سلام دوستان
برای آموزش گسسته جزوه ندارم حالا الگو بهتره یا رمزینه . تست گاج سفید گرفتم
پارسال گسسته و هندسه اصلا نخوندم
فیزیک پیش گاج سفید از سال86 تا حالا ویرایش شده یا نه اگه ویرایش شده درسنامه هاش تغیری کردند یا نه
سلام دوستان
برای آموزش گسسته جزوه ندارم حالا الگو بهتره یا رمزینه . تست گاج سفید گرفتم
پارسال گسسته و هندسه اصلا نخوندم
فیزیک پیش گاج سفید از سال86 تا حالا ویرایش شده یا نه اگه ویرایش شده درسنامه هاش تغیری کردند یا نه
اگه هم ويرايش شده باشه فقط سوالات جديد اضافه شدن و بعيده كه درسنامه ها تغيري كرده باشن من خودم براي فيزيك پيش گاج سفيد سال 87 رو دارم و همون رو خواهم خوندنقل قول:
كتاب هاي كانون سوالاتشون فقط سراسري و آزاد هست . كتابهاي 30سال كنكور و... هم دارننقل قول:
كتابهاي سنجش رو نديدم من
:11: ممنون مرسی
آره بابا کتاباش بیشتره.برو sanjeshserv.comنقل قول:
البته بیشتر کتاباش به صورت مجموعه ای هست.مثلا کل تست ریاضی سال 85.
ولی طبقه بندی شده هم تو چند تا درس مثل فیزیک داره.
اگه فقط تست سراسری رو می خوای کتابهای بدی نیستند ولی به نطر من حداقا 30 سال قلم چی رو بگیر یا کتاب های تست دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه رمزینه رو. من خودم دارم عالیه البته جلد 2ش تا اواخر مهر می آد(توش مشتق و کاربردش و انتگرال است)کتاب های خوبی هستند.
هم سراسری هم آزاد هم سنجش هم گزینه2 هم تالیفی.:8::8:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
نقل قول:
اگه کلا از گسسته هیچی سر در نمی آری رمزینه بگیر ولی توش پره فرمول تستی است.اگه وضعیتت تو گسسته متوسطه otn بگیر.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
گاج ویراش شده ولی درس نامه هاش تغییری نکردند.
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
نقل قول:
میشه یه لطفی بکنی از چند صفحه اش با پاسخ هاش عکس بگیری یا اسکن کنی ببینیم چه جوریاست؟؟؟!!!!:46::46:
خیلی خیلی ممنون میشم.:20:
کتابایه دکتر نیکوکارنقل قول:
اسم کتابا چیه؟نقل قول:
ناشر کتاب؟
برایه تست زیست خیلی سبز بهتره یا 8000 تست گاج؟
فقط می خام یکی از اینا رو بخرم. راهنماییم کنید.
کسی نبود به سوال ما جواب بده!!!!!!!!!!! :42:
لینک دانلود کتاب سیلور من یا اسکن صفحات مربوط به تمرین و مثال انتگرالشو کسی نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
فیزیک پیش انر ژی اتمی که گرفتی خوبه تستای خوبی داره؟؟؟؟؟؟:10:
یعنی از گاج سفید بهتره
سلام METACORTEX
شما گسسته پار سال چی خوندید که نتیجه نگرفتید
من که پارسال هچی نخوندم به نظر شما چی بگیرم
otnچند صفحه است یعنی واقعا میشه با خوندنش بشتر سوال ها رو جواب داد
راستی بچه ها من رفتم بازار گفتم آموزش ریدینگ بده . ریدینگ اختصاصی بهم داد میگه مبتکران فقط این کتاب رو دارهو.....
برای ریدینگ یه کتاب بگید که نصف متن رو بخونم به سوالات جواب بدم تو تبلیغات خیلی سبز اینو نوشته میگن خوبه کسی از بچه ها این کتاب رو دیده اگه کسی دیده یه توضیحی بده
بچه ها کتاب گاج سفید پیش 87و86 {جواب} یکی اند یعنی سوالات 87 به آخر کتاب اضافه شده اند
سلام دوستان ببخشید میخواستم یه راهنمایی بزرگ به من بکنید
امسال کتاب حسابان تغییرای زیادی داشته و کتاب جدیدیه شانس ما هم یه معلم خرفت گیرمون اومده :13:
میگه که من جزوه نمیگم فقط تمرین و مثال انقدر حل میکنیم تا مطلب جا بیفته این روشمه :21:
متاسفانه این روش جواب نداده و ما همه سر کلاس اینجوری فقط به تخته نگاه میکنیم :18:
میخواستم راهنماییم کنید که من کتاب کدوم مولف رو بگیرم که اموزش خوب داده باشه ؟ البته همونجور که گفتم از شانس ما کتاب عوض شده و تعداد کتاب های کمک درسی خیلی کمه(گاج سفید و سبز و ... )
الان کتاب انرژی اتمی (نشر الگو) تالیف علی عسگری و نوید صفایی رو دارم کتاب بدی نیست اما دنبال بهتر از این میگردم تو رو خدا تا دیر نشده و هنوز اول سالیم کمک کنید درضمن به یاد داشته باشید که به یه نفر کمک نمیکنید بلکه یه کلاسو از بدبختی در میارید اینم از طرف بچه های 1/3 :11:
(خودم نظرم رو مبتکرانه شما چی؟)
چند تا سوال:
1-این آرایه های ادبی کلک معلم/تایخ ادبیات کلک معلم برای ریاضی فیزیک مناسب هست؟ احتمالا فقط برای انسانی و با مطالب اضافی انسانی نیست که؟
2-برای ریاضیات پایه چه کتابی رو پیشنهاد میدید؟ (توضیح : من آموزش حسابان مبتکران دارم بنابراین لازم نیست کتاب زیاد توضیح داده باشه مثل همین کتاب، از طرفی هم نمی خوام زیاد کم توضیح داده باشه مثل کتاب حسابان و دیفرانسیل ... مهربان) این کتاب کوله پشتی عباس مرادی چطوریه؟ انگار کتاب مثلتات جدا هم داره. اون چطوریه؟
3-برای فیزیک(پایه) فقط گاج دارم. فرمول هاش و توضیح هاش کافی هستند؟ اگر نه چه کتابی؟
4-برای هندسه تحلیلی و گسسته چه کتابی بیشتر تو تاپیک پیشنهادشده؟ پیشنهاد شما؟
5-برای فیزیک پیش چی؟
6- دینی هم همگامان؟(پیش و پایه؟)
دوستان سلام
میشه واسه نهایی کتاب معرفی کنین واسه همه درسا!
من کتاب تست برای همه درسا دارم با اونا میشه واسه نهایی آماده شد؟ مثل فیزیک خیلی سبز شیمی مبتکران!
سلام.نقل قول:
آره معلومه که میشه به خصوص اگه جزوه خوبی داشته باشی با این کتابها هم برای نهایی خودتو آماده به خصوص که چند سال بدجور مفهومی شده.
البته حل کردن سوال های نهایی رو فراموش نکن
ولی اگه خیلی وسواس داری اینم چند تا کتاب برای نهایی.
امیدوار-مبتکران-حسابان
ادبیات و عربی سبز گاج
فیزیک رمزینه
شیمی آموزش رمزینه یا مبتکران
تو جبر و هندسه اگه جزوه معلمو بخونی بهتره(البته من تو جبر پرسمان گاج داشتم فوق العاده بود):46::46:
سلامنقل قول:
تاریخ ادبیات که مشترک همه است.
آرایه هم مطالب مشترکو داره هم اختصاصی انسانیو.البته الگو هم یه کتاب آرایه جدید زده.من ندیدم.
والا من هم رمزینه دارم هم اندیشه فائق.کتابهای خوبی اند.نگاه کن اصولن کتابهایی که جامع اند زیاد توضیح وشرح وبسط ندارند.کوله پشتی عباس مرادی رو خبر ندارم.البته گاج هم یه کتاب میکرو بانک زده ولی کسی نگرفته ببینیم چه جوریه(دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه است)
فیزیک گاج عالیه برای تسلط بیشتر می تونی فیزیک پایه OTN بگیری.
هندسه تحلیلی آموزش رمزینه عالیه تست هم گاج.
گسسته والا هر کی یه سازی میزنه.ولی اصولن گاج و رمزینه طرفدارهای بیشتر داره.من خودم فار دارم.
فیزیک پیش گاج تووپه.البته این کتاب تست فیزیم پیش 1و2 سبز هم بد نیست ویرایش جدیدش رو مصلایی میکنه آخر مهر می آد.
دینی همگامان هم که خداست!!!!!!!!!!بهترین کتاب دینی کنکوره.(خودم 5 روز پیش تازه خریدم فهمیدم عجب کتابیه)
کتاب خوب برای آموزش ریدینگ خوانی و CLOSE TEST 2 تا توبازار است که مبتکران فکر کنم بهتره(من کلا با زبان مشکل ندارم)نقل قول:
ولی تو این کتاب زبان چهارم!!! مبتکران یه DVD آموزش متن خوانی است که فوق العاده است و خود اناری اونو آمزش میده.
ضمنا در مورد سوالت درباره گسسته 1.من نتیجه گرفتم تو گسسته نتیجه دلخواهم رو نگرفتم.3تا از 6 تا سوالات گسسته رو درست زدم 2 تا روهم الکی غلط.
2.من رمزینه میخوندم و تست گاج میزدم.ببین من تو پست های قبل هم گفتم اگه گسسته ات داغونه و کلا هیچی یادت نمی آد رمزینه بگیر که آمزشش خوبه اگه وضعت یکم بهتره فکر کنم الگو بهتر باشه.
ولی رمزنه خیلی فرمولی.خودتو زیاد در بند فرمول نزار.گاج خوبه مثل فار مفهومی و کمتر فرمول تستی می گه!!!!
فیزیک 30 سال کنکور کانون چطوره؟! چی پیشنهاد می کنید؟
هندسه بین رمزینه و نشر الگو ؟!! واسه تست که فکر کنم بهترینش همون گاچ سفید...
ممنون
سلام آقا رضا:نقل قول:
کتاب خوب برای آموزش ریدینگ خوانی و CLOSE TEST 2 تا توبازار است که مبتکران فکر کنم بهتره(من کلا با زبان مشکل ندارم و هیچکدومشون رو ندارم)
ولی تو این کتاب زبان چهارم!!! مبتکران یه DVD آموزش متن خوانی است که فوق العاده است و خود اناری اونو آمزش میده.
ضمنا در مورد سوالت درباره گسسته 1.من نتیجه گرفتم تو گسسته نتیجه دلخواهم رو نگرفتم.3تا از 6 تا سوالات گسسته رو درست زدم 2 تا روهم الکی غلط.
2.من رمزینه میخوندم و تست گاج میزدم.ببین من تو پست های قبل هم گفتم اگه گسسته ات داغونه و کلا هیچی یادت نمی آد رمزینه بگیر که آمزشش خوبه اگه وضعت یکم بهتره فکر کنم الگو بهتر باشه.
ولی رمزنه خیلی فرمولی.خودتو زیاد در بند فرمول نزار.گاج خوبه مثل فار مفهومی و کمتر فرمول تستی می گه!!!!
والا جواب دادن سوالات هم بستگی به همت و تمرین زیاد تون تو گسسته داره.تست زیاد بزن.
فقط یه نصیحت دوستانه خیلی زیاد رو ریاضی سرمایه گزاری نکن آخر میشی مثل من.خودمو کشتم 18 درصد زدم البته ریاضی امسال هم خیلی سخت بود.ولی روی شیمی و فیزیک سزمایه گزاری بیشتری کن.درسته که ضریب 12 داره ولی نصف بیشتر داوطلبا یا منفی میزنن یا نهایتا تا 10-15 درصد.
سلام
من برای فیزیک پیش آینده سازان قدیم رو گیر آوردم بدرد میخوره یا نه؟
نقل قول:
30 سالو من ندیدم ولی کتابهای فیزیک گاج عالین.چه پیش چه پایه.:8::8:
اگر منظورت تحلیلیه آموزش رمزینه حرف نداره.تست گاج هم تووپه!!!!!:46:
در مورد گاج منظورت سبز . به نظر تو اگه بخوام گراف و احتمال رو بخونم کدوم بهتره .راستی نگفتی otnچند صفحه است فار مثال زیادی داره :10::10::40::40::11:نقل قول:
ریدینگ برای زبان عمومی هست یا نه
یک سوال؟
هندسه 1 2 مبتکران که واسه ابوالقاسمی هست
اسم کاملش چیه؟
پرسش های چهار گزینه ای .... ؟
یا آموزش ... ؟
دوستان کسی این کتابهای 7 کنکور قلمچی رو داره ؟ پاسخ تشریحیش چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب 30 سال کنکور قلمچی جزء کتابهای آبی است یا جمع بندی ؟ اصلاً دیگه منتشر میکنن ؟ پاسخ تشریحیش چطوره ؟
[QUOTE=B a r a n;5465841]یک سوال؟
هندسه 1 2 مبتکران که واسه ابوالقاسمی هست
اسم کاملش چیه؟
پرسش های چهار گزینه ای .... ؟
یا آموزش ... ؟[/
QUOTE]
اسمش همینه که میگی.هم اموزشه هم تست.2تاشو بگیر.اگرم اینارو گرفتی دیگه عوض نکن تا اخر بخون
سلامنقل قول:
هم آموزش وهم تست اسم مولف فرهاد ابوالقاسمی:10::40::40:
کتابای خوبین.چاپ میشن.سوالای طبقه بندی شده است.که مربوط میشه به کنکور 30اخر.به نظرم 10 سال و بگیر بهتره.اگه ابی رو کار کردی بنفش هم بگیر.سطحش بالاست.ورزیدت میکندنقل قول:
با عرض سلامنقل قول:
ارایه و تاریخ ادبیات کلک خوبه رای ریاضی . اما من نظرم اینه این کتابا برای جمع بندی خوبه
اگه سطح ریاضیت خوبه اندیشه فایق بگیر
برای هندسه رمزینه وگاج سبز هر دو یه مولفه
رای فیزیک گاج سفید
دینی همگامان عالیه:10::40::40:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
یکی بهم بگه ریدینگ برای زبان عمومی مبتکران خوبه . میخوام راه مواجه شدن با اونارو یاد بده بدمن اینکه زیاد درگیر متن نشم
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
سلام به نظر من کتاب قدیمی به جز اندیشه سازان {به گفته ی دوستان} نگیر چاپ جدید بگیر گاج سفید خوبه:10::40::40:نقل قول:
راستی دوستان این کتابهای هندسه فرهاد ابوالقاسمی چاپ جدیدش مگه اومده ؟ هرچی دنبالشون گشتم نبود+جبرواحتمال مبتکران !نقل قول:
بچه ها اطلاعيه مهم خيلي سبز :
هیچ کتاب فیزیک پیشی! نخرید!
چرا که کتاب فیزیک پیش(۱) خیلی سبز که مولف آن آقای مصلایی است و ادامهی انقلاب در فیزیک کنکور است! تا پایان مهرماه منتشر میشود.
منبع :کد:http://kheiliii.persianblog.ir
یعنی مصلای اینقد کارش درسته؟
بابا یه سری کامل محمود زاده بگیرین :راحتتت
سلام آقا رضا:نقل قول:
گاج نه منظورم تست سفید بود مولفش منصف.
اگه فقط گراف و احتمتل و بخوای بخونی رمزینه گرافش عالیه ولی تست کم داره احتمالش هم بد نیست.
otn رو من ندارم دیدم فقط یه 400 صفحه باید باشه!!!!!!!!!!!!1
فار بیشتر زمینه کتاب تست داره تا آموزش ولی پاسخ تشریحی های تووپی داره.
کتاب ریدینگ مبتکران برای زبان عمومی است ولی اگر با reading خیلی مشکل داری کتاب تست پیش جدید اناری رو بگیر توش یه dvd آموزش متن خوانی داره که عایه:8::8::8::8:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
هفت کنکور کتبهای خوبی اند به خصوص برای بعد از عید.من عربی(ترجمه) و شیمش رو داشتم.عالی بودنقل قول:
انقدر كه اصلا فكرشو نميتوني كني :31:نقل قول:
یعنی مصلای اینقد کارش درسته؟
اشتباه نكن پسر , ما ميخوايم كنكور بديم نه امتحان نهايي :31:نقل قول:
بابا یه سری کامل محمود زاده بگیرین :راحتتت
خواندن كتاب غلامعلي محمود زاده = به فنا رفتن زندگي
فکر نکنم چاپ جدیدشون اومده باشه.چاپ جدید زبان 3 اناری هم نیومده هنوز.نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
دست درد نکنه دیگه .مگه اندیشه سازان مولف بد هم داشت.نقل قول:
بازرگانی-ابولقاسمی-مصلایی-سبطی و...هرکدومشون یه غولند توکتابهای کنکور.
بعد تو میای مصلایی رو با محمودزاده مقایسه میکنی.
کتاب فیزیک های مبتکران فقط به درد امتحان نهایی میخوره نه کنکور.
اولا فراموشنكنين كه بخشي از درصد فيزيك مربوط به نمرات نهاي هستنقل قول:
تازه لازمه تست مفهومي زدن اشراف كامل بر علت ها در فيزيك هست كه غلامعلي محمودزاده همه چيز رو مفصلا وضيح داده
نثلا به جاي اينكه مثل رمزينه و كتاب درسي و گاج و .... بياد بگه كه اگه به جسم رسانا بار الكتريكي داده بشه به سطح خارجي جسم ميره ؛ اومده قشنگ توضيح داده كه چه چيزي باعث ميشه بار در جسم جابجا بشه و اينكارش باعث شده آدم خودش نتيجه بگيره و هيچوقت هم مطلب رو فراموش نكنه .
غلامعلي محمودزاده نويسنده اي هست كه كتاب هاي درسي و كمك درسي از اول ابتدايي تا پيش دانشگاهي تاليف ميكنه و تاليفاتش هم در هر زمينه اي با كيفيت ترين هستند . من كه هر كتاب فيزيك بخونم ولي قبلش اون فصل رو از روي مبتكران محمودزاده نخونده باشم و تست هاش رو با جواب هاي اون نزده باشم اصلا به دلم نميشينه
هزار مرتبه تشکر:40:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کتاب هندسه پایه بهم معرفی کن که آموزش توپ باشه منی که پارسال هندسه پایه نخوندم به نظر شما چه مباحثی رو خوبه بخونم این کتاب هم که بهم معرفی میکنی به زبان ساده باشه برادر گلم:31::10::40:
راستی برادر به نظر تو dvd رو میشه تنها خرید آخه من خیلی سبز دازم یا میشه با کتاب ریدینگ خریدش :5:
کتابی هست که سوالات نهایی سوم رو به صورت طبقه بندی شده داشته باشه یعنی مثلا من فصل 1 شیمی رو که خوندم سوالات نهاییشم حل کنم! توصیه خاصی واسه نمره عالی(20) گرفتن تو نهایی ندارین؟ راستی تاثیر نهایی تو کنکور تک درسه ؟مثلا فقط نمره کتبی نهایی زیست تو زیست کنکور تاثیر داره؟ یعنی نمره زیست از همه درسا واسه تجربی مهم تره؟ یه سوال دیگه این که معدل کل تو کنکور یا دانشگاه خاصی تاثیر داره؟ مثلا فرقی میکنه مستمره زیستم 15 شه یا 20؟ ممنون میشم راهنمایی کنین:11:
سلامنقل قول:
کتابی هست که سوالات نهایی سوم رو به صورت طبقه بندی شده داشته باشه یعنی مثلا من فصل 1 شیمی رو که خوندم سوالات نهاییشم حل کنم!
کتابهای گلوازه چنین حالتی رو دارند...
کتاب هاتون رو دقیق بخونید و سوال های سال قبل را حل کنید...نقل قول:
توصیه خاصی واسه نمره عالی(20) گرفتن تو نهایی ندارین؟
خوب همه ی درسا بصورت تک درس مهمن و تاثیرشون هم به صورت تک درسه خوب ضریب درسی زیست توی کنکور تجربی زیاده و فقط باید در نطر داشته باشید 15 درصد هر درستون رو نمرات نهایی تشکیل می دن البته منظورم از 15 درصد ،15 درصد از درصد هر درس نیست..نقل قول:
راستی تاثیر نهایی تو کنکور تک درسه ؟مثلا فقط نمره کتبی نهایی زیست تو زیست کنکور تاثیر داره؟ یعنی نمره زیست از همه درسا واسه تجربی مهم تره؟
مدل کل نه چندان فقط کتبی مهمهنقل قول:
یه سوال دیگه این که معدل کل تو کنکور یا دانشگاه خاصی تاثیر داره؟
نه مهم نهاییه...نقل قول:
فرقی میکنه مستمره زیستم 15 شه یا 20؟
امیدوارم موفق باشید...