ارم نت دو شب هست که شبانه اش افت کرده و.... کسی هم این جور شده ؟؟؟؟؟ الان سرعت من بالای 20 نمیاد
Printable View
ارم نت دو شب هست که شبانه اش افت کرده و.... کسی هم این جور شده ؟؟؟؟؟ الان سرعت من بالای 20 نمیاد
من میخوام از دست این ارم نت شکایت کنم ...باید چکار کنم .... تا ساعت 1.30 سرعت رو 90 هست ..بعدش که شبانه می خواد شروع بشه 21 هم نمیشه .... مسخره اشو در آوردن به خدا......
منم دقیقا همین سوالو داشتم... توو اصفهان و تهران که عالیهنقل قول:
ماتریکس نماینده داتک هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 قیمت نامحدود واسه یه ماه26/500 تمننقل قول:
256 قیمت نامحدود واسه یه ماه 52/000 تمن
دانلود شبانه متغیر واسه من و معمولا من که سرویس 128 دارم 70 80 هست. البته باید حتما 4 گیگ در ماه بگیری که بتونی شبانه رایگان داشته باشی... دانلود روزانش هم همه سرویسا 3 مگ میبندن.
دوست عزیز 128 نامحدود 15 کیلو سرعت دارهنقل قول:
دوستان ارم نتی لطف کنند بگند شبانه اشون دو ,سه شب کم شده ؟
دروود
دیشب ارم نت شبانه مزخرف بود!
دوستان ارم نتی،من زود به زود ترافیکم رو تمام می کنم!!آیا شما هم احیانان همینجوری هستید؟!نمی دونم پرا من 1 هفته نیست که شارج کردم باز هم تمام شده با اینکه زیاد هم خونه نیستم
با دروودنقل قول:
نخست بهتر ست موضوع رو با شرکت آسیاتک تهران در میون بگزارید و سپس سازمان تنظیم مقرارات
بله این موضوعی هست که من شدیدا به دنبالش هستم ......نقل قول:
باور کنید من در دانشگاه به طراحی سایت پرداختم کلا 30 mb حجم از ترافیک کم کرد .......ولی وقتی تو خونه همون کارا رو می کنم 80 . تا 90 مگ از ترافیکم کم می کنه منم فکر می کردم مشکل از منه .........
با دروو بر شمانقل قول:
باور بفرمایید من پیشتر که همیار داشتم از صبح که بیدار می شدم در اینترنت می چرخیدم و گاهی هم که می خواتسم اینترنت را تمام کنم تنها با بارگیریم یپرداختم اما با این حال 1 گیگ رو خیلی زیاد می شد تا تموم بشه اما از روزی که اومدم ارم ،نمی دنم چرا تا این اندازه میزان ترافیکم بالا رفته!!با آنکه شبها تنها از ساعت 11 به بعد اینترنت استفاده می کنم و روز ها هم که خیلی کم پیش می آد که استفاده کنم!!با این حال هر 3 4 روزی باید من 1 گیگ افزوده خریدار کنم!!!
شاید اینها شبانه!رو هم حساب می کنند!!
من احتمالن از این ماه بار هم برگردم همیار!
برای شب سوم باز سرعت شبانه ارم نت افتضاح هست به عمد
بیایید شبانه رو بردارید خیال خودتان و ما رو راحت کنید .....
باور کنید یک سایت معمولی رو که باز می کنم حدود 2 تا 3 مگ از حجم من کم می کنه ......
من چند شب دانلود شبانه نداشتم . امشب دانلود شبانه گذاشتم . مجموعا سرعت دانلودم 100 بود. مرکز فیاض بخشنقل قول:
قربونت من حداقل 3 تا پست زدم و هر بار هم گفتم چه شرکت هایی هستن که وایرلس میدن تو شیراز.شما انگار اصلا دقت نمیکنی...یکی لیوارفارس و یکی هم همیارنت.دیگه هر چی هست تو شیراز نمایندگی این دو تا هست.سمت صنایع فقط لیوارفارس و نمایندگی های اون سرویس میدن.اینی هم که گفته تا چند روز آینده دکل میذاریم جفنگ محضه...این تلفن شرکت لیوارفارس هست: 2352605 آدرس سایتش هم اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند تا نمایندگی هم داره.مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس هاشون زیاد متنوع نیست و خبری هم از ساعت رایگان دانلود شبانه نیست و بدیش همینه...
یه چیز جالب هم بگم.از پارسال شهریور که خط ما شد فیبر نوری و هیچ شرکتی دیگه سرویس نمیداد شاتل به بهونه اینکه مشکل از مخابرات هست نصف پول دوره اینترنتمو خورد و بعدم دیگه من سراغش نرفتم و وایرلس گرفتم.چند روز پیش زنگ زدن ارم نت و راست یا دروغ گفت اینترنت میدیم به خط شما.وقتی شماره رو گفتم به پشتیبانی گفت رو این خط که ای دی اس ال هست گفتم بابا از پارسال قطع شده گفتن تو سایت مخابرات این جوری نوشته...گفتم شاید حتما شاتل از رانژه در نیاورده...رفتم شاتل میگم احمقا 10 ماهه من ای دی اس ال ندارم شما چرا خط منو از رانژه در نیاوردین...بدون اینکه عذر خواهی چیزی کنن میگن حالا زدم تخلیه!!! نگو که نگه داشتن شاید یه موقع به منطقه ما بتونن سرویس بدن مشتری از دستشون نپره...بعد که گفتم ارم نت میخواد سرویس بده طرف پسره بی سواد تو شاتل زورش گرفته میگه اونا هم نمیتونن سرویس بدن.میگم چرا میگه فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده....پیش خودم گفتم آخه اسکول فیبر نوری مگه دیگه بحث فاصله توش مطرحه بعدم خونه ما که تکون نخورده از جاش و قبلشم من سرویس داشتم پس چطوری فاصله زیاد شده...پسره اسکول برگشته میگه این فیبرنوری که گذاشتن باعث شده خونه شما 2 کیلومتر دور تر بشه...میگه حتی وزیر مخابرات و نماینده مجلس به ما زنگ زدن گفتن چرا سرویس نمیدین گفتیم فاصله زیاد شده نمیشه..جدی اینا کین گذاشتن اونجا جواب مردمو بدن...یه مشت اسکول بی سواد!!! من خودم پیش رئیس کل مخابرات استان رفتم و ته توی قضیه رو در آوردم بعد یه بچه... نشسته میاد برای من سخن رانی میکنه!!!!
سرویستون چنده ؟نقل قول:
نهایت سرعت در ساعت 6.45 صبح 50 کیلو بایت
من 128 دارم...نقل قول:
با دروود
باید به آگاهی دوستان برسنام که شوربختانه چند هفته ای هست که بیشتر سرویس دهندگان اینترنت دچار کمبود پهنای باند هستند و به نوعی در حال بیش فرشی (Oversell)در این زمینه هستند!اینکه چرا هنزو من هم نمی دانم و یا راست و دروغش را اما م یدانم که این مشکل هست حتا همیارنت که کمترین میزان شواری ها را داشته ،این چند روزه دچار قطعی و یا افت شدید سرعت شده که در این باره ممکن است کم شدن سرعت شبانه نیز به همین مورد بار گردد !اما ر هر حال من از پشتیبانی و سرویس دهی این ارمنت به شدت نا خشنود هستم!!!از صبح هم با هر شماره که تما می گیریم کسی پاسخگو نیست!البته به جز 1844 که با تلفن همراه نمی توانم شماره گیری کنم
من که نمیگم شما دروغ میگی .شما میگفتی همه سرویس ها وایرلس شبانه رایگان نداره من رفتم تو ماتریکس گفت 4 گیگ ترافیک داشته باشی شبانه نا محدود داری گرفتم که خلاصه اونجوری شد امروز هم رفتم پول و پس گرفتمنقل قول:
فعلا هم از هامان نت وایرلس گرفتم و درسته شبانه رایگان نداره ولی فعلا موقته تا خطم از رانژه در بیاد
فکر کنم چند روز دیگه باید برم شاتل سر و صدا کنم بگم شماره نامه تخلیه خط من که فرستادین مخابرات رو بدین برم پیگیری. دیگه شورشو در آوردن
اون چیزی که من گفتم بر اساس اطلاعات چند ماه پیشم بود که ماتریکس اصلا وایرلس نداشت....همیارنت هم سمت صنایع سرویس نمیده.حالا نمیدونم شبانه رایگان داره وایرلسش یا نه چون تو سایتش دقیق چیزی ننوشته!!! هامان نت رو خودت پیدا کردی؟گفت نمایندگی لیوارفارس هست یا نه؟نقل قول:
در مورد جمع شدن خط هم ظاهرا از طریق سایت این کار رو میکنن...چون اون روز که من رفتم پسره گفت الان زدم تخلیه!!! ولی واقعا جالب بود که من 10 ماه سراغ خطم نرفته بودم این بی شعورا هم نصف پول دوره آخرمو خوردن بعد تو مهرماه پارسال فکر کنم در کمال پررویی زنگ زدن که بیا سرویستو تمدید کن!!! میگم نصف پول دوره قبل منو خوردین خطمم که قطع شده دیگه چیو بیام تمدید کنم!!! بعد دیگه کلا یوزر من از سایت شاتل پاک شده اما نامه جمع کردن خطی که اصلا روش نمیشه ای دی اس ال رو داد رو این احمقا نفرستادن مخابرات....ببین مملکت چقدر خر تو خره...خط من اصلا شماره اش هم بعد از اینکه شد فیبر نوری عوض شده اما اینا از رانژه درش نیاوردن...من نمیدونم اصلا چی الان تو مخابرات منطقه رو خط من هست آخه که اسمش شده رانژه...اینا که میگفتن ما امکانات نداریم به خط شما فعلا ای دی اس ال بدیم....
