بستگی داره اهل کجا باشی.اگه تهرانی هستی آره می تونی قبول شی .درسته که بومی گزینی رو کم کردن ولی بازم به نفع تهرانی ها هستش.اگه غیر بومی تهران هستی دانشگاه تهران قبول نمیشی.ولی احتمالا بهشتی و ایران قبول شی.نقل قول:
بستگی داره اهل کجا باشی.اگه تهرانی هستی آره می تونی قبول شی .درسته که بومی گزینی رو کم کردن ولی بازم به نفع تهرانی ها هستش.اگه غیر بومی تهران هستی دانشگاه تهران قبول نمیشی.ولی احتمالا بهشتی و ایران قبول شی.نقل قول:
درست مثل من :8::10:نقل قول:
سلام درست مثل من!!!نقل قول:
سلام بر همه
شماها بیکار ید مثل من!!؟؟
من که بعده کنکور حوصله ی هیچی ندارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقد تک بعدی زندگی کردم این 9 ماه که حال خوابیدن یا فیلم یا گیم یا بیرون رفتن رو ندارم
همش دارم تو خونه ول میگردم...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تی وی میبینم کلافه میشم!!!
همینطور فیلم هم نمیتونم ببینم!!!
کنکور منو خیلی عوض کرد....افسرده...دی:
یعنی بچه ها شما میگید ازاد نجف اباد بهتر از جاهایی مثل ارومیه و زاهدان و ایناس ؟
سلام.اين دو تا رو زحمت بكشيد بگيد
1-پتروشيمي شيراز مونث ن
2-صنايع غذايي مرودشت مونث ظ (زنگ زده بوده كه واسش يه جوري گير بيارم)
این رو که اکثر ملت وقتی می بینن حالشون بهم می خوره....نقل قول:
تی وی میبینم کلافه میشم!!!
=================================
می خواستم در مورد رشته ها یکم بخونم که حال اون رو هم ندارم
اتفاقا من موسیخی گوش میدم فیلم میبینم بیرون میرم اما قبول دارم که حس ندارم اما بازم خیلی بهتره درسه که
میدونم چی میگی...نقل قول:
اتفاقا من موسیخی گوش میدم فیلم میبینم بیرون میرم اما قبول دارم که حس ندارم اما بازم خیلی بهتره درسه که
احساس رضایت نداریم از این تفریحات... به این خاطر هستش
سعید آزاد رشته اول ؟؟نقل قول:
سراسری چیکار کردی ؟
با هم بریم نجف اباد :31::10:
آره کلا حال نمیده هیچی دی:نقل قول:
میدونم چی میگی...
احساس رضایت نداریم از این تفریحات... به این خاطر هستش
من حوصله جمعیت رو ندارم اصلا الان!!!
آخه یه سال تو خونه بودیم دیگه!!!
دیشب رفتیم مهمونی جاتون خالی دی:
ولی اصلا خوش نگذشت!!!
آدم گریز شدم به خدا!!!
مکانیک سیالات نجف اباد همون که 50 نفر میگیره ستاره هم ندارهنقل قول:
سعید آزاد رشته اول ؟؟
سراسری چیکار کردی ؟
با هم بریم نجف اباد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سراسری هم که خودمم نمیدونم اما بدیش نیس
اما داداشام ( برادرامو میگم )ازاد نجف اباد خوندن من بزرگرو که تموم شده میدونم وضعش از صد تا شریفی هم بهتره چون رشتشو دوس داشت و چنان پیشرفت کرد که حالا به راحتی میتونه پولی عجیبی از کارش در بیاره که میاره البت بعد از سربازی واسه همین میگم غصه نخورین ازادم شده برین مطمئن باشین در همه جا همه ی شرایط دست خودتونه
چرا ازاد واسه غير از تهران اينجوريه؟فقط الف مياد
من فکر کردم فقط خودم اينجوريمنقل قول:
آره کلا حال نمیده هیچی دی:
من حوصله جمعیت رو ندارم اصلا الان!!!
آخه یه سال تو خونه بودیم دیگه!!!
دیشب رفتیم مهمونی جاتون خالی دی:
ولی اصلا خوش نگذشت!!!
آدم گریز شدم به خدا!!!
نگو همه بي حالن
من که عشق فيفا هستم يه بازي کردم حالم گرفته شد جومونگو 5 دقيقه نگاه کردم بهم حال نداد ماشينو ورداشتم بردم يه دوري بزنم بازم حال نداد اي خدا پس کي من دوباره به حالت اولم برميگردم
با این درصد ها چی میشم من تو منطقه 2 ؟
ادبیات:65
عربی:74
دینی:69
زبان:64
ریاظی:46
فیزیک:71
شیمی:66
معدل کتبی:13/19
انگار تازه از تو لپ لپ بیرونمون اوردن!!!
هنوز حالمون بده
من نمی دونم تا کی می خوام این طوری باشم
کسی نمی دونه راه حل چیه؟؟؟؟؟
دوست عزیز به خودت بستگی داره . اگه از من بپرسی که عمرا حاضر نیستم به جز اصفهان و چندتا شهر بزرگ برم ! هرکس یه نظری دارهنقل قول:
اما حالا 5شنبه که میری نجف اباد امتحان میدی میبینی چه دانشگاه خوفیه :31:
من خودم بعد گندی که توی کنکور سه روز پیش زدم همه ی امیدم شده نجف اباد اما انچه که مشخصه اینه که راه موفقیت دست خود ادمه . حالا بری شریف راحت تر به موفقیت میرسی اما بری ازاد ( که البته به نظر من بحث نجف اباد از بقیه ی ازادها جداست ) باید تلاش بیشتری کنی :10:
به عبارتی توی دانشگاههای تاپ , کار میاد سراغت اما بقیه ی جاها تو باید بری سراغ کار :27: اما برای ادم زرنگ که به رشته اش علاقه داره تحت هر شرایطی کار پیدا میشه
من سال دومم بود که کنکور می دادم...
پارسال بعده کنکور اصلا اینطور نبودم....شاید به این خاطر بود الکی درس می خوندم...:دی
خیلی باحال بود!!!دی:نقل قول:
انگار تازه از تو لپ لپ بیرونمون اوردن!!!
هنوز حالمون بده
من نمی دونم تا کی می خوام این طوری باشم
کسی نمی دونه راه حل چیه؟؟؟؟؟
فک کنم مرور زمان همه چیو حل کنه!!!
من که راه حلی به مخم نمیرسه
خانواده هم میگن چرا همش پای کام هستم
چون دستم به کار دیگه نمیره
حتی چیزایی که علاقه داشتم قبلا بهشون
سال بالایی ها کمک کنن خوب میشه
بالاخره اونا از ما بیشتر پیرهن جر دادن!!!دی:
البته هیچکدوم از واحد های آزاد به علوم تحقیقات نمیرسه!!!ولی کیه که قبول شه من واقعا پشیمونم علوم تحقیقات زدم.نقل قول:
بچه ها بیااییید زندگی را از نو شروع کنیم!!!!!!!!!!! بابا برین به عشق و حالتون برسین فکر کنین وسطه عید و درس دارین ببینید چه حالی هستین حالا که درس ندارین خب برین حالشو ببرین دیگه منم الان میرم سیمز 3 بازی میکنم برین خوش باشین بابا حیفه ها
100 درصد .... آخه آزاد نجف آباد رو با زاهدان مقایسه میکنی؟؟؟!!!نقل قول:
یعنی بچه ها شما میگید ازاد نجف اباد بهتر از جاهایی مثل ارومیه و زاهدان و ایناس ؟
در ضمن سعی کنید آهنگای شاد گوش بدید که فاز بده حسابی:8:
به قول دوستان اصلا حال نمیده :41: . من 2ماهه میخوام بشینم PES بزنم موقعیت پیش نمی اومد اما حالا که نشستم اصلآ بهم حال نداد . از 6ماه پیش میگفتم بعد کنکور چه حالی کنیم اما هنوز دپرس و کسل هستم . نمیدونم چرا:13:نقل قول:
من تو کام بازی ندارم!!!نقل قول:
منم الان میرم سیمز 3 بازی میکنم
فکر خوبیه
اینم امتحان میکنم هرچند بعید میدونم جواب بده دی:
منم دقیقا اینجوری شدم ولی از این میترسم این حس آدم گریزی و افسردگی طی این سه ماه از بین بره و دوباره برم سراغ الافی و عشق و حال بعدش دیگه خدا بهم رحم کنه نمیدونم دوباره میتونم واسه کنکور بخونم یا نه؟!:18:نقل قول:
این قدر این جا پست گذاشتین که از ظهر دارم می خونم تموم نمیشه
آخرش نفهمیدیم کنکور تجربی په طور بوده؟
در ضمن سعی کنید آهنگای شاد گوش بدید که فاز بده حسابی:8:[/quote]
مثلا چي؟
شهریه ازاد چقدره ؟ الکترونیک
راستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاست؟
من بابت معرفی یک کتاب گسسته بهش مدیونم.
انشاا.. کنکورت رو خوب داده باشی
مخلصیم داداشنقل قول:
آخه من نمی دونستم چی می کشه!من پارسال که کنکور دادم بدش همش می خندیدم با اینکه می دونستم گند زدم دوستام که با هم تو یه اتاق بودیم همه پکر بودند همه منو که می دیدند فک می کردند دو رقمی ام ولی جالب بدونید که من از همشون بدتر شدم:31:
من می گم کنکور ارزش نداره که زندگی رو به خودمون حروم کنیم.
آره داداش rocket منم موافقم من که از دیشب شرو کردم و یه تحول 180 درجه ای در خودم به وجود آوردم قبلاً که کشته ی مکانیک بودم از دیشب عاشق IT شدم نظرت در مورد IT چیه می می تونم یه جایی تو تهران قبول شم ؟درصدامم که اینا بودندنقل قول:
دینی36 زبان 55 ادبیات 30 عربی 45 ریاضی 45 فیزیک 60 شیمی45
یه چیزی اگه یکم قانع باشیم و خودمونو محدود به کنکورو دانشگاه نکنیم جایی برای افسردگی نیست.نقل قول:
سلام
یکی به من بگه چند میشه رتبم
منطقه 1
معدل دیپلم 16.19
ادبیات 40
عربی 32
دینی منفی یک درصد !!!!
زبان 80
ریاضی 25
فیزیک 40
شیمی 25
لطفا زودتر جواب بدین، خیلی عجله دارم :13:
دینی36 زبان 55 ادبیات 30 عربی 45 ریاضی 45 فیزیک 60 شیمی45
- آره داداش rocket منم موافقم من که از دیشب شرو کردم و یه تحول 180 درجه ای در خودم به وجود آوردم قبلاً که کشته ی مکانیک بودم از دیشب عاشق IT شدم نظرت در مورد IT چیه می می تونم یه جایی تو تهران قبول شم ؟درصدامم که اینا بودند
تا اونجایی که می دونم it رو تهران و شریف دارن
شریف که فکر نکنم ولی انشاا... امیدوارم تهران قبول شی
این آهنگو دیروز گرفتم :نقل قول:
مثلا چي؟
البته بستگی داره از این سبک خوشتون بیاد یا نه... ولی معمولا همه خوششون میاد : دیکد:http://www.birmusic2.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4055
مگه همونی نیستی که اولا می گفتی چه عشقو حالی بکنیمو اینا بابا چته خب ول کن کنکورو دیگه کیف دنیا رو بکن (البت تو این مملکت که .......)نقل قول:
من تو کام بازی ندارم!!!
فکر خوبیه
اینم امتحان میکنم هرچند بعید میدونم جواب بده دی:
راستی من امار قبولی های 86 قلم چی رو دارم (به تفکیک دانشگاه و رشته و حتی رتبه ها رو هم نوشته )
اگه می خواهید براتون upload کنم. (راستش نمی دونم کجا اپلود کنم)
بابا فرزندان من :31: کنکورو ولش کنین دانشگاه هم همچین تحفه ای نیست:19:
معمولا همه قبل کنکور یه عالمه برنامه واسه بعدش دارن(هرچند که معمولا هیچیش اجرا نمیشه)
شماها ندارین ازین برنامه ها؟
الان یکم طبیعیه که هنوز تو مود کنکور باشین ولی هر چی بگذره کنکور تو ذهنتون کمرنگ تر میشه و بقیه چیزا پر رنگ تر.
1سال واسه همچین روزی زحمت کشیدین انتظار نداشته باشین یه روزه بتونین فراموشش کنین.
بذارین سیر طبیعیه خودشو طی کنه همه چیز :10::11:
اگه دیدم سلام می رسونمنقل قول:
راستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجاست؟
من بابت معرفی یک کتاب گسسته بهش مدیونم.
انشاا.. کنکورت رو خوب داده باشی
ان شاء الله
جاش خیلی خالیه نه؟
بهتره بجای مدیون بودن به ویکتوریا به کشاورزی (اگه اشتبا نکنم)مدیون باشی
امیر کبیر هم داره احتمال قبولیم چقده؟ رشتش خوبه؟نقل قول:
تا اونجایی که می دونم it رو تهران و شریف دارن
شریف که فکر نکنم ولی انشاا... امیدوارم تهران قبول شی
لومون جونم اومد
لومون خوبی؟
بابا همه که میگن تو خوب دادی
چی میگی تو
من رفتم دوباره دیدم درصداتو خوب دادی که دیوانه
خوب اگه ویکتوریا معرفی نمی کرد چینقل قول:
راستی امیر کبیر it نداره و فقط همین دو تا دارن
راستش بستگی به رتبت داره .
اگه رتبت رو تخمین بزنی راحت تر می تونم بگم
نقل قول:
معمولا همه قبل کنکور یه عالمه برنامه واسه بعدش دارن(هرچند که معمولا هیچیش اجرا نمیشه)
شماها ندارین ازین برنامه ها؟
مامان بزرگ من کلی برنامه داشتم !!!!!! کلاً کوفتم شد...
تو که خوب دادی زبانتو دخترم:31:نقل قول:
به جون آرزو تهران قبولی:27:
بشین برنامه هاتو اجرا کن حالا:10: