تا اینجا نوشتم خوبه اومد پایین:n05: شد 10 کیلوبایتنقل قول:
Printable View
تا اینجا نوشتم خوبه اومد پایین:n05: شد 10 کیلوبایتنقل قول:
سرعت دانلود از سرور ایرانی :6 کیلو!
ساعت 5 AM
چه کلکی؟! هیچ کلکی در کار نیست شک نکننقل قول:
گفتم که خارج کشور آلماننقل قول:
ایشون گفتند این تست یک سرور از هلنده منم اینو بهشون نشون دادم
"اینم یک تست من،البته سرویس مخابرات مازندران نیستش،روی خط دیگه از یک isp خصوصی سرویس گرفتم.،تست از سرور هلند"
یکم دقیق میخوندید کاملا توضیح دادند که مازندران نیست
سرور هستش از کشور آلمان دیتاسنتر هتزنرنقل قول:
آره منم اتفاقا دانلود میکردم، میگن که کلا همه چیو پروندن واسش
اگه کسی حتی یه وی پی اس داشته باشه متوجه میشه راسته یا نهنقل قول:
چرا چشتون میبینه عقلتون باور نمیکنه!!!!
پورت 1 گیگ میدونی یعنی چی؟
شما مثه اینکه با speedtest آشنا نیستی! سرویس خودشو ارزیابی کرده بود با استفاده از یک سرور در هلند! چه ربطی به VPS داشت!!!نقل قول:
گفتم که خارج کشور آلمان
ایشون گفتند این تست یک سرور از هلنده منم اینو بهشون نشون دادم
"اینم یک تست من،البته سرویس مخابرات مازندران نیستش،روی خط دیگه از یک isp خصوصی سرویس گرفتم.،تست از سرور هلند"
یکم دقیق میخوندید کاملا توضیح دادند که مازندران نیست
کن اون عکسو اصلا ندیدم! show picture م خاموشه!
اما اگه یک گیگا بیته، دیگه adsl نیست...
تضمینی؟!؟!؟!؟!؟ مخابرات با این همه زیر ساخت و ساپورت، نتونست سرویساشو تضمین کنه، بعد یه شرکت جدید میتونه؟ اینم یکیه مثه نوین نت! البته تا چند ماه پیش نوین نت
OMG!!!! این کجاش تعرفه به صرفه حساب میشه؟ محدود هاش که کاملا کپی نوین نته ( قیمت) ! نامحدود 512 ماهی 80 تومن!!!!!! عالیه!
درضمن سرویس 4 مگ ندارین! 2 مگ اپ 4 مگ دارین! که اینم اولین بار در ایران نیست! همین مخابرات هم 2 مگ یک ب یکش 4 مگه!
البته شما که ساعت رایگان برای. همین 2 مگی ها در نظر نگرفتین! یعنی از نوین نت درس گرفتین. ... :-دی
من فردا دارم میرم نامحدود بگیرم 512 ،از کدوم isp بگیرم؟مخابرات؟اساتک؟یا پارس انلاین؟
میخواستم حتما از مخابرات بگیرم ولی اینجور که شما میگین فک کنم خیلی افتصاح باشه.
پینگم خیلی مهمه برام
این که تحت نظارت داده گستر عصر نوینه (نوین نت ) ،خب اومدین چی کردین !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فقط 2 تا سایت جدا زدین:n08:
این یک به یک کدوم سرویسش میشه؟نقل قول:
خوب فکر کنم بد برداشت کردیننقل قول:
مخابرات مازندران داره اینترنت با سرعت بسیار بالا می ده به ملت
تست سرور آخه به چه درد ما می خوره
اون نامحدود جدیدا که خیلی گرونن!!!نقل قول:
سرویس-قیمت
64-22
128-42
256-80
و دو مگ هم 480 تومن
راهی نیست شکایت کنیم که چرا باید مازندران نت 20 مگ بدن، بقیه کشور، نهایتش 2 مگ ( 8 کیلوبیت با وضع فعلی)؟!؟!؟!؟!؟
پس کار این رادیویی چیه؟
سرعت دانلود این سرویسها چنده (بدون اشتراک گذاری پهنای باند)نقل قول:
64
128
256
.
.
.
وقتی آسیاتک تو شهر ما نمایندگی نداره نمیشه از این شرکت سرویس گرفت؟
میشه! چون نوین نت. هم به همه شهر ها سرویس میدهنقل قول:
به نظرم اگه قصد داری از بین نوین نت و این سیب انتخاب کنی، نوین نت بهتره! چون حداقل اطلاع داریم که درست شده
تعرفه هاشم همینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نوین نت درست نشده ،دیشب با دوستم حرف زدم گفت که سرعت 512 تا 2 مگ با ساعت رایگان 6تا 11نقل قول:
تو ساعت رایگان با 60 دانلود میکنه تو ساعت غیر رایگان با 260
------------------------------------------------------------
جواب سوال ما رو یکی بده
نقل قول:
64 ش با 16 دانلود میکنه! با این وضع احتمالا رو 2 برابر بسته شده!!!!
البته اکه به حالت قیمت معادل برسی کنی، ممکنه 128 ش با 62 دانلود کنه...
از اونجایی که پورت ها نهایتا تا 2.5 مگ ساپورتشونه، پس 512 به بالا خریدن اشتباهه!!!!
512-145
1024-255
2048-490
اینم از بقیه قیمت ها
نقل قول:
این یعنی اینکه درست شده!!!!!!! 512-2مگ یعنی تو ساعات رایگان 512 و ساعات عادی 2 مگ!! که طبق گفته دوست شما و دوست خودم، داره سرعت درست رو میده
علاوه بر این تهران هم، این سرویس تو ساعات رایگان 64 و عادی، 250-260 تا سرعت دانلودشه
نقل قول:
کسی نظری نداره؟
من قبلا که داشتم 512 تا 2 مگ تو ساعت رایگان با 230-240 میگرفت و تو ساعت غیر رایگان هم تقریبا با همین سرعت 230 -240 بودنقل قول:
باید بری پیش رئیس مخابراتنقل قول:
حتما شبکه فوقالعاده خلوت بوده! وگرنه الان بزنگی به ساپورتش، همین حرف منو میزنهنقل قول:
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
من به هر دو SMS زدم الانم میرم تو سایت....
به همه سایت ها پیغام دادم... دوستان ، فراموش نکنید در مورد بر نگشتن قیمت های قبلی و تفاوت 236% قیمت با مخابرات تهران هم گزارش بدین
بچه ها الان سرعت دانلودتون چنده ؟ برای من ده باره از ظهر قطع و وصل میشه و کلا تایم اوته.سرعتم 8 کیلو بایت.یک مگ نامحدود هم دارم :n08:
الان تست کردم 15 کیلوبایت دو مگ نامحدود:n21:نقل قول:
خیلی هم تایم اوت داره.
الان شبا سرعت بهتره از روزه
یک مگ محدود، وضع سرعت : همین سرعت شما!نقل قول:
من نمیفهمم این چه مشکلیه که نت وصله ولی سرعت دانلود 1مگ 8کیلوبایت سرعت 2مگ 15کیلوبایت!!!
واقعا ما اینقدر پیشرفتست کشورمون که مشکلات هم پیش میاد اینجوری قانونی! پیش میاد........
نقل قول:
والا من تا پریروز 128 محدودم سرعتش 10-12 بود! 1مگ شد، بازم 10-12 بود!
لابد الان 128 همین حدود 8ه
نقل قول:ممنون بابت جوابتوننقل قول:
خداوکیلی باید چیکار کنیم ؟ درسته که اطلاع دادن به اون سایتها یا اس دادن ممکنه موثر باشه ولی باید اول مشکل رو از اینجا پیگیری کرد.من تو پست قبلیم اون شکلک خنده رو گذاشتم ولی واقعا گریه داره.خود من الان روزی دوهزار و خورده ای دارم بابت اینترنت پول میدم( ماهی 70 تومن) این ده روزه میشه بالای بیست و سه تومن از پولم رفته.برای مثال اون رییس مخابرات کرمانشاه یا زیر مجموعه اش مثل اون آقای پشتیبان که معلوم نیست چند وقته کجاست و پیداش نیست اینها میان پول منو بدن ؟ بحث بیست تومن نیست چون من کارم دانلود فیلم و فروختنشه ولی همه اش اینترنت که نیست.پول لیچر و dvd و برق و .. به کنار اعصاب خوردیش هم به کنار
یادمه یه نفر میگفت ما اگه پسته خراب داشته باشیم میگیم نخر از اونی بخر که بهتره ( بحث سرویس های یک به پنج و یک به ده).الان پسته و فندقتون که ریده چرا نمیاین بلبل زبونی کنین و جواب ملت رو بدین
نقل قول:
به نظر من شما و بقیه کاربر ها هم برید تو سایت گزارش!
سخت نیست که....
اونایی که گزارش دادن اعلام کنن
نقل قول:
من نمیدونم این همه بحث برای چیه؟ برای حل این قضیه دو راه دارید ... ساده تر اینه که از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرید ... و راه مشکل تر اینه که اینقدر مشترکین به بالادستی هاشون شکایت کنند که یا کلا تعطیلش کنند یا به حالت اول برگردونند ... واقعا شما ها صبر ایوب دارید این همه مدت تحمل کردین ... من دو سال پیش دو سه روز مخابرات افت سرعت داشت کوچ کردم و کلا دورش رو خط کشیدم ... مخابرات باید به داشتن این چنین مشتری های وفاداری افتخار کنه ... اگه همه تون مثل من بودین که الان بدبخت ورشکست شده بود باید یک ماه پیش به خاطر از دست دادن مشتری هاش درشو گل میگرفت
مگه اینجا نتش از مرکز همدان نیست؟؟؟شهرای دیگم مشکل دارن یا فقط همین خراب شدست؟؟؟........پشتیبان میگفت نمیدونم از بالا مشکل داره اگه واقعا از بالا مشکل داشته باشه باید شهرای دیگه هم مشکل داشته باشن.
اگه فقط همین شهر خراب شده مشکل داره واقعا اخر بدبختیه که یه ماه نتونستن درستش کنن(((اگه البته واقعا مشکلی وجود داشته باشه!!!)))
الان وسط دورس! شارژم پس نمیدن! اخر دوره که درست میشه، دیگه کسی بیکار نیست پاشه بره
نقل قول:
مخابرات تبریز ارومیه اراک مشهد تهران مشکل داره..... بقیه رو نمیدونم!
من خودم 3 تا شرکت عوض کردم از تابستان تا حالا .دیگه خسته شدم .مثلا پارس انلاین خراب بود رفتم صبانت یه مدت گذشت دیدم خراب شد صبانت اومدم پرسیدم اونای که پارس انلاین داشتند گفتند سرعت الان خوب شده اومدم مخابرات خوب بود الان خراب شده الان از کسای که صبانت دارند میگند سرعت بهتر شده.:n21:.الانم دیگه بیشتر بخاطر پینگ که موندم مخابراتنقل قول: