وقتی عمو کاظم به خود می جنبد!
من خیلی امیدوار شدم با دیددن درصدها.
Printable View
وقتی عمو کاظم به خود می جنبد!
من خیلی امیدوار شدم با دیددن درصدها.
نقل قول:
تازه کجاشو دیدی؟:31:روزی سه نوبت آزمون آنلاین واسه داوطلبای کانون گذاشته. آزمون تعیین سطح برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد
قراره یادگار ماندگارم بزودی بذاره با کلی امکانات دیگه.
خداییش منم با دیدن درصدا امیدوار شدم .رتبه 451 تجربی ریاضی رو 32 زده بود:18: بقیه درصداش هم چندان بالا نبود.:31:
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
پست 5903 (البته اگه سوال شما راجبه تشکر ملیاردی بود:27:)نقل قول:
من که رو به موت شدم ! :(نقل قول:
خداییش منم با دیدن درصدا امیدوار شدم .رتبه 451 تجربی ریاضی رو 32 زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیه درصداش هم چندان بالا نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم آخه فرق چندانی نداره درصد نفر 400 با 200 ! :(
رتبه ی 200 به پایین که دیگه بدتر !
یعنی بخاطر چند درصد اینقدر تفاوت ؟ من سر جلسه ی کنکوز اینقدر اضطراب میگیرتم که همه ی سوالا رو بزنم که آخرش میگن وقت تموم شده من 10 تا سوال زدم فقط :دی حالا ببینید کی گفتم :دی
نع واقعا چرا اینجوریه ؟ :(
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ديگه نمييخواد ازم تشكر كنه؟:27:
خودمم نميدونستم كه اين پستم اينقددر مفيد واقع ميشه!:31:
ولي ضد حالش اينه كه تو تعداد تشكر هاي شده از من حساب نشده...:41:
اين كارنامه ها رو هم گزينه 2 كاملتر گذاشته و قبوليشون رو هم نوشته:
کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Topics&topic=30
بچه ها بنظرتون اگه این اتفاق واسه شما بیوفته کنکورو بهتر میدین یا خراب میکنین؟:27::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از آزمون کارشناسی ارشد. (اشتباه سازمان سنجش در تعیین حوزه داوطلب) منبع:
کد:http://www.seemorgh.com/news/default.aspx?tabid=2126&conid=55150
.نقل قول:
سلام حاجی چطوری تو که هنوز داری کنکور میدی :31: مال بچه ها سال قبل بازم هست؟
.
از سرمون گذشتا من حقوق مهاباد قبول شدم واس آزاد اونم انتخاب دوم!
.
یه توصیه ی اساسی به دوستان سر جلسه لورازپامی ترامادولی چیزی بندازن :31:گذشته از شوخی اگه سر جلسه استرس نداشته باشین نتیجه ی خیلی خیلی بهتری میگیرید.واسه همتون آرزوی موفقیت دارم.زیادم گول کاظمو نخورید :31:
سلام دوستان چطورين ؟ حال و احوال خوبه ؟
اين مهندس مهربون:19: نامرد هم كه كتابشو چاب نكرد !:31: نامرد !:31:
ولش كن :
تا حالا از وضعيتتون راضي اين ؟ يعني اگه بگن همين فردا كنكوره ^ چقدرشو ميزينين از همون جاهايي كه خوندين ؟
من كه خيلي داغون شدم !!!:13: تابستون ميگفتم حتماً تك رقمي بايد بيارم (خواستن تونستنه و از اين شر و ورا !!!) ولي سير نزولي اميدواريم به جايي رسيد كه با محور زمان برخورد كرد (يعني صفر شد) !!!! بقول دوستمون امير كه تو امضاش نوشته :
نقل قول:
پیش به سوی کنکور 90
به کنکور 89 نمی رسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اين بود سرنوشت كنكور ما ... الانم ديگه مطمئنم نميرسم ! ولي خوندنو ميخونم حالا اگه خوب هم نشد وضعيتم ، سال ديگه وضعيت بهتري داشته باشم !! نا اميدي رو حال كردين ؟؟؟!!!!:5: شايدم سال ديگه خواستم يه المپيادي چيزي شركت كنم !!! :18: دير نيست به نظرتون ؟؟؟
از الآن ناامیدی بی معنیه. فقط باید دری خوند. نه این هی فکر کنی می رسم یا نه؟ خدایا چرا تا حالا نخوندم و من چقدر بد بختمو و چرا اینقدر عقب موندم و ...
بعدا وقت واسه فکر کردن به این مسایل هست. الآن باید یه سوال کرد: "چگونه" می تونم از این فرصت باقی مونده بیشترین استفاده رو ببرم؟
سلامنقل قول:
خوبم مرسی تو چطوری
آره پارسال دانشگاه تهران نطلبید موندم بلکه امسال بطلبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بچه های پارسال یه عده موندن همه درس خونا رفتن
اینکه خیلی خوبهنقل قول:
آدم دست تو دماغش کنه تمرکز پیدا میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیشنهاد:
دیگه همش شب و روز پا نشیم بیایم فروم. یه ساعت کشخص بکنیم همه فقط اون ساعت بیایم. مثلا شب ها، ساعت 10.
نقل قول:
آفرین . این رو خوب اومدی . باید دنبال یک مدل باشین . یک روش برای استفاده ی بهینه از این چند ماه . خب فروردین و اردیبهشت و خرداد مونده . کمه مگه . تازه اسفند هم هست . کلی درس میشه خوند تو این 4 ماه .
من خودم 9 تا کتاب دارم واسه خرداد ماه از پایه . با اینکه همه میگن خرداد ماه نباید درس خوند و فقط زمان جمع بندی و خلاصه خوندن هست من 9 کتاب واسم مونده . کاری ندارم که اون مشاور چی میگی یا اون یکی چی میگه . مهم اینه که بهترین بنامه رو خودتون برای خودتون بسازید و از همه مهمتر بهش عمل کنید .
البته آقای mecha من هم کنکوریم . رشته ی زیبای ریاضی فیزیک . خوشبختم
کسی ترازا ر نداره ؟؟؟ واسه تهران
رشته های نرم افزار و برق
بچه های تجربی که به دندونپزشکی علاقه دارن. یه خبر خوب. دانشگاه آزاد واحد شیراز دندونپزشکی میگیره امسال. سال اولشم هست احتمالا کمتر کسی متوجه شه واسه همین ترازش پایینتر از بقیه است. کدرشته اش هم 6077 هست (چک کنید دفترچه رو شاید یه عدد پس و پیش شده باشه) حیف که میخوام تهران باشم وگرنه میزدم:13:
امسال 3 تا دانشگاه دندانپزشكي ميگيرن ( تهران ، خوراسگان ، شيراز )نقل قول:
فكر نكنم اينطور باشه كه كمتر كسي متوجه شده باشه . به نظر من همه متوجه شدن :31:
تراز آخرین نفر قبولی برق تهران جنوب 6300 بود که امسال میره بالا بی شکنقل قول:
تراز آخرین نفر نرم افزار تهران جنوب هم حدود 5900 بود
اتفاقا مواردی بوده که چون یه رشته برای سال اول اومده بوده و ستاره نداشته، هجوم بچه ها خیلی زیاد شده و ترازش بسیار بالا رفته.نقل قول:
نقل قول:
این امیر ما شوخی میکنه . امسال به امید خدا قبوله . چون ساله بعد هم کارهاش از امسال بیشتر میشه و دیگه وقت نمیکنه . نه امیر ؟
نقل قول:
این جا رو هم میتونید ببینید...کد:http://www.mobtakeran.com/tabid/351/Default.aspx
تجربه:نقل قول:
وقتی پست امیر خوندم یاد خودم افتادم،میدونم الان خیلیا فکر میکنن 1سال دیگه بشینن،
گفتم تجربم و اینجا بزارم،شاید 1کی عبرت گرفت::5::40:
اصلا و ابداو عمرا،به هیچ وجه حتی فکرشم نکنین که 1سال دیگه بمونین.....منم پارسال دقیقا از دی بود که بخاطر 1 مشکل شخصی که اون موقع خیلی پیچیده به نظر میرسید،درس خوندنو ول کردم ،و گفتم بی خیال میشینم سال بعد میترکونم،نفر اول کنکور میشم:31::5::19::2:بعدش 5 ماه اصلا درس نخوندم و کنکور 16000اوردم،وقتی رتبم اومد همه بهم گفتن که برو دانشگاه،1سال موندن خیلی سخته،معدود افرادی سال دوم موفقترن،منم غیرتی:46:گفتم من حتما جزو اون معدود افرادم.....ولی 1 کم که گذشت دیدم نه داداش از این حرفا خبری نیست...1سال پشت کنکور موندن کمرتو میشکونه ،داغونت میکنه،من الان میگم اگه بر فرض محال رتبه 1 هم بیارم:31: اصلا ارزش 1سال نشستن و نداره...به نظر من بشینین این 4 ماه و قشنگ درس بخونین،به خدا نتیجه میگیرین،بزارین من خودمو مثال بزنم،من دی که درسو ول کردم تراز قلمچیم 6900-7000
بود،یکی دیگه از دوستام تا دی ترازش بالاتر از 6100 نمیومد،اون نشست اون 4 ماه آخر و خوند ترازش رسید به 7200
و رتبش تو منطقه2 600شد.حالا من چی :2::19:16000.پس میتونیم نتیجه بگیریم که ماههای آخر بیشترین تاثیر رو داره.
