ix35 کلا توصیه میشه یا نه؟نقل قول:
منظورم مدل 2011 هست. در لینک زیر نوشته...
کد:http://www.assanmotor.com/
ix35 کلا توصیه میشه یا نه؟نقل قول:
منظورم مدل 2011 هست. در لینک زیر نوشته...
کد:http://www.assanmotor.com/
نقل قول:
در مقابل سانتافه حرفی برای گفتن نداره اما انتخاب نهایی با شماست.
اگر بودجه سانتافه رو ندارید ix35 خیلی خودروی خوبی هست.
بیشتر میشه رقیب سوزوکی فرض کرد که برتری کامل رو ix35 داره.
موفق باشید
این ix55 چی؟ از اون دوتای دیگه بهتره؟نقل قول:
هیوندای IX55 یا همون وراکروز هست که کاملا از دو مدل دیگه سانتافه و IX35 بهتره.نقل قول:
حجم موتور 3800 CC قدرت خوبی رو نسبت به 2تای دیگه داره.
امکانات و آپشن ها همچنین عملکردش خیای بهتره.
قیمتش الان حدود 75 میلیون تومان هست.
سلام
در حدود 15m پول دارم حالا چند تومن بالا پائین هم برای خرید موردی نداره.
می خوام بدونم چی بخرم. خانوادگی باشه. زیبائی برام اهمیت چندانی نداره. ایمنی برام مهمه. هر روز هم درب تعمیرگاه نباشم.
دوستان چه ماشینی رو توصیه می کنن؟
نظر خودم رو تندر90 هستش. فقط در حد شنیدن.
کمکم کنید.
با این مبلغ پول خودرویی که خانوادگی باشه :
1-ال 90 ایی 2 بهترین انتخاب هست برای شما
2-سمند ال ایکس EF7 هم خودرویی بسیار عالی برای شماست که از نظر فنی و ایمنی یک پله از ال 90 پایین تر هست اما خودرویی زیباتر از ال90 هست و کمی بزرگتر و جادارتر
من خودم ظاهر ماشین برام خیلی مهم هست و اگر جای شما باشم سمند رو انتخاب میکنم
206SD وی8 و وی9 هم میتونید خریداری کنید اما برای خانواده های جمع و جور هست.پارس هم به دلیل هیچی همیشه گرون بوده والان هم بازار بسیار آشفته و بدی داره و من پیشنهاد نمیکنم.
نقل قول:
با توجه به ملاک های شما به ترتیب:
1. تندر 90 E2 LP مدل 90 قیمت 15500000 تومان
2.سمند LX EF7 مدل 90 قیمت 16700000 تومان
3.پژو 206 SD V1 قیمت 15760000 تومان
نقل قول:ممنون. اگه دوستان دیگه هم کمک کنن ممنونشون میشم. البته اگه با توضیحات کامل باشه خیلی بهتره.نقل قول:
نقل قول:
دوست من با 15 میلیون تومان 206 SD V9 یا V8 رو باید مدل پایین خریداری کنن که
با وجود تندر 90 صفر کیلومتر خرید V9 یا V8 چند سال کار کرده به صرفه نیست
محمد جان ایشون گفته تاچند ملیون بالا و پایین !!!!!!!!!!!!1
نقل قول:
همین چند میلیو بالا پایین مهم هست.
من که دائم تو نمایشگاه ماشین هستم این چند میلیون بالا پاین رو نهایت 2 میلیون میبینم.
بهتر بود اون دوستمون هم میگفتن چند میلیون بالا پایین چه مقدار.
اگر این چند میلیون بالا پایین تا 206 SD V9 برسه خوب طرف میگه خودرو تا 20 میلیون تومان میخوام نه 15 میلیون تومان.
وقتی من گفتم 15 یعنی 15 نقد دارم و خب حتما تا 20 رو میتونم جور کنم. مهم راهنمائی درست شماست که ببینم چه ماشینی چقدر ارزش داره. آیا v8 ارزش چند تومن قرض رو داره یا اینکه ال90 همون کارائی رو به من میده و فقط ظاهرش مناسب نیست. خب دراین صورت ال90 برمی دارم. ولی ممکنه v8 نسبت به قیمتش ارزش داشته باشه. مثلا شنیدم ال90 موتور مگان روشه. آیا این ملاک میشه؟ امیدوارم کامل فهمیده باشید منظورمو. حالا خواهشا کمکم کنید نه اینکه با هم دعوا کنید.نقل قول:
دوست عزیز بین ما اصلا هیچ دعوا یا بحثی اتفاق نمیوفته چون همگی طبق قوانین انجمن عمل میکنیم ونقل قول:
در کنار هم هستیم.
شما بین 206 SD V8 و تندر 90 E2 LP یکی رو میخوای انتخاب کنی و بهترین کار اینکه
شما به تاپیک مخصوص مقایسه این 2 خودرو سری بزنید و مطالعه کنید تا به نتیجه نهایی برسید.
در ضمن اگر بخوای تا 20 میلیون راحت هزینه کنی قطعا 206 SD V9 بهترین گزینه خواهد بود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475123
سلام دوستان .
آقا من ميخواستم يه سمند ال ايكس بخرم حدود 16 تومن اينا ميشد ، بعد كه تحقيق كردم ديدم اين 206 صندوقدار ها به صرفه هستند ، اينطوري نيست؟
SD V8 چطوره دوستان در مقابل سمند ال ايكس سال؟؟ وي 8 سفارشي ارزش داره يا وي 8 ساده ؟
فرق وي 8 با وي 1 تو چي هست؟ موتور هاشون كه يكي هست... درست ميگم ديگه آره؟
خيلي ممنون .
سلام دوست من.نقل قول:
شما الان 16 میلیو تومان پول دارین و برای خرید V8 باید حدود 1200000 تومان دیگر بودجه رو افزایش بدین.
پژو 206 V8 میشه گفت بهترین SD هست.
موتور کم مصرف با شتاب و قدرت مناسب-امکانات به روز مناسب-ایمنی قابل قبول و کیفیت ساخت بهتر از سمند.
V8 سفارشی نسبت به معمولی تفاوت آنچنانی نداره و میتونید با هزینه اندک خودتون انجام بدین.
V8 لیمیتد هم هست که یک سری تفاوت هایی با سفارشی داره.
موتور V8 با V1 هردو 1600 CC نوع TU5 هستن
اما فرقشون مثل 206 های تیپ 2 و تیپ 5 میمونه.
در کل اگر قصد خرید V8 رو دارین بدون شک خودروی مناسبی رو انتخاب کردین.
پژو 206 SD V8 مدل 90 قیمت 17200000 تومان
پژو 206 SD V8 سفارشی مدل 90 قیمت 17950000 تومان
پژو 206 SD V8 لیمیتد مدل 90 قیمت 17800000 تومان
راستش من از 206 تيپ 2 و 5 چيزي نميدونم ...نقل قول:
خوب به نظرتون همون وي 1 بهتر نميشه با توجه به قيمت 15 و خورده اي كه داره؟ داخلشون هم يكي هست ؟؟
ممنون .
سلام آقا محمدنقل قول:
تو فروش تیر ماه تو v8 ها فقط معمولیش موجوده و فعلا از سفارشی و لیمیتد خبری نیست و قیمت v8 معمولی هم 17125000 تومنه که حدود 3% (تقریبا 600 تومن) نسبت به خرداد ماه افزایش پیدا کرده اما فکر نکنم از لحاظ امکانات نسبت به ماه قبل فرقی کرده باشه ! درسته ؟؟؟؟
نقل قول:
پژو 206 SD V8 سفارشی مدل 90 قیمت 17950000 تومان
چه امکانات اضافه ای داره؟نقل قول:
پژو 206 SD V8 لیمیتد مدل 90 قیمت 17800000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این همون بنزه e230 هست؟؟؟
1-این ماشینها امکاناتش چیه؟؟؟ موتورش؟ قدرتش؟؟؟؟ مصرف سوختش؟ سرعتش؟ شتابش؟؟؟ از کجا پیدا کنم؟ هرچی گشتم نبود....
2-در ضمن یکی از اینا سراغ دارم حدود 150 هزار کارکرده.... زیاده؟
3-ارزش خرید داره؟ یعنی من که خیلی پولدار نیستم که بتونم هر دفعه یه ماشین عوض کنم میشه اینو بخرم؟ یا برم یه ماشین عادی داخلی صفر بخرم از اینا به صرفه تره؟
مدلش فكر كنم همون e230 هست ..( دقيقا يادم نيست ..)نقل قول:
دوستان این همون بنزه e230 هست؟؟؟
1-این ماشینها امکاناتش چیه؟؟؟ موتورش؟ قدرتش؟؟؟؟ مصرف سوختش؟ سرعتش؟ شتابش؟؟؟ از کجا پیدا کنم؟ هرچی گشتم نبود....
2-در ضمن یکی از اینا سراغ دارم حدود 150 هزار کارکرده.... زیاده؟
3-ارزش خرید داره؟ یعنی من که خیلی پولدار نیستم که بتونم هر دفعه یه ماشین عوض کنم میشه اینو بخرم؟ یا برم یه ماشین عادی داخلی صفر بخرم از اینا به صرفه تره؟
بنده خودم از طرفداران پر و پاقرص بنز هستم ... ما خودمون يك چند سال پيش يه بنز داشتيم كه دومين مدل بنز بود! دقيقا همون بنز هايي كه تو زمان شاه بود .. بعد از اون يك مدل ديگه داد ، از اونا بود!!!
خدا وكيلي اصلا صداي موتور به داخل نمي يومد .. جادار .. خلاصه خيلي عالي بود .. فرمانش هم كه با يك انگشت ميچرخيد ...
اگه همچين بنزي رو ميخواهيد بخريد ، صد درصد يقين حاصل كنيد كه كاملا تميز هست و عيب و ايراد فني نداره ... ( فكر كنم اين بنز كلا برقي هست و تكميل اتومات) بعد بخرش .. خيلي ماشين شيكي هستند و پرقدرت ..
به نظر بنده اگر تميز باشه ارزش خريد رو داره وگرنه باعث مشكلات فرواني ميشه ...
سلام
یک پراید 84 نو مدادی تمیز یک بغل رنگ داریم می خواهیم با ماشین بهتر عوض کنیم این ماشین چند قیمت می خورد و در کجا می شود نقدا آن را فروخت یا سریع عوض کرد - مشهد
مورد نظرم یک 206 یا 405 کم کار دارای رنگ است که بتوان با 2 تا 3 میلیون سر آن را تهیه کرد
در بلوار کامیاب - راه اهن - 206 84 تیپ 2 نقره ای دو گلگیر متفاوت رنگ را می گوید 8200 آیا قیمت مناسب است
با تشکر
آقا اين 206 SD V1 در مقايسه با سمند ال ايكس كم مياره يا بهتر هم هست؟
از چه نظر شما میگید کم میاره دوست عزیز؟
اگر از نظر فنی و موتوری منظورتون هست که در شتاب سمند کم میاره اما در سرعت سمند رو نمیتونه بگیره،در کل 206V1 زیاد خوب نیست.
به نظر شما با مبلغی حدود 9 ملیون چه خودرو ایی مناسبه؟
نظرتون در مورد سیناد 2 چیه؟
206 دست دوم چطور؟
با بودجه حدود 32 تومن چه ماشین خانوادگی رو پیشنهاد میدید؟
حالا تا35 الی 36 هم قابل جور کردنه
سلامنقل قول:
اگر نو منظورتون باشه یکی از بهترین خودرو های خانوادگی مگان 2000 دنده اتومات هست برای شما
سلام داداش ! من چند وقت پیش یه پراید 84 تمیز رو فروختم 5600 ! شما هم اگه مشتری خوب پیدا کنی شاید بتونی به همین قیمت یا یخورده بالا پایین بفروشیش !نقل قول:
سلام
سوناتا 2009 کم کار رو پیشنهاد میدین یا ماکسیما صفر . قیمتشون یکیه تقریبا . از همه نظر
ممنون
دوستان مگه پرشيا 1800 سي سي با 16 سوپاپ نيست؟ چرا ايرانخودرو زده 8؟
از توي كاپوت ماشين چطوري ميشه فهميد 8 سوپاپ هست يا 16 ؟
ممنون .
دوست عزیز پارس دو مدله . یکیش معمولی ( سال ) هستش و یکیش هم ELX . این ELX موتورش ، موتور زانتیاست ( XU7JPL4 ) و 16 سوپاپه هست + یه سری امکانات دیگه . قیمتش هم 20 میلیون و خورده ایه ! اون یکی معمولیه موتورش XU7JPL3 هست که همون موتور 405 و سمند و ... هست و 8 سوپاپ داره !نقل قول:
ای ولا به این انتخابت من هم با مگان موافقم.بسیار ماشین خوبیه:12:نقل قول:
دوستان ماشینی میخواستم تا سقف 20 تمن با انتظارات زیر:
کم مصرف
جادار
کیفیت عالی و استاندارد بالا
مدرن و زیبا
اصلا همچین ماشینی هست؟
البته گزینه هایی هم خودم دارم مثله پارس ای ال ایکس و 206 وی 9 یا ...
ممنون
سیناد ماشین خوبی هستش ولی توصیه نمیکنم .چون تولید نمیشه تعمیرمارش کم هستش تو خیلی از شهرهای بزرگ هم قطعه یدکی براش پیدا نمیشه .نقل قول:
206 مدل 86 85 میتونید پیدا کنید
ولی در مورد سیلو هم میتونید فکر کنید مدل 81 تقریبا همین قیمت هستش البته تازگیا کمی کشیده بالاتر .
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من تو این رنج قیمت اگه ماشین صفر میخوای بخری بهترینش 206 اس دی وی 9 (۱۹۵۹۵۰۰۰تومن)هستش که دنده اتوماته و بعدشم میتونی به اس دی وی 8 (۱۷۱۲۵۰۰۰تومن)فکر کنی که تنها فرقش با وی 9 تو گیربکسشه . من خودم چند وقت پیش با همین شرایط یه ماشین میخواستم با راهنمایی های بچه ها همین وی 8 رو ثبت نام کردم . () البته شاید ماشینهای بهتری هم پیدا بشه اما به نظر من این 2 تا ماشین از بقیه سرترن........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197623&page=515
سلام خسته نباشین تا سقف ۳۰ ملیون پول دارم میخواستم یه ماشین صفر بخرم،لطفا کمک کنین چه ماشینی مناسبه
ترجیحا اتومات و مناسب برای خانواده باشه
ممنون
ماشین تا سقف 12 تومن دانشجوییی خانوادگی می خوام
ماشين صفر اگه بخواهيد ، به نظر شخص بنده بهترين گزينه پژو 206 صندوقدار V9 هست ... لذت رانندگي باهاش واقعا يه چيزه ديگست!نقل قول:
دوستان ماشینی میخواستم تا سقف 20 تمن با انتظارات زیر:
کم مصرف
جادار
کیفیت عالی و استاندارد بالا
مدرن و زیبا
اصلا همچین ماشینی هست؟
البته گزینه هایی هم خودم دارم مثله پارس ای ال ایکس و 206 وی 9 یا ...
ممنون
پارس ال ايكس چيز خاصي نداره به جز موتور پرقدرتش ( زانتيا موتور) ، من پارس معمولي دارم ، اصلا ارزشي نداره .... وقتي خريدم مثل سگ پشيمان بودم كه چرا پژو وي 8 نخريدم!! ( ال ايكس هم همون پارس هست فقط فرقش اينه كه موتورش زانتيا موتوره و كمي هم تغييرات جزيي داره)
خلاصه پژو وي 8 يا 9 الان خيلي تو بورسه و با موتور قدرتمند ( 1600 سي سي 16 سوپاپ و مصرف سوخت بسيار كم ) و راحتي بسيار زيباي ماشين ... در ضمن كيفيت قطعاتش هم فوق العاده هست و همچنين عايق بندي بسيار خوبي داره كه صداي موتور اصلا به درون ماشين نميياد ولي ال ايكس و پارس و اينا افتضاح! ... ( اگه بخريش 100 % درصد پشيمون نميشي )
بهر حال نظر بنده فقط روي اين ماشين هست نه ماشين ديگه ....
اگر هم دست دوم بخواهيد .. يه دو ميليون بزاريد روش ميتونيد مگان 1600 يا زانتيا تر و تميزش رو پيدا كنيد ... ولي نظر شخصي من اينه كه اگر با ماشين دست دوم ميتونيد كنار بياييد يه مگان 1600 بگيريد ... ماشين به صرفه اي هست ..
همونطور که دوستان هم گفتند 206 SD V9 برای شما مناسب هست اما خودروی زیاد جاداری نیست.اکثر قطعات این خودرو مثل گیرباکس هم کاملا فرانسوی هست و کیفیت خوبی دارد.نقل قول:
اگر هم کمی سطح توقع رو پایین بیارید (صرفه نظر از کیفیت عالی و استاندارد بالا اما جادار و فضای داخلی مناسب و کرم رنگ)سمند EF7 خودروی مناسبی در رنج پولی شما هست.
دوستای عزیز میشه لطفا کمک کنید،واقعا الان موندم چی میتونم بگیرم!!؟
فکر کنم مگان 2000 و هیوندایی آوانته ماشینایی خوبی تو این رنج قیمت باشن ، شما اگه راهنمایی دقیق تر میخوای میتونی صبر کنی تا آقا محمد (mohammad skystar) پیداشون بشه و کامل راهنماییتون کنه ! یه 2-3 روزیه که اصلا پیدا میدا نیستن ..............نقل قول: