نسخه هاي مختص سرور براشون كرك و سريالي موجود نيست و حتي در صورت دانلود هم قادر به استفاده از آن نخواهيد بود.اين نسخه بايد از نمايندگي رسمي كاسپر خريداري بشه.نقل قول:
Printable View
نسخه هاي مختص سرور براشون كرك و سريالي موجود نيست و حتي در صورت دانلود هم قادر به استفاده از آن نخواهيد بود.اين نسخه بايد از نمايندگي رسمي كاسپر خريداري بشه.نقل قول:
سلام دوستان من ورژن 10 بويلد 459 استفاده ميكنم و اپديت 8.20.2009 هستش ولي اين پيغام هميشه بالاشه database are obsolate مشكل از كجاست
خب طبيعيه.براي اينكه آپديت آنتي ويروس شما تقريبا براي 1 ماه قبله.امروز روز 16 ماه 9 ميلادي هستيم.بايد آپديتش كنيد.نقل قول:
سلام میخواستم ببینم kis 2010 نسخه تریالش غیر از این که 30 روزس فرق دیگه ای هم با ورژن خریداری شدش داره یا نه؟
ممنون
هيچ فرقي بين نسخه آزمايشي 30 روزه و نسخه خريداري شده نيست.در آن 30 روز بصورت فول ميتونيد از تمام امكانات كاسپر استفاده كنيد.نقل قول:
آنتي ويروس2009 كسپرسكي جايزه VB100 در ماه August را برد
آزمايشگاه كسپرسكي، شركت پيشرو در ارائه راه حلهاي مديريت امنيت اطلاعات، برنده يكي ديگر از جوايز VB100 از نشريه Virus Bulletin شد.
به گزارش ديده بان آي تي، روابط عمومي كسپرسكي در ايران، در شماره ماه آگوست نشريه Virus Bulletin نرم افزار آنتي ويروس2009 كسپرسكي به عنوان نرم افزاري كه در شناسايي بدافزارها عالي عمل مي كند، معرفي شده است.
در اين نشريه آمده است كه: "راه حل كسپرسكي حقيقتا در مقابل بدافزارها حفاظتي عالي را ارائه مي كند .به نحوي كه بدافزارهايي را كه يك هفته بعد از آخرين بروز رساني بانك امضاها به وجود آمده بودند را نيز شناسايي كرد."
همچنين در گزارش آمده است كه برنامه آنتي ويروس2009 كسپرسكي در بين 37 برنامه ضدويروس ديگر كه روي سكوي ويندوز ويستا (Business Edition SP2 X32) آزمايش شدند توانسته است 100درصد ويروس ها، 97درصد تروجان ها و 99/99درصد ويروس هاي چندريختي را شناسايي نمايد. ضمن آنكه در جريان شناسايي و آشكارسازي تهديدات هيچ اعلام خطاي نادرستي (false positive) نيز نداشته است.
دوستان براي مشاهده نتايج كسب شده توسط اين محصول و ساير آنتي ويروسها ميتوانند به آدرس زير مراجعه نمايند:
کد:http://www.virusbtn.com/vb100/archive/2009/08
سلام
بعد از بروز کردن برنامه از اینترنت کلیه بخش های برنامه غیرفعال شده و این پیغام در قسمت بالای برنامه نوشته شده
درضمن دیگه کلید جدید هم نمی تونم براش بذارمکد:Trial license validity period has expired
(ورژن 9.0.0.459)
لطفا راهنمایی کنید
پيغام ميگه كه مدت 30 روزه آزمايشي استفاده از كاسپر به پايان رسيده.در حالت معمول نميتوان براي فعال كردن كاسپر 2010 مانند نسخه هاي قبلي از Key استفاده كرد.براي رفع اين مشكل يك سريال كه در ليست سياه ميباشه را وارد قسمت Activation Online كنيد ولي به اينترنت وصل نشيد.پس از تلاش ناموفق كاسپر براي اتصال به سرورهاي خودش يك صفحه جديد باز ميشه كه ميتونيد از Key استفاده كنيد.نمونه سريالهاي غير قابل استفاده در پستهاي آخر تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر قرار داده شده است.نقل قول:
آقا لینک دانلود آپدیت kaspersky anti virus و kaspersky internet security نسخه 2009 اگه کسی داره اینجا بذاره
ممنون
دانلود به روز رسانی کاسپراسکی اینترنت سکیوریتی و آنتی ویروس 2009 بدون اتصال به اینترنت تا تاریخ 22 شهریور 88نقل قول:
آقا لینک دانلود آپدیت kaspersky anti virus و kaspersky internet security نسخه 2009 اگه کسی داره اینجا بذاره
ممنون
راهنمای تصویری Update از طریق فولدرکد:http://dl.---------.com/Files/Update/Kaspersky_KIS_KAV_2009_Offline_Update_2009-09-13_---------.com.exe
Passwordکد:http://support.kaspersky.com/images/support_new/configureupdate_retranslation9%28en%29.gif
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.---------.com
به نظر من هیچ چیزی به پای کسپر اسکای اینترنت سکورتی 2010 نمی رسه.
مخصوصا آپدیت شدش.
كاسپر با رايتر لب تاپم مشكل دارد البته بايد بگم اپتيكم با كاسپر مشكل دارد.هر وقت كاسپر را نصب ميكنم همه سي دي و دي وي دي ها را ميسوزاند
disable کن رایت کن.......دوباره enable کن..........نقل قول:
هر وقت كاسپر را نصب ميكنم همه سي دي و دي وي دي ها را ميسوزاند
با کدوم ورژن این مشکل رو دارید؟نقل قول:
بیشتر در مورد مشکلتون توضیح بدید.
سلام.از دوستان کسی میدونه kaspersky روزانه حدود چند تا update رو در database هاش قرار میده؟؟؟
بستگي داره لابراتوار كاسپر چند بدافزار را شناسايي كرده باشه.آمار دقيقي نميشه ارايه داد.ممكنه گاهي اوقات HotFixهايي هم در آپديتها قرار بدن تا اشكالات و باگهاي گزارش شده در كاسپر را برطرف كنه.نقل قول:
با عرض سلام خدمت جناب همیلتون.اگه امکانش هست یه مقداری درباره برنامه kaspersky key finder توضیح بدین.من اخرین نسخه این برنامه رو به همراه یک راهنمای تصویری از سایتدانلود کردم ولی باز چیزی متوجه نشدم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.اگر احتیاجی به نرم افزاز هست میتونید از سایت بالا دانلود کنید اگر هم نشد بگین خودم uplad کنم.ممنونکد:www.ddlarea.com
با سلام.نقل قول:
يك زماني نويسنده اين برنامه كليدهاي كاسپر را تهيه ميكرد و اين برنامه با اتصال به سرورهاي خودش امكان دانلود و ذخيره سازي آن كليدها را در كامپيوتر افراد داشت.اما بنا به دلايلي اون فرد كليه تشكيلات خودش را جمع كرد و رفت و عملا ديگه اين برنامه كاربردي نداره.
ممنون جناب همیلتون ولی من احساس میکنم هنوز هم key میده به شرطی که اخرین نسخه این نرم افزارو داشته باشین.تو نسخه 1.5 نمیتونه به سرورش وصل شه ولی تو نسخه های 2 به بالا به راحتی این کارو انجام میده.حالا به خاطر در خواست دوستان نسخه اخر این برنامه رو تو rapidshare قرار میدم تا دوستان بتونن ازش استفاده کنند و یه کمی هم ما رو کمک کنند.نقل قول:
با سلام خدمت استاد عزیز hamilton.من از kis 2009 استفاده میکنم.میخواستم بدونم کرک تریال ریست تاثیری تو عملکرد انتی ویروس داره یا نه؟
با سلام خدمت شما.نقل قول:
نه اين كرك هيچ تاثيري بر عملكرد آنتي ويروس نداره و فقط زمان 30 روزه آزمايشي را دوباره تمديد ميكنه.
سلام ما نسخه 6 کسپر رو با لایسنس از شرکت کار نما خریدیم خوبه فقط روی یکی از کلاینتها 3 بخش:
File Anti Virus & Anti Haker & Proactive Defense
غیر فعاله:41::41:
نسخه 6 !!!نقل قول:
اون قسمت بالا چه پیغامی داده بهتون؟!؟
سلام.