پن.مهم:آدم بعضی وقتا با 1 مشکلی روبرو میشه اون موقع به نظرش خیلی خیلی مشکله بزرگیه......ولی وقتی 1مدت میگذره میفهمه که مشکلش خیلی ساده و پیش پاافتاده بوده....
تازه اونایی که فکر میکنن مشکلای خیلی بزرگی دارن من ازشون خواهش میکنم شماره قبلی و قبلتر مجله قلمچی رو بخونن و ببینن چقدر از بجه ها بودن که هم کارگری کردن و درس خوندن و هم رتبه زیر1000 آوردن،هم روستایی بودن و معلم نداشتن ولی رتبه زیر هزار آوردن.
اکثر ما چون با مشکلات واقعی زندگی روبرو نشدیم،مسایل کوچیک رو خیلی برای خودمون بزرگ میکنیم.
خلاصه اینکه آقا ،حانوم ،4ماه درس بخون بهترین نتیجه رو بگیر////
پن2:میبخشید که زیاد شد،ضمنا من اصلا قصد قضاوت درباره کسی یا نصیحت کردنو نداشتم فقط میخواستم تجربمو بگم.
جانا سخن از زبان ما ميگويي...نقل قول:
سال پشت کنکور موندن کمرتو میشکونه ،داغونت میکنه
با تمام وجود اينو تاييد ميكنم...فقط كسايي كه تو اين وضعيت هستن درك ميكنن ما چي ميگيم...
قربونت برم كه هميشه حرفات به دلم ميشينه!:10:نقل قول:
میبخشید که زیاد شد،ضمنا من اصلا قصد قضاوت درباره کسی یا نصیحت کردنو نداشتم فقط میخواستم تجربمو بگم.
انشالله سال بعد و بعد از كنكور يه تاپيك ميزنيم به اسم اسيب شناسي پشت كنكور موندن!:31:
یعنی دمت گرم ! ای گقتی ! ای گفتی !نقل قول:
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
دمت گرم ، یعنی فقط خودمون درک میکنیم که چقدر وحشتناکه این لعنتی !نقل قول:
راستی بچه ها اگه وقت ازاد داشتین یک نگاه به کتابد دیفرانسیل سیلور من و فیزیک هالی دی دانشگاه بندازین..خیلی مطالب جالبی توشن شاید تونه کمکتون کنه..
ما هنر کنیم کتاب درسیامون بخونه دیگه فیزیک هالیدی سهله:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
تازه اونایی که فکر میکنن مشکلای خیلی بزرگی دارن من ازشون خواهش میکنم شماره قبلی و قبلتر مجله قلمچی رو بخونن و ببینن چقدر از بجه ها بودن که هم کارگری کردن و درس خوندن و هم رتبه زیر1000 آوردن،هم روستایی بودن و معلم نداشتن ولی رتبه زیر هزار آوردن.
اتفاقا منم اومدم در همین مورد بگم که دیدم شما زحمتش رو کشیدین ...
من یکی وقتی این قسمت مجله رو خوندم از خودم خجالت کشیدم :19:
..........................................
از مهرماه که تصمیم گرفتم برای کنکور دوباره بخونم به خودم گفتم همین امسال دیگه سال آخر هست ...این چند ماه همه ی تلاشم رو بکنم که بعد از کنکور وقتی بلند شدم از سر امتحان سرزنش نکنم خودم رو که چرا وقتم بیهوده گذشت ( از سال قبلم درس بزرگی گرفتم ) واقعا چند ماه زحمت و تلاش ارزشش رو داره
حتی اگه نتیجه ی دلخواه کسب نشه دیگه افسوس نمی خوری از اینکه چرا تلاش نکردم .
امیدوارم که شما مثل من نشید و بعد کنکور با رضایت و موفقیت تمام از جلسه ی امتحان بیرون بیاید .
:11:
نقل قول:
ما هنر کنیم کتاب درسیامون بخونه دیگه فیزیک هالیدی سهله
خیلی دوست ندارم بچه ها رو اذیت کنم ولی خب بالاخره یه چیزایی که میدونم رو باید حتما بگم
سراسری 86 یکی از تستهای مرتبط به مغناطیس که گزینه هاش هم اگه همون اول ببینی یه ذره تعجب میکنی سوالشو عینا از فیزیک هالیدی ورداشتن فک کنم دو قطبی مغناطیسی بودش مهمه این مسائل که اینطوری بیان میشن دقت کنید بهشون
این آزمونش به نظرم تو این 5تایی که از اول سال گرفته بهترینش بود. از لحاظ سطح سوالات و استانداردی.نقل قول:
من دینی وشیمیش رو گند زدم 25 زدم ، بقیه درسا رو بالای 50 زدم.
شما چطور دادی امتحانو ؟
elendil جان شما چطور ؟
بچه ها چقدر آزمون امروز سنگین بود. بخشی از مغزم وسط آزمون آب پز شد:27:
سلامنقل قول:
من سوالها را ندیدم. ولی نقد آزمونهای آزمایشی سنجش از سایت انتشارات دریافت را که خوندم برعکس این موضوع را نوشته بود!! شاید از این آزمون به بعد تغییراتی داشته.
نقل قول:
درسته و این آزمون خوب بود . من هم خوب دادم .
همه رو خوب دادم . یعنی بالای 70 . به جز عربی و فیزیک . چون چیزی نخوندم ازشون و ریاضیات هم ...
ریاضیات= :8: %100
آی گفتی!:19:نقل قول:
من همه رو منفی زدم این آزمون خسته بودم و حوصله نداشتم
فقط عمومی ها رو زدم و اختصاصیا رو همینجوری شانسی شانسی میزدم... که شانس هم نیوردم و همه منفی شدن :13:
آره ،آزمون امروز سنجش خوب بود ،مخصوصا رياضيش چند تا سئوال خيلي باحال داشت ...
ولي يكي از بدترين آزمونهايي بود كه دادم ... !
سئوالات شيميش نسبت به قبلي ها خيلي بهتر و سخت تر و نزديك تر به كنكور بود ، رياضيش هم مثل هميشه عالي بود ،و دين و زندگيش هم خيلي سخت ... !
...
سلام.
از بچه هایی که سنجش دادن امروز کسی میتونه سوالای عربیشو اینجا بذاره؟
مرسی:11:
آزمون امروز سنجش به نظر منم بهترين بود.
درصدايي كه خودم حساب كردم:
ادبيات:58
عربي:75
معارف:78
زبان:75
رياضي:65
فيزيك:85
شيمي:80
خوب تبریک میگم به دوستایی که سنجش شرکت کردن و راضین !
فقط یه سوال ! چرا بعضیاتون شرکت نکردین ؟
در ضمن بچه ها ثبت نام آزاد کیه ؟ تموم نشده ؟ از کجا ثبت نام کنم ؟
ای بابا
اعصابم خورد شد...فیزیک چند تا سوال مفت از دست دادم به خاطر حواس پرتی
بابا تو سالن امتحان گرم بود عصبی شده بودم!
دیشب هم نخوابیده بودم...:)
فیزیک رو 38/8 میزنم!
شیمی هم که نخونده بودم...
ولی بقیه رو نسبتا خوب زدم ولی از آزمون قبلیم پایین تره!
انشالله ازمون جامع:دی
ممنون/:5:
پس من بالاخره در بناعمرم 1بار شانس آوردم.......امروز مونده بودم گلمچ برم یا سنجش ،گفتم میرم سر خیابون مسیر امتحان و به تاکسی میگم هر کدوم و رفت همونو امتحان میدم:5::41::20::31:مارو برد سنجش .....نقل قول:
دمش گرم.....
