اندیشه کسی هست سرع دانلودش 200 به بالا باشه؟ مثل سابق؟
Printable View
اندیشه کسی هست سرع دانلودش 200 به بالا باشه؟ مثل سابق؟
خب داداش...منم که دارم میگم: ما نه کارته طلایی داریم، نه اسممون رو توو این تاپیک گفتیم که بخوایم حالا تخفیف هم بگیریم. از تخفیفه کسی هم موقع گرفتنه اشتراک استفاده نکردیم.نقل قول:
محمد جان جزوه اولین نفرا بود که رفت شاتل (از این تاپیک) ما هم با توضیحاتی که داده بود رفتیم و الحق و الانصاف هم حرفاش درست بود...ما هم وظیفه ی خودمون دونستیم که به بقیه بچه ها هم بگیم که آقایون شاتل الان داره سرویس خوب میده... خب یکی آینده نگره و فکره فردا پس فرداش رو هم میکنه، میگه شاتل خراب میشه، اندیشه دوباره اوج میگیره و نمیخواد بیاد شاتل و اندیشه میمونه
ما نه جزوه فک و فامیل های شاتل هستیم و نه برادر کشتگی با اندیشه و پارس داریم (من در هر دو isp هم بودم)
اصلا اگه این نونواییه سر کوچمون هم یه وقت سرویسه adsl بده، از اندیشه و شاتل و پارس و etc بهتر باشه، من میرم از اون سرویس میگیرم!!!
آره والا...خوب گفتی...تازه دیشب خیلی حال کردم با ping ـه شاتل...یعنی دمش گرم انگار روز به روز داره بهتر میشه.دیشب تا ساعته 5:30 داشتم بازی میکردم...ping م که عالی بود هیچ ، مثه همیشه dc هم نشدم.نقل قول:
ما كه ديگه از اين همه وعده دروغ خسته شديم و اومديم شاتل و داريم با كيفيت خوب اينترنت ميگيريم
داشتنه یه connection مورد اطمینان که هر وقت رفتی پشته pc و مطمئن باشی که بدون مشکل به اینترنت وصل میشی حقه ماست.
بدی همینه دیگه...یه مدت گند میزنن به اینترنت بعد که یکم بهتر میشه همه راضی میشیم به همین چیزی که الان داریم ( همین حرف رو یکی از بچه ها زده بود که دقیقا باهاش موافقم)نقل قول:
جدا از شوخی من هرچی باشه واقعیتو میگم فقط در مورد خط خودم البته، انصافا چند روزه من یکی که مشکل خاصی نداشتم یعنی نوسان بوده ،صفر شدن بوده ولی خیلی کم و چون من شرایط ایفتیضاح رو تجربه کردم به همین راضیم
دوسته عزیز...الان تویه مرکزه چهار هر مشکلی که باشه فقط و فقط باعث و بانیش اندیشه هست...چرا؟؟؟ چون نوسان داری، صفر شدن داری...اما دقیقا در همین مرکز مشترکین شرکت هایه دیگه بدون صفر شدن و نوسان دارن از اینترنت استفاده میکنن.
این حرف رو از صمیم قلب میزنم:
خیلی دوست دارم اندیشه و پارس دوباره رو به راه بشن (همون دوره ای که من مشترکشون بودم و واقعا ازشون راضی بودم) چون بعدش رقابت بینه isp ها بیشتر میشه...همین طور کیفیت میره بالا و ما هم میتونیم بینه چند isp خوب یکی رو انتخاب کنیم.
دوست عزیز ho0rezam شاتل سرعت دانلودش چنده ؟؟
سایت شاتل رشت رو هم لطف کن بده
سرعت دانلودم دیشب از 15 بالاتر نرفت :24: .. من پیشنهاد میکنم بجای adsl ، بریم بسته های نامحدود ایرانسل بخریم. یک ماه 10000 تومان . من یه زمانی استفاده میکردم سرعت تو شب و روز 30 کیلوبایت بود. گوشیو وصل میکردم به کامپیوتر شب و روز دانلود. من بخاطر سرعت 150 اومدم اندیشه .
والا قبلا هم گفتم، بنده برای سرعته دانلود به شاتل نرفتم، واسه ping خوب و dc نشدن رفتم.نقل قول:
اما سرعته دانلودش 60-80 هست...البته در تمامه 24 ساعت ، حتی از 1 تا 7 صبح
نقل قول:
خب خداروشکر اسمم هم معلوم شد. بچه ها دارن همه کمک میکنن من خودم رو کشف کنم.
حالا اگه به آقای سعادتمند(اگه من نباشم) بگم به فکر شرکت باشه کارا درست میشه؟ چشم بعد از ظهر میرم اندیشه بهش میگم.
راستش تو این چند روزه که یکم بچه ها لطف و عنایت داشتن و نظرات شخصیشونو که البته بعضیهاش از دید منم درست و منطقیه رو بجای واقعیتها مطرح کردن بنابراین سعی کردم تا اونجا که ممکنه ابهاماتو برطرف کنم.
خوب یا بد من تونستم از دوستم اطلاعاتی بگیرم که شاید بتونه به بقیه کمک کنه تا بدونن کارا چجوریه و چجوری داره پیش میره. اتفاقا منم مثل برخی از دوستان اعتقاد دارم که اگه کسی از بخش فنی شرکت اندیشه اینجا حضور داشت شاید خیلی بیشترو بهتر کمک حال میشد ولی موضوع اینه که اونا تو crm امکان تماس با پشتبانی رو قرار دادن که مطمئنا سوال جوابهایی که اونجا مطرح میشه خیلی مستندتر و قابل پیگیریتره.
فرقهایی هست بین ارسال اسپم با پست های مفید که البته هر کس میتونه خودش تصمیم بگیره که میخواد جز ارسال کننده های کدوم دسته از اونا باشه ولی قطعا من سعی کردم جز اسپمر ها نباشم.
اطلاعات که میدم نه از روی حدس و گمانه نه اظهارنظر شخصیه. اینا یا نقل قوله یا جواب دادن به سوالاتی که فنیه
و مبنای علمی داره. حالا برداشت هر کی از این تلاش میتونه هر چی باشه ولی حداقل من فکر میکنم که فروم ها قراره همچین نقشی داشته باشن
تعرفه های شاتل از کجا میتونم پیدا کنم ؟؟نقل قول:
سایت داره واسه رشت ؟؟
تعرفه های شاتل در سراسر کشور یکی هست.و فقط یک سایت داره.نقل قول:
این تعرفه های سرویس هایه eco
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/[/HTML]
این هم تعرفه های سرویس art
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/[/HTML]
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس میگیرند و پیشنهاد استفاده از سرویس اختصاصی را خواهند داد. چنانچه در این شرایط، مشتری قانع به استفاده از سرویس اختصاصی نشود و روند مستمر مصرف تداوم یابد، این موضوع ممكن است شاتل را برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از معلق یا مسدود كردن سرویس كند.
از همكاری شما كاربر گرامی، صمیمانه سپاسگزاریم.
ان یعنی چی ؟تو سایت شاتل زده بود.
این یعنی دوستانی که رفتن شاتل فک کنم رکب خوردننقل قول:
البته خوب دقت کردم نوشته این قانون برای مشترکین نامحدود اعمال میشود.
ولی خوب بازم این یعنی چی یعنی مشترک نامحدود نمیتونه هر روز تو یه ساعت خاص دانلود کنه
فكر كنم بيشتر منظورشون با كسايي هست روز و شب 10 تا فايل هم زمان دانلود ميكنن
درسته طبق گفته خود شاتل Fair Use Policy واسه سرویسهای نامحدوده یعنی اینکه یک سقفی واسه دانلود وجود داره که اگر ببینن دانلودتون زیاده سرویس رو قطع می کنند یا سرعتش رو میارند پایین .ولی تو قم شنیدم سرویس 2 مگ طرف رو آوردن سرعتش رو پایین و ماه بعد هم که خواسته شارژ کنه گفتن فعلا به شما 128 فقط می تونیم بدیم. خلاصه این مشلات هم هست.نقل قول:
چقدر مسخره. طرف, نامحدود میگیره که اگه دلش خواست 24 ساعت دان کنه. اگه همچین چیزی هست پس چرا دارن پول نامحدود میگرن؟! اصلآ بگن هر 24 ساعت تا این حجم اجازه دانلود دارید و یا چیزی مشابه این.
کسی میدونه اندیشه هم همچین قوانینی داره یا نه؟
نه ندارهنقل قول:
نامحدود اندیشه سوال جواب نداره. برای همینه که سرعت رو بالا نمیبرن همونو که خریدی رو بهت میدن.چون نمیخوان بعدا به یه بهانه ای سرویستو کم یا قطع کنن.
واسه سرویس ما که نیست. من که یه روز در میون ارم 700مگ می گیرم. هنوز کسی با منم تماس نگرفته. فکر کنم moz از همه بیشتر دان می کنه. اگه بچه های گمنام امام زمان بخوان با کسی تماس بگبرن ، اون اولین نفره:31:نقل قول:
ای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
جمیعاً صلوات محمدی:31:
دوستدار همگی:11:
عزیز دل حاجی!ای دردو بلات بخوره تو سر حاجی سبزی!منم با حرفت کاملا موافقم ولی ببین من از اول که سرویس اندیشه گرفتم سرعتم بین 80 تا 120 متغیر بود و پینک هم 240 تا 290 در روز و شب هم اکثرا 70 تا 110 دانلود داشتم حالا از شروع تابستون زد تر خورد به خط 4 منم چون با پشتیبانی صحبت کردم هم تلفن هم از داخل سایت و گفتن داره حل میشه(تمام صحبتام تو تاپیک موجوده) ولی زمان برهنقل قول:
حالا دوباره سرعت شده 80 تا 120 در روز و 60 تا100 در شب با همون پینک ولی کمی نوسان
حالا منطقیه من خطم جمع کنم یکی دو هفته انیترنت نداشته باشم بعد برم از جایی سرویس بگیرم که به گفته عزیزان حداکثر سرعتش 80 هست؟اونم با این کاربرای کم!
خوب ماکه باخودمون لج نداریم که !من گفتم سرویسم تا مهراندیشست بعدش هم قشنگ میشه تصمیم گرفت مگر وضع دوباره خراب شه که چون آستانه تحمل من تموم شده با این مشکلات اخیر
من اگه شاتل سرعت 100 تا 120 با پینک خوب بده مهر 100 درصد از شاتل سرویس میگیرم چون اندیشه سرورش داره میترکه اینقدر مشترک داره :27:
راستی یه چیزی بگم بخندیم
من تاحالا چند نفر رو بهشون واسه گرفتن اینترنت،شرکت اندیشه رو پیشنهاد دادم ولی نمیدونستم میشه تخفیف گرفت وگرنه خودم باهاشون میرفتم:19:
این تاپیک اینجاست که درباره همین چیزا بحث کنیم دیگه, دعوا هم که نداریم (تا الان دیدید کسی با کسی دعوا بگیره یا توهینی رد و بدل بشه) فقط بحث هست و تبادل نظر (همینم که انجام ندیدم که در تاپیک رو باید گل گرفت :46:)نقل قول:
ای بابا. شما چرا اینقدر گیر دادین به شاتل و اندیشه. من میگم دیگه بحث مقایسه رو ول کنین. دیگه هر کس باید اطلاعات می گرفت گرفت. دیگه بزاریم هر کس هر موقع دلش خواست به هر شرکتی که می خواد بره. حالا چه اندیشه چه پارس چه شاتل چه نونوایی سر کوچشون
والا، اعصاب خودتونو داغون می کنین که چی. لپ کلام: مشتریانی که از شاتل ناراضین برن اندیشه، مشتریانی هم که از اندیشه ناراضین برن شاتل. بقیه هم سر جاشون بمونن، تکون نخورن تا وقتیکه سرویسشون ترکید
جمیعاً صلوات محمدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستدار همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب بدین ؟؟نقل قول:
مرسی:11:
شما مطمئنی من با دو تا از دوستام که حدود 3 ماه نامحدود داریم هر سه مون سرعتمون حدود 120 هست یعنی واقعا بره بعضی ها رو سرعت واقعی میدن اخه این که اصلا نمیشه مثلا من که الان روزی 7 گیگ دان میکنم خوب اگه اینا سرعت 16 به من بدن که 24 ساعت 1 گیگ هم نمیشه بعد این فرقش با محدود چیه؟فقط میشه پول و هزینه برق بیشترنقل قول:
نظر منم همینه بابا ما که دعوا نداریم اصلا اسم تاپیک هستش adsl شهر رشت این یعنی بشینیم در مورد مسایل مختلف و شرکتهای مختلف با هم بحث کنیم نتیج چی میشهنقل قول:
اطلاعات بیشتر تصمیم گیری بهتر
پیش پای شما روز سرعت من اونقدر بود اما الان دیگه نیست:31:نقل قول:
سلام دوستان.راستش می خوام کمکم کنید.راستش من قبلا از اندیشه سرویس می گرفتم سعی می کردم همیشه 256 بگیرم.یه بار دیدم سرعت اندیشه بد جوری افت کرده مثلا شبا می اومد بین 30 تا 40 .از این رو کفرم در اومد تصمیم گرفتم شرکتمو عوض کنم.یه بار که داشتم تو خیابون می رفتم.روی زمین چشمم به یه اگهی افتاد.بله شرکت دامون بود.منم به خودم گفتم شاید این شرکت که تازه اومده رشت ،چون کاربراش کم هستن حتما سرعتش نجومی هست.خلاصه رفتم ثبت نام کردم.ولی چشمتون روزه بد نبینه وقتی سرویس 256 رو گرفتم تو روز 50 یا 56 بهم میداد با دانلود منیجر.تو شب هم از 0 بگیر تا 30 گاهی هم 40 خودشو نشون میداد.در صورتی که اون چند ماهی که اندیشه بودم سرعتم تا 220 هم میرفت ،شبا هم بین 30 تا 100 میرفت.البته متغیر بود.حالا می خواستم ازتون راهنمایی بخوام واسه تعویض شرکت.به نظرتون کدوم شرکت برم؟بعضی ها می گن برو دوباره اندیشه ،بعضی ها هم میگن برو شرکت البرز.از شما خواهش می کنم راهنماییم کنید که دیگه اشتباه نکنم.با تشکر
سلام تو سایت
لوگین که شدید قسمت تماس با پشتیبانی تست سرعت داره تو شب یا روز یه تست ازونجا بگیریدکد:http://crm.askiran.com
من الان سرعتم بدون نوسانن و با همون صفر شدن ها حداکثر روی 39 میخ شده و جالب اینجاست که downstream تغییر نکرده و وقتی با یه ترفد سرعتم رو بالا تر میبرم مثلا 45 سریع صفر میشه و باز به همون 39 بر میگره یه حالت ری ست شدن
فقط خدا به دادمون برسه اینطور که داره پیش میره چند وقت دیگه سرعت منفی میشه و وقیت کانکت شد یه سری فایل از هاردت upload میشه
:31:
من الان ساعت 2.5 بامداد سرعت بالای 100 ولی هر 20 دقیقه یکبار 0 میشه ولی خداییش من هر جور حساب میکنم احتمالا اصلا اندیشه معلوم نیست چه ÷هنای باندی رو خط من گذاشته اولا که نامحدود دارم شماها میگید باید 16 باشه تو روز 130 هست دوما شبا سرعت شما به شدت افت داره بره من حداقل دیگه 70 بیشتر زمان شب هم بالای 100 هست قطعی دارین من کلا تو این 3 ماه شاید 5 بار قطع شده باشم
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
میگم زنگ بزنم به اندیشه بهشون اطلاع بدم ببینم قضیه چیه
سلام من هم دقیقا تو روزا 130 تا 140 خطم بالا می ره شبا تا 50 یا 60 منم شاید هفته ای یکبار dc بشم که هر موقع هم اینطوری شده مودمم از گرما در حال سوختن بوده که یه چند دقیقه بعد دوباره روشنش می کنم همه چیز ردبف می شه به نظرم اگه کسی قطعی یا مشکل داره باید اطلاع بده من یکی از دوستام خیلی ادم گیری بود کم و بیش مشکل قطعی داشت هم رفت مخابرات خطشو عوض کرد هم تو اندیشه پورتشو الانم می گه اصلا قطعی ندارم
راستی یه سوال دیگه.
و-ی-پ-ی-ا-ن روی نوسان سرعت تاثیر داره یا نه
حتما اینکارو بکن سلام منم برسون:27:نقل قول:
60 درصد بسم ا.. الرحمن الرحیمنقل قول:
بسته به سرور
وضعیت سرعت رو به شفا است
بهتر شده اما نه مثل قبل
خدا روشکر شما ها همه راضی شدین فقط نمیدونم چرا وضعیت بر عکس شد من اصلا راضی نیستم هی داره سرعتم کم و کم تر میشه تا هفته پیش همه چیز ایده ال من بود اما الان واقعا سرعتم از 39 بیشتر نمیشه این فاجعست
فکر کنم اندیشه هر بار یه منطقه رو ساپورت میکنه
اعلام تعرفههاي جديد اينترنت
معاون صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات راديويي با اشاره به ابلاغ مصوبه کاهش 20درصدي قيمت اينترنت به شرکت ارتباطات زيرساخت، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، قيمت خردهفروشي مخابرات نيز کاهش پيدا ميکند.»
لطفالله سبوحي در گفتگو با فارس با اشاره به ابلاغ مصوبه تخفيف 20درصدي پهناي باند، گفت: «بر اساس مصوبه کميسيون تنظيم مقررات کساني که ميخواهند از تخفيف استفاده کنند، بايد مدارک خود مبني بر اينکه اين تخفيف را به چه نسبتي در خروجي سرويسي که ميفروشند اعمال ميکنند، به سازمان تنظيم ارائه کنند.»
وي ادامه داد: «شرکتهايي که سرويس ارائه ميدهند تعرفهاي دارند و براي مثال ميگويند با اخذ اين تخفيف، x درصد قيمت نهايي خود را کاهش ميدهندکه مسلما 20 درصد نيست.»
وي تاکيد کرد: «ميزان کاهش قيمت بايد با سازمان تنظيم هماهنگ شود و هر کسي که از سوي سازمان تاييد شد، شرکت زيرساخت به وي تخفيف ميدهد.»
معاون صدور پروانه و بررسيهاي فني سازمان تنظيم خاطرنشان کرد: «اين مصوبه اواخر هفته گذشته ابلاغ شده و لازم است دستورالعملي تهيه و به زيرساخت و مخابرات ابلاغ شود تا بر اساس آن گردش کار، تخفيف را ارائه کنند.»
وي در خصوص ابلاغ مصوبه تخفيف پهناي باند به مخابرات با تاکيد بر اينکه قيمتهاي توزيع را نيز کاهش دادهايم، گفت: «با کاهش قيمت اينترنت از سوي زيرساخت، طبيعتا قيمت خردهفروشي که مخابرات انجام ميدهد نيز کاهش پيدا ميکند و مخابرات نيز در اين قضيه دخيل است.»
وي خاطر نشان کرد: «در ابتدا تصميم داشتيم پس از تهيه دستورالعمل مصوبه را ابلاغ کنيم که در نهايت ابتدا مصوبه ابلاغ و سپس دستورالعمل تهيه شد.»
بهگزارش فارس، پيش از اين سازمان تنظيم مقررات اعلام کرده بود مصوبه کاهش قيمت پهناي باند پس از تصويب در کميسيون تنظيم مقررات، بايد از سوي سازمان تنظيم ابلاغ شود که بر همين اساس مصوبه مذکور به منظور ابلاغ به معاونت صدور پروانه و بررسيهاي فني رگولاتوري ارسال شد و ابلاغ آن نيازمند مقدمات و هماهنگيهايي است. بنابراين گزارش، جدول نرخ اينترنت مصوب جلسه شماره 26 کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات طبق جدول بالا کاهش يافته و اصلاح شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: کلیک (جام جم).................................................. .......
سرعت دانلود من (اندیشه): تو ساعات رایگانش از رپیدشر=10 از لینک مستقیم و...=40 و سرعت دانلودم (دیروز و در ساعات معمولی) از رپیدشر=140
من تا پائیز صبر میکنم ولی اگه اون موقع هم سرعت دانلود تو ساعات رایگانش همینطوری باشه ISPم رو عوض میکنم (نامحدود ندارم که, پس همه دانلودم تو ساعات رایگانش هست)
سرعت 100 مگ داریم مگه؟
ضمنا قیمتا چرا اینقدر گرونند
فکر کنم یه صفر بیشتر دارند
یعد یه سؤال دیگه این که مثلا این 128 معلوم نیست حجمش چقدره؟
امشب با اینکه 1.5 ساعت تاخیر به علت خراب بودن یروری که ازش دانلود میکردم 1200 مگ دانلود کردم.
این تعرفه ها هر کدوم چند گیگ میتونیم دانلود کنیم؟نقل قول:
آره سرعت منم مثل شمال میخ شده روی 36 37 اصلا بالاتر نمیره نمی دونم امروز چش شده اعصابمو دیگه داره بهم میریزه :41::41:
تا دیروز ظهر سرعت دانلود نامحدود 130 140 بود از دیروز تا حالا از 40 بیشتر نمیشه
سرعت هارو کم کرد
ask
حالا خوبه واسه شما میخ میشه . مال من سوزن هم نمیشه . همش نوسان . دیوانه شدم .نقل قول:
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
منظور از 100 مگ پهنای باند فروخته شده به ISP ها توسط شرکت ارتباطات زیرساخته که باید بین مشتری ها تقسیم بشه . صفرها هم درستن .نقل قول:
اره ماله منم همینجوری بود الان میپرسم جریان چیهنقل قول:
من از ask نامحدود دارم تا دیروز ظهر سرعت 120 130 بود ولی از اون موقع تا الان 20 25 افتضاح شده
جریان چیه ؟ سرعت ما رو کم کردن ؟