مگه اراک نمیخواستی بیای؟؟:31:نقل قول:
Printable View
مگه اراک نمیخواستی بیای؟؟:31:نقل قول:
به من نیومده برم اونجا...قضیش طولانیه ولش کن!:41:نقل قول:
دعا کن تهران یکی از این انتخاب های اولمو قبول شم!!:20:دعام کنی حتمانا!!!:11::11::11::11:
نقل قول:
ببخشیدا منم وضعیتی مثل همین رفیقم دارم.باهم داریم میخونیم.کلا تخصصی رو بیخیال شدیم
چجوری راحت 5تا سوال رو میزنه؟ما نه شیمی چیزی بلدیم نه ریاضی نه فیزیک.حتی 1دونه هم نمیتونیم بزنیم.عمومی رو هم نمیتونیم بالا بزنیم.همون بزور 10 یا 15.البته من زبان رو 80 میزنم
تراز 4500 یا 5000.اینجوری.چون مثلا دانشگاه ابهر برق قدرت 4500 میخواد
منتظر کمکم باارزشتم عزیزم:10:
سلام بچه ها بالاخره می تونید تراز دانشگاه ازادتون رو تخمین بزنید احتمالیش رو برید به این ادرس درصداتونو بزنید ببینید چنده ترازتون
دقیق نیست ولی بهتر از هیچیه!
کد:
http://100dar100.net/tarazAzadUniversity.aspx
سلام دوستان گل گلاب
برای IT تهران شمال حداقل درصد ها باید چند باشه و همچنین تراز ؟
البته بدون سهمیه بسیج (15 ماهه که بسیج فعالم ولی کد رهگیری ندادن بهمون بخاطر تموم شدن سهمیه ها) :41:
موفق باشید :40:
سلام دوست عزیز:11:نقل قول:
شما اگه درسای اختصاصی رو مثل فیزیک و شیمی رو نزنی خیلی ضرر می کنی چون واقعا موثر هستند.درسای عمومی هم 10 یا 15 درصد خیلی کمه و 80 زدن زبان هم خیلی خوب ولی در کل تراز شما به 4500 می رسه ولی متاسفانه ماکسمیم 4500 می تونه باشه و به 5000 رسیدن درس های اختصاصی در حد 30 یا عمومی بالا 50 رو می طلبه!یه نکته هم که می تونم بگم واسه دانشگاه آزاد اینه که هیچ وقت آخرین نفر قبول شده رو ملاک قرار ندید سعی کنید تراز 100 تا بیشتر از نفر آخر حساب کنید
نقل قول:
اقا ببخشید مبحث کمک شد به منم یه کمکی کن من تو عمومی تقریبا مشکلی ندارم و شیمی هم همینطوری فیزیکم دارم حل میکنم میمونه ریاضی چون رشتم تجربی بود ولی یهو هدفمو عوض کردم ازاد ریاضی مجبور شدم برم ترازم تو تجربی که فبل از عید قلمچی میرفتم 7200 بود یه مدتی بهم ریختم ولی الان خدا رو شکر من عمران تهران جنوب رو زدم تراز 6500 چه جوری بزنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان گل گلاب
برای IT تهران شمال حداقل درصد ها باید چند باشه و همچنین تراز ؟
البته بدون سهمیه بسیج (15 ماهه که بسیج فعالم ولی کد رهگیری ندادن بهمون بخاطر تموم شدن سهمیه ها)
موفق باشید
والا اینطور که من پارسال دیدم تراز آی تی حدود 6400 بود که خب یه درصد بالا رو می طلبه که در واقع درصد ریاضی می تونه خیلی موثر باشه تو قبول شدنتون به جز ریاضی همه رو باید بالای 65 بزنید و ریاضی هم بین 25 تا 30 درصد می تونه تو این رشته شما رو قبول کنه:11:
تو رشته عمران شیمی ضریب 2 داره و اگه 100 بزنید می تونه خیلی کمکتون کنه
با تشکر از شما بابت معرفی این سایت ولی این سایت رو من به هیچ عنوان توصیه نمی کنم!چون من درصدهای پارسال خودم و چند تا از دوستانم رو وارد کردم که یه تراز با اختلاف خیلی زیاد در حدود 700 تا 1000 تا به من تحویل داد.خودتون رو مشغول این سایت ها نکنید و تو این یه ماه از لحاظ درسی تقویت کنید:11:نقل قول:
سلام بچه ها بالاخره می تونید تراز دانشگاه ازادتون رو تخمین بزنید احتمالیش رو برید به این ادرس درصداتونو بزنید ببینید چنده ترازتون
دقیق نیست ولی بهتر از هیچیه!
کد:
کد:http://100dar100.net/tarazAzadUniversity.aspx
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان:40:
بله دوست من می دونم مقداری اشتباه داره ولی بهتر از این که بچه ها هی بگردن دنبال این جور چیزا.با ارزوی موفقیت!
این سایته که اصلا 10 درصدم به واقعیت نزدیک نیست نتیجش :دی
در مورد تاریخ امتحان های دانشگاه آزاد سال گذشته کنکور تخصصی زبان صبح بود یا عصر؟ حدودا چه تاریخی؟ لطفا کمک کنید خیلی مهمه.
