع استقلال را نشان ميدهد. ما در كل دورههاي ليگ برتر بيشترين گل زده را داريم و پس از بارسلونا دومين خط حمله جهان را در اختيار داريم. آقاي گلي ليگ هم در اختيار استقلال است.
وي ادامه داد: اما با همين شرايط كل هزينههاي كادرفني تيم استقلال از سرمربي، سرپرست تا دستياران و تداركات زير 700 ميليون تومان بوده است. ما براي عشق و علاقه به مردم كار كرديم و همين كه مردم از ما راضي و شاد هستند ميلياردها برايمان ارزش دارد.
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت ما در سختترين شرايط در كنار استقلال بوديم، چه آن روزي كه در دسته سوم بود استقلال را بالا آورديم و چه در روزهايي كه نهم و سيزدهم بود اين تيم را قهرمان كرديم. در هر صورت اميدوارم استقلال فصل آينده توسط واعظ آشتياني و به لطف امام زمان بهتر از امسال باشد، البته اين موضوع را بعيد ميدانم.
عجب . . . ارمغان جون خبر از كجاست ؟!
آره عکس قدیمیه چون احمدزاده خیلی وقته که دماغش عمل کرده!!!!!!!!!!
اره دیگه منم همینو میگم نهایت حرفی که کریمی با توجه به حرفهای خود مایلی زده یه همچین چیزی بودهنقل قول:
من احتمال میدم کریمی گفته باشه گوسفند.
خداییش ادم میمونه چی بگه!!!
نقل قول:کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1332216
بابا بیخیال ! این قلعه هم خیلی زرنگه . حالا که تیمو قهرمان کرده میخواد بره با یه قرارداد خوب یه تیم دیگه .هم پول بهتری میگیره هم با قهرمانی میره و هم اینکه منتی هم سر مدیرعامل و مسئولای استقلال میذاره که من میخواستم بمونم ولی شما نذاشتین . در صورتیکه کسی نمیخواست برکنارش کنه . اینا همش بهانست . با ساکت و یکی دو تیم دیگه مذاکره کرده .
الان حق با واعظ است یا قلعه نوعی؟
ولی خوب موقعی رفت
من در مورد بقیش حرف خاصی ندارم ولی این بزرگترین دروغ سال هستش
نمیدونم چه جوری روش میشه انقدر خالی میبنده.خوبه با مدرک هم ثابت شد که حرفش دراین زمینه چرته
یه ذره مطالعه داشته باشه بد نیست.هرچیزی رو که اطرافیانش بهش میگن بعضی وقتا سریع باور میکنه
اینم یه مدرک کوچیک برای ثابت کردن دروغ قلعه نوعی و سایت طرفدارای استقلال که قبلا هم توی هر2تا تاپیک استقلال و پرسپولیس گذاشته شدنقل قول:
قلعهنويي ادامه داد: در هر صورت تيم استقلال اكنون شكل و زيربناي خودش را گرفته، ما در اين فصل ركوردهاي مختلفي را به دست آورديم، نزديك به 70 گل در 34 بازي و ميانگين 1.2 گل براي هر بازي، همچنين تنها 33 گل خورده تواناييهاي خط حمله و دفاع استقلال را نشان ميدهد. ما در كل دورههاي ليگ برتر بيشترين گل زده را داريم و پس از بارسلونا دومين خط حمله جهان را در اختيار داريم. آقاي گلي ليگ هم در اختيار استقلال است.
توی لیگ اتریش سالزبورگ و راپیدوین 81 و 79 گل به ثمر رسوندن طی این فصل اونم تازه فعلا با 32 بازی نه 34 بازیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3675708&postcount=17412
توی لیگ اسکاتلند هم سلتیک 75 گل زده.
تازه به قول دوستمون لیگای خیلی بیشتریم هستش که بدون بررسی هستن از نظر علاقه مندا و شاید تیمای دیگه ای هم باشن که گلای بیشتری زده باشن.
دیگه نمیدونم هوادارای آبی پوش درباره این چه نظری میخوان بدن.
شایدم ترجیح بدن کلا جواب ندن
جدا از حرفاي واهي اي که زده : استقلال بدون قلعه نوعي ميشکنه
مرفاوي هم بهتره پشبندش بره تا مث اونسال بهش سخت نگذره
اگه جدي باشه خيلي . . .
قلعه نوعی با این کارش نشون داد آدم زرنگیه...
کاملا مثل قطبی که رفت که امارات تا اونجا یه پیشنهاد خوب بهش بدن ولی کسی بهش پیشنهاد نداد اونم دوباره برگشت پیروزینقل قول:
حداقل قطبی برگشتنقل قول:
و با هیچ تیمی جلو پرسپولیس بازی نکرد واسه شما که..
بعد تازه میاد منت هم میزاره که من از پاختاکور بهم پیشنهاد شده بود اما موندم استقلال
حالا راست و دروغش با خداست که اصلا پیشنهادی بوده یا نه؟
قلعه نویی خیلی خوب استقلالو جمع کرده بود...:21:
الانم میخاد ادای افشین رو در بیاره.....:21:
ولی از رفتن قلعه نویی به عنوان یه قرمز خوشحالم.:27:
هیچ موقع اون بازی مس و استقلالو یادم نمیره که قلعه نویی مشت کرد دستشو...:46:
یا اکبر پور که فصل قبل وقتی گل زد فحش خواهر و .... داد به تماشاگرای استقلال.....:46:
حیف شد از استقلال رفت دوستش داشتم و داشتیم... ولی خوب کار اشتباهی هم نکرد، درسته طرفدارا نمیخواستن بره... اما اگه نمیرفتم میبردنش! رفت که بعدش برکناریش آبروریزی نشه... من خودمم دوس داشتم بمونه و استقلال فصل بعدم رو کورس باشه اما خوب این یه قانونه تو فوتبال ما! تیمی که قهرمان میشه فصل بعد به زور و حتی با بهترین بازیکنا هم باید افت کنه اونم افت شدید!
مثل پرسپولیس پارسال و امسال، مثل سایپای 2 فصل پیش و فصل پیش... و مثل استقلال امسال و فصل بعد!
فصل بعدم مطمئن باشید نه اس اس نه پرسپولیس رو کورس نیستن!
من که یادم نمیاد ....نقل قول:
تو سنت به اونجا قد نیده که کرمانی مقدم رف سم جایگاه اسقلالیا و یه ب.....خ گنده اندازه کل باشگاه حوالشون کرد.
آقا شرمنده دیگر کاربران .چون این آقا پارتی داره و پستای توهین آمیزش پاک نمیشه مجبورم جوابشو بدم .
ولی کله ای که به قلعه نویی زدن رو شنیدم...
محرمی خیلی بچه باحالی بود ...حیف شد.
حرکت فصل قبل اکبر پور هم یادتونه که وقتی گل زد رفت سمت تماشاگرا و دستشو مشت کرد و فحش خاهر و مادر داد...
هیچ کدوم از اینا نبوده. اسم اون نماینده مقداد نجف نژاده... که مدیرعامل استقلالم بود که اون گندو بالانقل قول:
آورد. در ضمن با تقلب تو انتخابات هم اومده به مجلس.
طبق معمول يه تاپيک زده ميشه در مورد يه فرد خاص : در کنارش پشت هم اسامي اضافه ميکنن و گير ميدن به هر کي الا همون فرد خاص
قوانين تاپيک رو بخونين هم بد نيست ، اين تاپيک چه ربطي داشت به قطبي ؟؟؟؟ استدلالتون هم . . .
همون دومیه بوده که تو مجلس ازش ایراد گرفته که مایلی تو مصاحبه اش اشتباهی گفته مقداد نجف نژاد.بعد اصلاح کرده و گفته اسم طرف یه چیز دیگه هست.نقل قول: