نقل قول:
بله مي دونم كه IP رو مي گه. من تجربه خودم رو گفتم.
Printable View
نقل قول:
بله مي دونم كه IP رو مي گه. من تجربه خودم رو گفتم.
سلام دوستان
به این عکسا هم نگاهی بندازین بببینین اینا درستن .شاید این وایرلس من راه بیفته
http://img4.-------------/viewer.php?file=3nmmes5adxevh50fu1k0.png
http://img4.-------------/viewer.php?file=4hkbvant0ejlsowdodav.png
مرکز مخابرتی؟
من زاهدان هستم
توی دفترچه هم درست نوشته، ولی با تنظیم دستی هم کاملا باید درست کار کنه. شما باید IP کانکشن شبکه (یعنیlocal area connection ) را بدین . اگر کارت شبکه هم نداشته باشین، خود درایور usb مودمتون موقع نصبش یه کانکشن مجازی شبکه می سازه.نقل قول:
شما مشکلتون حتما چیز دیگه است والا ip range هیچ ارتباطی به vpi vci نداره.نقل قول:
شما چرا dns تون خالیه؟ نه روی اتوماتیکه و نه عدد دادین، پس طبیعتا کار نمی کنه. preferred را بزارین روی 192.168.1.1 شاید درست بشه.نقل قول:
شما عکس پریز تلفنو چیکار می خوای؟ عکس کجاشو می خوای؟نقل قول:
سلام .
یه راهنما واسه مودم خودم پیدا کردم ... گفتم بذارم شاید به درد بخوره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم .
نه با اون هم حل نشدنقل قول:
دیوونه میشم دیگه:19:
جمیعاً سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
0- محسن جون مبارکه ، شیرنیشو کی بخوریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میخوای بندازی بعد از محرم ،شرمنده ، میتونی یه قیمه بدی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- ببین کدوم splitter خوش فرم تره ، همون رو بنداز.
2- 15 متر که سهله ، من زمانیکه هنوز وایرلس نداشتم ، سیستم طبقه پائین رو با کابل CAT5 سی متری وصل کرده بودم. تازه 15 مترشم رو پشت بومه ، و همچنان ازش استفاده میکنم.
-------------------------------------------------------
امن ترین سیستم WPA2-Personal هستش.نقل قول:
-------------------------------------------------------
فکر کنم تاپیک رو یه کوچه اشتباهی اومدی ، اینجا رفع اشکال شبکه و مودم adsl هستش. ، پیشنهتاد میکنم به تاپیک های سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت سری بزنین:نقل قول:
واسه زدن تاپیک هم تو همون صفحه ای که بهتون لینک دادم ، یا هر جای دیگه (خارج از تاپیک ها) ، بالای صفحه روی کلید موضوع جدید کلیک کنید. عنوان پیغامی که میدین ، همون عنوان تاپیک خواهد شد.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=317
--------------------------------------------
شما تنظیم IP رو دستی انجام دادین و همونطورکه دوستمون ChaoticHead گفتن DNS هم رو وارد نکردین.نقل قول:
پیشنهاد میکنم تو عکس زیر، سیستم رو بذارین روی اتومات و تو مودم هم حتماً بذارین بصورت اتومات تنظیم کنه و خودتون نه IP بدین و نه DNS رو .
ختم کلام اینکه تنها چیزی که باید شما وارد کنید UserName و Password مربوط به ISP هستش
پست حذف شد
خیلی عذر میخوام دوستان میدونم اعصاب نذاشتم بهتون
ولی گذاشتم رو اتومات
بازم نشد:41:
همون 0 و 35 هستن؟نقل قول:
تو ( Internet Protocol (TCP/IP برو رو حالت دستی و بزنشون ، DNS رو هم وارد کن؟ اون رو چه عددی دادن؟
ولی تعجب میکنم ، من تاحالا ندیدم اتومات جواب نده . تونستی واسه کانفیگ کردن مودم از یه سیستم دیگه یا لپ تاپ استفاده کن ، وقی OK شد ، به سیستمت وصلش کن.
