دوستان من الان شرکتی(حقیقی) ثبت نام کردم 512
چقدر بعد از ثبت نام تماس میگیرن واسه پرداخت پول؟
بعد تاریخ تحویل مودم رو که انتخاب کردم دقیقا تو اون تاریخ مودم رو میارن؟
این نامه ای که از دانشگاه میگیرم رو همون موقع باید تحویل بدم؟مدارک دیگه ای میخواد؟
Printable View
دوستان من الان شرکتی(حقیقی) ثبت نام کردم 512
چقدر بعد از ثبت نام تماس میگیرن واسه پرداخت پول؟
بعد تاریخ تحویل مودم رو که انتخاب کردم دقیقا تو اون تاریخ مودم رو میارن؟
این نامه ای که از دانشگاه میگیرم رو همون موقع باید تحویل بدم؟مدارک دیگه ای میخواد؟
برای من چراغ سیگنالم که اکثر 4 تاش روشن بود الان از بعد قطعی تا الان همش روی 5 تا هستش ولی سرعت من روی 6 الی 10 هستش البته من با وی پی ان هستم باید بدون اون تست کنم و مطمئن بشم که دقیقا سرعتم چند هست.
سرور چیز پی ان مال کجاست؟نقل قول:
پینگش به ایران خوب نباشه سرعتت میخوابه
نقل قول:
الان 24 ساعت از اس ام اس فعال سازی و 30 ساعت از نصب مودم میگذره ولی من هنوز "نو اینترنت اکسس" هستم . گند بزنن به این پشتیبانی . اصلا جواب درست و حسابی نمیدن . دوستان به نظرتون مشکل از کجاس ؟ چی کار کنم کارم زود راه بیوفته ؟
معمولا 24 ساعت بعدش تماس میگیرن که پول رو پرداخت کنینقل قول:
تاریخ تحویل مودم خیر!! خودشون بعدا باهات مجدد تماس میگیرن و هماهنگ میکنن
اون نامت رو هم موقعی که میان برای نصب باید بهشون تحویل بدی!
فقط تست رو نگاه کنید و حالشو ببرین.... تا بحال چنین پینگی داشتین؟؟ :دی
دوستان یکی زنگ زد کلا 5 ثانیه حرف زد:دی
گفت ثبت نام کردی گفتم آره..گفت ممنون خداحافظ!!!
الان من چیکارکنم؟پولو پرداخت کنم؟
چرا اینقدر ذوق میکنی؟ سرورش تهرانه من 55 میلی ثانیه هم داشتمنقل قول:
آره دیگه اگه شماره ای که بهت زنگ زد 09351000000 بود یعنی ثبت نام درسته و منطقه ات پوشش داره و پول رو پرداخت کننقل قول:
نه منتظر وایستا تا باهات تماس بگیرن وضعیتت رو از لحاظ امکانات بررسی کنن و بعد پول رو پرداخت کننقل قول:
دوستان یکی به داد من برسه آخهنقل قول:
الان 4 روزه الافم
sms فعال سازی اومده؟نقل قول:
اگه اومده پس باید فعال باشه و اینترنت داشه باشی ولی اگه نداری ممکنه نصاب یوزر و پس رو وارد مودم نکرده باشه یا اشتباه تایپی داشته موقع وارد کردن
خودت یه بار دیگه تنظیمات رو انجام بده و پسورد رو وارد کن
وقتی زنگ میزنی 707 دقیقا بهت چی میگن؟؟نقل قول:
دوستان من پولم پرداخت کردم و تائید شد
چقدر طول میکشه معمولا بیان واسه نصب؟
1 تا 3 روزنقل قول:
کسی با دانلود از مدیا فایر مشکل نداره؟
دیگه فایلی رو که میخوام دانلود کنم فقط یه دانلود فعال داره!!!(تازه همون یه دانلد هم با سرعت خیلی کمی انجام میشه)
خود سایت اینطوریه؟ یا برای ما اینطوری شده؟
باید از چی تی ان استفاده کنینقل قول:
نقل قول:نه یه بار نه دوبار چند بار تنظیم کردم . تو حساب اینترنتیم که میرم ( با adsl) زده فعال ولی اینترنت ندارم .707 هم یه مشت عوضی نشستن و 2 روز به من میگن تا ساعت های آینده درس میشه آدم ... حساب کردن .میگن باید 24 ساعت از اس ام اس فعال سازی بگذره که الان نزدیکه 48 ساعته ولی خبری نیست . وقتی زنگ میزنم حسابم چک نمیکنن فقط شناسه رو میپرسن با اسم بعد میگن حل میشه . آخه کی ؟ به نظر میاد هیچکدومشون از شبکه چیزی حالیشون نیست . از کنار خیابون یه مشت بیکار ورداشتن آوردن که مشکلاتو ارجاع میدن به جای دیگه . خلاصه اعصابمو داغون کردن . اگه یه بار بگن تا یک هفته دیگه حل نمیشه آدم ناراحت نمیشه این عوضیا هی میگن تا دو ساعت دیگه ولی ....نقل قول:
مودمت چیه؟نقل قول:
چند تا عکس از تنظیماتش بذار و مخصوصا وضعیت سیگنال
در ضمن اگه از وایرلس استفاده میکنی بهتره یه بار هم با لن امتحان کنی تا مطمئن بشی
به 707 هم امید نداشته باش چون حسابت فعاله اونا هم به خودشون میگن که مشکل از پی سی یا مودم خودشه و بیخود تابت میدن تا خودت درستش کنی
همین دیگه!!نقل قول:
اگه از طرف مدیا فایر باشه که نباید با چیز پی ان درست شه!!!
بقیه ISP ها هم همین مشکل رو دارن؟
یه reset default seting بکن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
نقل قول:
متأسفانه فقط وایمکس این مشکل رو داره و فقط تک سرور دانلود میکنه
بقیه شرکتها این مشکل رو ندارن
من كه درخواست اينترنتي دادم 2روز بعد اومدن براي نصب و گفت اس ام اس فعال سازي كه اومد بعد از نيم ساعت وصل شو ولي من همون موقع وصل شدم و اينترنت فعال بود. :46:نقل قول:
برو بچ من پول واریز کردم با شماره شناسه و اس ام اس اومد که در این تاریخ واریز شده الان باید فقط منتظر باشم بیان؟؟؟؟؟؟؟ اونم تو این برف:))) اگه بیان
امروز زنگ زدم به کسی که اومده بود برای نصب بعدش رفتم دفتر مرکزی ایرانسل تو تبریز مودمو ازم گرفت بعد از 5 دقیقه اومد همونجا تست کرد و تحویل داد ولی این 707 عوضی چند روزه بدونه اینکه بپرسن مشکل چیه فقط میگفتن درس میشه . باز خدا پدر نصابو بیامرزهنقل قول:
از شما هم ممنونم به خاطر پاسخگویی تون
بعد از اینکه پرداخت شما تایید شد، دوباره باهاتون تماس میگیرن و زمان اومدن برای نصب رو هماهنگ میکنن. از الان فقط باید حواستون به اون شماره 09351000000 باشه که تماسش رو جواب بدین!نقل قول:
دوستان الان مک مودم رو تو حسابم زده
فقط این نامه دانشگاهم هنوز آماده نیست..وقتی میاد حتما باید بدم؟؟
تمامی مدارکت رو باید موقعی که میاد تحویل بدیحالا نامه دانشگاه الان اماده نیست احتمالا بتونی بعدا فکس هم کنی ولی اونقوت فکر کنم برات 128 ببندن تا نامه رو فکس کنینقل قول:
دوستان من الان سرویس 512 دارم که از 5 شنبه وصل شده و تا 3روز خوب بود الان 2 روزه که اینجوری شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید بدونیم که واقعا داره سرویس 512 رو به من میدن؟؟؟؟ سرعت من که برای سرویس 256 هست؟؟؟؟ میشه 32. سیگنال مودم هم تا آخر پر هستش و ثابته تکون نمیخوره. در صورتی که اون موقع که روی 66 دانلود میکرد یکی مونده به آخر بود و بعضی وقتها بالا پائین میشد ولی از موقع قطعی تا به حال یکبار هم نشده یه آنتن کم بشه حتی تو این هوای خراب.
در ضمن کجا باید زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟؟؟؟
نه برای من که خوبه چراغ سینگال هام فقط یه دونش روشنه الان چی تی ان هم روشنه و این نتیجه تستم هستنقل قول:
برا من هم 512 هست اما اینجوری هست وضعیتمنقل قول:
شاید مودم از جایی پایین افتاده باشه یا . . . که باعث بشه قاطی کنه مودم همیشه آنتنش تا ته پر باشه تو دفترچه راهنما همراه مودم توضیح داده مشکلات رو که امکان داره پیش بیاد
اگر هیچ کدوم نبود احتمالا مشکل از آنتن دهی وایمکس محلتون هست به 707 زنگ بزن بعد از 10 تا 20 دقیقه آهنگ گوش دادن جواب میدن
دوستان این سیستم وایمکس چه جوریه ؟ امروز هوا برفی بود سرعت اومده بود پایین !!!!! ربطی داره ؟
ما خونمون طبقه سومه .. همیشه پنج تا و گاهی اوقات چهار تا آنتن پر داشتم .. اما الان سه چهار روز میشه که زور می زنه میشه سه تا ... زور می زنه هااااا!! ... والا اکثرا روی دوتا وایساده .. محدوده یوسف آبادیم ... کسی هست توی این محدوده باشه یا کلا این مشکل براش پیش اومده باشه؟ ... زنگ زدم ایرانسل گفت پیگیری می کنیم براتون ...:41:
مهدي جان نتيجه من از شما بهتره ولي خوب كلا رو يه سرعتي ثابت نيست مثلا 66 ميگيره ميره روي 40 ميره روي 35 ميره روي 21 دوباره ميره روي 30 ميرهر وي 57 ميدوني همش در حال بالا و پائين هست در صورتي كه 2 روز اول ثابت روي 66 الي 68 بود اصلا عوض نميشد. بخوام زنگ بزنم چطوري ثابت كنم به اينا. در ضمن من كلا ميخواستم بدونم از كجا بايد فهميد كه سرويس 512 دادن واقعا نيا 256 بدن؟؟ اين اصلا درست نيست كه نميشه فهميد مثل جنسي بخري ولي هيچي ندن بهت.نقل قول:
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
شما هم يعني سرعتت همش متغير هست از 20 تا 60 بين اين اعداد بالا پائين ميشه؟؟؟نقل قول:
مودم من كنار مانيتورم هست و كنار اسپيكرم و زمين هم نخورده و مشكلي نداره و سرعت من 2 روز اول ثابت روي 67 بود ولي الان اينجوري شده بعد از اون قطعي كه پيش اومد هفته پيش. مشكل از خود آنتن ايرانسله. ولي نبايد اينجوري بشه سرويس من يعني از 128 تا 512 هستش الان. بين اين 3 تا سرويس عوض ميشه
نه سرعت من از 60 کیلوبایت پایین تر نمیاد بالا تر هم میره بعضی اوقاتنقل قول:
شما هم يعني سرعتت همش متغير هست از 20 تا 60 بين اين اعداد بالا پائين ميشه؟؟؟
مودم من كنار مانيتورم هست و كنار اسپيكرم و زمين هم نخورده و مشكلي نداره و سرعت من 2 روز اول ثابت روي 67 بود ولي الان اينجوري شده بعد از اون قطعي كه پيش اومد هفته پيش. مشكل از خود آنتن ايرانسله. ولي نبايد اينجوري بشه سرويس من يعني از 128 تا 512 هستش الان. بين اين 3 تا سرويس عوض ميشه
مودمت رو یکم دور بذار از مانیتور و اسپیکر تو دفترچه راهنما گفته 20 سانتی متر فاصله از افراد داشته باشه نزدیک پنجره بذارش دیدی فایده نداره زنگ بزن ایرانسل پیگیری میکنن مشکلات رو
من 256 دارم ها؟؟؟دیشب برای منم سرعت افتضاح شده بود از ساعت 9 شب به بعد واقعا روی اعصاب میرفت وضعیتمنقل قول:
مهدي جان نتيجه من از شما بهتره ولي خوب كلا رو يه سرعتي ثابت نيست مثلا 66 ميگيره ميره روي 40 ميره روي 35 ميره روي 21 دوباره ميره روي 30 ميرهر وي 57 ميدوني همش در حال بالا و پائين هست در صورتي كه 2 روز اول ثابت روي 66 الي 68 بود اصلا عوض نميشد. بخوام زنگ بزنم چطوري ثابت كنم به اينا. در ضمن من كلا ميخواستم بدونم از كجا بايد فهميد كه سرويس 512 دادن واقعا نيا 256 بدن؟؟ اين اصلا درست نيست كه نميشه فهميد مثل جنسي بخري ولي هيچي ندن بهت.
اخرش دیگه ساعت 11:30 خاموش کردم رفتم خوابیدم...دیگه نمیشد هیچ پیجی رو هم باز کرد
دقیقا برای من هم از ساعت 10 اینجوری بود صفحه به زور باز میکرد اما سرعت دانلود بالا بود تا ساعت 12 دانلود میکردم سرعت بالا بود اما صفحه باز نمیشدنقل قول:
من بخوام ببرم نزديك پنجره بايد يه سه راهي و كابل رو هم بلد كنم از وسط اتاق رد ميشه :31: چون من مودم واي فاي دارم و به كامپيوتر وصله. خود نصاب يعني اومد همونجا گذاشت ديگه موند.نقل قول:
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
پس شما كه 256 داري درسته ولي من كه 512 دارم مثل 256 هستش براي من.نقل قول:
الان اين براي اداره ما هستش:
البته الان سرعت روي 120 هست ولي من با اينترنت اداره روي 6 مگابيت هم دانلود كردم خيلي سريع
دوستان وایمکس من امروز وصل شد بعد از دو روز
مودم هم BM632 گرفتم نصفه قیمت:دی
فعلا که خوبه تا ببینیم بعدا چجوری میشه
فقط یه سوال من از کجا باید ببینم چقدر از حجمم مونده؟
این عددهائی که تو حساب هستن خیلی عجیب غریبن:دی
اینا بی کارن بر میدارن صفحه حساب کاربری رو عوض می کنند ؟
الان دیگه اون عددی که از روش می شد فهمید چقدر حجم داری رو برداشتن و باید از کارکرد دوره ها ببینی چقدر حجمت مونده .
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت) > این مقدار استفاده رو نشون میدهنقل قول:
کارکرد دوره های قبل هم کارکرد دوره های قبل رو نشون میده :31:
فقط حواست باشه سعی کن هم حسابت تا آخر ماه تموم شه هم کم نیاری :31: چون اگه بمونه می پره و نمیره واسه دوره بعد . اگر هم استفاده کنی تموم شه بقیهش از حساب آزادت کم میشه و دوبله میفته برات .
به عبارتی ر...ن با این سیستمشون :2::31:
توی همون صفحه اطلاعات حساب، یه جدولی هست به اسم "اطلاعات حساب اختصاص داده شده" که یه ستون داره به اسم "موجودی حساب". اون رو تقسیم بر 100 کنین مقدار باقیمانده حساب شما بر حسب مگابایت بدست میاد.نقل قول:
الان دیدم . ولی ظهر نبود . الان اضافه شده :31:نقل قول: