سلام
من سرعت 328 دارم
به من گفتن روزهای رایگانه سرعت پایینه
حالا که رایگانم تموم شده بازم پایینه باید 48 دان کنم با 20 دان می کنه اونم تو این ساعت
Printable View
سلام
من سرعت 328 دارم
به من گفتن روزهای رایگانه سرعت پایینه
حالا که رایگانم تموم شده بازم پایینه باید 48 دان کنم با 20 دان می کنه اونم تو این ساعت
بزارید همینجا یه توضیح بدم واسه همگی روشن بشه این نت مـاهـــ ـ ـو ا ره ای چجوریه! :31:نقل قول:
.
.
.
ببینید دوستان
1-واسه راه اندازیش یه کارت دی وی بی نیازه (از 50 تا 120 تومن هست)
2-به یه سند با سرعت مطلوب احتیاج دارید.(واسه ارسال...ADSL یا GPRS یا Dial-Up)
3-به ازای هر 10 کیلوبایت که دانلود کنید 1کیلو بایت سند می کنید! در واقع هر 1 گیگ که بگیرید 100 مگ سند خواهید داشت.
4-اکانت های هوایی(!) دارای ترافیک نامحدود هستند.
5-اکانت هایی که ارائه میدن اصلا دارای ثبات نیست...!
به طور مثال:
مثلا ممکنه یه اکانت 1 مگ به شما بدن که سرعت دانلود اون نصف 1مگ هم نباشه!(چون این اکانت ها هکی
هستن ممکنه 1 اکانت بین چند نفر شیر بشه و بالطبع به همون میزان از سرعت شما کم بشه!)
6-به نظر من اصلا پولتون رو بابت خرید این اکانت ها صرف نکنید...چون اون چیزی که خیلی از ماها در موردش فکر می کنیم نیست.!
(خود من مثلا اکانت 8 مگ دستم بود! ولی به ندرت شاید فقط 1-2 ساعت تو کل این 13 روز تونستم سرعت 700
رو(اونم به زور :دی) تجربه کنم ! وگر نه اکثراسرعت اکانتم روی 350-300 بودش (که اونم با هزار دوز و کلک و
ترفند:27:)!
7- پیشنهاد من:
بیخودی وقتتون رو رو اینجو اکانت ها نذارید! چرا؟ چون علاوه بر اون هایی که اون بالا گفتم، قیمت این اکانت ها
هم خیلی گرونه!(1 مگش رو ماهیانه 40 تومن میدن! و تازه همون سرعت هم نیست!)
---
شرمنده دوستان میدونم تاپیک پارس هست...ولی خب پاره ای توضیحات بود که باید میدادم.
اگر سوالی داشتید تو پروفایلم مطرح کنید حتما جواب میدم.:11:
ای بابا میخوان قیمتهارو تا 10 برابر افزایش بدن:41::41::41: و میخوان تا شهریور نت رو ملی کنند:27::27::27::27:نقل قول:
بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388392
خوبه خاک بر سرشون اکانت 512 خاک خاک خاک خاک خاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من که خوبه 256
128 :
چرا هر ISP خوبی بعد یه مدت می ترکه می ره پی کارش؟؟؟ اول شاتل این طوری شد الانم نوبت پارسه...
می رم یه 1 مگ از مخابرات می گیرم هم قیمتش توپه هم اینکه چون شهر ما سرویسش فقط واس شرکتاس و من پارتی دارم می گیرم سرعتش نسبتا خوبه...
همچنان افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم 28 گیگ دانلود کردم
در کل راضی هستم و تونستم آرشیو بازی هام رو کامل کنم.
ولی سرعتم الان که خیلی خوبه و راحت 140 تا میره
سلام دوست عزیز.شما و دوستتون از یه مرکز مخابراتی هستین؟نقل قول:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
منم با اکانت 1 مگ 90 گیگ گرفتم.البته تقریبا 2/5 زمان سیستم روشن بود تو کل مدت 13 روز.
سلام.
كيفيت مودم هاي Symphony-5210 كه خودشون ميفروشن چطوره؟
در كل مودم خوب زير 40 تومن چي پيشنهاد ميكنيد؟
مودم های شاتل به نظر من عالی هستن... کیفیت قطعات بالایی دارن و به دلیل اینکه زیاد مطرح نیستن تقلبیشون نیست...
من خودم یه مودمو زدم تلفنشو به برق سوزوندم :دی یه مودم دیگه خریدم اونم شاتل ، بعدش یه مودم وایرلس هم خریدم اونم شاتل ، همشونم خیلی ازشون راضیم...
هه اینا رو باش
تازه امشب واسم ایمیل زدن که 13 روز عید رایگانه :31:
پارس آنلاين هر گيگ رو چقدر ميفروشه؟
6 هزار تومننقل قول:
کاش میشد ترافیک رایگان بده مثل شاتل که کیلویی میده :27:
نامردا اکانت منو رو 1024 بستن. تا دیروز 2 مگ بود هی قطع میشد. زنگ زدم پشتیبانی. حالا نگاه میکنم میبینم آوردتش رو یک مگ و قطعی هم همچنان ادامه داره. خیلی مسخرست پشتیبان تنها کاری که کرد این بود که سرعتمو آورد پایین!!!!!!!!!!!!
دوستان به زودی همین اینترنت هم قعط میشه به زودی اینترنت ملی میاد باید با همین هم وداع کنیم چون دیگه کامل از دنیای بیرون بی خبر خواهیم بود دقیق مثل یک زندانی.
شاید دوستان فکر کنند که این حرف دور از منطق هستش. اما باور کنید کره شمالی نشون داده که میشه این کارو کرد. البته همین الانش هم اسمش اینترنته در اصل همون lan داخلیه با این وضع فیلترینگ که به وجود آوردننقل قول:
اره ! اگه سرعتت پایین باشه به جای این که سرعت دانلود رو ببرن بالا داون ستریم رو میارن پایین !! اگر هم ازشون بپرسی که چرا این کار رو کردید میگن : خط شما چون به اندازه دو مگ نمیکشه بستیمش روی یه مگ !! حالا این که چرا به خاطر قطعی بالا این کار رو کردن نمیدونم !!نقل قول:
بهترین کار اینه که یه بار زنگ بزنی بهشون بگی خط من داون استریمش روی یه مگ هست در صورتی که برای همه روی دو مگ میبندین خودش درستش میکنه ( حرفی هم از این که سرعت دانلودتون کمه نزنید ... )
اگه قطعی زیاد داره بگید SNR خطتون رو بگید چه قدره تا راهنمایی کنیم
سلام
ما فعلا توی شهرستان هستیم مرکز فروش ADSL اینجا سرویس 128 نامحدود 6 ماهه رو میده 117 تومان
توی سایت پارس آنلاین چیزی از این ندیدم
از شرکت همینجا پرسیدم گفتم سرعت دانلود چقدره گفت ما Bandwitchمون باز گذاشتیم گفت بالای 100 هست آیا این واقعیت داره؟
من الان از Asiateck میگیرم....
snr برای down روی 14 هستش. فکر کنم خیلی بالاست نه؟نقل قول:
دوستانی که خط 1مگ دارن شب ها چقدر دانلود می کنن؟ برای من چند روزه وصل شده با کلی زنگ زدن دان استریم خطم رو 2مگ کردن در حالی که تو عید می گفتم خط نمیکشه!!!به هر حال تو این دو شب من هر شب بیشتر از 1 گیگ دانلود نتونستم بکنم مرکز مخابراتی ما هم خیلی خلوته برای شما هم همین طور هست؟
چجوري بايد اينو گرفت؟نقل قول:
اگه قطعی زیاد داره بگید SNR خطتون رو بگید چه قدره تا راهنمایی کنیم
خط من نویز نداره. burst هم برقراره(به گفته پشتیبانی).ولی همچنان من با سرعت متغیر بین 15 تا 20 دانلود میکنم.
مودم رو دیفالت کردم ، با یه مودم دیگه امتحان کردم ، بدون اسپلیتر هم امتحان کردم.فایده ای نداشت که نداشت!!!!!!!(سرویس 128)
نمیدونم جریان چیه!!!!!!!!!!!!!!
مودمهای سمفونی اشغالترین نوع مودم هستن ، من خودم تو بخش پشتیبانی ام ، همه مودمهای سمفونی یه باگ نرم افزاری دارن که حتی اگه پسوردتو عوض هم کنی به راحتی هــک میشهنقل قول:
از ما گفتن بود :11:
پارس انلاین سرویساش خیلی گرونه. شما چطوری از این سرویس راضی هستید.
من 512 نا محدود دارم ماهی 20 تومن میدم. بهترین انتخاب مخابراته.
من که رفتم مخابرات منطقه گفت باید بری امور مشترکین ، رفتم بهشون گفتم گفت اصلا مخابرات ADSL نمیبنده :27: و باید بری از شرکت های خصوصی بگیری ، اگر هم داشته باشه واسه کارمندانشون هست ، داخل سایت خود مخابرات هم روی لینک ADSL کلیک میکنم لینک میشه به صفحه اصلی مخابرات ایران :2:نقل قول:
من زمانی همین مشکل رو داشتمنقل قول:
سرویستو عوض کن یه سرویس دیگه بگیر یا واسه اینکه ضرر نکنی از دوستان user pass بگیر تست کن
من که خیلی راحت از مخابرات گرفتم.نقل قول:
کلا اهواز رو جزو شهرها نباید حساب کردنقل قول:
بی صاحب ترین شهر ایرانه :27:
الن دوباره snr رو نگاه کردم رفته رو ۲۳!!
شما تازه از مخابرات سرویس گرفتید؟اگه تازه سرویس گرفتید با چه مدرکی 512 گرفتید؟نقل قول:
منم چند ماه پیش خط 2 مگ از مخابرات گرفتم و خیلی خیلی راضی بودم بعد شد512 بعد تمدید نکردن و شد 256 دم عید برای تمدید رفتم گفتن دیگه بیشتر از 128 به یوزر های خونگی نمیدیم منم مجبور شدم بیام پارس(من نامه از دانشگاه برده بودم)البته خیلی ها رو دیدم که حتی با نامه حوزه که 2مگ گرفته بودن دیگه دم عید بیشتر از 128 بهشون ندادن
داون استریم من ، با وجود 128 بودنم ، 2048ــه :5:
الان اینم :
دقیقا روی 1024 مگه...
فکر می کنین اگه برم از مخابرات بگیرم ، ماهی 40 تومن ، نامحدود تقریبا با همین سرعت حالا شاید یه کمی پایین تر (البته پارس کارش مشخص نیس یه روز 10ـــم 2 هفته 100 ، 2 هفته 150 یه هفته 200 :دی) ، و با پینگ بهتر ، می صرفه؟؟؟
1 مگ مخابرات از 128 پارس ارزون تره نامحدودش :دی
هنوز دارم حسرت اون یه ماهی که نامحدود داشتمو می خورم :دی فک می کردم حدودای 200 تا دان کردم چند روز پیش از توی کنترل پنل دیدم 650 گیگ دان کردم =))) سرعت 250 ، نامحدود :دی اون مدت فکر کنم کامپیوترم خاموش نشد :دی بعدش هم پاورم ترکید :دی
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی SNR Margin من رو زده :
Downstream : 33
Upstream : 26
یعنی خوب یا بد؟؟؟ :دی
با کارت جانبازی بابام. گرفتم. البته به سپاهی 50% تخفیف میدن و محدودیت هم ندارن.نقل قول:
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
در باره اینترنت ملی :21:همش شعر و ور است
شما سرویس رو عوض کردی خوب شد؟مگه میشه با user pass یکی دیگه کانکت شد؟نقل قول:
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
ظاهرا این مقادیر نباید زیر 20 باشه.یعنی الآن خوبه.نقل قول:
دولته دیگه. اونم از نوع دهم :31: هر جور دلش بخواد قراردادو عوض میکنه حرفی هم نمیشه زد. مثل ایران خودرو که سمند ثبت نام میکنی ۶ ماه بعد از زمان تحویل میگن سمند نداریم بیا ۲۰۶ ببر مثلا :19: اینجا ایران است!نقل قول:
حالم بد میشه وقتی میخوام با اینترنت کار کنم