نظرتون درباره ی این کارت چیه؟
Gigabyte GT630 GV-N630-2GI
نظرتون درباره ی این کارت چیه؟
Gigabyte GT630 GV-N630-2GI
خوب مانیتور چیزی نیست که من توصیه کنم و شما بخری!نقل قول:
بهتره بری به نمایشگاه هایی که همه ی انواع مانیتور ها رو کنار هم گذاشتن تا تفاوت را احساس کنید....:n02:
من ال جی رو ترجیح میدم ولی مانیتور های ایرانی BenQ مانیتور هایی با کیفیت بهتر و بهتر از سامسونگ هستن که از نظر قیمتی شما میتونید یه 19 اینچیشو تقریبا" 350 تومن بگیرید!:n06:
برا سیستمم فعلا" تا بهمن صبر کنید اگه عجله ندارید!:n06:
خوب بهتره بودجه رو بگید تا بگیم مناسبه یا نه ....نقل قول:
وگر نه که من میگم کارت خوبی نیست چون 650 Ti از اون جلو تره!:n02:
مثلا" بگید تا 300 تومن تا آدم تکلیفشو بدونه!:n06:
در کل کارت خوبی نیست برا کسی که 400 تومن داشته باشه!
برای آدمی که 250 تومن داشته باشه چطور؟؟نقل قول:
تجربه کار با این مدل رو داشتید؟این بهتره یا 6570؟ 630 برندگیگابایتش با msi خیلی تو بازی کردن فرق می کنه؟
با 630 بازی روز رو میشه رون اجرا کردمثل بتلفیلد یا چیزهایی سنگینتر؟
داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده
می تونی یه قیمت روی این کارت بزاری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ادعای فروشنده باز نشده و تعمیری هم نیست.
حافظه 512 کم نیست؟
رم سیستمم 4 گیگ هست. ایا از رم سیستمم استفاده می کنه؟
6570 با این که گرونتره ولی از 630 بهتره(15 تا تو رتبه با هم فرق دارن و 6570 جلو تره!):n06:نقل قول:
با 250 تومنم نمیشه هیچ کدوم از اینا رو خرید
340 تومن قیمت 6570 هست که خیلی ام با ارزش تره!(البته سافایر)
بهترین مارکم برا 630 ایسوس هست که 4 گیگه و 295 تومن
در کل 6570 بهتره
نقل قول:دوست من ،من قیمت نوــه اینو نمیتونم پیدا کنم چون همونطور که گفتم این نوع کارتا فسیل شدن!:n27:نقل قول:
خوب این کارت اگه واقعا" سالم باشه و باز نشده باشه و اونطوری که با ساپورت دیده میشه تقریبا" انگار سالمه!
حداکثر 120.... بیشتر نمی ارزه!
(512 بودنشو هم نگا نکن 512 واقعیه و خیلی هم قوی تر از 4 گیگ 630!)
اها ممنون ازت. منظورت از 512 واقعیه اینه که داخل خود کارت گرافیکه؟ اون 4 گیگه از رم کامپیوتر استفاده می کنه؟ مسئله شیرکردن واینا؟نقل قول:
GeForce 9800 GTX/9800 GTX+
را 190 قیمت دادن بهم که به نظر خودمم گرون می یومد!
ممنون از راهنماییت.
نظرت واسه MSI N9600G چیه ؟ و چند؟ا 220gt گینوارد - 9.30 گارتنتی.متعلقات کامل. چند؟
اقا یه کارت 430 پیدا کردم(ولی هنوز مطمئن نیسم) مشخصات کلیشو طرف بهم دادهنقل قول:
PCI VGA DDR3 2 GB 128Bit AXLE
یه سرچ کردم نت دیدم زدند 430! درسته؟ مدل دقیقشو تا یکی دو روز دیگه گیرمیارم.اگر430 باشه چند می ارزه؟
نقل قول:شرمنده الان بازخوانی که کردم دیدم 220 را چند روز پیش قیمت داده بودی ولی من حواس پرتی کرده بودم دوباره پرسیدم :n14:نقل قول:
داداش یه خورده دیر گفتینقل قول:
من چون مین بردم گیگاست بهتر دیدم گیگا بگیرم
البته بگم 251 تومن دادم 630 دو گیگش رو برداشتم حالا تابا پست به دستم برسه طول می کشه. در ضمن 6570 1 گیگ رو هم داشت 204 تومن نگرفتم اینو گرفتم . ببین من دیم گیمر های ایرانی 630 رو بالاتر از 6570 می دونند برای همین همون رو ورداشتم.
حالا تا بیاد و تستی بکنم نتیجه معلوم میشه
اقا این فروشنده چه منصف بودهنقل قول:
از کجا خریدی؟ :n04:
منصف بودن فروشنده سرجاش الان بستم دو روزه از شهر مبدا جنب نخورده!نقل قول:
پست متشکریم!!!!:n23:
نقل قول:دوست من ،یه پیشنهاد خیلی ساده بهت میکنم!.... دست از سری 400 و پایین تر تا سری هزاری ،بکش!(چون دیگه دارن فسیل میشن!)(البته 460 یا 465 پیدا کردی بخر!)نقل قول:
512 واقعی اینه که به جای یه گیگم کار میکنه و بهتر!
ولی اون 4 گیگ فضای مجازیه و غیر واقعیه که به جای 512 هم کارایی نداره شاید!(7990 یه کارت با ادیشن Dragon 6 گیگ داره که چرت و پرته کاملا" ،یهنی کلا" 2 گیگ واقعیه!)
ممنون داداش :n05:نقل قول:
با سلام. دوستان یه سیستم قدیمی دارم که وین 8 روشه میخوام براش یه مانیتور غیر لمسی که 19 اینچ یا بیشتر باشه بخرم.حالا به نظر تون سامسونگ خوبه ؟؟؟ قیمت کلی الان چقدره ؟؟؟ممنون می شم زودتر جواب بدید...:n16:
سلام
یک مانیتور می خوام که hdmi بخوره 1080p هم باشه. با این مشخصات چه مدل هایی در بازار تهران یا اصفهان وجود داره؟ قیمت را هم اگر دارید بنویسید.
(در اصفهان که فقط از این مانیتور های کیفیت بالا هست که اینقدر تعداد پیکسلشون زیاده که نمی شود 6 و 8 را در ان ها از هم تشخیص داد! :| )
دوستان منم دقیقا همچین مانیتوری احتیاج دارم اما از رند بازار از جمله قیمت ونقل قول:
برندهای موجود
و آیتم های رایج مانیتور های تو بازار (مثلا الان زمان پاسخگویی چند میلی ثانیه است و از این موارد)
اطلاعی ندارم
لطفا یکی از دوستان بیاد راهنمایی کنه
سپاسگزارم
راستی محدود قیمت برای من تا 600-650 بیشتر نشه:n28:
سپاسگزارم:n16:
سلام
قیمت این مانیتور ها رو میخام اگز تو بازار هست
ASUS VS239H-P
ASUS VS229H-P
ASUS ML229H
ASUS VS229H
LG IPS226V
ips226 حدود 600 تا 630 تومنه.
سلام دوستان من یه گرافیک nvidia gtx 560 2gb دارم میخوام ببینم قیمتش چنده؟ ممنون و نظرتون رو راجع بهش میخواستم ایا بازی ها رو خوب اجرا میکنه برای اینده خوبه؟ یا باید در اینده ی نزدیک عوض شه؟:n16:
گرافیک خوبیه!نقل قول:
نوش دورو بر 1و 50 تا 1و 100 فروخته میشه!
آینده ی خوبی ام داره!
پس چرا کرایسیس یا بتلفیلد3 رو با کمی تیک اجرا میکنه ؟ اپدیت هم هست
خوب میتونه مشکل از جاهای دیگه باشه شما چه گیری دادی به گرافیکت!(من بهت اطمینان میدم که میتونی GTA V رو هم رو HIGH بازی کنی!):n06:نقل قول:
اها خیالم راحت شد ولی اخه رمم 8 گیگه و cpu هم cor i5 هست 2.5 گیگاهرتز up to 3.1 گیگاهرتز این مشخصات لب تابمه ولی نباید کم بیاره ولی کم میاره بعد از این نظر تا چند سال دیگه برای بازی میشه روش حساب کرد؟
باسلام خدمت تمامیه اساتیدها
با 400 تومان پول. چه گرافیکیو پیشنهاد میدین ؟
میخوام مثلا بازی اساسین4 رو بخوبی اجرا کنه!
گرافیک فعلی خودم ati radeon hd 5570 هستش که تمامیه بازی های 2013 رو بخوووووبی اجرا مبکنه و همه رو تموم کردم باهاش.
فک میکنم دیگه برا این نسل بازیا دیگه جواب نمیده.
cpuم هم g620 هستش فقط تورو خدا نگین cpu رو عوض کن چون پولشو ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تا اینجا خوب جواب داده تو هیچ بازی لگ ندیدم اما میدونم اساسین4اینا بیان این سیستم دیگه جواب نمیده
سپاس
sfire 7750 1gb ddr5 400. toman
ولی اخه رمم 8 گیگه و cpu هم cor i5 هست 2.5 گیگاهرتز up to 3.1 گیگاهرتز این مشخصات لب تابمه ولی نباید کم بیاره ولی کم میاره بعد از این نظر تا چند سال دیگه برای بازی میشه روش حساب کرد؟گرافیکمم nvidia gtx 560 2gb ه چرا بازی ها رو خوب اجرا نمیکنه ؟برام سواله لطفا یکی کمک کنه.:n21::n13::n13::n13::n13::n13:
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28::n 28::n28::n28::n28::n28::grrr::grrr::grrr::grrr::gr rr::grrr:
سلام دوستان.
میخام یه کارت گرافیک بگیرم بین 400 تا 500.تو این محدوده چه کارتایی رو پیشنهاد میکنید؟
safir 7750 1gb ddr5. 400 toman
5770 ( البته فک نکنم بتونی پیدا کنی!)(رنک جهانی 90)نقل قول:
6770 (اینم کمی نایابه!)(رنک جهانی 88)
7770 ( مارک سافایرو با قیمت 489 تومن میتونی بخری!)(رنک جهانی 70)
7790 (اگه 67 تومن بیشتر بتونی خرج کنی میتونی مارک سافایرشو بخری!)(رنک فوق العاده ی 44 رو داره!)
ولی اخه رمم 8 گیگه و cpu هم cor i5 هست 2.5 گیگاهرتز up to 3.1 گیگاهرتز این مشخصات لب تابمه ولی نباید کم بیاره ولی کم میاره بعد از این نظر تا چند سال دیگه برای بازی میشه روش حساب کرد؟ ببخشید یه گرافیک توی لب تاب با تو کامپیوتر عملکردش متفاوته؟:n27::n28:
دوست من .... یه پست 4 بار تکرار شد و تا حالا ندونستین که اینجا جای این سوال نیست!....نقل قول:
همونطور که میگین .... لپ تاپ.... ممکنه گرم کنه ممکنه انواع اقسام مشکل داشته باشه!.... تو همین کامپیوتر 7990 جوری داغ میکنه که دیگه نمیشه PES هم بازی کرد!... حالا چه برسه به 560 ....
560 رو من تو لپ تاپ ندیدم ولی تو کامپیوتر شاید نتونیم بگیم بهترین عملکرد ولی کمی مانده به بهترینو داره!
این کارت رنک جهانی 99 رو داره (البته 560 ام که مخصوص لپتاپه!) ولی به جرات میتونم بگم با توجه به قیمتش (البته که چیزی عادی شده تو برند Nvidia ) کارایی ای حتی همسان با 7770 هم نداره!
قیمت 7770 حدود 590 تومن با مارک ASUS ولی 560 با قیمتی حدود 1 میلیون کاراییش کمتره!(متاسفانه)
560ام هم میتونم بگم که به راحتی میتونه تا دو سال دیگه هم دووم بیاره!(شما چاره ای نداری باتوجه به این که دستگاهتم لپتاپه .... VGA که عوض نمیشه .... لپتاپم بخوای عوض کنی خرجش خیلی بالاست!باید بری بدی یه دور عیب یابی کنن لپتاپتو!)
و خواهشا" سوالات دیگه تو بخش مربوطه و بخش مربوط به لپ تاپ!(و در صورت نیاز تاپیک مربوط به موضوعتونو ایجاد کنید!)
:n16::n11::n12::n16:
ممنون دوستان،تو گرافیکای انویدیا چی؟کارت گرافیک مناسبی تو این رنج قیمت است؟
سلام بکس ..یه گرافیک 2گیگ انودیا یا atiمیخواستم بخرم بین 200 تا 250 تومن کدوم مدل و کدوم مارک رو پیشنهاد میدید که واقعا قدرتمند باشه واسه بازی و خوب اجرا کنه جدید باشه فسیل نباشه :D
بله دوست عزیز!نقل قول:
گرافیک هیا لپتاپ و کامپیوتر، در بیشتر موارد فقط تشابه اسمی دارند(منظورم برند انویدیا هست)!
برای مثال:
گرافیک GTX 560M که روی لپتاپ ها هست، حدود 2.5 برابر از GTX 560 معمولی ضعیفتره!
دوستم من شعار انویدیا تو 4 سال اخیر (در واقع بعد سری هزاره) این شده که پول بیشتر میگیریم چیزی کمتر بهتون ارائه میدیدم!نقل قول:
باید گفت که تو رنج 400 تا 500 یه دونه 650 اگه بتونین پیدا کنین کمی خوبه که اونم از اون کارتای بالایی پایین تره!(البته 650 هم بالای 500ــه!)
نقل قول:
نمیتونی پیدا کنی دوست من تلاش نکن !(هر چی بهت بگم همش فسیله!:n02:):n27:
دوستان 630 یک گیگ با 2 گیگ زیاد فرق داره ؟ بعد چه مارکی خوبه ایسوس یا ام اس ای..واسه بازی خوبه ؟ کارت 6570 رو بگیرم یا اینو
6570 به نظر من بهتره(قیمتشم حدود 310 تومنه!)نقل قول:
630 هم بهترین مارکش سافایره که اونم اگه 2 گیگو بتونی پیدا کنی 280 تومنه!