لطفااستادرايان وبقيه اساتيد كمك كنيدنقل قول:
Printable View
لطفااستادرايان وبقيه اساتيد كمك كنيدنقل قول:
سلام دوستان
يه سوالي داشتم. من يه سينما خانگي سامسونگ مدل D-5550 دارم تا حالا نتونستم از صداي karaoke اش استفاده كنم مي خواستم ببينم ميكروفن خاصي بايد بهش وصل شه؟ با head set كه كار نمي كنه نه؟ بعد طريقه فعال سازيش چه جوريه يعني cd صوتي بايد گذاشت يا...؟
ممنون
به نظرم قیمت مهم نباشه سومی گزینه مناسبیه .نقل قول:
عجله برا خرید نداشته باشید
نخرید تا چش این فروشنده های طماع دربیاد
بعد یه مدت قیمت میاد پایین
ممکنه مدلهای جدیدتر تو راه باشه، واسه تموم کردن مدلهای قبلی دارن بازارگرمی میکنن
سلام
من خواستم سینمای مدل 717 پایونیر بخرم قیمت جدید بهم 855 گفت.30درصد گرونش کردن.
حالا لطفا یه سینمای خوب تا 700 بهم معرفی کنید (کیفیت و دیزاین مهمه) بلندی مهم نیست.
تلویزیون هم 50st30 هست.ممون.
دوستان کسی قیمت RS77 رو جدیدا گرفته؟ چاره که قیمتهاشو ورداشته...فکر کنم 1300 رو رد کرده باشه..من 920 خریدم.:41:
با سلام چراهيجكس راهنمايي نميكنه
لطفا كساني كه پايونير٧١٧ دارن ازمعايب ومحاسن اين سينماوكيفيت صداوتصويرش بنويسند
كلا باوجودگرون شدن ارزش خريدداره ؟
در پست هاي قبل در مورد اين مدل صحبت شده!نقل قول:
سلام منظورم اينه كه افرادي كه سينما پايونير٧١٧خريدن راضي هستن؟
خواهش ميكنم انهايي كه دارن جواب بدن
توی گیرنده دیجیتال زیاد فرقی نیست دوست من ولی اگه برای مولتی مدیا میخوای الکومکس بگیر همه چیزوپخش میکنه به جزایکس ویزن بقیه خوبن تقریبا یک عملکرد دارننقل قول:
دوستان x.vision121 فیلم mkv پخش میکنه؟
131رو امتحان کردم بدون صدا پخش میکردنقل قول:
سلام دوستان عزيز من يك سينما خانگي سه بعدي خوب ميخواستم(اپتيكال) تا 800 تومن ممنون ميشم راهنمائيم كنيد
ac3 بود صداش؟نقل قول:
این تاپیک چرا اینقدر بی حال شده؟:41:
سلام کسی در مورد دستگاه دیجیتال تکنوتل آمار داره ؟ یا میتونید یه سایت در موردش معرفی کنه؟
آقا اگه کسی میدونه سریعتر جواب بده
121 پخش نمی کنه اصلا نمی شناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز.من از این سینمای خانگی برای کامپیوتر اسنفاده می کنم و از خریدم خیلی راضی هستم.در مورد ساپورت زیرنویس فارسی اطلاعی ندارم.ساب دستگاه ضعیف نیست و کیفیت مناسبی داره ولی باید این رو مد نظر داشته باشید که بوم بوم زیاد کار این ساب نیست.من هم از بوم بوم خوشم نمیاد.بدنه ساب در صدای بالا کمی می لرزه که البته توی صدای کل دستگاه گم می شه وباید نزدیک ساب شید تا بشنوید.صدای سایر بلندگوها شفاف و تمیز هست.اگه بتونید قبل از خرید صداش رو گوش کنید بهتره چون صدا سلیقه ای هم هست.لطفا پست های قبلی رو همون طور که آقای davood-d عزیز اشاره کردن مطالعه کنید.پست های دوستان دیگر می تونه مفید باشه.نقل قول:
با آرزوی موفقیت...
سلام به دوستان . اگر کسی می خواد دستگاه مبدل دیجیتال بخره روی مارک lumexy حساب نکنه . این سری از دستگاه ها موقع خاموش و روشن شدن دچار اختلالات شدیدی میشن و خیلی هنک می کنن. من دستگاه هایی که داشتم با گارانتی پاژنگ بود ولی حسابی اذیت می کنه. از لحاظ امکانات و طراحی عالیه ولی این مشکل مهم رو داره که همه ی ویژگی های مثبت دیگه اش رو زیر سوال می بره . خواستم اطلاع رسانی کرده باشم که اگر کسی قصد خرید رو داره از اشکالات احتمالی اش مطلع شده باشه . ادعا می کنن که با آپدیت مشکلات اش حل میشه ولی نه این طوری نیست و کلا موقع روشن و خاموش شدن به شدت دچار اختلال میشه و ربطی به سیستم پخش دیجیتال در ایران هم نداره چون اصلا دستگاه بالا نمیاد که بخواد چیزی رو نشون بده یا نده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان میشه یه فروشگاه معتبر پایونیر بهم معرفی کنین . اونی که زیر پل حافظ رفتم اصلا برخورد خوبی نداشت ممنون
حل شد ..............
