سلام
ممنون سرعت دقيق چقدر مثلا سرويس 256 اصلا اين سرويس ميتوانم بگيرم اگر نميشه 128 چطور بيشتر براي دان ميخوام و
اون مودم كه گفتيد قيمتش چقدر
باتشكر
Printable View
سلام
ممنون سرعت دقيق چقدر مثلا سرويس 256 اصلا اين سرويس ميتوانم بگيرم اگر نميشه 128 چطور بيشتر براي دان ميخوام و
اون مودم كه گفتيد قيمتش چقدر
باتشكر
برا چی گرون کرده آسیاتک؟
مسخره ها من میخواستم برای تابستون سرویسمو از 64 ببرم 128.زنگ زده کسی ببینه چرا اینکارو کردن؟
راستش بعد از ظهر من زنگ زدم ولی یکم دی....رفته بودند از پشتیبانی پرسیدم گفتند ما فنی هستیم چیزی نمیدونیم تو سایتش که خبری نبود جدیدا هم ای میلی ازشون نیومده...... همینطور اس ام اسی نمی دونم منبه این دوستان کجاست ولی هرچه سریعتر بگن که در آستانه سکته کردن هستم.......:40::40::40:نقل قول:
منبعش خودشونن ، من وقتی زنگ زدم گفتن خط شما رو جمع کردیم ، حالا بماند بقیه داستان ، گفتم خب بخوام دوباره بکشم و وصل کنم چقدر هزینش می شه ، گفتن چهل و خورده ای ، نزدیک به پنجاه تومن . منم گفتم قربان شما خداحافظ ، گوشی رو گذاشتم سرجای اولش...و بلافاصله به داتک زنگ زدم با 60 تومن یک 512 گرفتم ، چند روز بعد وصل شد ، الان هم دارم حالشو می برم.نقل قول:
راستش بعد از ظهر من زنگ زدم ولی یکم دی....رفته بودند از پشتیبانی پرسیدم گفتند ما فنی هستیم چیزی نمیدونیم تو سایتش که خبری نبود جدیدا هم ای میلی ازشون نیومده...... همینطور اس ام اسی نمی دونم منبه این دوستان کجاست ولی هرچه سریعتر بگن که در آستانه سکته کردن هستم.......
نقل قول:
شما سایتی ازش سراغ داری؟؟ که حرف شما رو ثابت کنه
نقل قول:
صبانت بگیر شک نکن
نقل قول:
اسیاتک سرعت 64 دیگه نمیده دنبالش نباش
نقل قول:
منبع خود آسیاتک قسمت فروش عزیزم
بچههایی که داتک 256 دارند سرعت دانلودشون اعلام کنند. ممنون
شرمنده من بازم همون قیمت های قبلی رو می بینم میشه لینک مورد نظرتونو بدین؟
تعرفه همه تغییر کرده؟
من پارس انلان رو دیدم همون بود فرقی نداشت.
نقل قول:
کد:http://www.asiatech.ir/atrepresentative.html
من از عید تا حالا دیگه Adsl نگرفتم و الان میخوام بگیرم
سرعت الان تو چه وضعیتیه ؟ (از نظر Dc شدن )
خیلی ها الان از این وضع شاکی هستند
کسی از تعرفه ها خبری نداره؟
نقل قول:سلامنقل قول:
چیه :31:
خوشتون اومد !!
من که دایل آپ دارم من اگه 100 گیگ بدم دانلود برام 70 تومن تموم میشه :27:
مگه دیوونم adsl بگیرم اونم از اینجا
البته شدیدا دوست دارم بگیرم
میخوام برم ببینم 64 رو با 10 گیگ 30 تومن میده :31:
این برای استان گیلان
هست
شهره ما هم 30 کیلومتر فقط از مرکز استان فاصله داره ولی قیمت های اونجا هم از این خیلی پایین ترند
یه سوال مرکزی برای شکایت وجود داره؟/؟
ممنون
30 کیلومتر فاصله اونم تو گیلان خیلی سرعتتو میاره پایین
فکر کنم باید 256 بگیری که تا 64 برسه.:)
نه بابانقل قول:
من که نگفتم از مرکز داره سرویس میده توی شهره خودمون یه isp داره میده
از لحاظ قیمت گفتم این فاصله چقدر اختلاف قیمت داره!!!!
بله كه سراغ دارم، اونم نه يكي بلكه دو تا:31::نقل قول:
+کد:http://www.asiatech.ir/atrepresentative.html
کد:http://www.goldnetgroup.com
سلام دوستان در ایران ( فقط این خراب شده ) که این اقا برگشته گفته تو ایران مردم به 128 بیشتر نیاز ندارن....
تو ایران سرعت اینترنتت هرچی باشه تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودت بدست میاد
سلامنقل قول:
آسیاتک سایتش را به روز نمیکنه
در ضمن من زنگ زدم پرسیدم
همه قیمتها را آقا درویش درست اعلام کردن
در ضمن هزینه نصب از 5 به 20 رسیده
ممنون:11:
تو رو خدا کمکم کنید !
دیروز اومدن خطمونو از طرف مخابرات عوض کردن .... فیبر نوری گذاشتن ... شمارمون هم عوض شد ...
حالا زنگ زدم مخابرات میگه نمیتونی از Adsl استفاده کنی ! چون فیبر نوری رو ساپورت نمیکنن !!!
واقعا یعنی بدبخت شدم ؟! آیا شرکتی هست که فیبر نوری رو برای َadsl ساپورت کنه ؟!!!!!
فیبر نوری اصلا adsl نمیشه. چون از نور برای انتقال استفاده میکنه.
باید بری درخواست بدی یه خط مسی برات بزارن.
سلامنقل قول:
متاسفانه نمیشه
هیچ شرکتی نیست
ممنون:11:
آخه من گفتم همون سیم مسی رو برام بزنین قبول نکردن ! حق دارن قبول نکنن ؟! میشه یه پولی داد به مخابرات ؟!
می فهمم چی میکشی!
خدا صبرت بده.
اوکی بیخیال حداقل یه شرکت بگین WireLess خوب بده .... قیمت هم بیشتر از 27 نباشه ماهیانه ....
خواهش میکنم سریع بگین دارم زجر میکشم با دایل آپ !
دوست عزیز باید بری مخابرات قضای تغییر خط بدی اگر امکاناتش باشه بعد یک ماه خطط رو عوض میکنند
به امید اینترنت ارزان بی سیم با این قیمتی که مخابرات به شرکت ها میده نباش حد اقل 40 50 60تومن برای هزینه ماهیانه برای 64 یا 128 باید بدی.نقل قول:
بچه ها من امروز 5 بار( تا الان که می نویسم و اگر قطع نشه ) اینترنتم مرد(یعنی نه ارسال کرد نه دریافت ) ولی وصل بود کس دیگری هم این مشکل را دارد؟
تازه شدی مثل مننقل قول:
یک سال و نیم خط ما رو فیبر کردن، 7 ماه دنبالش بودم که فقط آدم رو الاف میکنند، از قصد دارن این کار رو میکنند که ملت سراغ همون دایل آپ برن
2 راه داری
یا وایرلس داتک
یا وایمکس لایزر
در مورد اولی که مودم نداره باید 8 ماه تو نوبت باشی
در مورد دومی خیلی خیلی گرونه
من الان وایرلس داتک رو دارم برای 128 ماهی 41 تومان میدهم، سرعتمم معمولا بین 12 تا 14 هست
واسه چي انقدر گرون؟!؟نقل قول:
من الان وایرلس داتک رو دارم برای 128 ماهی 41 تومان میدهم، سرعتمم معمولا بین 12 تا 14 هست
به خاطر اینکه بجز هزینه های عادی باید هزینه فرکانسی که اشغال کرده را به مخابرات بده که ان هم گران است.نقل قول:
چون اینجا ایرانه...نقل قول:
دوستان تو تهران...خیابان خوش
چی بگیریم خوبه؟؟
ترجیحا محدودیت دار....سرعت بالا
خودم رو صبانت فکر میکنم
پیشنهاد شما چی بید؟
در مشهد كه خيلي از شركتها روي فيبر نوري سرويس مي دهند.
تهران رو خبر ندارم.
پس شک نکن صبا رو بگیرنقل قول:
منم همونجام! گرفتي خبرشو بذار ببينم چي خوبه! منم در حد تئوري به صبانت رسيده بودم!نقل قول:
دوستان تو تهران...خیابان خوش
چی بگیریم خوبه؟؟
ترجیحا محدودیت دار....سرعت بالا
خودم رو صبانت فکر میکنم
پیشنهاد شما چی بید؟
ممنوننقل قول:
یه زمانی سرعت صبا بدجور کاهش پیداکرده بود...
الان درست شده یا نه؟؟
میخوام آی اس پیمو از آسیاتک تغییر بدم به داتک
میخواستم ببینم مودم رو حتما باید از خودشون بخرم؟
با این مودمای آسیاتک کاری نمیشه کرد؟
یعنی میشه دیگه هزینه مودم رو بهشون ندم و فقط پول شارژ و هزینه نصب داد برای بار اول؟
چون سختمه اینجوری باید نزدیک60تومن پیاده بشم که ندارم
ممنوننقل قول:
یه زمانی سرعت صبا بدجور کاهش پیداکرده بود...
الان درست شده یا نه؟؟
آقا من زنگ زدم پارس آنلاین گفت فقط شرکت افروز نت رو فیبر نوری ADSL میده ! کسی شماره اینو نداره ؟! شماره ای که تو سایتشه قدیمیه و اشتباس : Afrooz.com