اقا منم گذاشتم دانلود ازم کم کرد حدود 3 مگ .دیس کردم مودم رو ریست کردم 13 مگ اضافه کرده باورتون میشه؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده دانلودی چیزی داشتن؟؟؟که برگرده
Printable View
اقا منم گذاشتم دانلود ازم کم کرد حدود 3 مگ .دیس کردم مودم رو ریست کردم 13 مگ اضافه کرده باورتون میشه؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده دانلودی چیزی داشتن؟؟؟که برگرده
ماله من 25 گیگ منفی خورده ولی هر آدرسی میزنی خودکار میره 2030 دانلودم نمیشه کرد کلا شانس ندارمنقل قول:
من با طرح طلاییم که 10 گیگ حجم داشتم یه دو گیگی دانلود کردم . الان تو سامانه حجم رو زده 12 گیگ :n02:
ولی خوب چون ریسکش بالاست دارم با طرح خانواده دانلود میکنم .
نه ماله من راندوم هست. ریست می کنم عوض می شه. مثلا می شه -564987 یه بار می شه -1 قبلا هم دو گیگ داشتم. اونم پریده. :n13:نقل قول:
دوستان یه چیزی فهمیدم
بگین چی؟؟؟؟
کسانی که کنار حجمشون منفی نخورده مثل من...واسه دانلود گذاشتم ازم کم کرد اما بعد از دیس و ریست دوباره کم کرده بود دوباره که دیس کردم و ریست برگشته بود به عدد اول حجم امروزم .
سلام دوستان
از دانلود رایگان لذت می برید ؟ اگه آره پس بزن لایکو :n02:
واسه من خیلی منظم هست یعنی از دیروز وقتی میشه 1 گیگ مودم و که خاموش و روشن میکنم دوباره میشه 4 گیگ .
تایید می شه جناب شجاعی با دوبار ریست بر می گرده به حجم اولیه امروز
اقا درضمن دانلود کنید هیچ کاری نمی تونن بکنن این مشکل خودشونه برفرض من یک گیگ حجم دارم اگه دانلود کردم خب تموم شه نه اینکه هنوز دانلود کنه پس این مشکل خودشونه و به کاربر ارتباطی نداره
هر مشکلی هست تا فرداست 100درصد فردا درست میکننش!
در هر حال دوشتان از خجالت مخابرات در بیاین تا فردا :-)منم ک از بس دانلود کردم دارم ب پوچی میرسم هاردم پر پره:-D
از شیر مادر حلال تره ولی اینا اینقدر از ما کاربرا دزدین این فقط جبران بخش کوچیکیشه!
سفارش دادم یک هارد 2 ترا دیگه واسم بیارند :n07:
شما یک خط دیگه داری که روش طرح خانواده تنظیم کردی؟نقل قول:
سلام طلایی این روزا با چه سرعتی دانلود میده؟نقل قول:
خانواده چطور؟
بعثت که روی 350فیکس شده.
انیمیشن Despicable Me 2 گذاشتم واسه دان امید به خدا
آره. خط محل کارمه :n02: خیلی وقته . حدود 2 سالهنقل قول:
خوش به حال بعضی ها. من که طرح بعثت دارم سرعت از 130 بالاتر نمیره:n03:
طلایی و خانواده نهایت 250 بیشتر نمیره .نقل قول:
دم بعثت رو گرم. فیبر
هستی یا مسی ؟
من نمیدونم چی دان کنم کسی اگه چیز باحالی دیده خودش لطفا بگه که ما هم برداریم ( مستندی فیلمی یا هر چیزی که ارزش دیدن داشته باشه)
اه..............من دانلود کردم حجم کم نکرد که هیچ 4 مگ هم بهم اضافه کرد؟خواب می بینم؟از کی اینطوری شده؟:n04:
خدا کنه نفهمن اینطوری شده وای چه حالی می دهد:n02:
نقل قول:
مستند Africa رو دانلود کن یا همین انیمیشنی که دوستمون گفت Despicable Me 2 خیلی خنده داره
کاره خاصی کردین سرعتتون انقدر بالاس؟؟!نقل قول:
منم طرح خانواده دارم 120 بیشتر نمیره!
جهنم و ضرر . ما که زدیم دانلود . حیف که سرعت تا 130 بیشتر نمیره . فوقشم اگه فهمیدن در جا حساب رو خالی میکنن دیگه . من که میگم به ریسکش می ارزه . فقط هاردم پر شده دیگه داره میترکه . باید به قول امید یه 2 ترابایت دیگه سفارش بدم واسم بیارن :n09:
نه والا . کار خاص نیاز نداره !نقل قول:
تازه بعضی از دوستان سرعتشون بالاتر هم هست.
نمیدونم بستگی به خط و منطقه داره
منم با 15 گیگ شارژ دانلود شروع کردم!!:n02:
راستی از این دانلود هایی که داشتید خوباشو جدا کنید یه طرحی بریزید همه استفاده کنیم!.جدی میگم ها..همه همشهری هستیم مثلا:n02:
من که فقط تو کار فیلمم کلاسیک وجدید
الانم دارم Grown Ups 2 رو که صبح کیفیت خوبش ریلیز شد رو می گیرم
300مگ ومپایر و ارو رو گرفتم الان گذاشتم انیمیشن بره
من از سرور اکسپرسلیچ میزارم با سرعت 240 میره اما از رود فایل میزارم 120 یا 100 میشه که لحظه میاد پایین بعد دووباره میره رو100تا
سلام
این فقط یک پیشنهاد
چرا ما همشهری ها اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک نمی زاریم.مثلا بعضی ها فیلم زیاد دارند و بعضی ها هم سریال و منم فیلم های آموزشی در مورد کامپیوتر دارم که می توانیم حضوری در سطح شهر ما هم قرار بزاریم و انتقال اطلاعات بدیم.این جوری به نفع دو طرف هست.
اگر خواستیت در خدمتم.
یه ترانه معروف هست که میگه
یه دل میگه بکن بکن یه دل میگه نکن نکن البته دانلود منظورمه!
ما که میگیم گور بابای ریسک فوقش حجم میره شارژ میکنیم ! میگم بچه ها ممکنه سرور مخابرات -- شده باشه؟
فکر خوبیه :n02:نقل قول:
فکر کنم یه چیزی حدود 100 ترا شده باشه دانلود همه بچه ها :n07:
من که فقط دارم فایل های حجیم دانلود میکنم . موسیقی و کنسرت های کتی/
من گیگ میدم گیگ میگیرم.
الان هم بهترین راه واسه دانلود دانلود از تورنته . سرعت فعلی با طرح خانواده 220 کیلوگرم در کیلومتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد اعضا تو این تایپیک رو ببینین:n04:
شاید طرح عید تا عیده؟؟البته مخابرات ازاین کارا نمیکنه
از چه سایتی موزیک ویدیو می گیرید اگه میشه پخ کنید حجمم حروم نشود:n02:نقل قول:
منم میخام برا منم پخ کنیننقل قول:
راستی دارم از تورنت با سرعت 200 کیلو میگیرم :n20:
یک چیز دیگه هی حجم کم میشه هی من ریست میکنم هی زیاد میشه از دفعه قبلمم بیشتر میشه امیدوارم این خوش همچنان ادا مه داشته باشه و بعدش حجم کم نکنن و دزدی نکنن:n24:
هرکی لینکی که احتیاج به لیچ داره یا نمیتونه دانلود کنه برام پخ کنه واسش لیچ کنم تا بتونه دانلود کنه
آخه همیشه که مخابرات از این کارا نمیکنه , پس باید دست به دست دهیم به مهر تا میتونیم دانلود کنیم . :n02:
اینارو دیدیمنقل قول:
دوستان وضعیت هنوز همونطوره؟:n02:
من میخواستم برم پول بدم به بازی ac 3 اما دیشب دانلودش کردم..........مخابرات دوست داریم :n08:
monster university رو دان کن.نقل قول:
اینارو دیدیم
فک میکنم پربارترین و مفرح ترین تاپیک این روزا همین تاپیک باشه باشه
من که هر دفعه میام یه دل سیر میخندم
سلام دوستان
گولشونو نخورین منم یه بار اینطوری شد کلی خوشحال شدم فرداش کم کرد حسابی:n04:
فکر کنم به خاطر عید اینطوری شده:n13:
مراقب باشین
نقل قول:
منظورت از ریست / تنهاخاموش روشن کردن مودمه ؟
من بیچاره فعلا دارم یک گیگ ویندوز رو اپدیت میکنم :n02:
چاره فقط و فقط تورنته .نقل قول:
محتوای مخفی: لینک
خذف شد.....................نقل قول: