من هر چي ترينر گرفتم كار نكرد
يعني تو بازي on ميشه ولي اعمال نميشه
مشكل كجاس ؟
كسي ميتونه سيوي چيزي براي epxe بهم بده ؟ يا با ترينر پول رو فقط زياد كنه بهم بده
Printable View
من هر چي ترينر گرفتم كار نكرد
يعني تو بازي on ميشه ولي اعمال نميشه
مشكل كجاس ؟
كسي ميتونه سيوي چيزي براي epxe بهم بده ؟ يا با ترينر پول رو فقط زياد كنه بهم بده
والا ترینر کار نمیکنه
فقط کد های گیم شارک کار میکنه
که اونم هست توی همین تاپیک اما موضوع اینه که الآن یادم نیست چجوری باید به شبیه ساز واردش کرد
چیز دیگه ای کار نمیکنه
البته کدی که برای پلی استیشن 1 بود که همه چیز رو به درجه آخر میرسوند و فقط پول نبود
بازی رو هم بی مزه میکرد
اقا این بازی چیه این همه طرفدار داره؟
برای psp هم هست؟
سبکش چیه؟
این سبکش شبیه سازی شده به کشاورزی هستش
back to nature نسخه ی play station 1 هست که طرفداران خیلی زیادی رو به خودش جذب کرده
و کسانی که حتی از سبک شبیه سازی شده خوششون نمیآید از این بازی لذت میبرند
اما متاسفانه درسته که نسخه ی ps 2 طرفداران خودش رو داشت اما به هیچ عنوان لذتی که نسخه ی back to nature داشت رو نداشت
روی psp هم هست شاید با همین اسم هم باشه اما من اطلاع دقیقی ندارم
من PSP شو دارم.Harvest Moon:Valley's hero.(چنین چیزی)
سوم شخصه!
گيم شارك دارم ولي اونم تو بازي جواب نداد
ارزش دانلود داره؟نقل قول:
من PSP شو دارم.Harvest Moon:Valley's hero.(چنین چیزی)
سوم شخصه!
آره از خیلی از بازی های PSP بهتره ولی خوب باز هم به پایه Harvest Moon:Back to Nature تو PS1 نمیرسه.
بله جذابیتی که back to nature داشت و داره هیچ نسخه ی دیگه ای از harvestmoon نداره و نخواهد داشت
بچه ها بی خیاله شهر بشین و آزادانه و با فراقه بال بازی رو دنبال کنید و با یه سری افکار و اهداف پوچ لذت بازی کردن رو از خودتون نگیرید
خوب اگه کینگ سیتی وجود داره مبارکه صاحابش باشه و لطفا اون رو واسه خودش نگه داره یا اینکه بره یه تایپیک بزنه اسمشم بزاره کینگ سیتی همونجا هم این مغوله رو ادامه بده
(لطفا به حرف یه سری آدم سود جو که قصد فریب شما برای فروش و کار و کاسبی خودشونو دارن توجه نکنید و راحت بازی کنید)
اول بازی که باید علف های هرز رو بچینیم هی خسته میشه و میره بیمارستان چیکار کنم خسته نشه!
بازی رو روی Pc بازی میکنم!:46:
بازی رو چطور میشه روی pc بازی کرد؟
با مبدل ps2 !
عزیزم باید کارت رو در هر روز تقسیم کنی یعنی اینکه به طور مثال در روز اول نیاز به 4 جای خالی برای کاشتن 4 دانه دارینقل قول:
یعنی باید به اندازه ی 4 تا دانه که میخوای بکاری علف هرز ها رو بچینی و زمین رو شخم بزنی!!
در ضمن همشونو هم شخم نزن!!!!!!توی کوله پشتیت ذخیره کن و بده به poupori همون دختر مو قرمزی که توی مرغداری کار میکنه!:31:
این باعث میشه تا قلب اون زود تر قرمز شه:40:
در مورد این موضوع هم باید بگم که این بازی پلی 1 هستش وباید از مبدل پلی 1 هم استفاده کنی!نقل قول:
حالا از اینا بگذریم :5:
دوست عزیزم شما دو راه بیشتر نداری:
1.یا میتونی نسخه تدوین شده اش رو توسط شرکت دلفین تهیه کنی که فکر میکنم کار زیاد ساده ای نباشه!!
2.یا اینکه مبدل پلی 1 رو از لینک زیر دانلود کن و بازی رو در کامپیوترت با خیالی راحت بازی کن!!
کد:http://w13.easy-share.com/1903305981.html
یادش بخیر چه دورانی داشتیم با هاروست مون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه روزایی داشتیم تو این تاپیک با بچه ها.
راستش الان داره بهتون حسودیم میشه. :20:
-----
و اما در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که هر وقت خسته شدید با یه ساعت استراحت تو حموم میتونید همه انرژی از دست رفتتونو برگردونید.نقل قول:
و راه حل دیگه (در مورد علفای هرز) اینه که اونارو نچینید و فقط از زمین بردارید و دوباره بندازید رو زمین که در این صورت خسته نمیشید.
از دوستان کسی تونسته این بازی رو تموم کنه والا ما 5سال پیش تا جایی رفتیم دیگه ولش کردیم...
اون موقع بچه ها میگفتن میره شهر !!!؟؟؟:13:
:11:
سلام من چطور میتونم میوهجاتی را که کاشتم برداشت کنم و کجا و به کی بفروشم منو راهنمایی کنید راستی راهنمایی قدم به قدم بازیو را برایم بگذارید ممنون :40:
آقا هاروست مون هم مثله خیلی تایپیک های زیبای دیگه تعطیل شد؟؟؟
:37::37::37::37::37::37:
سلام دوستان
بابا من هر کاری کردم نتونستم مبدل رو بگیرم .
یا سایته فیلتر بود یا مبدله ارور میداد و کار نمیکرد . اگه ممکنه یه جای دیگه همئ آپ کنید , ببینم میتونم بازی کنم .
عزیزم اگه به صفحه قبل یه سر میزدی مبدل رو میدیدینقل قول:
در ضمن چک شده فیلتر نیست و لینکش هم درسته
(صفحه اول هم میدیدی بود):10:
دوست عزیز لینکای صفحه اول رو هرچی میزنم , فیلتره .نقل قول:
مال صفحه آخرم که درسته سایتو باز میکنه , ولی وقتی میخواد بره برا دانلود , میزنه سایت فیلتره .
یه جا دیگم لینک داده , که نرم افزاره کار نمیکنه .
اگه ممکنه شما یه لینک دیگه بدید ممنون میشم .تو google هم سرچ کردم اونام نرم افزاره مشکل داشت .
بفرما عزیزم این دیگه 100 درصد تست شده و از سرور خود شرکت سازنده میتونی با لینک مستقیم دانلود کنی:31:نقل قول:
کد:http://www.epsxe.com/files/epsxe170.zip
دوست عزیز لینک شمام بعد دانلود این اخطارو میدهنقل قول:
This application has failed to start because zlib1.dll was not found . Reinstalling the application may fix this problem .
دیگه من نمیدونم فایل پسوند exe که اجرایی هستو چطوری باید reinstall کرد .
مثل اینکه قید این بازی رو باید بزنم .
دوستان یه بازی که واسه pc باشه و شبیه همین بازی باشه نیست ؟
سلامنقل قول:
فایل مشکل نداره ، ویندوز شما یه فایل dll کم داره ، شما تو گوگل انگلیسی سرچ کن دانلود zlib1.dll یه فایل با همین اسم از تو سایت ها دانلود کن و تو پوشه ی C:\WINDOWS\system32 بریز ، مشکلت حل میشه .
شبیه این که نه ، ولی تو گوگل سرچ کنی بازی مزرعه دار کامپیوتر یا سرچ های مشابه ، چند تا بازی پیدا می کنی که مربوط به کار روی مزرعه هست ولی هیچ کدوم به گرد پای هاروست مون هم نمی رسند .نقل قول:
دوست عزیز ممنون درست شد .
اگه ممکنه تنظیماتشم بگید ممنون میشم . مثلا تنظیمات bios و video , ...
آیا باید اونا رو هم از جایی دانلود کرد , یا دستی تنظیم میشه ؟
تو صفحه اول هست , ولی مال من فیلداش همه خالیه .
خواهش می کنم .نقل قول:
آره ، شما باید بایوس و ... را خودتون دانلود کنید ولی درد سر زیاده ، به آدرسی که تو امضامه برید ، لینک دانلود مبدل با همه ی فایل های مورد نیازش و عکس های آموزش تنظیماتش هست .
سلام بچه ها
تا به حال کسی تونسته شکلات رو بگیره و غذا هاش رو درست کنه؟
جناب بعد از این که هر روز بهش آب دادی یه روز می رسه که خودت متوجه می شی محصول رسیده.نقل قول:
برو جلوش x بزن تا ورش داره.
بعدش برو بنداز تو جعبه قهوه ای بزرگی که کنار زمینته.(برای انداختن x رو بزن)
ساعت 5 zack میاد و اونارو می بره و در اون زمان پولشو میده.استارتو بزن و نگاه کن.
راجع به راهنمایی قدم به قدم باید بگم تقریبا باید 20 صفحه اول رو بخونی و اگه سوالی داشتی در خدمتیم.:46:
من جدیدن دارم چیزای جدیدی رو تو بازی کشف می کنم.:21:
بچه ها كسي اين چاي ها رو ازهفت كوتوله گرفته ؟
اين قضيه ابپاش بي تهايت الكي هست؟ من هر كاري كردم بي نهايت نشد
اگه تو بهار ساعت 2 الی 4 با هفت هدیه که بهتر آرد باشه :10: بری خونه کوتوله ها و به همشون نفری یه آرد بدی بعد با کوتوله قرمز رنگ صحبت کنی بهت یه کیسه چای میدن :8:همین:13:نقل قول:
تو فصل بهار spring ساعت 2:20 رفتم تو تو كلبشون به همشون يدونه آرد دادم
13 بهار روز شنبه بود هيچي نشد هر روزم دارم تست مي كنم
بچه ها گرفتم كسي در مورده فلوت كه بايد هفت كوتوله ها گرفت مي دونه ؟
چه چيزهايى رو؟؟؟؟؟ :33:نقل قول:
چون من تشنه چيزهاى جديد تو اين بازى ام!!!!! :46:
من يه چيزايى از بقيه شنيده بودم، ولى هيچكس روش گرفتنشو بلد نبود! (ولى هى مى گفتن هست :44:)نقل قول:
حالا چه طور مگه؟؟؟ بگو بگو بگو :33:
سلام به همه دوستداران بازی مزرعه داران من از سایت http ://www.natsum .com که سایت سازنده harvestmoon است در مورد شهر پرسیدم وجواب منفی گرفتم
Hello,
1. No, you can not go to the city after three years. You will never
go
anywhere else.
Thank you,
Customer Service
Natsume Inc.
---------- Original Message -----------
From: hasan jalili <love_iran1983@yahoo.com>
To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent: Wed, 12 Sep 2007 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22 -0700 (PDT)
Subject: Questions
> in harvest moon :back to natuer
1-can i go city this game end 3 year?
-----------------------------------------------------------------------
Don't let your dream ride pass you by. Make it a reality with Yahoo!
Autos.
------- End of Original Message -------
به دو دلیل خیلی مهم که هرکدوم به تنهایی کافیه شهر وجود نداره
به نظر شما وقتی سایت سازندش میگه توی این بازی شهر وجود نداره بعضی ها چه جوری رفتن شهر ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (احتمالا توی رویا)
من خودم تا حالا هر مطلب و هر چیزی رو که خواستم توی اینترنت پیدا کردم . اما در هیج سایت ایرانی و خارجی هیچ عکس یا سیوی از شهر وجود نداره
کسایی هم که میان میگن رفتن بیشتر به خاطر مطالبی توی کتاب لوح خانه نوشته این رو میگن که این مطالب کاملا اشتباه . من با کلی تحقیق فهمیدم که شرکت انتشار دهنده ابتدا می خواسته نسخه ای ارئه بده که توی اون یک بار به شهر میرفته برای خرید دارو و بر میگشته اما بعدا پشیمون شده و این نسخه ای که دست ماهاست رو به بازار عرضه کرده و به هیچ عنوان هم به شهر نمیره و بسیاری از مواردی هم چون شهر و شکلات و ... در این بازی ایجاد نشده در صورتی که ابتدا قرار بود انجام بشه پس بی خودتی وقت خدتون رو تلف نکنید
اما من واقعا قبول دارم که بازی خیلی قشنگی و شما ها هم به خاطر قشنگی اون رو بازی کنین و لذت ببرین نه به خاطر شهر .
سلام:31:
یعنی هیچکدومتون شکلات نگرفته؟:41:
جای تعجبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13:
فلوت هم جز همون اشیائیی هست که هیچ وقت توی خود بازی نمیتونی بگیرینقل قول:
البته از طریق کد گیم شارک میتونی اما کار نمیکنه و این بر میگرده به همون قصه که گفتم سازندش میخواسته توی بازی یکسری مواردی رو بزاره که بعدا منصرف شده
جناب کاری با فلوت ندارم.:41:نقل قول:
میگم شکلات نه فلوت.:27:
کسی توی psp این بازی رو داره? آخه برای من وقتی میرم کافه هنگ میکنه.
سلام . هاروست مون برای pc هم هست؟
برایpc نیست ولی میتونی با emulatoer پلی استیشن 1 بازی کنی:46:
سلام من دارم از شماها می پرسم کسی شکلات گرفته یا نه.
چرا اهمیت نمیدین؟:41:
شکلات تا حالا نخریدم ولی یکی از روزهای زمستان فکر کنم 14نقل قول:
اون دختره Pupori بهت یک شکلات میده. (اگر تا اون موقع ازدواج نکرده باشی.)