آره به قرآن خر تو خر تر از این مملکت دیگه نیست. در مورد هامان نت هم والا بهش گفتم نمایندگی کجا هستین گفت ما از صبا نت میگیریمنقل قول:
روزی که ماتریکس به من زنگ زد گفت ساپورت نمیکنیم 1 ساعت بعدش sms اومد از طرف هامان نت که وایرلس با 50% تخفیف نصب 2 ساعته منم گفتم یه تست بزنم .ظهر ساعت 2 زنگ زدم اینترنتی پول ریختم به حسابشون ساعت 5 اومدن نصب کردن و رفتن.تخفیفشم که عالی بود.
پینگش هم خیلی عالیه ولی لامصب time out زیاد داره. پینگ گوگل 150 هست به 100 هم میرسه. اگه time out رو نداشت اصلا دیگه بیخیال adsl میشدم.
من خودم چند ماه در به در اینترنت بودم...چون یه دفعه تلفن ما قطع شد بعد فهمیدیم تبدیل شده به فیبر نوری و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه...شاتل هی این هفته اون هفته میکرد و وعده الکی میداد.کار من کشیده بود به دایل آپ و اینترنت GPRS ایرانسل...خلاصه یه روز پاشدم رفتم اداره کل مخابرات...گفتن برو پیش مسوول دیتا..گفتن آقا جلسه تشریف دارن.صبر کردم اومدن.رفتم داخل یعنی یارو به هر چیزی میخورد الا مسوول دیتا..طرف فسیل بود اصلا و فکر کنم حتی نمیدونست اینترنت خوردنیه یا پوشیدنی...واقعا دلم میخواد برید ببینید کیا مسوولن!!! بهش میگم فلان منطقه چرا ای دی اس ال نداره...برگشته میگه مگه نداره؟! یعنی یارو مسوول اصلا خبر نداره...بعد میگه به نظرم برو وایرلس بگیر چون این کارای توسعه دیتا طول میکشه!!!نقل قول:
بعد رفتم یه قسمت دیگه یه خانمی در اومده میگه آسیاتک این کارای توسعه رو برعهده داره و اونا باید انجام بدن...گویا شریک تجاری مخابرات آسیاتک هست!!! جالبه آسیاتک که زنگ میزدم میگفت مخابرات باید امکانات بده...خلاصه به هم پاس میدادن!!! به خانم گفتم من آسیاتک رفتم میگه مشکل مخابراته یه جوری با حالت از خود راضی میگه آقا شما که اطلاع ندارید چرا یه چیزی میگین...گفتم خانم من اطلاع دارم...روز اولمم نیست که اینترنت استفاده میکنم...دست آخر خواستم برم پیش رئیس کل اداره مخابرات استان یعنی جناب مهندس هخامنش که نبودن و خدا میدونه اونم یه فسیل دیگه بود...رفتم پیش یکی از معاوناش و برگشته به من میگه ما کابل برگردون میذارم هر وقت که خط رو بکنیم فیبر نوری و میشد اونجوری بهتون اینترنت بدن و مقصر شاتل هست...دوباره رفتم شاتل بهم میگن نمیشد رو کابل برگردون بهتون بدیم و نمیدونم ظرفیتش پر بوده...
خلاصه این بود حکایت در به دری من و بالاخره تو این مملکت من نتونستم بفهمم مقصر اصلی اینترنت نداشتن من کی هست و چه زمانی درست میشه و نصف پولی هم که داده بودم به شاتل خورده شد توسط این شرکت محترم به بهونه اینکه ایراد از مخابرات هست!! دیگه این شد که رفتم سراغ وایرلس تا حداقل یه اینترنتی داشته باشم....برای وایرلسم من همون زمان کلی تحقیق کردم و فهمیدم 2 تا شرکت اصلی هست حالا شاید بعدش اضافه شده باشه.
ولی اینی که هامان نت گفته نماینده صبا هستیم عجیبه...چون اون زمان دقیقا یادمه که صبا اصلا وایرلس نمیداد...حالا آنتن رو چقدر باهات حساب کردن؟!
در مورد سرعت وایرلس که واقعا خوبه و من تقریبا راضی هستم اما اینکه ساعت رایگان نداره خیلی بده و من تقریبا باید ماهی دوبار شارژ کنم.
والا آنتن رو یکی از دوستام از مشهد واسم فرستاد (آنتن قدیمی خودش). قیمت نصب و هم گفت 30 تومن که با 50% تخفیف 15 تومن. 512 8 گیگ گرفتم 32000 تومن با 50% تخفیف 16 تومن.
کلا واسه 1 ماه خیلی به سودم شد. من که راضی ام
مگه فرمانروای مملکت چیزی کمتر از سن بابای یه فسیل رو داره؟ اینا هم نوه نتیجه های همونن ;)
دوستان عزیز
کسی هست که خطش فیبر نوری باشه و از شرکت ماتریکس ADSL داشته باشه؟
کسی هست که خطش فیبر نوری باشه و ماتریکس بهش گفته باشه دیگه بهت سرویس نمیدیم؟!
دانلود دیشب ارم نت... مجموعا 100 کیلو بایت...
آقا ميگيد چي كار كنم؟!؟!
دو دقيقه خير سرمون ميخوايم ميخوايم oovoo كنيم نميشه....
صدا هي قطع و وصل ميشه....
اين ماتريكس هم تر زده... از رحلت تا حالا پينگش زده بالا.... از ٣٥ رفته روي ١٢٠....
دوستان يه سوال دارم: مودم همراه ايرانسل براي وايمكس نظرتون چيه؟؟!؟؟
كلا وايمكس كجاهاي شيراز آنتن ميده...
ممنون.
پینگ ماتریکس زده بالا؟! میخواستم از ماتریکس adsl بگیرمنقل قول:
شما مرکز دستغیب بودین؟
شما یه trace از گوگل بگیر ببین مشکل پینگ از مخابرات هست یا ماتریکس
کامندش اینه :
tracert -d google.com
حذف شود.............
دروود دوباره
دوستان امشب از آسیاتک مبنی بر شکایت من از ارم نت با من تما گرفته شد که تقریبا همه جزئیات رو گفتم!
خواهشمندم شما هم پیگیری بفرمایید به ویژه در مورد ترافیک هایی که به نادرست از ما کم شده است
بله.مرکز دستغیب...نقل قول:
پینگ ماتریکس زده بالا؟! میخواستم از ماتریکس adsl بگیرم
شما مرکز دستغیب بودین؟
شما یه trace از گوگل بگیر ببین مشکل پینگ از مخابرات هست یا ماتریکس
کامندش اینه :
tracert -d google.com
نمیدونم خیلی بد شده.خوصله هم ندارم یه ماه بدون اینترنت باشم ... قبلا که از پارسآنلاین خواستم برم ماتریکس 1 ماه طول کشید ... :19:
اینم ماتریکس :
برای من نیومده فعلا ...نقل قول:
ماتریکس خیلی وقته فاتحش خونده شده دیگه
دیروز هم یک اسمس اومد مبنی بر اینکه از این به بعد تعرفه ها با 5درصد ارزش افزوده محاسبه میگردد
ماتریکس تایم اوتش زیاد شده ... من که این روزا دیگه همش از ارم استفاده میکنم.... مشکل از خود ماتریکس هس... چون با ارم که کانکت میشم سرعتم خوبه... تایم اوت هم ندارم...نقل قول:
حتی توو یاهو هم که سروراش قویتره صدا قطعو وصل میشه.... با ارم مشکلی نیست... ماتریکس سکته زده...نقل قول:
اولی ارم نت هست و دومی ماتریکس... واقعا تایم اوت کفر آدمو در میاره... حتی اگه 4 5 تا هم باشه... همین 4 5 تا هم باعث میشه دیتا ردو بدل نشه و کلی صدا قطع و وصل بشه و بره روو اعصاب آدم... دیگه توو بازی آنلاین که هیچ کاری نمیشه کرد... حاظرم پینگم 300 باشه ولی تایم اوت نداشته باشم... بزنم به تخته ارم چند روز اخیر حداقل واسه من خوب شده... ( مرکز فیاض بخش ) سیم مسی.
از زمانی که ISP ایم از INFORMATION TECHNOLOGY اومده روو ASIA TECH سرعتم خیلی بهتر شده
عجب بدبختی گیر کردم.
آخر نفهمیدم از کجا نت بگیرم که هم پینگش خوب باشه و هم سرعت قابل قبولی داشته باشه.
فکر کنم باید از مخابرات بگیرم یه تست بزنم ببینم چجوریه
کلا تو ایران بیخیال اینترنت خوب و بدون دردسر باشی از همه چی بهتره!!! اینترنت مخابرات که همون ارم نت هست...نقل قول:
پس یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همون ارم نت هستش؟
دوستان ارم نت مدتی هست که سرعت شبانه خیلی کم شده
مثلا من به زور شبی 500 مگ دانلود می کنم - آخه این چه وضعیه ؟