منظورت رو نفهمیدم ، بگی سه سوته واست میفرستم. منظورت سوکت رو دیواره؟؟نقل قول:
---------------------------
کجائی Asus که سه سوته کانفیگ میشی .... !!! حالا هی بگین Asus بده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاش میتونستم لینک دفترچه مودم شما و دوست خوبمون ChaoticHead که سمفونی دارن رو پیدا کنم.
همونطور که گفتی مودمت به لپ تاپ وصله ، مشکل فقط دو چیز میتونه باشه:
1- DNS و VPI/VPCI: که شاید مودم نمی تونه اتومات پیداش کنه ( ممکنه 0 و 35 نباشن) و باید از ISP یا سایتش بگیری و دستی تو لپ تاپ وارد کنی.
2- FireWall ویندوز یا یه Firewall دیگه مثل NOD که جلوی IP ات رو گرفته . همه Firewall ها رو Disable کن ، ببین میشه؟ ( در حالتی که همه چیز رو اتوماته و همینطور وقتی مقادیر رو دستی میدی)
دوستان کسی این پستو جواب نمیده؟نقل قول:
فایروال رو خاموش کردم که نشدنقل قول:
vpi و vci رو به lan دستی دادم (از isp گرفتم) باید به وایرلس هم جداگانه بدم؟
نه 0-59 هستشنقل قول:
مگه اينارو تو خود مودم نبايد زد؟(گيج شدم):31:
نه ندادن يعني منم چيزي نگفتم(قبلا هم بدون اين ميرفتم)
---------------
همون سرو ميخام كه سيم رفته توش بعد اون رفته تو پيريز
چون مودمتون داره به دو تا دستگاه خدمات می ده حتما باید روترش فعال باشه پس از bridge نمی تونین استفاده کنین.نقل قول:
سرعت و کیفیت lan به مراتب بهتر از wi-fi هست.نقل قول:
می گن پروتوکلهای wpa را نباید روی ویندوز غیر اوریجینال (قفل شکسته) استفاده کرد. ترجیحا از همون wep استفاده کنین. (البته هر کدوم را که بزارین آدم کاربلد می تونه هکش کنه)
البته من سمفونی ندارم؛ مودمم Asus am602 هست. ولی سخت افزار سمفونی 602 و 604 کاملا مشابه همین Asus هاست. اینا ظاهرا مودمهای rebrand شده سفارش parsonline هستن، باید سراغ دفترچشو از اونا گرفت.نقل قول:
چرا، از طریق همون کنسول توی internet explorer ترجیحا از طریق سیستمی که باسیم به مودم وصله، داخل مودم وارد می شه.نقل قول:
اگر vpi/vci را قبلا ندادن و نزدین، یعنی یا خودشون موقع نصب توی مودمتون وارد کرده بودن (اگه شرکت نصب کرده) یا اصلا کانکشنتون از اول bridge بوده. اگر dns را قبلا ندادین، با اتومات هم درست کار می کنه، خود مودم پیداش می کنه.
اون سری که شما می گی یعنی سری تبدیل سوکت به دوشاخه؟ همونیه که نباید ضد برق باشه. شکلش جور خاصی نیست، اگه ضدبرق باشه روش می نویسه.
نقل قول:
ما خونمون همش سوکت های دیواری RJ11 داره و دوشاخی نیست و سیم مستقیم واردش میشه:نقل قول:
ولی واسه دوشاخ ، قبلا از اینا استفاده میکردم ، بعضیا با ضد سوکت های ضد برق مشکل دارن و باید از معمولی استفاده کنن چون نویز میده
VPI (Virtual Path Identifier) / VCI(Virtual Circuit Identifier رو باید تو مودم زد.
