به احتمال خیلی زیاد مشکل از هارد هست در نتیجه بهتره بفرستید گارانتی !!
زمان تحویل هم به خودشون بستگی داره ... !!
Printable View
به احتمال خیلی زیاد مشکل از هارد هست در نتیجه بهتره بفرستید گارانتی !!
زمان تحویل هم به خودشون بستگی داره ... !!
محدودیت نرم افزاری هست ...نقل قول:
سلام
من لپ تاپ asus a42ja دارم.من لپ تاپ های دیگه رو دیدم که وقتی با تاچ پد کار میکنن میتونن با هاش zoom و یا بچرخونن ولی لپ تاپ من این قابلیت رو ندارد این محدودیت نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟
تا اونجایی که یادم میاد این مدل multi Touch pad بود !
ببر گارانتی !نقل قول:
سلام
من یه دل 5010 دارم کلیک صفحه پد لمسی کار نمیکنه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
توسط کلید FN و کلید مربوطه ( با عکس نشون داده ، ( F7-8 ) )نقل قول:
من یه لپ تاپ E Machines E727 دارم چطوری میتونم نور مانیتورش رو تنظیم کنم؟
با سویچ روی 1080 و اجرای Full hd 1080p مشکل دارید !!نقل قول:
سلام ... یه سئوالی در مورد رزولوشن صفحات لپتاپ داشتم ...
به عنوان مثال لب تاپی که از رزولوشن 1366 در 768 استفاده می کنه اگر از طریق یه کابل HDMI به یه تلویزیون Full HD با رزولوشن 1920 در 1080 وصل بشه می تونه رو این رزولوشن سوئیچ بشه ؟
منظورم اینه که آیا رزولوشن ربط به کارت گرافیک داره یا باید ساپورت بشه از طرفش یا نه فقط به توانایی دستگاهی که خروجی تصویر رو میده بستگی داره؟
امیدوارم سئوالم مفهوم بوده باشه ...
اما با 720 مشکلی ندارید !!
نقل قول:
همین کارو می کنم دیگه بعد 1 دقیقه یواش یواش هی نور زیاد میشه
دوستان یه سر به این تاپیک بزنید ببینید راه حلی واسه مشکل من می دونید::13:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6062692#post6062692
با سلام به دوستان عزیز
چطور میتونم از روی سی دی ریکاوری نرم افزار بابیلون رو نصب کنم . زمانیکه ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم متوجه شدم بابیلون نصب نشده . باید مجددا ویندوز نصب کنم یا راهی وجود داره؟
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
نرم افزار رو دانلود کنید و بعد از ریکاوری نصب کنید !
بچه ها سلام
آقا ما ديروز يه لب تاپ گرفتيم نميدونم چي شده كه گويا وقتي ويندوز سون بالا مياد مي نيويسه Administrator Locked پايينشم مينويسه Switch user ، وقتي رو پاييني هم كليك مي كنم بالا نمياد ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
سلام.
من ویندوز 7 رو روی dell inspiron 1520 نصب کردم. چون بعضی وقت ها با صفحه آبی رو به رو میشم و با چند بار نصب مجدد و امتحان مواردی مثل عدم نصب درایور یا برنامه مناسب باز هم صفحه آبی میاد میخوام بایوس رو آپدیت کنم.
کمکی میکنه ؟ اصلا روی 1520 کسی نصب کرده ببینه بی مشکل کار میکنه یا نه ؟
به هر حال الان چطور میتونم بایوس رو آپدیت کنم ؟ خطری نیست که ؟
ممنون.
آپدیت کردن بایوس میتونه بعضی از اشکالات و ایرادات رو برطرف کنه اما بایوس آپدیت کردن کار خیلی خطرناکیه .نقل قول:
اگر آشنایی کافی دارین که اقدام کنین در غیر اینصورت بهتره که ببیرن بیرون تا برای شما بایوس رو آپدیت کنن تا پشیمون نشین
با سلام ...نقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما سپاسگزارم . ولی نرم افزار بابیلون روی سیستم بود و با ریکاوری کردن نصب میشه . منظور عرضم اینه که ممکنه بدون ریکاوری کردن از داخل سی دی ، بابیلون رو نصب کنم ؟
با سپاس
شاد و پیروز باشید
از سایت hp باید درایورشو دانلود کنی
خیر !
شما اگه قصد نصب (فقط) بابیلون رو دارید ! بهتره دانلود کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اروور رو چی کار کنم؟
سلام تو مدل 1015 دل چطوری میشه دکمه fn رو فعال کرد
نه من فقط سئوال کردم ... هنوز خودم امتحان نکردم ... می خوام بدونم این کار عملی هست؟نقل قول:
من فکر می کنم بیشتر به میزان رزولوشن دستگاهی که خروجی تصویر رو میده بستگی داشته باشه ...
اگر اون دستگاه 1080 رو ساپورت کنه پس میشه رو اون رزولوشن تنظیمش کرد ...
باز هم از اطلاعات تکمیلی پیشاپیش ممنونم
سلام من hp pavilion dv6 دارم.موقع خریدش بهم گفتن که ویندوز xp روی یکی از درایور هاش هست باید نصبش کنی.به چه شکل این کار رو می تونم انجام بدم؟
+
دو تا درایور دارم که نمی دونم برای چی هستن.یکیشون اسمش recovery هست که نزدیک 21 گیگ فضا داره و اون یکی hp tools هست که 100 مگ بیشتر نیست.می شه توضیح بدید کاربرد این درایور ها رو!!
ممنون:46:
سلام دوستان بدجوري تو دردسر افتادم تو رو خدا كمك كنيد
من پريروز يه لپ تاپ مارك لنوو y560 خريدم يه درايو سي بيشتر نداشت كه 750 گيگ حافظش بود من تصميم گرفتم كه اونو با استفاده از خود ويندوز به چندتا پارتيشن تفكيك كنم بعد از اينكه با استفاده از ابزار مديريت ديسك در ويندوز 7 يه فضايي از اونو خالي كردم اون فضاي خالي شده رو هر كاري ميكنم نمي تونم تبدلش به يه درايو ديگه بكنم در حالي كه از فضاي درايو سي كم شده بعد چون سي دي ريكاوري تهيه كرده بودم قبلش خواستم اونو به حالت قبل برگردونم هر كاري كردم نتونستم وارد تنظيمات بايوس بشم يه جا خوندم با كليد اف 12 ميره يه جا نوشته با نگه داشتن ديليت ميره خلاصه من همين كه لپ تاپ رو خاموش كردم و كليد اف 12 رو زدم لپ تاپ قفل كرده و مارك لنوو اومده روي صفحه حالا نه خاموش ميشه نه باهاش ميشه هيچ كاري كرد تو رو خدا كمك كنيد
با سلام به همه
آقا من 2 شب پیش یه لب تاپ 5010 دل خریدم . حتما میدونید که اینا به سورت داس بیرون میاد یعنی بدون ویندوزه.
این طرف که ازش خریدم خودش ویندوز 7 64 بیتی نصب کرد تو نصب کارت گرافیک مشکل داشت ولی حل شد.
الان من چند تا بازی نصب کردم ولی اکثر بازی ها با رزولیشن کوچیک و نصفه صفحه میاد . تو تنظیمات خود بازی ور رفتم ولی فول اسکرین نمیشه یعنی سمت راست و چپ مانیتور سیاهه. بازی وارکرافت و بازی ند فور اسپید پرو استریت رو نصب کردم ولی نصفه صفحه است. چیکار کنم؟
شما راهی بگین
در ضمن خود ویندوز هم 4 نوع رزولیشن بیشتر نداره.
به نظر شما مشکل از چیه
دارم دیوونه میشم . تو رو خدا اگه کسی سر در میاره کمکم کنه.
ممنون از بچه های گل پی سی ورلد.
اینم عکس که منظورمو بهتر بفهمید:
کد:http://up.vatan download.com/images/cv3vtz5w5t5bj9s89gqi.jpg
سلامنقل قول:
می تونید اون ویندوز xp رو بریزید روی DVD،بعد مثل همه ویندوز ها از رویDVD نصبش کنید
اون درایور recovery برای تهیه بک آپ(ریکاوری) هست که باید 4 دی وی دی تهیه کنید(مرغوب باشه)
و بعد از اجرای برنامه ریکاوری (که حدود 4 ساعت طول میکشه) DVD ها رو رایت کنید.
خود برنامه این کارو انجام میده...
سلام لب تاب من packard bell مدل tk 85 هست که دوتا گرافیک داره اما نمیدونم از رو اینتله چطور سویچ میکنه رو invidia ایا کسی میدونه چه کار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
پاور لب تابم اتومات خاموش نمیشه.شبها چون دانلود میکنم پاور رو میخوام خاموش باشه. کارت گرافیک رو از دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشده.ویروس یابی هم کردم ولی مشکل حل نشد. نرم افزاری هم تو مسیر نیست که مانع این کار بشه.
منظورت چیه دوست عزیز؟نقل قول:
اگه پاور خاموش بشه که نمیتونی دانلود کنی! :18:
بیشتر توضیح بده...
من الان مشکلم اینه که اصلا نمی دونم اون فایل ویندوز xp چیه؟!نقل قول:
+
چون ویندوزم اورجینال بود همون روز اول یه بک آپ گرفتم ازش(با دی وی دی مرغوب).
اما این درایور که همچین حجمی گرفته(21 گیگ) برام خیلی عجیبه.تصویر زیر رو بببنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول: اون درایو recovery برای زمانی هست که ویندوزت به مشکل می خوره، اونوقت میتونی با اسفاده از اون DVDها، ویندوز، درایورها و تمام نرم افزارهای اوریجینالی که روش نصب بودن رو دوباره برگردونی به حالت اول.نقل قول:
دوم: پیشنهاد میکنم یه سر به سایت HP بزنی و ببینی اگه لپ تاپ شما ویندوز 7 رو ساپورت میکنه (مخصوصا درایورها)، بیخیال recovery و ویندوز xp بشی و ویندوز 7 نصب کن (همین کاری که من با vaio خودم کردم :31:)
ویندوز من هم 7 اورجینال هست!!!:5:نقل قول:
می خواستم بدونم اون xp چه شکلی نصب می شه؟!:31:
سلام
لپ تاپم acer packard bell 11.6 هستش.
روش ویستا بود و الان ویندوز 7 نصب کردم. الان وایرلسم مشکل پیدا کرده و اصلا روشن نمیشه.
خواهش می کنم کمکم کنید.
از توی device manager و آپدیت و.... اینا هم درست نمیشه.
چه جوری می تونم کلیدهای ماشین حساب لبتاب ... z13 رو روشن کنم خاموش شده قابل استفاده نیست؟
در ضمن نصب ویدوز روی این لب تاب مثل نصب کردن روی سیستم عادی هست ؟یا نه . ؟ چه فرقی داره ؟
دوست عزیز منظورم پاور مانیتور هست.یعی چراغ مانیتور که مثلا روی 3 دقیقه تنظیم میکنم که چراغش شب خاموش بشه.اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از این همه لطف .یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:نقل قول:
سلامنقل قول:
براى ريكاورى كردن ,لپ تاپ رو ريستارت كن , بعد دكمه f11 رو چند بار فشار بده (البته ممكنه اين دكمه خاموش باشه كه بايد از نو بايوس فعالش كنى )لب تاب شما رو از طريق اون درايو به حالت فاكتورى با تمام برنامه ها بر ميگردونه ,,,البته حجم 20 گيگ خيلى زياده !!!!:10:
نقل قول:
5010 دارید؟
یا 5110 ؟
مدل های 5010 که از گرافیک ATI استفاده میکنند و هیچ مشکلی هم از تظر گرافیکی نباید داشته باشند.
مگر اینکه درایور رو به اشتباه نصب کنی ،
اما اگر مدل 5110 هست باید درایور رو از سایت Nvidia دانلود و نصب کنی. مسلما مشکلت حل خواهد شد
اینجا رو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486232
نقل قول:
نه عزیز مدل من 5010 core i5 اصلا خود ویندوز چند نوع رزولیشن باید داشته باشه؟
اینی که من دارم 4 نوع رزولیشن داره :2 نوع عریض و 2 نوع معمولی که دو طرف مانیتور سیاه هستند.
چیکار کنم؟
میتونید منو راهنمایی کنید که ویندوز xp نصب کنم؟ شاید درست شد.
دوست عزيز اگه خودتون اين ويندوز رو نصب كرديد (بدون لايسانس بوده) ,من هم به شما پيشنهاد ميكنم كه يه بار ديگه درايور كارت گرافيكى رو نصب كنيد , در ضمن اگه لپ تاپ با ميندوز 7 مشكلى نداره به ويندوز xp بر نگرد ,براى حل كردن مشكلت هيچ وقت صورت مساله رو پاك نكن (:10:)نقل قول:
سلام - من يك مدل dell 5010n دارم كه گاهي اوقات اگه بافشار معمولي كه به بقيه كليدها مي اورم كليد a را فشار بدم عمل نمي كنه وحتما بايد بافشار بيشتري روي دكمه بزنم تا عمل كنه اگه راهنمايي كنيد متشكر مي شم .
سلام هر دکمه یه عمر مفیدی دارهنقل قول:
که تو کاتالوگش نوشته مثلا عمرش 1 میلیون ضربه هست
شما ابتدا با دقت زیر دکمه را تمیز کن تا معلوم بشه چیزی زیرش گیر نکرده
اگه درست نشد و خیلی حساسی
هزینه تعویض کیبرد لپ تاپ دل مابین 40 تا 50 هزار تومنه
.
آقا مشکل من حل شد. من به وسیله این متن تونستم مشکلمو حل کنم:
البته به معرفی دوست گلم تو این سایت:کد:http://www.wduu.info/archives/5381.html
مشکل من از Regedit حل شد.کد:http://www.forum.niksalehi.com/showthread.php?p=955889&posted=1#post955889
ممنون از همه شما
وقت بخير
لپ تاپ من سوني pvccw2h/g هستش . امروز تا روشنش كردم اول كه خيلي ديرتراز هميشه بالا امد و چراغ هارد سيستم هم بصورت ثابت هستش و دائم روشن هست.
آيا مشكلي با هارد داره يا از نرمافزار هست.
ويندوز سون پرفشنال روي لپ تاپ نصب هست.
با تشكر
چند روزیه یه لپ تاپ asus n43jm خریدم.یه مشکل گرافیکی دارم.اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.
اول اینکه رزولیشنش 1024*768 .و نمیتونم از این کوچیکترش کنم.
دوم اینکه خیلی تصویر رو میکشه یعنی پهنای صفحه خیلی زیاده.دایره رو یه ضره شبیه بیضی نشون میده.به نظرتون می تونه مشکل درایور داشته باشه؟:41:
مشکل از خود ویندوز و شاید از برنامه ای باشه .نقل قول:
اگه درست نشد آخرین راه ریکاوری کردن هست .
شما باید رزولوشن native استفاده کنید تا تصویر درست داشته باشید یعنی 1366در768 ، معلومه وقتی 1024در768 بزارید نسبت صفحه میشه 4 به 3 و قاعدتا باید تصویر بصورت افقی کشیده بشه .نقل قول:
ربطی به درایور نداره
سلام دوستان
لپ تاپ ایسوز دارم که هاردش 500 گیگه. که واسه من جوابگو نیست.
میخوام بدونم میشه هاردشو ارتقا بدم به 1 ترا
با تشکر