من ويندوزم 32 بيتي هست بايد اوبونتو 32 بي رو دانلود كنم؟نقل قول:
Printable View
من ويندوزم 32 بيتي هست بايد اوبونتو 32 بي رو دانلود كنم؟نقل قول:
اگر سیستمتون ضعیف هستش 32 بیتی استفاده کنیدنقل قول:
ممنون كز كجا بهترين نسخه رو دانلود كنم؟نقل قول:
العان بهترين نسخه اوبونتو 16.04 هست؟
من پیشنهادم استفاده از نسخه های LTS هست که از پایداری مناسب تری برخوردار هستند. آخرین نسخه LTS همین 16.04 هست و آخرین Revision اش 16.04.2.
برای دانلود از سایت خود ubuntu اقدام کنید:
کد:https://www.ubuntu.com/download/desktop
جريان اين نسخه LTS چيه؟نقل قول:
بعد خواستم دانلود كنم نسخه 32 بيتي نداشت چرا؟
Long term support - نسخه هایی که هر ۲ سال یک بار منتشر میشند و ۳ سال پشتیبانی دارند و برای بستههاشون به روزرسانی، پتچهای امنیتی و ... ارائه میشه. نسخه های معمولی هر ۶ ماه یکبار منتشر میشند و ۹ ماه پشتیبانی دارند و بعد outdated میشند (براشون آپدیت نمیاد و از مخازن اصلی خارج میشند و community هم عموما پشتیبانی نمیکنه ازشون).نقل قول:
عموم برنامه های LTS کمی قدیمی تر هستند به خاطر نحوه انتشار بسته ها و freeze بودن مخازن ولی پایدار ترند.
سلام دوستان.
من تصمیم گرفتم اوبونتو رو نصب کنم و شروع کنم به یادگیری لینوکس.
واسه نصبش نوشته ک یه پارتیشن باید واسه خود اوبنوتو باشه یه پارتیشنم حافظه مجازی
این حافظه مجازی منظورش چیه؟ مثل pagefileتو ویندوز؟دقیقا کارش چیه؟
واسه اینکه بخوام نصب کنم باید دو تا پارتیشن خالی باشه؟ چون من 4 تا پارتیشن دارم همشم توش فیلم نرم افزار یا... ریختم باید اول دو تا پارتیشن رو کامل فرمت کنم؟! یا میشه رو همون دوتام ریخ مثلا تو پارتیشنی ک فیلم ریختم و فضای کافی داره رو خود اونوبتو رو روش نصب کنم و رو پارتیشنی ک نر م افزارام هست و فضای خالی داره رو به حافظه مجازیش اختصاص بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اول تاکید کنم که قبل از نصب یکم پیرامون پارتیشن و فایل سیستم و ساختار سیستم فایل لینوکس تحقیق کنید (هر سه با هم فرق دارند) که دچار مشکل نشید.نقل قول:
حافظه مجازی احتمالا منظورش swap باید باشه که معادل همون pagefile ویندوز هست، بحث مدیریت حافظه پیچیده و جزئیات زیاد داره به طور کلی میشه گفت زمانی که حافظه اصلی شما (رم) فضای کافی برای نگهداری بخشی از اطلاعات رو نداره، قسمتی از اطلاعات که از اهمیت (اولویت) کمتری برخوردار هستند میرن رو swap تا فضای رم خالی بشه و این جابهجایی رو بهش میگن swapping و اون بخش از حافظه که روی دیسک برای این کار اختصاص داده مییشه رو بهش میگن swap.
swap رو میشه هم به صورت یک پارتیشن و هم به شکل فایل ایجاد کرد از 17.04 به بعد به صورت پیش فرض اگر بستر پارتیشن هاتون رو LVM نباشه از swap file استفاده میشه و به یک پارتیشن مجزا براش نیاز ندارید.
شما نباید یک پارتیشن رو خالی کنید حتی نیاز نیست که فرمتش کنید (فرمتی مثل NTFS, FAT)، شما ابتدا باید کامل یا بخشیش رو خالی کنید و بعد باید اون پارتیشن رو کاملا حذف یا بخشی از فضای خالیش رو resize کنید تا به عنوان یک فضای آزاد آماده ساخت پارتیشن جدید در نظر گرفته بشه، بعد موقع نصب اوبونتو اون قسمت فضای آزاد رو انتخاب و یک یا چند پارتیشن با توجه به نیازتون بسازید.
پیشنهاد من همیشه ساختن home/ به صورت مجزا هست و / هم که باید در هر حال بسازید. و بهتر هم هست که از swap file استفاده کنید که راحت بتونید حجمش رو بسته به نیازتون کم یا زیاد کنید نه اینکه بخشی از هارد رو به swap اختصاص بدید و ازش استفاده نکنید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی و توضیحات قشنگت.:n40:
پس میرم نسخه 17.04 رو دانلود میکنم ک کارم راحت تر باشه.
سلام.نقل قول:
موفق باشید.
من هنوز اینو نصب نکردم ولی مصمم ک نصبش کنم راهنماشو چند وقت پیش خوندم ی تیکشو درس متوجه نشدم ترسیدم برم تو نصبش بعد ب مشکل بخورم چون تو این راهنمایی هم ک گفتم گفته اول بکاپ بگیرید و اگه اشتباه کنید ممکنه فایلاتون پاک بشه:
میشه لدف کنی ی نگاهی به لینک کنی؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله 13 و14 رو گفته دل به خواهیه و من این رو درس متوجه نمیشم و ازش گذر کردم چون با ویندوز خیلی فرق داره و من هیچ چی نمیدونم از لینوکس( اون موضوعی ک گفتی رو هم رفتم خوندم همون روز ولی هم یادم رفت زود هم خیلی گنگ بود) خودش گفته میشه از شر این مرحله بگذریو کاری نداشته باشی حالا میخوام بدونم چ فرقی میکنه این مرحله رو بری یا نه؟ 13 و14 رو منظورمه
من 40 گیگ از درایو اف رو خالی کردم شرینکش کردم طبق همین راهنمایی ک تواین لینک هست بعد لینوکسو ک میخوام نصب کنم طبق اون مرحله 12 ک تو اون لینک هست بکنم حله دیگه؟ یعنی هیچ چیز اضافه ای نمیخواد؟ فقط درایو اف رو انتخاب کنم خودش کپی میکنه فایلای لینوکس رو رو اون درایو دیگه درسته؟و فایلایی ک تواف دارم ک دس نمیخوره ک؟
بعد ی سوال من بخوام درایورام نصب کنم وقتی نصب شد لینکوس از کجا میتونم دانلود کنم؟
اگه نصب کردم بعد فضا کم اوردم واسه نرم افزارم باید چ کار کنم؟ میشه رو درایوای دیگه فایلام رو بریزم منظورم اینه رو درایوایی ک لینوکس توش نصب نیس مثلا اگه لینکوسم با فیلم هام تو اف هست ی مقدار برنامه های لینوکسم بریبزم تو درایو سی ک ویندوز توشه میشه ؟
مرسی پیش پیش
- - - Updated
اگر اشتباه نکنم با مرحله ۱۲ خودش تصمیم میگیره فضای خالی شما رو چه کار کنه، قبلا هم کاملا توضیح دادم درایو و پارتیشن اینها کانسپت هایی با معانی متفاوت تو سیستمعامل های مختلف هستند اینجا شما نمیتونی یک درایوی مثل F رو انتخاب کنید و بگید اینجا نصب شو باید پارتیشن بسازید و mount point تعیین کنید یا این کار رو بسپرید به دست خودش. (مرحله ۱۲) که با توجه به ساختار دیسک و تنظیمات مادربوردتون ممکنه بتونه انجام بده یا fail بشه.
پیشنهاد من رد کردن ۱۲ و نصب توسط ۱۳ و ۱۴ هست، فضای خالی که ساختید رو انتخاب کنید یک پارتیشن جدید بسازید فایل سیستمش رو بزارید ext4 به عنوان / تعیینش کنید و نباید مشکلی داشته باشید swap هم فکر کنم به صورت فایل بسازه. (فقط حواستون باشه چه کار میکنید، توضیحات پست قبلیم رو باز بخونید).
۹۰٪ درایور هایی که نیاز دارید تو کرنل لینوکس built-in هستند و عموما نیازی نیست چیزی نصب کنید مگر قطعاتی داشته باشید بسیار جدید و یا شدیدا انحصاری و کمیاب که براشون درایور / ماژول درست حسابی وجود نداشت که اون وقت باید کمی زمان بزارید تا مطابق سیستممتون مشکل رو حل کنید.
نرم افزار هاتون فقط تو فضای اوبونتو نصب میشند ۴۰ گیگ هم براش کافیه (وقتی یک روت یکپارچه دارید)، ولی میتونید فایل هاتون رو تو درایو های ویندوزی ذخیره و بهشون دسترسی داشته باشید.
سلام من همون 12 رو انجام میدم اگه نشد میرم ببینم این شماره 13 و چهارده چ طوریه پس درایو داره فضای بقیه درایو هام قابل استفادس مرسی واسه پاسخ کاملت و وقتی ک گذاشتی.
man ino nasb kardam emrooz sobh akhar hamoon k mitarsidam shod ie driveram ro kamel pak kardam!vasatae nasbesham eror dad albate iadam namoon erroresh vali vasate nasbe ubuntu error dad badan k az tarighe u live boot shodam didam ie driveram pak shode be jash roote ubuntu jasho gerfte:| , nesfe ghat shod kolan vasate nasb! alan hata win ham bala nemiad na mishe repair kard na driveram ro neshoon mide vaghti ba cd win boot misham
alan mikham kolan in ubunu pak she az ro hardam kolan hazf beshe bayad che kar konam?
rahi has oon partisheni k toosh etelatam boode hamsh ahang ax bood bargare? age k masalan betoonam win nasb konam ba narm afzaro&o recovery barmigarde?
??
solae akhar mishe kolan nasbesh nakard? va har vaght nzia bood az tarighe usb live estefade kard azash??
- Boot a live CD/DVD/USB with Ubuntu
- Choose "Try Ubuntu"
- Download and install [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Start the software and select what operating system you want to uninstall.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Apply
- When all is over, reboot your computer, and voila, only Windows is on your computer or of course no OS!
in raho to ie site peida kardam kar mikone?!
:n41: IN UBUNTU HIV!
Age az in aabzari k disks naam dare estefade konam va oon partisheni k ubuntu be onvane root gerfete ro format konam okey mishe?!
اول اینکه لطفا فارسی تایپ کنید.
دوم اینکه ubuntu رو چطوری نصب کردید که اطلاعاتتون پاک شد؟ شما همونطور که کابر milad_gta گفت یه پارتیشن ext4 میسازی و موقع نصب میگی اینجا نصب کن.
توی مرحلهی زیر شما باید something else رو انتخاب کنید و پارتیشنی که ساختید رو بهش بدید
الان ما هیچ اطلاعاتی از وضعیت هارد شما نداریم پس در مورد اینکه اطلاعات برمیگرده یا نه هیچ چیز مشخص نیستکد:https://tutorials.ubuntu.com/tutorial/tutorial-install-ubuntu-desktop#5
چون اگه موقع نصب فرمت رو عوض کرده باشه(از ntfs به ext4) و اطلاعات کپی کرده باشه احتمال برگشت کم خواهد بود.
سلام لینوکسو بصورت لایو بوت بیار بالا برو داخل نرم افزار gparted اینجا پارتیشنهاتو نشون میده و یه عکس بزار برامون بهتر میشه کمک کرد .نقل قول:
نحوه فارسی کردن کیبورد رو نمیدونسم اون موقع تو اوبونتو واسه همین اونطورینوشتم! من درست \یش رفتم ولی ازهمون وقتی ک با یو اس بی بوت شد ارور Cannot find TOCBLOCK, داد ولی من محلش ندادم و مراحل نصب جلو رفتم اما میون نصب ی ارور داد! و بعدشم ک اینطوری شد.الان دیگه اصن مهم نیس واسم اون درایوی ک رف فقط توش اهنگ بود اهمیت نداره زیاد دیگه. ولی میخوام هاردم به حالت انلاین برگرده الان اینولید هست!
کلا اون لینکی که گزاشتی آموزشش اصلا خوب نیست گیج کنندس اگر خواستی مراحلش رو برات میگم.نقل قول:
نمدونم الان کارت درست شده یا نه با همون جی پارتد هاردت رو میتونی درستش کنی امیدوارم که از لینکوس فراری نشده باشی :n09: من الان چند ساله که ویندوزو ول
کردم واقعا از شر ویندوز کند ویروسهای مصخره ایکتیو کردن . آپدیتهای بی پایه و اساس و ... خلاص شدم .
مرسی با کمک اقای عطا هاردم درستش کردم . در ضمن ممنون بابت اون جی پارتد کمک کرد هاردم از اول پارتیشن بندی کنم و مشکلم حل کرد و تونتسم ویندوزم نصب کنم.
اون سایتش معتبره ولی اون سوالایی ک اوبونتو ازم پرسید هنگام نصب(مثلا در مورد بوت لودر) هیچ کدوم تو اون لینکی ک خونده بودم در موردش نبود... من هیچ وقت با ویندوز مشکل نداشتم چ از نظر ویروس چ اپدیت نرم افزارم چ غیره مشکلی نداشتم تا حالا. ولی اوبونتو رو هم خوشم اومد ب خاطر اینکه سریعه و واسه موارد اضطراری هم خیلی مفیده.جدای از موارد اظطراری خیلی جمع جوره سرعتش هم خیلی خوبه رو سیستم هایی ک سخت افزار ضعیفی دارن.
البته ساپورتش ضعیفه(یا حالا من درس جستجو نکردم نمیدونم). مثلا یه فایل دانلود کردم میخواسم اجراش کنم فایلش bin. بود فرمتش نمیدونسم چ طوری اجراش کنم هر کاری کردم باز نشد... 5 تا سایت گشتم هیچ کدوم روشا کار نکرد همشون هم با استفاده اون ترمینال بود ولی کار نکرد! . شما وقتی ی مشکل داری تو ویندوز ی سرچ ساده تو گوگل 100 هزار تا سایت میاره خود وبسایت مایکروسافتم ک با عکس و توضیح کامل همیشه همه چی روسایتش هست.
ی مورد دیگم هست من یه سری نرم افزار دارم فقط رو ویندوز اجرا میشه مثلا مرورگر Yandex و واسه لینوکس نیست یعنی هست البته ولی دیگه اپدیت نشده! یا مثلا بازی لیگ اف لجند بخوام بازی کنم رو لینوکس نمیشه . یا DFX Audio Enhancer یا چند تا نرم افزار خاص دیگه ک من نیازشون دارم همیشه.
الان دو تا سوال دارم
فرق بین اوبونتویی ک نصب کنی با لایو چیه؟ دقیقا تو چی تفاوت دارن؟ خب اونی ک نصب کنیو میتونی اپدیتشم کنی ولی فقط فرقشون همینه؟
اگه بخوام رو فلش نصب کنم اوبونتو رو ک کاری به ویندوزم نداشته راه حلش چ طوریه؟ چ فرقی داره نصب اوبونتو روی فلش با اوبونتویی ک روی هارد نصب شده باشه؟
الان من میخوام وصل شم به اونتو لایو این رو لازم دارم نصبش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من اصلا متوجه نمیشم چیزی از مراحل نصب.
درود:
در مورداینکه چرا کمتر سایتها راجع به لینکوس مطلب میزارن ملومه کاربر معمولی کاری با لینکوس نداره و اونا هم ترجیح میدن روی ویندوز بیشتر کار کنن در مورد محتوای داخلی که اصلا چیزی
نگیم بهتره
داخل انجمنهای لینکوس هیچ سوالی بی جواب نمیمونه من خودم چند بار سوال کردم جواب گرفتم.
در مورد بازی که بله خود من فقط برای گیم میرم سراغ ویندوز
ولی میشه تو لینوکس هم نرم افزار های ویندوزی رو با wine اجرا کرد خداوکیلی این مرورگرو از کجا پیدا کردی دیگه:n02:
فرق لایو با نصب هم ملومه شما تو لایو هر کاری بکنی بعد از رستارت شدن همه چی میپره و اینکه سرعت انجام کارا به طبع کمتره
تو فلش هم میتونی نصب کنی هیچ مشکلی نیست یه فلش ۱۶ گیگ مناسبه فقط میگم تو سرعت خواندن و نوشتن داده ها نباید زیاد انتظاری ازش داشت.
اینجا قبلا یه کاربر برای نصب در فلش مشکل داشت ببین کمکی میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------
وقتی وارد لایو شدی برو داخل ترمینال بزن sudo apt-get upadte بعدش که پکیجهارو گرفت بزن sudo apt-get upgarde
حالا برای نصب اون برنامه بزن sudo apt-get install argus argus-clients
مشکلت کجاس .
سلام مممنونم واسه توضیحات.
اون مرورگر تنها مرورگر بر پایه کروم هست ک درس حسابیه و از گوگل کلا جداس همه چیزش و امکانات خاص خودشو داره حالا بحثش بماند واسه بعد البته اهمیت نداره ولی مثال زدم.ممنون واسه لینک میرم ببینم چ طوری نصب کرده. و این sudo اینها منظور چی هست؟ کلا اگه بخوام این مفاهیم یادبگیرم باید چ مبحثی رو بلد باشم؟؟ اینرو بهش میگن shell script درسته؟ اموزش فارسیش جایی هست ؟
یه سری توضیحات رو که کاربر behnamlider خدمتتون عرض کردن در مورد یادگیری لینوکس کتاب و آموزش توی وب فارسی موجود هستش.
مثلا این یه نمونه کتاب در مورد ubuntu (از صفحهی 45 در مورد ترمینال و دستور sudo و ... یه بحث مختصری ارایه میده)
توی همین انجمن هم کاربر Ali_RNT یه تاپیک آموزشی دارهکد:http://ubuntu-book.org
یکی از آموزشهای خوب دیگه دورهی LPIC هستش که «جادی» بصورت رایگان آموزش داده (جادی از کاربران معروف بین کاربران لینوکس در ایران هستش)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=716442
آموزش رو از اینجا میتونید دانلود کنید.برای شروع LPIC 101 رو ببینید چون 102 پیشرفتهتر هستش.آدرس سایت جادی هم جادی دات نت هستش.
اینجا هم جادی یه مطلب در مورد اینکه چطوری یادگیری لینوکس روشروع کنیم نوشته:کد:http://linuxmirrors.ir/files/LPIC1-Jadi
در پایان اگه سوال مربوط به ubuntu داشتید توی همین تاپیک بپرسید،اگه مربوط به یادگیری لینوکس بود این تاپیک جای بهتری خواهد بود:کد:https://jadi.net/2016/06/steps-for-linux
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=77904
آمورشهارو که دوست عزیزمون گفتننقل قول:
فقط در مورد sudo که گفتی منظور دسترسی به ریشه لینکوس هست تو اکثر توزیع های لینوکس که شما باید نام کاربری و رمز عبور موقع نصب ازتون میگیره شما کاربر ادمین میشید و برای هر کاری ازتون رمز عبور میخواد و برای دسترسی به روت باید همیشه از این دستور استفاده کنید
ولی لینوکسی هم هست مثل کالی که از همان ابتدا شما کاربر روت هستی و نیازی به رمز عبور و این فرمان نداری.
سلام من خواستم اینو رو یو اس بی نصب کنم باز نشد یه پارتشین ساختم با فرمت FAT32 ی دونم ساختم با فرمت EXT4 خب؟ درستش همینه دیگه؟ تو اون سایتی ک من خوندم اینطوری بود البته ولی حدود دو ساعت طول کشید البته چرا اینقدر اهسته؟ نمیدونم. اون نصبشم رفت تا اخراش یهو صفحه دسکتاپ سیاه شد هر چی منتظر موندم رفع نشد مجبور شدم ریست بدم بعدشم فلش باز فرمت کنم و پاک کنم... داخل اوبنتو لایو بودم! لدفا یه نفر ی راه به من بگه واسه نصب کردن این روی فلش 32 گیگ!
سلام کسی نی ج بده؟!
^
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون ببین مشکلت حل میشه یا نه (گزینه دوم برای محیط ویندوز هست فکر کنم بتونه مشکلت رو حل کنه)
مرسی شب امتحانش می کنم و باز نصبش میکنم! منم دقیقا عین همون کسی ک پست رو زده ساختم پارتشین هام رو.!ولی ی تفاوت داریم با هم اونم اینکه اون اقا تونسه نصب کنه موقع ورود بوت نشده من کلا اخرای نصب سیاه شد صفحه داد من حس میکنم ممکنه مربوط به سخت افزار باشه و یه مشکلی این وسط باشه البته مطمعن نیستم.اگرم چیزی باشه راهی نداره متوجه بشم چون نه اروری میده نه اطلاعاتی ک بعد برگردم ببینم مشکل چیه
بعد از گشتو گذار داخل فایلام این روشی که مربوط میشه به چند سال پیش رو پیدا کردم البته قدیمیه ولی جواب میداد ببین کمکی میکنهنقل قول:
قبلا خیلی دنبال اینکار بودم اطلاعات زیادی هم پیدا کرده بودم که الان هیچی یادم نمیاد ...
شاید هم با ورژن های جدید مشکل داره به تازگی هم که هسته جدید لینوکس برای اوبوبنتو گذاشتن....
محتوای مخفی: ubunto
من نتونستم اخرش نصب کنم لینکوس روحتی ویندوز عوض کردم تنظمیات بایوس رو تغییر دادم از همون ابتدا تو اون صفحه ای ک شروع میکنه لود کردن یه سری چیز(احتمالا مربوط به لود شدن فایلاس؟) ک نمیدونم چیه ارور میاد ولی اینقدر سریع رد میشه ک نمیتونم بخونم ببینم اصن چی هست توزیع های دیگشم امتحان کردم مثلا کالی لینکوس ولی همین بود متاسفانه تو ساپورت هم ک کلا خیلی ضعیفه لینکوس وبسایت خودشون ک هیچی انجمناشونم هم خبری نیس بالاخره اون چیزی ک میخواسم رو پیدا کردم اجرای لینکوس روی فلش به صورت ماندگار بودن(persistent) البته هنو نمیدونم معایبش چیاس نسبت به نصب کامل؟
دمتون گرم خیلی مفید بود:n16:
unable to locate package
دوتان این ارور برای چی هست ؟
اگه موقع نصب package این خطا رو میگیرید به این صفحه برید و اسم package رو سرچ کنید و ببینید package توی مخازن ubuntu وجود داره یا نه
کد:https://packages.ubuntu.com
همینطور sudo apt update رو اجرا کنید تا اطمینان حاصل کنید source شما به روز هست.نقل قول:
اجرا کرده بودم ولیکن ...نقل قول:
پس بررسی کنید بسته وجود داشته باشه و سورس حاوی اون در etc/apt/sources.list/ فعال باشه.نقل قول:
سلام
دوستان کسی با توزیع Nitrux کار کرده ؟
تو نصب مشکل دارم
میدونم اینجا تابپک مناسب نیست
اما گفتم مطرج کنم و تایپک جداگانه نزنم .:»
با درود.
من میخوام زورین 15 را روی رایانه ام که ویندوز XP داره بگذارم. برای این منظور رفتم کل درایو F را خالی کردم که حدود 18 گیگ گنجایش داره.
پرسشم اینه که در مراحل گذاشتن زورین وقتی در پنجره installation هستیم یک فیلد کرکره ای در پائین پنجره هست که بالاش نوشته:
Device for boot loader installation که در این بخش خودش ATAMaxtor را داره ولی وقتی کرکره را باز میکنیم پارتیشن مخصوص را هم با همان نامگذاری های ابونتو نشان داده. حالا من در این مرحله باید این گزینه ی بوت لودر را روی همان ATAM بگذارم باشه یا بیارم روی sdb که نامگذاری لینوکسی هست؟
پرسش دوم. اگر بهر دلیل خواستم لینوکس را بردارم و با همان ویندوز کار کنم چگونه آن درایو آخرم را دوباره بدم به ویندوز. چون فعلا که برای لینوکس آماده سازیش کردم در ویندوز اصلا دیده نمیشه.