دوستان كسي نميدونه اين يعني چي؟
Printable View
دوستان كسي نميدونه اين يعني چي؟
دوستان منو یه راهنمایی میکنید:11:
میخوام بدونم آیپاد 4 فرق نمیکنه ورژنش چجوریاست الان بخرم جیلبریک میشه؟
چیا داره تو پکش؟
میخوام فردا بگیرم راهنماییم میکنین
نقل قول:من چیزی درباره این پلیر نمیدونم ولی تا دوستان جوابگو باشند همین عبارت ارورر شما رو تو نت سرچ کردم کلی فروم که به همین مسئله پرداخته بودند پیدا کردم مثل این:نقل قول:
کد:http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/netdb-open-nodename-nor-servname-provided-not-known-1111538/
شاید سورستون مشکل داره، از سورسای دیگه امتحان کنید، البته مشکلات اینترنت این چن وقته هم بی تاثیر نیست.نقل قول:
بله می شه.نقل قول:
خودش! هدفونش،کابلش، یه دفترچه راهنمای کوچیک.
دوستان تو يك تاپيك اينو نوشته بود :
hey guys...
found a get through from dis error..
if the error "netdb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pen database......" appears..
n u hav not been able to add a source on ur ipod or iphones...
just go to the settings and go for simple reset...(not a complete reset...no need to delete all ur media for dis..)
after the reset and reboot...
everything starts workin..
Cheers!!!!!!!!!!!
ولي منظورش از سيمپل ريست كدوم يكي از گزينه هاي ريست هست من همچين گزينه اي نديدم:41:
من reset network setting رو انجام دادم فك كنم منظورش همين بود
دوستان من وقتي آيپادمو به pcوصل مي كنم پيغام ميده ورژن 4.3.5رو اگه مي خواي دان كن ايپاد من جيلبرك هست اگه ورژن جديدرو دان كنم جيلبركم ميره يا نه ؟ ممنون ميشم اگه اين يكي سوالمو جواب بدين
اولاً که بهتره اونجوری آپدیت نشه دستگاه و Firmware رو جداگانه دانلود کرد.نقل قول:
دوماً بله جیلبریک می پره:31:.
خيلي ممنون اگه ميشه اون يكي سوالمم هم جواب بدين(سيمپل ريست)نقل قول:
ديشب ايپادم شديدا هنگ كرد بطوريكه بعد از اينكه ايپدمو قفل كردم بعدش ديگه قفلش وا نمي شد يعني اون فلش (پيكان) از جاش تكون نمي خورد حدود يه ربع همين طوري هنگ بود (حتي خاموش نمي شد) بعدش گفتم يه عكس از صفحش بگيرم شايد درس بشه وقتي پاور و هوم رو فشار دادم صفحه كلا سفيد شد ديگه هيچ كاري نمي تونستم بكنم اون وقت دكمه ي قفل و كم كردن صدا و هوم رو گرفتم ( فك كنم واسه فلش كردن گوشي يه همچين كاري بايد بكنيم) كه گوشي خاموش روشن شد و همه چي درس شد بچه ها واسه چي آيپادم اينجوري شد الان هر دفه كه ايپدمو قفل مي كنم ميترسم دوباره قفلش وا نشه :41:لطفا كمك كنين
سلام
یه iPod اومده دستم که 8 گیگ هست که نمیدونم 2Gئه یا 3G ولی تا جایی که میدونم این دو تا فرقی با هم ندارن، حالا آخرین firmware که جیلبریک میشه رو میخواستم براش دانلود کنم، چه ورژنیه ؟
ممنون :)
دوستان واسه هيچ كسي اتفاق مشابه اين نيوفتاده من فك مي كردم اپل كلا تو كار هنگ نيس:2:نقل قول:
اگر دوباره همچین چیزی تکرار شد باید دست به کار شد. حالا یا ریستور یا کارای دیگهنقل قول:
کلا وقتی جیلبریک می کنید دیگه هیچ چیزی غیر قابل پیش بینی نیست.
سلام دوستان.
دنبال یه برنامه ی barcode reader که واقعا کار کنه میگردم.
ســـلامنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم 3جی هنوزم ساپورت میشه حتی بتا 5 ها هم براش هست و فریمور کامل برا 3جی فعلاً 4.3.5 هــست جیلبریک هم شده !
2جی رو نمیدونم :-؟ فکر کنم تا 4.3.3 و اینام براش باشه ! ( اگه رسمی هم نباشه کاستومش هست ! )
دوستان هيچ راه ديگه اي براي ريختن app از كامپيوتر بدون استفاده از آيتونز و اپسينك نيس؟
با نصب نرم افزار installous داخل دستگاهتون و نصب ifunbox داخل کامپیوتر میشه.نقل قول:
اين نرم افزار كه ميگه بايد اپسينك نصب باشه:41: من كه بتون گفتم من از داخل آيپادم هيچي نمي تونم دانلود كنم :41:
هيچ راه ديگه اي وجود نداره كه بتونم بازي بريزم تو ايپادم بدون اپسينك؟
خسته شدم ز بس باز تكراري كردم الان يه ماه و نيمه كه بازي جديد نريختم :41::41::41::19::19::19::19:
AppSync نداری چجوری بازی میکنی ؟! :| بدون اپسینک که نیمشه اصلاً بازی کرک شده ریخت و بازی کرد که !نقل قول:
اين نرم افزار كه ميگه بايد اپسينك نصب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه بتون گفتم من از داخل آيپادم هيچي نمي تونم دانلود كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ راه ديگه اي وجود نداره كه بتونم بازي بريزم تو ايپادم بدون اپسينك؟
خسته شدم ز بس باز تكراري كردم الان يه ماه و نيمه كه بازي جديد نريختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست ميگه !!
شما چه جوري بازي ميكني ؟
انگار حالا چي كار داره كه اِنقدر غر ميزني ???
دوستان يه سوال ؟
من الان با tapatalk دارم پست ميدم. چه جوري ميتونم شكلك هم تو پست هام بزارم ؟ ميشه تةضيح بديد؟
ممنون.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
قبلا كه واي فاي بود با اينستالوز دان مي كردم الان موندم چي كار كنمنقل قول:
تو چند صفحه پيش كه گفتم هر دفه كه مي خوام چيزي اينستال كنم همون پيغام net db(ارور كاملش تو چند صفه پيش هس) رو ميده واسه همين نمي تونم اپسينك رو دان كنم
بازم نشد خواستم اپسينكو نصب كنم اين ارور جديدرو داد:
trying to overwrite /usr/bin/patchsync which is also in package com.sinfuliphone.appsync40plus
تو انجمن آيفون گفتن رفرش كن باز اين ارور رو داد:
some index files failed to download they have been ignored. or old ones used instead
دوستان اگه كسي راهنمايي داره ممنون ميشم بگه
دوستان امروز به یه مساله ی جالب برخوردیم، رفیق ما یه هیوندا سوناتا داره که پخش صوتش از محصولات اپل پشتیبانی می کنه.
و خوبیش اینه که موزیک ویدئو هایی که تو آیپاد هست رو هم پخش می کنه، فقط صداش رو البته چون به اون شکل مانیتور نداره که بخواد تصویرش رو هم نشون بده.
حالا نکته ی جالب اینجاست که موزیک ویدئوهایی که اولشون صحنه های گفتگو، صحبت، حس (!)، پیش آهنگ (!) ی چیزی داره، اون قسمت صحبتش رو پخش نمی کنه و مستقیم میره از جایی پخش میکنه که آهنگ شروع می شه!!!! کلی کف کردیم وقتی فهمیدیم!
مثال: اول Gıve Me Everything که پیتبول چند جمله درباره دوربین های کوداک حرف میزنه رو رد کرد!
اول Someone Like You صحبتهای آدله رو رد کرد! اول Don't Wanna Go Home (Jason Derulo) رو خیلی دقیق رد کرد و ...
جل الخالق!!
حالا به نظر شما این کار پخش ماشین می کنه یا آیپاد؟
خب شما چرا ریستور نمی کنی؟ وقتی نمی گیره که.نقل قول:
از رو خود آيپادم يا آيتونز ريست كنم؟
هر چي دارم ميپره؟
آیپاد جیلبرک شده رو از روی خودش نمی تونید، باید با آیتیونز بکنید.نقل قول:
اگه دفعه ی اولتونه آموزشاشو از تو اینترنت ببینید.
Siri فقط رو 4S کار می کنه! اه اه اه! نامردا!
باید منتظر باشیم ببینیم از هکرا کاری برمیاد یا نه!
پ.ن. آیپاد سفیدم قشنه ها!
سلام دوستان :)
من آیپادم رو جیلبریک کرده بودم . ورژنش 4.2.1 بود . سرعتش هی داره پایین تر میاد . البته اونجوری هم تابلو نیست . ولی نمی خوام یه دفعه ای حالمو بگیره .
می خواستم بپرسم بهترین راه برای این که از جیلبریک درش بیارم چیه ؟
دوستان اگه بخوام آپدیت کنم ، بهترین روش چیه ؟ دقیقا باس چه کار کنم ؟
ممنون میشم یکم جزیی بگین :)
ارادت
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
یه سوال کوچیک : این عکسای آیپاد سفیدی که دوستمون گذاشتن ، اون برنامه ی چت توش دقیقا کسی می دونه اسمش چیه ؟ ( سمت راست )
تو نوار منو پایین صفحه اون اپلیکیشن مسیج ، سبز رنگ ، دقیقا چیه ؟ ( سمت چپ )
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید یکی از محصولات اپل رو برای یکی از دوستانم دارم
بین دو مدل Ipod touch 4G و ipod classic به جز امکانات آیا از نظر کیفیت صدا تفاوتی هست ؟
جیلبرک نباید سرعتو پایین بیاره، احتمالا برنامه ای چیزی نصب کردید اینجوری شده.نقل قول:
شما بذا 2-3 روز دیگه 5 iOS میاد اونو بریز.
اون برنامه هم سرویس پیام بین دستگاه های اپل هست و تو 5 iOS اضافه شده.
دوستان من بخوام آيپادمو بفروشم بنظرتون چند بفروشم؟ آيپاد 4gهمراه با دوتا قاب محافظ شارژر و هندزفري و يواس بي
پشتش يه چند نا خش كوچولو افتاده بقيه چيزاش سالمه همراه با جيل برك 4.3.3 و كلي بازي
:whistle:؟؟؟نقل قول:
کسی اینجا I OS 5 رو نصب کرده ؟! من که نصب کردم ! از امکاناتی که اضافه شده خوشم اومد !
دوستان کسی یه اسپیکر خوب پرتابل برا آی پاد سراغ نداره؟
اصن کدوم برند خوبه؟
من نصبیدم، طاقت نیاوردم، همین که موقع سینک دستگاه رو قفل نمی کنه و سینک با وای فای و OTA خودش خیلی حال داد.نقل قول:
کلا دیگه نیاز قطعی به کامپیوتر از بین رفته.
دستگاه که دفعه اول بالا میاد نیازی به اکتیو شدن با آیتیونز نداره، علاوه بر آیتیونز با آیکلاود هم می تونه سینک شه و بکاپ بگیره. از طریق اینترنت می تونه آپدیت شه ...
بگذریم از سایر امکانات اضافه شده ...
و یک چیز بدرد بخوری که اضافه شده آهنگ ها رو میشه همون از داخل آیپاد پاک کرد ! راحت شدیما ! :31:
فقط نکته بدش که خیلی هم بده اینه که دیگه Multitasking Gestures کار نمی کنه، یعنی گزینش میاد ها ولی عمل نمی کنه. فقط رو آیپد 2، رو آیپد 1 هم مثل قبل می شه با یه دستکاری کوچیک فعالش کرد ولی رو آیپاد و آیفون کلا امکانش از رو فرمور حذف شده!
سلام .
کسی لینک دانلود ios5 مخصوص ipod touch 4g رو نداره؟
من میخواستم آپدیت کنم ولی دیدم itunes نمیخواد فایل اپدیت رو به من بده.برای همین گفتم فایلشو دانلود کنم و دستی اپدیت کنم.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.انجمن حمایت از کسانی که در کف ios5 هستن.:D
خیلی ممنون.
راستی جیلبریک انتترد شده یا تترد ؟
برای ویندوز هست برنامش یا فقط برای مک؟
نقل قول:تترد:کد:http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9622.20111012.Evry3/iPod4,1_5.0_9A334_Restore.ipsw
و مثل همیشه هم رداسنو مشکلات جزیی داره. مثلا گاهی وقتا که سوییچر رو باز می کنید فریز می شه و باید ریستارت کنید، که خب اگه کامپیوتر و رداسنو دم دستتون نباشه مشکل ساز می شه.کد:https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.9b6.zip?attredirects=0&d=1
دوستان فکر کنم اگر بخوام آیپاد رو جیلبریک نکنم تنها راه خرید برنامه ها همون گیفت کارت هست ، درسته؟
کسی از قیمت و اینکه از کجا بخرم بهتره خبری داره
من کلاً به 3 یا 4 تا برنامه نیاز دارم ، با توجه به اینکه آیپادم 3g (دیگه یکم برای سیستم عامل های روز اپل ، ضعیف شده) هست گفتم اگر جیلبریک نکنم بهتره و امکان هنگش پایین میاد ، برای همین توی فکر خرید برنامه ها هستم.
با سلام. دوستان میخواستم سورس های سیدیا به درد بخور رو معرفی کنید. مخصوصا اون هایی که I os ۵ رو ساپورت میکنن. خیلی ممنون.
راستی وقتی که تایپ میکنم ایپاد کلمه ها رو حدس میزنه، چطوری این قابلیتو خاموش کنم؟