میخواستم بدونم آیا شرکتی در ایرن نسخه 10 رو عرضه کرئه؟ و اگر آره با چه قیمتی؟
ممنون
شما ميتونيد از نمايندگيهاي كاسپر در ايران در آدرس زير كسب اطلاع كنيد:نقل قول:
کد:http://www.kaspersky.com/buyoffline?cregion=151273877&select=+OK+
یعنی نسخه 6 خیلی قدیمیه؟؟؟؟
راستی به مشکلات یکی دیگه اضافه شد روی ms server 2003
نسخه kasper sky windows file server رو نصب کردم اون قسمت نصب که key رو میگیره نمیاد یعنی نصب میگه روی next کلیک کن که initial setup شروع شه که هیچی نمی یاد بعد برنامرو باز میکنی هیچ اتفاقی نمیفته به کلیک راست هم اضافه شده ولی کمرنگ و غیر فعاله.چه کنیم؟؟
اقا من میخوام کسپر اسکای نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنم وسط نصب میگه آنتی ویروس avg رو پاک کن بعد من این انتی ویروس رو قبلا پاک کردم بازم همین پیغام رو بهم میده . دوستان لطفا کمک کنین ... چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم
مرسی ;
نقل قول:
ببخشید من توجه نکردم که بحث سر ورژن کلاینت، سروری هست.
این لینک رو یه چک کنید:
کد:http://downloads.kaspersky-labs.com/docs/english/kav6.0_winserven.pdf
احتمالا قسمت هایی از آنتی ویروس قبلی تون هنوز حذف نشده و واسه همین کاسپرسکی بهتون پیغام خطا میده.نقل قول:
program file
Program Files\Common Files
Documents and Settings\All Users\Application Data
Documents and Settings\Username\Application Data
Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data
و
رجیستر (مخصوصا)
رو چک کنید تا فایل های مربوطه به AVG وجود نداشته باشه
و در صورت پیدا کردن حذف کنید.
سلام
من امروز هر موقعه به اينترنت وصل شدم كسپر 10 حدودا 2تا3 مگ آپديت مي كرد
آيا اين طبيعي است ؟
آره واسه من هم بعضی موقع ها اینطوری میشه . مثلا به فاصله 1 روز از آپدیت قبلی 3 مگ دانلود میکنه .
این هم جدیدترین آپدیت کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2009
دانلود
پسووردکد:http://rapidshare.com/files/284198308/Update_24.09.09.rar
کد:www.downloadworld.ir
احتمالا HotFix براي كاسپر بايد منتشر كرده باشند.من نميدونم چقدر آپديت كرد ولي بعد از آپديت درخواست Restart سيستم را كرد كه بايد مربوط به همون موردي باشه كه خدمت شما عرض كردم.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز.بله در خواست restar کرد.حالا این hotfix که شما فرمودین چیه و چه کاری انجام میده؟!!!
hotfix ها وصله های اصلاحی هستند که از طریق آپدیت به محصول انتقال داده میشند و برطرف کننده معایب خاص یا بهبود دهنده کارایی قسمت خاصی از محصول هستند.hotfix ها با حروف انگلیسی در قسمت about برنامه معرفی میشوند و در حال حاضر برای نسخه 2010 دو هاتفیکس a و b منتشر شده.نقل قول:
بله ري استارت شدنقل قول:
در ورژن 8 دو گزينه در تنظيمات براي آپديت وجود داشت
كه ميتونستيد با انتخاب اينكه فقط ديتابيس رو آپديت كنه برنامه رو آپديت نكنه
اينگزينه رو توي اين و رژن نميبينم ؟
در اينصورت هر روز بايد 5 مگ آپديت كنم !!!
با سلام...یه سوال داشتم...
نسخه ای kaspersky internet security نسخه های 2009 و2010 چه فرقی دارند؟
به طوری که 2010 تقریبا 60 و 2009 تقریبا10 مگابیت حجم داره...
آیا نسخه ی 2009 درصورت آپدیت امنیت نسخه ی 2010 را خواهد داشت؟
نقل قول:
قابلیت های بیشتری به ورژن جدید اضافه شده و این قابلیت ها مطمئنا تو امنیت تاثیر خواهد داشت.
اون اپدیتی که شما می فرمائید برای بانک ویروس های نرم افزار هست که بی تاثیر نیست.
سلام
من 2010 رو نصب كردم ولي آپديت نميشه.
با2009 هيچ مشكلي نداشتم و به راحتي آپديت ميشد ولي 2010 نميدونم چرا error ميده؟
لطفا راهنمايي كنيد
نقل قول:
چه پیغامی میده؟
در صورت امکان عکس بزارید.