منم خوب دادم.....
ثبت نام آزاد چندروزیه که شروع شده و تا 15 اسفند ادامه داره . آدرس سایتش:نقل قول:
کد:http://azmoon.org/
هزینه ثبت نام واسه کنکور آزاد چقدره؟
تقریبا بیشتر افراد از همون اول سرعتشون در حد ِ بنز نبوده! و قرارم نیست باشه! اصولا سرعت کم یا به خاطر تمرین ِ کم و یا تحلیلی تمرین نکردنه. تمرین ابتدائی همیشه باید اصولی باشه که نتیجه بده، من خودم ریاضی رو تقریبا از 0 شروع کردم چون وقتی با تست ها برخورد کردم سرعتم افتضاح بود!نقل قول:
اون 90 درصد رو احتمالا از بس حل کردی حفظ شدی! میگم "احتمالا"، اولا توی یه آزمون سوالای وقت گیر درجه بندی دارن، شاید یک سوال به دلیل اینکه قبلا نمونه شو ندیدی وقت گیر باشه، یا بخاطر اینکه روی راه حلش تمرکز نکردی. به نظر من، از الان خیلی روی زمان گیر نده و تمرکز نکن، تست هارو طوری تحلیل کن که یک دید پیدا کنی، فـرض کن مثلا داری می خونی یکبار برای همیشه!! اینطور که نیست واقعا اما مهم اینه که به انواع تیپ تست های یک مبحث تسلط پیدا کنی و اون مبحث بعدا دوباره برات مشکل ساز نشه. حل تست های متنوع، از تکراری خیلی بهتره.نقل قول:
تقریبا 90 درصد سوال ها رو چون قبلا حل کردم بلدم ولی خیلی شده از یه سوال بخاطر وقت گیر بودن بگذرم !
باز هم موضوع اینه که احتمالا براش وقت کمتری میذاری!! توی آخرای سال سوم و بعد توی پیش من تازه به سرعتم دقت کردم. کاری که کردم این بود که هرشب 10 تا 15 تست ریاضی توی زمان میزدم. یعنی مثلا از ده تا 4 تا بزنم اما درست بزنم. بعد به مرور بیشتر، بعد زمان کمتر و این برای مسائل شیمی و فیزیک هم صدق می کنه. این آخرین کارها ست که برای افزایش سرعته، اول تسلط بعد سرعت.نقل قول:
چطوری سرعت رو میشه بالا برد ؟ لازم به ذکره که این مشکل توی درس های دیگه مثل فیزیک هم خیلی اذیتم میکنه و شیمی هم که کلا تست های محاسباتیشو نخونده رد میشم :دی
یا استرس، یا عجله برای جواب دادن به همه ی سوالات و یا تمرکز کم. باید ببینی عامل و مانع چیه، من هم این مشکل رو داشتم و دلیلش اولی و دومی بود، باید بدونی که قرار نیست به همه ی سوال ها جواب بدی! باید به اونائی که داری جواب میدی درست پاسخ بدی. من کاری که کردم این بود که می گفتم مثلا توی 20 تا سوال ریاضی به 12 تا جواب میدم و فقط تمرکزم روی اونا میذاشتم، و برای شیمی و فیزیک، اگر وقت اضافه آوردم روی بقیه تمرکز می کنم. گاهی آدم می خواد سرعتش رو ببره بالا و اگه این با تمرین و تسلط نباشه، باعث بی دقتی های خوف ناک! میشه.نقل قول:
جدا ازین مشکل دیگه ای هم که دارم غلط های مسخره در حد تیم ملی در سر جلسه هست ! مثلا دو به توان سه رو مینویسم 24 ! یا 1+1 رو صفر در میارم ! ساده کردن کسر ها و کلا عملیات جبری رو خیلی سوتی میدم :دی کسی میدونه من چه مرگمه احیانا ؟ :دی
این مشکل رو وقتی متوجه شدم که امروز معلممون دقیقا سوالی رو که خودم دیشب به سادگی حل کرده بودم رو مطرح کرد و من مثل چی موندم توش اینبار ! چون با اینکه راه حل رو میدونستم همش تا وسطاش میرفتم یهو میدیدم اشتباه کردم و وقت هم داشت رد میشد و اضطراب و .....
ممنون از کمکتون پیشاپیش
موفق باشی.