از خود سایت بشیم یاهو مسنجر هم باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟ نه اونی که تو سایت و ایمیله . برنامه مسنجر منظورمه .
Printable View
از خود سایت بشیم یاهو مسنجر هم باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟ نه اونی که تو سایت و ایمیله . برنامه مسنجر منظورمه .
به احتمال زیاد آره. شما امتحان کن:نقل قول:
[PHP]http://www.yahoo.com[/PHP]
نقل قول:
چشـــــــــــــــــم
ممنـــــــــــون
:n16:
سلام به دوستان خوبم. خوب هستين؟ ممنونم از وقتي كه گذاشتين و اين سوالم رو ميخونيد.
من ميخوام به دوستم وب بدم. اما وقتي رو آيكونش در بالاي صفحه اي كه دارم با ايشون چت ميكم كليك ميكنم ميره رو ويس. يعني بوق ميخوره و وب باز نميشه. دوستمم ميگه اين ويسه. بايد چه كار كنم كه بتونم وب بدم. وقتي رو عكس وب كليك ميكنم يا از قسمت action گزينه web call رو ميزنم پنجره وب براي من باز ميشه اما طرف مقابل ميگه ويسه. نميدونم چرا؟ و چه كار بايد بكنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن ياهو مسنجر من ورژن 11 هست. ممنون از حوصله و پاسختون. موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
يك سوال مهم اگه بتونين كمكم كنين ممنون ميشم
من ميخواستم در ياهو اي دي خودمو از ليست ديگران حذف كنم چطوري ميتونم؟
سايت هاي زيادي رفتم ولي جواب خاصي ندادن
ممنون ميشم كمكم كنيد
با تشكر
با گوشی بودم حواسم نبود زدم converstation history یکی از ادد لیست هام را پاک کردم!
یعنی کلا از حافظه یاهو مسنجر پاک شده؟ نمیشه احیاش کرد؟!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
تو تنظيمات ببينيد تست وب وب كار ميكنه؟اصلا گزينه وب براتون فعال هست؟يا فقط ايكن صدا رو داريد؟
اگه وبكم نصبه درايورش و درست كار ميكنه با ديسكانكت و كانكت شدن بايد گزينش پديدار بشه تنظيمات ياهور رو چك كنيد غيرفعال نباشه وب. و شما يه راه ديگه هم داريد اينكه به دوستتون بگيد رو وب خودش كليك كنه ببينه سيستمش واسه شما وب تشخيص ميده يا وويس.
از سايت ياهو چك كنيد شايد اونجا هنوز باقي باشه چون تحت مسنجر گاهي حذف نميكنه ولي اگه حذف شده باشه فكر نميكنم راهي وجود داشته باشهنقل قول:
نقل قول:سرويس چت براي كشور چين فعال هستنقل قول:
با يه جستجوي كوچك تو گوگل اگه خيلي براتون مهمه چ با ياهو ميتونيد ازش استتفاده كنيد افراد ايراني هم توش زيادن:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چت روم ژاپن البته.نقل قول:
یکی از دوستان آموزشش رو تو این انجمن گفته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا
دوستان مسیج ارشیو تو یاهو مسنجرهای جدید کجا رفته ؟
سر جای قبلیش هست که!نقل قول:
تو نسخه های جدید میشه کاری کرد که مثل نسخه های قبل آرشیو روی هارد سیو بشه نه آنلاین ؟
سوال خوبی بود!نقل قول:
توی خود یاهو مسنجر که فکر نکنم تنظیماتی داشته باشه کسی راهی سراغ نداره؟
چرا امکان کنفرانس صوتی در یاهو مسنجر نیست؟؟؟
سلام دوستان
چن وقتیه نمیتونم اصلن با یاهو مسنجر آنلاین شم
با هر ورژنی هم امتحان کردم نشد
توی پر.وکسی فا.یر دیدم موقع باز کردن یاهو این خطا رو میده:
باید چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟
منم دو روزه دقیقا همین مشکلو دارمنقل قول:
اگه راهی پیدا کردید همینجا بگید :n16:
دوستانی که اینور هستن اگر میتوانند در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک کمک کنند که ممنون میشویم. مربوط به مشکل قفل شدن ای دی یاهو و فراموش کردن سوال امنیتی می باشد. ممنون
سلام منم چند وقت این مشکل و داشتم با ایمیلتون یکبار وارد بشید مشکل باید حل بشهنقل قول:
آقا الان اومدم برم تو ایمیلم ازم یه سوال امنیتی پرسید که What is your yongest niknam ? یه همچین چیزی !! منم اشتباه جواب دادم و زده تا 12 ساعت نمیتونم وارد بشم !!!! اصلا سابقه نداشته همچین چیزی !!!!مشکل از کجاست ؟؟؟ حالا جواب اون سوال رو نمیدونم چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مسئله ای که دوست عزیز در پست قبلی گفتن برای منم اتفاق افتاده
در ادامه اون نمی تونم وارد یاهو مسنجر هم بشم.
ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان!
خوب این مشکل حل شدنقل قول:
راه حلش اینه
IE رو باز کنید
Internet Option ->Connections ->Lan Settings ->Disable (use a proxy server for your LAN) .OK
احتمالا برای شما پیش آمده است که سوال و جواب های امنیتی یاهو را هنگام ثبت نام فراموش کرده اید این در شرایطی برایتان مشکل ساز خواهد بود که مدت دو هفته وارد ای دی یاهو نشوید در این صورت یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما پاسخ این سوالها را خواهد خواست
برای اینکار وارد صفحه یاهو شده و وارد اکانت یاهو شوید:
sign in را انتخاب کنید و وارد اکانت کاربری شوید
نامکاربری Username و کلمهیعبور Password خود را وارد کنید،بر روی دکمهی Sign In کلیک کنید؛ تا وارد ایمیل یاهو خود بشوید
روی گزینه Account Info کلیک کنید صفحه زیر برای شما باز میشود کلمهیعبور/پسورد خود را وارد کنید و Sign In را بزنید.حال روی گزینه Change Questions and Answers کلیک کنید.
در صفحهی جدید، بر روی لینک Update password-reset info کلیک کنید (قسمت زرد رنگ) در این صفحه برای تغییر پسورد یاهو گزینه change your password را انتخاب کنید (قسمت سبز رنگ ) برای آموزش نحوه تغییر پسورد یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
حال روی گزینه Change Questions and Answers کلیک کنید.
سوال و جوابهای جدید را انتخاب کنید.سپس بر روی Save کلیک کنید.
منتظر بمانید تغییرات ذخیره شود سپس ایمیلی برایتان خواهد رسید که مشخص کننده ذخیره تغییرات اعمالی استحالا بر روی دکمهی Done کلیک کنید.
از ناحیه کاربری خارج شویداین سوال و جواب امنیتی را حفظ کنید
من الان رمز امنیتی ام رو فراموش کردم دیگه نه ایمیل باز میشه نه مسنجر
کاریش میشه کرد؟
yahoo تو ایران بسته شده ....
باید با نرم افزار Whit Chat بری یاهو مسنجر...
برو تو سایت یاهو Sign In رو بزن ( به جای Mail) بعد از اونجا login کن برو ایمیلت رو چک کن از اون جا میتونی یاهو مسنجر(نسخه وب) بری!نقل قول:
برای من هم چند روزیه یاهو مسنجر باز نمی شه
یاهو چرا باید ایران رو Block کنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمی دونم....نقل قول:
من خودم رو هفت _ هشتا کامپیوتر امتحان کردنم (Wireless,ADSL,Dail -Up,Boardlband,DSN(
سلام...
حدود یک ماهی هست که به هیچ عنوان نمیتونم با یاهو مسنجر لوگین بشم و این اررور رو میده
تمامی تنظیماتی که مربوط میشه به اینترنت و پرو @کسی رو هم زیر رو کردم .. تنظیمات کانکشن خود یاهو .. ولی لوگین نشد ... البته از سایت یاهو میتونم لوگین بشم و وارد یاهو میل بشم.
مسنجر های دیگه رو هم تست کردم مثل digsby و با اون تونستم وارد آیدیم بشم ولی همچنان یاهو لوگین نمیشه... تمامی ورژن هاش رو هم امتحان کردم.
امروز هم ویندوز رو عوض کردم ولی بازم یاهو مسنجر لوگین نشد ....
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟
دوستان چطوره نامه بنویسیم امضاش کنیم بدیم به یاهو که مشکل ما رو برطرف کنه!
یا کسی اگه راهی بلده به Yahoo اطلاع بده تا بررسی کنن
این White Chat رو من الان استفاده کردم Login میشه ولی لیست دوستام رو نمیاره فقط واسه چت روم فکر کنم باشه!نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دقیقا همین Error !!!! همشون اینو بهم می دادند.... ):
نقل قول:
آره همینطوره ولی فکر کنم با ویژوال نوشته شده دوستم داره واسش از روی Yahoo مسنجر خودمون واسش برنامه می نویسه (برای اصلاعات دیگش که داخل Whit Chat نیس :(
من چت روم نمی خوام. میشه friend ها رو آورد تو White Chat?
من تا الان یک راه حل پیدا کردم برای رفتن به محیط یاهو مسنجر... اونم استفاده از مسنجر digsby هست... فعلا باید بسوزیم و بسازیم .نقل قول:
دقیقا همین Error !!!! همشون اینو بهم می دادند.... ):
حتی nimbuzz تو کامپیوتر هم کار نمیکنه!!!
نقل قول:
سلام . والا من رفتم چک کردم دوباره همین مطلبی ک بالا گذاشتم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کردم .و جواب داد شما هم همین کارو بکنید جواب میده من اون مطلب و برای شما گذاشتم تست کردید؟
برای من رو این صفحه گیر میکنم 10 بار رمز رو زدم ولی Login نمیشه :|نقل قول:
پسوردتون اشتباهه پس.
نه با همین پسورد من خیلی راحت از web messenger استفاده می کنم و خیلی راحت هم ایمیل هام رو چک میکنم!نقل قول:
اخه یکم عجیبه یا اشتباه میزنید یا هم دشمن هکتون کرده. البته تا اونجا ک من میدونم . : )نقل قول:
نه اشتباه که نمی زنم.نقل قول:
فکر نکنم هـک شده باشم! چطور میتونم بفهمم که هـک شدم؟
دلیل دیگه ای هم میتونه داشته باشه؟ (مثله باگ شدن یا ... )
چند صفحه ی پیش رو خواندم .
راه حل اینه که پایین می گم .
برید تو mail.yahoo.com
آیدی و پسورد رو وارد کنید .
اگر ازتون سوال امنیتی کرد ، خوشحال باشید ! برید 1 تا 2 ماه اون آیدی رو بی خیال بشید . خودش باز می شه . انگولکش نکنید . جواب سوال امنیتی رو اگر نمیدونید بی خود نزنید .. آیدیتون بلاک خواهد شد ! فقط باید صبر کنید !
اما اگر با ارور invalid ID or Password رو به رو شدید ! و از درست بودن آیدی و پسورد مطمئنید . آیدیتون به دلیل امنیتی بسته شده . امکانش هست که برگرده تو همون 2-1 ماه . ( این مورد دوم رو بیشتر دارم پیگیری می کنم ، اگر به نتیجه رسید " تا چند رو دیگه خبر رسمی ـشو بهتون میگم " )
پیروز باشید
برای من مورد دومه! به چه دلیل بلاک می کنن آخه؟ :|نقل قول:
راهی جز این نداره؟ 1-2 ماه نمیشه با ای دی login نشد
دوستان کسی میتونه به یاهو نامه بده یا یه جوری بهشون اطلاع بده؟ اگه نامه بدید منم امضا می کنم!