حذف شه لطفا
چجور اختلالی دقیقا ؟نقل قول:
راستين تنها نماينده پايونير در تهراننقل قول:
من چون تلویزیونم سامسونگ هستش،قصدخریدیه سینمای خانگی سامسونگ دارم
که بشه صدای تلویزیون رو بهش وصل کرد
واز طرفی کیفیت صدایی خوب و خروجی بالا ترجیحا800وات به بالا باشه ،همینطور قابلیت پخشMP3رو از فلش داشته باشه
امکانات خاصی فعلا مد نظرم نیست
میشه راهنمایی کنید در مورد خرید یه مدل خوب تواین قیمت
البته اگه راهنمایی کنید چه امکاناتی داشته باشه خوبه،ممنون میشم
در ضمن ارزش داره این پول رو واسه سامسونگ صرف کنم؟
یا بی خیال مارک تلویزیون بشم و برم یه سینمای خانگی به جز سامسونگ بخرم
خیلی ممنون میشم اگر دوستان کسی از قیمت جامو426 و ساب 250 و آمپ مناسب اون در این چند روزه داره بگه؟ می خوام برنامه ریزی کنم . برام مقدور نیست برم جمهوری یا جای دیگه. دوستان اگه از قیمتها اطلاع د ارید بفرمایید. قیمتهای جدید را می خوام. امپ یاماها چند شده؟
مبارک باشه. از کجا گرفتی و قیمت چند؟ تست کن نتایج رو بذار.نقل قول:
دوستانی که میخوان پایونییر 717 بخرن من هم رفتم فروشگاه راستین اصلا با یارو حال نکردم کم مومده بود بزنمش یه 1000 تومانی تخفیف نمیداد منم گفتم به تخ.... رفتم تو پاساز شرکا اونجا هم پایونیر 717 با گارانتی نزدیک 85 هزارتومان ارزونتر خریدم با گارانتی
دستگاه پخش بلو-ری سه بعدی
BDP-S480 سونی 310 تومان
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=45583
یا
Pioneer BDP-140 با 268 تومان
http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_BDP-140_3D.html
کدام بهتره؟ چرا؟
ممنونم
آقایون سلام.
من حدود 2-1 ماه پیش یه ست 1-5 Focal Chorus 7Series همراه یه آمپ Denon 3312 خریدم که با هزینه حمل و نقل و کابل و... حدود 6 میلیون تمام شد. (ساب، 2 تا rear 705 و یه جفت Front 716 همراه Center)
خیلی از دوستام گفتن اشتباه کردم و با 3-2 میلیون و خرید اسپیکرای Jamo 606 و Denon 1912 یا Yamaha 671 تقریبا همین کیفیت صدا رو می گرفتم!
راستش من صدای Jamo رو نشنیدم ولی Focal رو واقعا می پسندم.
خواستم نظرات دوستان، مخصوصا اونایی که خودشون Jamo یا Focal دارن رو بشنوم...
راستی یه مشکل دارم!
وقتی چیزی پخش نمی کنم Sub یه صدای بوم ضعیف و ممتد میده که با ماکزیمم کردن Vol Sub بلندترم میشه و اصلا ازش خوشم نمیاد! ولی ضمن پخش موزیک یا فیلم اصلا مشخص نیست خوشبختانه.
نظرتون چیه؟
در ضمن برعکس خود اسپیکرای فوق العاده فوکال، من اصلا از سابش راضی نیستم! البته شایدم درست بلد نیستم تنظیمش کنم!!! :13:
اون پیچ Cross-Over پشت ساب رو باید چه کار کنم؟؟؟ چه فرقی داره که روی Min باشه یا Max یا وسطشون؟؟؟!
کسی d455 سامسونگ داره یا تست کرده؟
یاعلی / سلام
دوستان من یک سینمای خانگی سامسونگ دارم نو نو هست ولی نمیدونم چرا هیچ cd , dvd رو پخش نمیکنه
و نمیخونه و به محض قرار دادن سی دی یا دی وی دی پس از یک مقدار لودینگ اونو ریجکت میکنه
کسی میدونه مشکلش کجاس ، ممنون و مرسی
سلام من یه 717 پایونیر گرفتم تلویزیون vt30 هم دارم میخواستم بدونم یه 360 با یه ریسیور دریم باکس با یه dvd جدا به سینما وصل کنم طوری که صدا از سینما پخش بشه چی کار باید بکنم تمام 3 تا دستگاه هم دارای کابل اچ دی هستش کلا دو تا ورودی داره برای hdmi ولی نمیخوام مستقیم به 717 وصل کنم یکی میگفت از خروجی اپتیکال tv بزن به ورودی 717 من کابل اوپتیکال اومدم بزنم ولی نرفت تو خروجی tv نمیدونم چرا بزرگتر بود سرش این arc کارش چی هستش کابل های من هم همه ورزن 1.4 هستش میشه راهنمایی کنید سوال بعدیم اینه اگه مستقیم بزنم به 717 به غیر از صدا تو کیفیت تصویر هم تقویت میشه یا تاثیری تو کیفیت تصویر نداره؟؟؟
درود!
دوستان دستگاههایی که شما دارید یا باهاش سرو کار داشتید موقع خاموش شدن به هر دلیل (قطع یا نوسان برق یا خاموش کردن دستگاه) بجز کانال یابی به اول بر میگرده مثلا تاریخ و ساعتش.
دستگاه ما که به تاریخ 11/10/1378 برمیگرده .
یه سوال دیگه:اصلا در این تاریخ فرستنده دیجیتال اختراع شده بوده که گیرنده اش ساخته بشه:41:؟؟؟
حسرت به دل ما ماند که به صورت دیجیتال برنامه مورد علاقه را ضبط کنه همش بصورت مکانیکی بوده!!:31:
ضمنا برندش FINETRONIX
از فروشنده ای در باره این مشکل پرسیدم میگفت باید آپ گرید بشه؟؟:13:چند ماه پیش که خریدمش میگفتند آخر گیرنده هاست و همه فرمتها را پشتیبانی میکنه تا الان که تعریفی نبوده.
اگه ممکنه و مطلبی بنظر شما میرسه راهنماییم بفرمایید.
متشکرم
این دستگاه موقع خاموش شدن و پس از زدن کلید پاور از روی صفحه کنترل و جلو دستگاه بد خاموش میشه , یعنی مشخصا هنک می کنه .یعنی اصلا چراغش قرمزش روشن نمیشه که نشون بده توی ُstand by هست . طوری که نه روی کانال میمونه و نه میره روی stand by . طوری که حتی کلید پاور جلوش هم کاری نمی کنه چه برسه به کلید پاور روی کنترل اش . این دستگاه هایی که من داشتم گارانتی پاژنگ هم داشت ولی قاط زدگی داشت . تو گیرندگی و پخش فیلم و ... و محیط کاربری و سادگی کار عالیه ولی این نقص بزرگ رو داشت . از حق هم نگذریم کنترل اش بهترین کنترلی بود که من توی دستگاه های دیجیتال تا به حال دیدم . خیلی خوش دست و حرفه ایی ساخته شده بود . عین کنترل ----- هاست . حرفه ایی با پنل های متعدد .نقل قول:
محل اتصال کابل رو چک کنید.احتمال داره مشکل از کابل و یا محل اتصال اون باشه.نقل قول:
کراس اور هم بستگی شرایط آکوستیک شما داره.ببینید صدارو تو چه حالتی بهتر دریافت می کنید.
بلندگوهای شما صدای به مراتب بهتری از jamo 606 به شما میده.پس فکر نکنید که کار اشتباهی کردید که این سیستم رو جمع کردید.البته آمپ بسیار خوبی هم دارید.
اگر در مورد همه دیسک هایی که استفاده می کنید این قضیه صادق هست پ مطمئنا مشکل داره و با نمایندگی تماس بگیرید.نقل قول:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
شما می تونید همه دستگاه هارو به سینما وصل کنید و از اونجا به تی وی.می تونید یه دستگاه سوییچر هم بگیرید که بتونید هر سه کابل HDMI رو به سینماتون وصل کنید.نقل قول:
تلویزیون شما یک تبدیل اپتیکال توی جعبش مطمئنا داره.از اون برای اتصال کابل اپتیکال استفاده کنید.
جواب آخر تون هم اینکه تاثیر مثبتی رو تصویر نداره.
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
پایونیر همیشه پلیرهاش تصویر خوبی ارائه میدن.نقل قول:
سلام دوستان.من حدود 2ماهه یه الکومکس مدل 2012 خریدم.راضیم هستم.ولی چنتا اشکال داره.
1-کنترل خوبی نداره.مخصوصا گیرندگیش.حتما باید جلوی دستگاه بگیری. از زاوی های کناری اصلا خوب نمیگیره.یا شایدم نمیگیره.
2-منوی قشنگی نداره.یا زمانی که شبکه را عوض میکنی.
3-قیمت بالا.
4-ظاهرشم زیبا نیست.
5-من بعد از خرید به سایت دی جی کالا رفتم.دیدم برند های دیگه هم هست.که همین امکاناتو داره با ظاهرو گیرندگیه بهتر.مارکش شاتل بود.ولی از این گرونتر بود 10 تومان.V8
سلام دو ستان
من یه سینمای پایونیر مدل HTZ -787 دارم کاملا نو و بسیار کم استفاده شده گارانتی هم داره
میخام یه سیستم حرفه ای بخرم
اینو میفروشم قیمت اکبندش 660.000 تومان من میفروشم 550.000 تومان
09381098146
الکومکس مدل 2012 الان در بازار موجود هست ؟ حدود قیمت و اینکه در اصفهان نمایندگی فروش داره ؟