سیستم رو حتما بذارین رو اتومات . راستی ؛ اگه به مودم به LAN وصل میشین باید ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Local Area Connection رو بذارین رو اتومات و اگر هم با وایرلس لپ تاپ میخواین وصل شین باید ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Wireless Network Connection رو اتومات کنین.
اینم ( Internet Protocol(TCP/IP مربوط به Wireless Network Connection لپ تاپ من :
( من تو لپ تاپم ( Local Area Connection (LAN رو Disable کردم .)
این کانکشن microsoft tv/video connection چیه؟
سلام
يه سوال اين دوشاخ ضدبرق باعث قطعي كل اينترنت ميشه؟
دوباره مودم تنظيم كردم همه چيز هم خوب پيش ميره ولي اينترنت همچنان قطعه:41:
سلام . . .
ممکنه ، پسرخاله خودم یه هفته سرکار رفته بود ، سیستمش رو شخم زد و ISP رو کچل کرد. آخر فهمید مشکل پریز ضد برقشه !!! درحالیکه من باحاش مشکلی نداشتم !نقل قول:
همه چی خوب پیش میره ، یعنی مودم تنظیمات ISP رو پیدا میکنه و Username و Password رو هم قبول میکنه و وارد شبکه میشه ولی وارد نت نمیشه؟
منظور از شبكه اگه سايت باز كردن بود بايد بگم نه باز نميكنه
نوي اينترنت اكسس ميزنه :41:
مال webcam یا کارت Tv یا وسایل تصویری مشابهی هست که روی سیستمتون نصبه.نقل قول:
مودم خودش VPI/VCI رو تنظیم میکنه؟ چون یادمه قبلا گفته بودی که ارور VPI/VCI میداد و میگفت به عقب برگردید و مقادیرشون رو وارد کنید؟ الآن از اون مرحله میگذره ؟نقل قول:
اره دستي وارد ميكنم تا اخر مرحله كه سيو اند ريبوت بشه
سیستم دیگه ای نداری باهاش چک کنی؟
چرا ولي جواب منفي:41:
بي سيم و با سيموشهم امتحان كردم بازم هيچي
سلام .
آقا یه عکس از دو شاخه های ضد برق تلفن میزارین ما روشن بشیم چی هست ؟
مرسی !
کم کم دارم به سالم بودن مودمت شک میکنم !! تو این تطعیلات نمیتونی مودم یکی از رفقا یا اشناها رو بگیری؟نقل قول:
اونا هم دقیقاً همین مشکل رو دارن؟
خدمت شما ، تو نت پیدا نکردم ، خودم عکسشو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همونطور که میبینی ، توش یه سری مقاومت و خازن (مدار محافظ) هست که اگه به برق بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سریع میسوزن و نمیزارن مودم یا تلفن مرخص شه! البته یه سری شون هم نمی سوزن ، بلکه ولتاژ بالا رو تو خودشوت تلف میکنن و یه چراغ قرمز روشون روشن میشه.
پس از چی باید استفاده کرد ؟
من همینو دارم که !
آخه خیلی از دوشاخ ها توشون هیچی نیست و فقط دو رشته سیمه که آهن های دوشاخ رو به سیم های کابل وصل میکنه ، واگه بزنی به برق ، ولتاژ مستقیم میافته دو سر تلفن یا مودم.نقل قول:
خیلی از مودم ها با این ضد برق ها مشکل دارن .
اگه احتمال سالم بودن مودم رو بديم ديگه چه عاملي باعث اين اتفاق ميشه؟:13:نقل قول:
مودم كسي رو هم بگيرم فرداش كه چيزيش بشه ميندارن گردن من:31:
سلام .نقل قول:
من برم الکتریکی بگم معمولی میخوام ؟ اصلا معمولیش هست ؟
یه ADSL میخوایم داشته باشیم باید 7 خان رستم بریم . :دی
مخلصیم .
كسي ميتونه از تمام مراحل تنظيم دستي مودم عكس بزاره؟(شايد من جايي رو اشتباه ميزنم)
بی خیال جدی نگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این که نیمچه خانم نیست ، تازه خاناش مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مطمئنی که به برق نمیزنی یا کنار سوکت تلفن برق نیست ، معمولی بگیر 200 تومن.
اگر هم خواستی ضد برق بگیر حدود 1000 تومنه.
واسه DSL لزومی نداره ضد برق باشه ، این واسه اینه که جلوی سوتی های ما آدم ها رو بگیره و اگه زدیم تو برق مشکلی پیش نیآد.
همونطور که گفتم من اصلا دو شاخ ندارم ، چون رو دیوار مستقیم سوکت داریم و سیم واردش میشه.
-----------------------------------------------------------
من الآن دستی تنظیم میکنم ، واست میذارم. هرچند تا حالا 3 بار که تنظیم کردم هر سه بار Asus خودش تنظیم کرده و شخصاً دستی ست نکردم. ( چه حالی میده نتونم . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سلام .نقل قول:
واسه DSL لزومی نداره ضد برق باشه ، این واسه اینه که جلوی سوتی های ما آدم ها رو بگیره و اگه زدیم تو برق مشکلی پیش نیآد.
توی سایت صبانت اینطوری نوشته :
توجه داشته باشید که از دو شاخه های ضد برق تلفن برای اتصال به هیچوجه استفاده نشود و ابتدا به ساکن کلیه دستگاهای تلفن و آی دی کالر های متصل به خط تلفن در نقاط دیگرمنزل یا محل کارتان را قطع و از پریز در آورید و برای استفاده از هردستگاه تلفن نیاز به یک نویزگیر دارید .
شما هم میگی فرقی نداره :دی
الان موندم :دی
مخلصیم .
آقا چرا اینقدر می پیچونیش؟ اگه سر یه دوشاخ اینهمه مته به خشخاش بذاری ، تو راه اندازی مودم و شبکه کردن خدا عاقبت بخیرت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که همون اول گفتم ، این دوشاخ های ضدبرق روی خط نویز می ندازن و بعضی مودم ها که به نویز حساس هستن ، مرخص میشن . واس همین ISP ها میگن واسه اینکه سر کار نرید اصلا از دوشاخ های ضدبرق استفاده نکنین.
شما دوشاخ معمولی بگیر ، ولی هواست باشه توبرق نزنی
حلللله؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
البته تا جایی که من حدس می زنم ، اون ضد برق ها ، قیلتر هستن ، وقتی در سر راه خطوط ای دی اس ال قرار می گیرن ، باز هم دارن قیلتر می کنن بعضی فرکانس ها رو ، که باعث اختلال می شه ...
**** ایجاد اختلال رو مطئن هستم ، اما آیا دلیلش همینه رو حدس می زنم ...
یا حق
من مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردوندم. بعد از تنظیم دستی ، همون مشکل شما پیش اومد. 15 دقیقه هرکاری میکردم تو تنظیمات مودم و چراغ های رو مودم میگفت اینترنت وصله ولی IE ارور No Access میداد! درحالیکه لپ تاپم با وایرلس مشکلی نداشت !! مودم من 4تا خروجی لن داره . کابل شبکه رو از اولی خارج کردم و زدم تو سومی درست شد. الآن که به اولی برش گردوندم درسته!! فی الحال هم دارم با PC کار میکنم. ( سه هفته ای بود بهش دست نزدم !!)نقل قول:
اینم مراحلش ( البته تو مودم من Asus-Wl-600g ) :
1- خارج کردن تمام کابل ها غیر از برق از مودم
2- ریست کارخونه مودم
3- رفتن به Network Connection :
4- گرفتن Properties از LAN و همچنین InternetProtoco (TCP?IP و بعد گذاشتن هر دو مورد روی اتومات:
5- وصل کردن کابل های تلفن و شبکه به مودم و صبر کردن برای شناسایی و برقراری شبکه و حذف ضربدر روی آیکن لن:
6- زدن 192.168.1.1 ( همونطور که میبینی اینترنت من الآن قطعه :
7- رفتن به قسمت تنظیمات دستی مودم : ( همونطور که میبینی هیچ تنظیماتی وارد نشده)
8- اول وارد کردن VPI/VCI : ( اینا در اصل همون آدرسیه که مودم میتونه به تجهیزات ISP تو مرکز مخابرات وصل شه - بجای Dial )
9- دوم تعیین نوع ارتباط که پیشنهاد میکنم PPPoE باشه:
10- وارد کردن Usernam و Pass word مربوط به ISP :
11- تعیین روشن بودن یا نبودن Wireless و اسم اون در مودم های وایرلس
12- چک کردن همه مقادیر داده شده در جدول:
12- ساخته شدن کانکشن مربوطه:
13- درنهایت Reboot مودم برای وصل شدن.
14- بعد از ریست چراغ های روی مودم باید کانکت شدن مودم به ISP و اینرنت رو تائید کنن.
15- همینطور تو خود مودم:
*** اگه مودم به نت وصله ولی تو سیستم توی IE به نت وصل نمیشه ( No Access ) ، کابل لن رو به خروجی دیگه ای بزنین.
*** واسه تنظیمات اولیه فقط از خروجی لن اول مودم استفاده کنید ، چون سیستم مابقی رو نمی شناسه
*** واسه تنظیمات حتما حتما از IE استفاده کنید.
بابا دمت گرم حال دادي اسيدي:40:
حالا چندتا سوال اينجاپيش مياد:
1-تو موارد 9-10 ميشه اون گزينتهارو كاراييشونو بگي؟
2-ايا ممكن كه يكي از خروجهاي لن خراب بشه؟
3-ايا ممكن كه با اپديت فرمور مشكل حل بشه؟
4-تمام موارد در شركتها بجز vpi vci
يكسان با نه؟
(الان تنظيم مي كنم خبر ميدم)
بازم ممنون:10:
:10:
نقل قول:مخلصیم ،نقل قول:
1- شما تو مرحله 9 باید نوع اتصال PPPoE با Bridge رو انتخاب کنی. مابقی که تو عکس میبینی مخصوص مودم wl-600g هستش و نمی دونم تو مودم شما هم هست یا نه.
تو مرحله 10 هم از شما فقط Username و Pass می خواد . مابقیموارد تو عکس این مرحله (که بازهم ممکنه تو مودم شما نباشه) مربوطه به مشخصات PPPoE و همچنین ست کردن مودم روی یه IP خاص Static که موجب میشه IP شما در اینترنت همیشه ثابت بمودنه و هر دفعه IP ات عوض نشه. IP استاتیک معمولا رو سرویس های شرکتی و خاص ISP ها ارائه میشن. چون یه کانال IP به شما اختصاص پیدا میکنه. مثلا شاتل روی سرویس های ART ار ائه میده که من هم ART1 دارم.
2- امکانش هست ! مودم شما 4 تا خروجی داشت ؟
3- ایول ، به مورد خیلی خوبی اشاره کردی ، حتما امتحانش کن. البته اگه تونستی سایت مودمت رو پیدا کنی خبرم کن ، من که google رو شخم زدم ، ندیدمش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چیزهائی که ISP تعیین میکنه ایناست: Username, Pass word, VPI, VCI, DNS . فقط میمونه نوع اتصال PPPoE یا Bridge که اون هم دست شماست.
اره 4 تا داره
تنظيماتو مو به مو دوباره رفتم ولي فايده نداشت
تا اينكه مودمو اپديت كردم (كاش نميكردم)
چون ديگه اصلا لناش كار نميكن
همينجوري الارم قرمز مونده پي سي هم نميشناسش
چيكار كنم؟
بیخیال ، تازه داریم میرسیم به اصل موضوع . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فایل آپدیت رو از کجا آوردی؟ لینک سایتشو بده با مدل دقیق مودمت.