میخاییل فاستین خونش توی پایین ترین نقطه بروکر هست . همونجایی که درش یه پلیسه
Printable View
میخاییل فاستین خونش توی پایین ترین نقطه بروکر هست . همونجایی که درش یه پلیسه
ای بابا من نقشه رو والله به اسم بلد نیستم الانم دو ساعت دنبال خونه اون یارو گشتم پیدا نکردم خواهشا یه ادرس دقیق بده که من بفهمم
ناحیه در نقشه مشخص شده است : (در نقشه سمت چپ رو خوب بگردید . یعنی وقتی وارد اون خیابون شدید سمت راستتون رو خوب بگردید تا دو تا ماشین پشت سر هم پیدا کنید)
کد:http://i44.tinypic.com/rse7oi.jpg
این دفعه بهشون یادآوری میکنیم از تجربیات شما استفاده کنند !:31:نقل قول:
آخه من نمیدونم مرد 30 ، 35 ساله ! بره شهر بازی چیکار کنه ؟!!:19:
اونم کسی که قبلا تو جنگ بوده و ...
البته پیشنهاد زیاد بدی هم نیست ولی مثلا واسه مواقعی که با Kate یا Michele یا کسی میری بیرون اون موقع بشه استفاده کرد .
من روی x360 بازی می کردم.تا اخر رفتم پایانی بود که کیت میمیره.بعد از چند روز دیدم کیت به هم زنگ زد با من قرار گذاشت!همین امروز این اتفاق برام افتاد.خیلی تعجب کردم رفتم دیدم اره خود کیت بود.
موفق باشید.
ما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
شاید از دیار باقی تماس گرفته !نقل قول:
ولی اگه اینطور چیزی باشه جالبه !
شما بعد از اون مرحله آخر ، مرحله ی دیگه ای رفتی ؟
یا کار بخصوصی انجام دادی ؟
چند تا ماموریت فرعی رفتم.خودمم خیلی تعجب کردم.
من که خودم یه بار پیداش کردم . باهاش یه ویراژ دادم پلیس اومد گرفت ! دیگه ماشینه رو پیدا نکردم . ولی فکر میکردم اونجا یکی دیگه هم باشهنقل قول:
ما که کلی اونجا رو گشتیم دریغ از یه تبلیغ لامبرگینی اگه منظورت اون ماشینه هست که تو حیاط یکی از خونه ها پارکه اون لامبرگینی نیست مهندس اون ترسیمو هست که رمزش رو من دارم لامبرگینی اونه که درش از بالا باز میشه اگرم منظورت اون نیست که دیگه والله من چیزی ندیدم
میتونه کسی ادرسه خونه همون مرده که لامبرگینی رو بهمون داد رو تو نقشه واسم بذاره هرچی میگردم پیدا نمیکنم
ادرس خونه اون یارو پسر گی بازه رو یکی رو نقشه بده من هرچی میگردم پیدا نمی کنم
بابا بروسی که گی باز نبود
اون یارو که تو پارک میرفت باید دنبالش میرفتی ببینی کی اذیتش میکنه
همون که لامبرگینی رو داد
من بعد از اون مرحله رفتم دوباره توی اون پارکینک ولی جا تر بود و خبری از لامبورگینی نبود
من یه سوال از راک استار دارم ... این که اومده یه فیزیک عالی واسه بازیش تو این نسخه ساخته چرا کاری نکرده که این نیکوی بدبخت بتونه اجسامی که در مقابلش هستن رو تشخیص بده ... الان دستت رو بزاری رو شیفت و بدویی اگه جلوت یه دیوار باشه بازم میدوعه ... این بنده خدا تشخیص نمیده که این دیواره و باید وایسه ... من به این نکته تو بازی ها خیلی توجه میکنم و واقعا با این حرکت کاری میکنن که آدم از بازی زده بشه، تا حالا دو تا بازی کردم که به این نکته توجه داشتند ... یکیش Assassin's Creed و یکیش Stranglehold بود، البته TombRider:UnderWorld هم بدک نبود.
بله ! مثلا من میخوام از یه جایی بپرم (نرده) میدوئم میره روش بازم میدوئه !
یه نفر به من جای دوست هامون رو بده.همون های که تو نقشه با ادمک های سبز رنگ هستن.بری پیششون بهت ماموریت میدن.ممنون.
اخر هیشکی به ما ادرس خونه اون یارو گی بازه رو نداد ها
یادتون باشه
گی باز کیه ؟ اسم دقیقشو به انگلیسی بگو پیدا کنم
نقل قول:بابا منظور دوست ما Florian یا همون Bernie (بارنی) هست . همون مرده که تو جنگ همراه نیکو بود . نیکو فکر کرد اون بهش خیانت کرده . اومد بکشش دید که به کلی عوض شده . شده بود مثل زن ها.نقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد حاشیه ی سمت چپ شهر وسطی رو به سمت پایین دنبال کن پیداش می کنی . و یادمه که این طرف خیابون خونه اش بود ، اون طرف خیابون هم به دریا منتهی میشد یه جورایی . الان نقشه ندارم شرمنده نشد بهتر توضیح بدم .
ویرایش :
دو سه تا پست بالاتر چند تا نقشه هست . شماره ی 12 رو پیدا کردی ؟
خوب حالا خیابون طولانی و بزرگی که سمت چپشه و از پایین تا بالای شهر میره رو پیدا کن ( دوتا خیابون موازی هم اند ) تو اون خیابون حول و هوش همون نقطه ی 12 بگرد پیداش می کنی .
سلام 2 تا سوال دارم
1- این چاقو ها و شمشیرهایی که تلویزیون تبلیغ میکنه رو میشه خرید؟ شماره تلفنه رو زدم ولی خبری نبود
2- توی این بازی که پارکینگی چیزی نیست ماشین یا موتوری که میگیری باید کجا بذاری که از دستت نره؟شاید جلوی خونه؟ ولی امتحان نکردم خودم
بعضی خونه ها جلوی در یک کادر زرد رنگی داره که اگه ماشین یا موتور رو اونجا پارک کنی دفعه بعد هم هستش
سلام بچه ها اون مرحله که با ژاکوب میری باید دمیرتی رو بکشی هر کاری می کنم نمی تونم رد کنم.چه جوری باید این مرحله رو رد کنم
خوب اولش که شروع میشه باید هرکی اونجا هست رو بکشی .نقل قول:
بعد که اونا رو کشتی یه خونه تقریبا خرابه هست .
میری داخل اون و 4 ، 5 نفری هم اونجا هست .
بعد که اونا رو هم کشتی دیمیتری رو میبینی که Pegoni رو میکشه و فرار میکنه .
بعد شما هم باید بری دنبالش ، چند نفر هم اونجا هستن .
اونا رو هم زود میکشی میری دنبال دیمیتری ، میره سوار هلیکوپتر .
بعد نشون میده که Niko هم میخواد سوار بشه ولی میوفته پایین .
بعد سوار یکی از قایق ها میشی و هلیکوپتر رو تعقیب میکنی ، بعد Jacob با یه هلیکوپتر میاد .
باید بری زیر هلیکوپترش و خودش میپره سوار هلیکوپتر .
بعد با هلیکوپتر باید دیمیتری رو تعقیب کنی تا jacob هلیکوپتر دیمیتری رو بزنه .
بعد هم فیلم آخر بازی ...
شما کجاش گیر کردی ؟
بچه ها كسي سيو 100% بازي رو نداره ؟ :31:
ميخوام همه چي آزاد باشه و تو شهر ول بچرخم. :46:
من لینک تورنت رو گیر آوردم »نقل قول:
کد:http://www.mininova.org/tor/2116839
چه جوري بايد اين فايل ها رو باز كرد ؟!
تورنتو باید دانلودش کنی . بعدش با بیت تورنت بازش کنی و دانلود کنی.
مجید جان از شما که کار با نرم افزار میکنی بعید بود این سوال !
براچی باید بعید باشه ؟!!نقل قول:
تورنتو باید دانلودش کنی . بعدش با بیت تورنت بازش کنی و دانلود کنی.
مجید جان از شما که کار با نرم افزار میکنی بعید بود این سوال !
کامپیوتر خیلی گسترده س، حتما نباید یه نفر همه ش رو بلد باشه. قطعا تو یه چیزایی میدونی که من نمیدونم و منم یه چیزایی بلدم که تو نمیدونی. :10:
تازه این که اون فایل با یه برنامه ی خاصی باز بشه که خیلی تابلوعه ... من اسم برنامه ش رو نمیدونستم.
بگذریم ...
دوباره GTA IV رو نصب کردم ... تکسچر رو روی High گذاشتم خیلی خوب کار میکنه ! :18:
اگه پچ رو نصب کنم فکر کنم خیلی بهتر بشه.
یه چیزی دیدم که واقعا حال کردم ... نمیدونم شاید شما هم تو بازی پی برده باشید.
یه مشت زدم تو کله یه یارو بعدا دنبالم کرد من از قصد رفتم جلوی ماشین پلیس که دو تا پلیس توش بودن ببینم چی میشه، بعد طرف اومد جلو ماشین پلیسه یه مشت بهم زد، خیلی واسم جالب بود وقتی دیدم پلیس از ماشین در اومد و اون بنده خدا رو دستگیر کرد و برد !!! :20:
البته تقصیر من بود. اون نباید دستگیر میشد :41: :31:
فقط میخواستم بهت بگم که کار با برنامه ها زیاد فایده ای نداره ! بگذریم . بریم توی یاهو .
-0---------
بله . اما واسه من بعضیاشون باهوشن نیست که جلوی پلیس مشت بزنن . رفتم جلوی پلیس دیدم بجای اینکه مشت بزنه فرار کرد !
یه مرحله رو پس از 4 بار رفتن تموم کردم . باید با هلیکپتر جاکوب میرفتی یه هلیکپتر تعقیب میکردی و جاکوب با rpg میزدش . لعنتی تا اومدم مرحله معامله RB رو بریم این U.L.Paper زنگ زد . این طرف پلیسه ؟ آخه .... !
دفعه سوم و چهارم موفق شدم که دفعه سوم موقع فرود با مخ رفتیم توی آب :دی
بله ... هر چی شما بگید ... بازی کردن فایده ی بسیار زیادی داره :31:نقل قول:
فقط میخواستم بهت بگم که کار با برنامه ها زیاد فایده ای نداره ! بگذریم . بریم توی یاهو .
سلام
دوستان من هنوز این بازی را نخریدم آیا بازی قشنگی هست یانه ؟
اگر سیستم بالایی داری حتما باید بخریش.( عالی )نقل قول:
این باز عالیه ولی کاش رمم 2 گیگ بود .نقل قول:
دوستان من یه پست تو تاپیک راهنمای کامل بازی ها دادم که :
امّا کسی جوابم رو ندادنقل قول:
گفتم اینجا که اکثریّت gta iv رو دارن اینجا جواب میدن بهم .
اونایی که موافقن از دکمه ی تشکّر استفاده کنند .
خدانگهدار
این بازی یکی از بهتریها بوده البته با وجود سیستم بالا حتما ن بخرش .نقل قول:
یه سوال رمز های gtaiv رو چجوری و کجا باید وارد کرد اخه من هر چی رمز میزنم هیچ کاری نمیکنه
اگه جوابم رو بدین ممنون میشم .
راهنما واسه بازی وجود داره و توسط سیمز 47 نوشته شده و خودم دارمش . نیازی به تکرار دوباره نیست ! (ممکنه بعضیا فکر کنند کپی کردیم !!)
باید تو مبایل وارد کنینقل قول:
:8:
سلام
من این بازی را خریدم وای عجب بازیه خیلی با حاله
سیستم من ببینید خوبه یا نه
cpu : core 2 3ghz
graphic: 9800 gtx
ram: 6gig
windows:vista
خوبه؟ یا نه؟
خوب معلومه که خوبه ... میخوای بگی سیستم خفن داری ؟ :31:نقل قول:
سلام
من این بازی را خریدم وای عجب بازیه خیلی با حاله
سیستم من ببینید خوبه یا نه
cpu : Core 2 3ghz
graphic: 9800 gtx
ram: 6gig
windows:vista
خوبه؟ یا نه؟
شوخی کردم ناراحت نشی.
برو ببین با این سیستم رو چه fps بازی رو میکشه بعدش به ما گزارش بده.