خواهش میکنم یکی جواب بده خیلی مهمه
سلام.نقل قول:
من تراز 89 خودم رو وارد کردم نزدیک 100 واحد کمتر نشون داد.
دوستان کی باید بریم کارت ورود به جلسمون رو از سایت پرینت بگیریم؟
درضمن من محل تولدم رو اشتباه زدم.بهم گفتن باید زمان توزیع کارت برم محل آزمون و باجه ی رفع نقض.باید کارتم رو پرینت بگیرم و بعد برم این باجه یا قبلش؟از کجا بفهمم محل آزمون کجاست؟
یه سوال هم من در این مورد داشتم
در باجه رفع نقص انتخاب اول و دوم رو میشه عوض کرد؟
به اختمال زیاد نمیشه جاشو عوض کرد مگر پارتی چیزی داشته باشی
نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده؟
تقریبا 3 یا 4 روز قبل از آزمون روی سایت می یاد که باید پرینت بگیرید!باجه رفع نقص هم تو محل خود امتحانتون هست که تو برگه ورود به جلسه ذکر می شه !:11:نقل قول:
سلام
اگه دانشگاه آزاد (کاردانی) قبول بشیم و تا شهریور نتونیم دیپلم بگیریم میشه یه ترم مرخصی گرفت یا نه؟
سلامنقل قول:
بله میتونید مرخصی بگیرید، ولی برای مرخصی گرفتن باید ثبت نام کنید و نصف شهریه ثابت رو بدید
برای ثبت نام هم آخرین مدرک تحصیلی رو میخوان
البته شاید ازت یه تعهد بگیرن که تا فلان تاریخ براشون ببری!
دانشگاه آزاد هچی نشد نداره
کسی نمیدونه پارسال کنکور زبان تخصصی کی بوده؟ صبح یا عصر؟
نمرات پیش هم تاثیر داره، همونها هم معدل من رو پایین اوردننقل قول:
بچه ها اینجا رو با چی باید پر کنیم؟
کد:http://www.azmoon.net/?app=pub_s90_900312&Sid=3420b29b49601ca36344cab055499159
اگه مشروط بشی یه ترم بعد بخوای رشتت رو عوض کنی نمیشه؟؟من می خوام دوباره کنکور آزاد بدم:46:
کسی میدونه بابت تدریس توی دانشگاه آزاد ساعتی چند میدن؟
نقل قول:
نمرات پیش دانشگاهی تاثیر ندارن نمرات نهایی سال سوم تاثیر دارن 25 درصد
با سلام به دوستان
من قبل از شروع امتحانات کل شهریه مهریه رو داده بودم و حسابم صفر بود. الان که رفتم چک لیست بگیرم واسه ورود به جلسه میبینم نوشته: به خاطر تغییر برنامه آموزشی 71300 تومان بدهی :O
کسی به این موضوع برخورده؟
منم مشروط شدم میخوام کنکور آزاد بدم از دوستان کسی میدونه بیاد به ما جواب بدهنقل قول:
کسی نبود جواب بده؟
شما زنگ بزنید مرکز جواب بهتری می گیرید
نقل قول:نقل قول:
مشکلی نداره ، میتونید دوباره کنکور بدید
مهندسی برق تهران مرکز اخرین ترازی که قبول شده چند بوده ؟؟ حدودا البته
بعد الان ترمی چنده شهریه ش؟
با سلام
میخواستم بدونم در حوزه رفع نقص کنکور دانشگاه آزاد امکانش هست انتخاب اولمو حذف کنم و بعد انتخاب دوممو بیارم اول؟
(دو تا رشته شهر بیشتر نزدم)
دوستان من الان دانشگاه آزاد تحصیل میکنم!!
می خواستم بدونم تاریخ امتحان دانشگاه آزاد ریاضی کی هست ؟
:18: دوست عزیز هر دانشگاه فرق داره با هم. باید به سایت دانشگاهشون مراجعه کنید.نقل قول:
امسال اینجوری شده؟؟؟ . یعنی دقیقا معلوم نیست که کی امتحان میگیرن؟؟؟.من شنفتم که 17 هست؟درسته؟نقل قول:
فقط تاریخش رو میخوام.
کسی نمیخواد جواب بدهنقل قول:
اقا حواسم نبودنقل قول:
من فکر کردم امتحان ریاضی دانشگاه خودتون رو میخواهید.
شما منظورتون کنکور سراسری ریاضی بودش :19:
کی امتحانه ازاده؟
17 و 18 باید باشهنقل قول:
دوستانی که کتاب وصیت نامه جلد مشکی را دارن چاپ قبل از 22 یک نگاه میکنید ببینید تست شماره 200 وصیت به مجلس و شورای نگهبان و .... هست یا فرق داره
من قبلا چاپ 18 داشتم توی کلاس جا گذاشتم حالا رفتم چاپ 22 گرفتم ولی فکر کنم فزق داشت تستش 28ام هم امتحان دارم از تستها میاد...
کسی نیست کمک کنه میترسم چاپ 22را بخونم ولی فرق داشته باشه با چاپ های قبلی..:41:
شنبه امتحان دارم...
بچه ها 1 سوال ضرورری دارم:انتخواب اولم مهندسی صنایع هست.میدونید کنکورم 16 یا 17 هست؟ و صبح یا بعد از ظهر؟answer please