سلام دوستان بهترين لپ تاب تو 700 تومن چي بگيرم
خواهش ميكنم راهنمائي كنيد
ممنون
سلام دوستان بهترين لپ تاب تو 700 تومن چي بگيرم
خواهش ميكنم راهنمائي كنيد
ممنون
سلام
دوستان نظرتون راجع به Del Inspiron4030C با مشخصات و قیمت 680000 تومنی که که دیجی کالا منظور کرده، چیه؟
نیاز خودتون رو بگید تا بشه راهنمایی کردنقل قول:
ایسر 5742c به قیمت حدود 700 با سی پی یو core i5 و رم 4 گیگ انتخاب خوبیه در این رنج
4030 مشکلش اینه که کلا مدل ارزونیه . به همین دلیل ال سی چندان توپی نداره . کابل hdmi هم نداره . wifi هم کمی ضعیفه . وبکم هم 0.3 مگاپیکشله . ولی جمع و جوره .نقل قول:
سلام
دوستان نظرتون راجع به Del Inspiron4030C با مشخصات و قیمت 680000 تومنی که که دیجی کالا منظور کرده، چیه؟
سلام لطفا کمکم کنید
1500 تومان پول دارم می خوام لپ تاپ بخرم بنظر شما چی بگیرم
یک هفته دیوانه وار دنبال لپ تاپ هستم هر کی یک حرف می زنه
کمکم کنید
:19::19:
دروودنقل قول:
سری K پیشنهدا بدهید
بيشتر ميخوام از اينترنتش استفاده كنمنقل قول:
كلا" مصارف عمومي
ممنون، 3 سوال داشتمنقل قول:
1) این مدل تواناییش تو زمینه بازی چقدره 2) این کابل hdmi خیلی مهمه 3) ال سی دی اون چه ضعفی داره؟
ممنون
تاپیک رو باید توی بالای 1 ملیون می زدم شرمنده
ویرایش شد
از آخر به اولنقل قول:
3 سوال داشتم
1) این مدل تواناییش تو زمینه بازی چقدره 2) این کابل hdmi خیلی مهمه 3) ال سی دی اون چه ضعفی داره؟
ال سی دیش رو گفتم هم چین تاپ نیست . مثلا توی مایه های 5010 هست به نظرم .
2. پورت hdmi رو در واقع نداره . کاربرد اصلیش اینه که به تلویزیون ال سی دی لپ تا پتو وصل کنی . مثلا به السی دی 40 اینچ خونتون اگه دارین (ما که نداریم )
توی بازی گرافیکش مالی نیست . برای بازی برو سراغ acer 5742zg از سایت چاره با قیمت 619 تومن . کارت گرافیکش کولاکه.
با سلام نظرتون درباره DELL - Inspiron N5110 / i5 چیه برای کاربرد دانشجویی و بیزنس ؟
ایا مدل بهتری پیشنهاد میکنید؟
سلام
آیا Dell Inspiron 4010 جدیدتره یا 5010 ؟
اگه بخوام بگیرم با کدوم گارانتی باشه بهتره ؟ هر کدوم که جدیدتره.
پیشنهاد دوستان تو رنج قیمتی 700 تا 1 میلیون چی هستش ؟
سلام
دوستان از ایسوز چی پیشنهاد میدین تا سقف 1 تومن
سلام
من چند روزه یه لب تاپ دیدم میخوام بگیرم میخواستم ببینم چه جوره ؟ خوبه بده؟
حدود پولم 800-900 تومن هست.
مشخصات لب تاپ اینه
DELL 5010
cpu core i5
ram 4 gig
500 gig hdd
VGA ATI-5650 1GIG
LED 15.6
O.S DOS
به من قیمت داده بدون گارانتی 840.000 و با گارانتی 860.000
به نظر شما چه جوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنوننقل قول:
ولی یه سوال این تفاوت قیمت به خاطر تفاوت برنده یا چیز دیگه ؟در ضمن پیشنهاد شما بین این دوتا چیه؟
سلام به دوست عزیزم به نظر من هم خوبه دوستم داره ازش رازی هستنقل قول:
فقط ارزون تره با گارانتی 830.000
امروز رفتم تا قیمت 5110 دل را بررسی کنم
قیمتش حدود 920 تومن بدون گارانتی بود ولی با گارانتی زیگورات 1090 :18:
چرا انقدر اختلاف قیمت وجود داره ؟ و بهتره با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟
دوستان اگه زیر 1 تومن مدل دیگه ای سراغ دارین اعلام کنین :10:
من اين مدلو دارم(گرافيكati )نقل قول:
1) بازي فيفا 2010 روي سون 32 بيتي رو اجرا ميكنه ولي نه روون.كلاً برا بازي روش حساب نكن.
2)خروجي hdmi نداره ولي خروجي vga داره.الان اكثر ال سي دي ها ورودي vga دارن.البته نمي دونم كيفيتش چطوريه .
(كابل hdmi براي اتصال خروجي hdmi به ورودي از همين نوع است.)
3)ال سي ديش مات نيست.يعني اگه نور بخوره رفلكس داره.تو محيط نوردار اذيت ميشي و بايد روشناييش رو تا ته بالا ببري.كه مصرف باتري رو زياد ميكنه.كلا مثل آينه ميمونه.
در كل من ازش راضيم چون كار اصليم برنامه نويسيه.در ضمن به نظر من تاچ پدش هم خيلي خوب نيست.
سلام به عزیزان مخصوصا بایوستار عزیز
من قبلا با کمک شما این دو مدل رو گرفتم:
SONY EA1AGG
ASUS X34J
الان برای یه خانم دنبال یه مدل با این مشخصاتم:
1.قیمت تا 800 تومن
2.وزن حداکثر 2(هر چه کمتر بهتر)
3.قابلیت اجرای نرم افزارهای عمران(اتوکد و آباکوس و فیز و ایتبز و ...)رو کامل داشته باشه.
4.اگه قابلیت اجرای فایلهای HD و FHD رو ذاشته باشه که فبهالمراد.
هردو از یک سری اند ولی 4010 پیدا نمیشه .نقل قول:
آیا Dell Inspiron 4010 جدیدتره یا 5010 ؟
اگه بخوام بگیرم با کدوم گارانتی باشه بهتره ؟ هر کدوم که جدیدتره.
آقایان بدادم برسید از بس دنبال لپ تاپ گشتم دیوانه شدم به نظر شما چه بگیرم . چشمم فقط لپ تاپ دل گرفته
لطفا بگید چه مدلی بگیرم پول که دارم 1500 تومان - دو تا مدل بهم معرفی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MH :z پردازنده6 GB DDR3 حافظه:750 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB : کارت گرافیک15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz پردازنده:6 GB DDR3 : حافظه640 GB 5400 RPM : هارد دیسکNvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB کارت گرافیک:15.6" - Bright LED : صفحه نمایشامکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر :Dell N5110
برای یه شرکت میخوام لپتاپ بگیرم، کار خاصی ندارن، کارای معمولی، حدود 1تومن یا کمی بیشتر میخوان خرج کنن.
حمل و نقلش هم زیاد براشون مهم نیست. ترجیحا سونی. چه پیشنهادی دارید؟
با دروود
دوستان سری اسوس K500 و N کدام بهتر است؟
[QUOTE=ALIREZA4006;6068504]آقایان بدادم برسید از بس دنبال لپ تاپ گشتم دیوانه شدم به نظر شما چه بگیرم . چشمم فقط لپ تاپ دل گرفته
لطفا بگید چه مدلی بگیرم پول که دارم 1500 تومان - دو تا مدل بهم معرفی کردن /QUOTE]
اولی رو بگیرید، باتری 9 سل؛ حافظه اختصاصی بیشتر کارت گرافیک
سلام من یه لپتاب dell inspiron 4030 می خوام بگیرم نظرم هم قطعیه.فقط می خوام که دوستان از لحاظ سخت افزاری بررسی کنید ممنون میشم .مخصوصا کارت گرافیک .مثلا نهایت کیفیتی که میتو نم با هاش بازی کنم؟مرسی
نقل قول:
سلام
خوب بستگی داره به اینکه وزن و اندازه ی دستگاه رو چقدر تعیین کنی
اگر با 14 اینچ مشکلی نداره میشه مدل های بیشتر و بهتری پیشنهاد داد (وزن حدود 2.2 تا 2.4)
اما اگر لزوما باید 2 یا زیر 2 باشه میشه مدل Z360 از لنوو رو پیشنهاد داد
مرسی دوست از جوابنقل قول:
14 موردی نداره.
بالای نkg2 (تا 2.2)مدل دیگه ای مدنظر هست؟همین تا 800 تومن.
پس زیر 2 کیلو و 800 تومن همین مدل لنوو بهترینه؟کدوم این دو:
IdeaPad Z360 Laptop - 091237U
Intel® Core™ i5
4 GB PC3
یا
IdeaPad Z360 Laptop - 091238U
Intel® Core™ i3
3 GB PC3
لطف کنی یه مدل تا 1 میلیون تا 2.2kg هم معرفی کنی ممنون میشم.
شما باید config لپ تاپ مدنظرتون رو بگید. 1000جور کانفیگ متفاوت برای هر مدلی هستش!!نقل قول:
سلام نظرتون در مورد لپ تاپهای فوجیتسو چیه ؟ کسی داشته؟ خصوصا این مدل که من میخوام بگیرمش:
LIFEBOOK LH-530
· CPU
· Core i 5 M-460 (2.53 GHZ )
· RAM
· D.D.R III 3 GB
· HARD
· H.D.D 500 GB
· DVD
· DVD SUPER MULTI
· LCD
· LED 14 Inch
· VGA
· INTEL HD Graphic Up To 1695 MB
· PORTS
·3.USB2.0 Express Card,WLAN,DVD-RW,Card Reader,Webcam,VGA,Bluetooth SpillproofKeyboard
· BATTERY
· UP TO 3.5 Hours
· WEIGHT
·2.2 کیلوگرم
· OS
· NONE
· GUARANTEE
· ONE YEAR BEHIN GUARANTEE
·Made In Germany
·800,000
· به نظرتون فوجیتسو قابل اعتماده؟؟!
مدل گفتم دیگهنقل قول:
دوست عزیز هر لپتاپی کانفیگ متفاوتی داره! یعنی مثلا میتونه CPUش core i3 یا حتی core i7 extreme باشه!!نقل قول:
هیچوقت هیچ لپ تاپی رو نمیشه با صرف به دانستن مدل ارزیابی کرد. تمام لپ تاپ ها بنا به سفارش وارد کننده ها و تجار کانفیگ میشن، ممکنه یه شرکتی سیستم بالا سفارش بده چون مشتری هاش حرفه ای هستن، ممکنه یکی پایین سفارش بده چون توان مشتری هاش ضعیفه، ممکنه یکی چندجور متفاوت کانفیگ سفارش بده.
هروقت کانفیگ رو گفتید میشه درمورد اظهار نظر کرد و بسته به کاربردتون ارزیابی کرد.
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.2 کیلوگرمنقل قول:
پردازنده: Intel Core i3 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 2 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 4330 DDR3 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
با سلام!
من دانشجوی معماری هستم .میخوام یک لپ تاپ جدید بخرم خیلی هم عجله دارم!
تحقیق زباد کردم این فوروم ها رو هم خوندم .اطلاعات خیلی مفیده اما هرچی بییشتر میخونم گیج تر می شم!!!
1.من یک لپ تاپ تا قیمت 1 میلیون میخوام که برای برنامه های معماری مناسب باشه و قابلیت رندرگیری سریع رو داشته باشه(3D Max,Autocad,photoshopو ......)
2.وزن لپ تاپ هم برام مهمه که سنگین نباشه.
اصراری به مارک خاصی ندارم فقط میخوام برا ی مقدار پولی که هزینه می کنم بهترین کیفیت رو بگیرم....
لطفا چند تا گزینه به من معرفی کنید و راهنماییم کنید از این سردر گمی در بیام!
(اگر با قیمت کمتر هم لپ تاپی جوابگوی کار من باشد هم از اطلاعاتتون متشکر میشم)
مرسی
ّبا سلام دوست من مدلي كه معرفي كردين.dell502 عاليه فقط يه مشكل تو مدل 501يكش داشت كه اگه بهش فشار بياري شديدااااااااا داغ ميكنه..بهت hp dv6t رو پيشنهاد ميكنمنقل قول:
پول بابا رو دور نریزنقل قول:
صد درصد ایسر گارانتی سازگار ارقام و اینکه قیمت سایت 50 تومن بالاتر است
شما 4750 که 14 اینچه و 5750 هم 15.6 اینچی هست شما هر کدوم بود بگیر 4750 بهتره برای شما
ایسر با گرافیک 540 بگیر خلاص
اگه کور آی تری داشت حدود 710 تومنه
اگر کور ای فایو داشت نزدیک 800
بعد هم موقع نصب برنامه ها دقت کن برو گزینه استفاده از گرافیک و قابلیت کودا رو تو اون برنامه های رندر گیری فعال کن
بعدشم ماچ ما یادت نره
بوس
بهترين لب تاپ با كارايي بالا hp dv6tنقل قول:
لپ تاپه ای،همچین، بدک نیست. اما شما که گرافیک میخوای نه، اصلا خوب نیست. اولا ATI سری4000 های اولیه هستش. الان سری 6000 داره تموم میشه!! حافظه خود گرافیک هم 512تا بیشتر نیس، و همینطور GDDR3 هستش؛ بماند که 2گیگ بیشتر نداره، با این وجود توی ویندوز 7 نمیشه انتظار زیادی برای اجرای گرافیک روون و بالایی داشت.نقل قول:
اگر استفاده تون بازی و گرافیک هستش اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم.
آقا یک نفر نمیاد یک ریویو از این مدل 4750 بنویسه!؟ مثل مدل 5742 که فکر کنم آقای پامی نوشته بودن و فوق العاده بود! منتظریمنقل قول:
سلام دوستان
قصد خريد لپ تاپ با مشخصات زير رو دارم
CPU:inlet core2due/core i5
video card:1giga byte dedicate
h.d.d:320 up to 500 -7200rpm
resolution :1024 HD
ram: 4ddr3 up support 8gig
Wimax support technology
battery life:up to 4hourse
Usb 3 support\
دوستان بيشتر كارم هم براي كارهاي گرافيكي مانند فتوشاپ
لطفا حدود 1ميليون تومان